- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.281
napıyorsun varmı gelişme .görüşemiyoruz.haberleriniiz alamıyorum .geçmişi okuyamadım yeni girdim
canm yaa negelişmesi daha gerileme var(araya 10günlük tatil girdi memlektteydim öle bişe yapamadık yani işallah devam edebilirim tekrar sen naptın bakalım enson yarısına kadar alabilmiştin bi geişme varmı??
canım bendede durumlar aynı .tatil bizi geriletti .reglim başladı arkaısnda bekliyorum işte bende bitsin devam edeyim diye
slm kızlar yazmya cesaret edemıyodum ama okuyorum buryı sreklı.2 yıl oldu evlenelı hala olmadı olcagından umıdımı kestım artık( yenemıyorum bu korkuyu bır turlu,parmak egzerszlerını kremlerı okudum burada ama esım ızın vermıyo bunları yapmama.o yapacakmış ama olmuyo işte ılşkıye gıremıyorum.herkes bebek soruyo kusur kımde dıyolar yaa,içimi dokemıyrumkı kımseye,nnıye böyleyım yaa nıyee (((
amın ıns. benden habersz yaprsan hakkımı helal etmem dıyor,izin vermdgı seyı yapamam.zzaten o egzerszlerı yapacgmda sanmıyrum dusununce bıle mıdem bulanıyo.esım parmgı denemye casretın var ama 2 yıldr p.... alamdın dıyor.bu ne celışkı dıyor.offf ben parmgıda sokamamkıemlayı alcaktım bugun yoktu ecz.bıde onunla denıcem.birde parmk deneyınce kan gelmıyormu zar gırişteyse gelmesı gerekmez mi
ben varım canım nasılsın :)
selcan sen yenisin galiba durum neydi senin
amın ıns. benden habersz yaprsan hakkımı helal etmem dıyor,izin vermdgı seyı yapamam.zzaten o egzerszlerı yapacgmda sanmıyrum dusununce bıle mıdem bulanıyo.esım parmgı denemye casretın var ama 2 yıldr p.... alamdın dıyor.bu ne celışkı dıyor.offf ben parmgıda sokamamkıemlayı alcaktım bugun yoktu ecz.bıde onunla denıcem.birde parmk deneyınce kan gelmıyormu zar gırişteyse gelmesı gerekmez mi
Canim kendini yipratma, bende 7 aylik evliyim hala olmadi,ama bu sayfayi buldugumdan beri daha cok ilerleme oldu bende. Inanki arkadaslar sagolsun cok yardim ediyorlar, sürekli takip et, sayfalari hep oku.Zaten birazdan gelirler sana yardim etmek icin birseyler yazarlar. Sendede olacak canim, azimli ol istekli ol, hersey beyinde bitiyor evet, ama beyine iste söz geciremiyoruz bu durumda ama bizde yapacagiz!! Aglama güclü ol, hersey tez zamanda yoluna girer insallah.
slm kızlar yazmya cesaret edemıyodum ama okuyorum buryı sreklı.2 yıl oldu evlenelı hala olmadı olcagından umıdımı kestım artık( yenemıyorum bu korkuyu bır turlu,parmak egzerszlerını kremlerı okudum burada ama esım ızın vermıyo bunları yapmama.o yapacakmış ama olmuyo işte ılşkıye gıremıyorum.herkes bebek soruyo kusur kımde dıyolar yaa,içimi dokemıyrumkı kımseye,nnıye böyleyım yaa nıyee (((
Sagol canim ama insanin ister istemez cani sikiliyo.. Burda cogu kisi yazmis, mumlu/parmakli egzersiz falan. Ama ben korkuyorum, nasil baslicam bilmiyorum.. Bide benim anlamadigim, biz balayina gidince cok acimasina ragmen girmisti ve hatta kan bile gelmisti. Peki simdi nasil/neden olmuyor??
Bugun karar verdim aksam eve gidince ne yapcam bilmiyorum ama yeniden baslicam..
kızlar dediğim gibi dr. gittim çok fazla bişey değişmedi sadece aparat çalışabilir hala geldim.
gerçi bu bile benim için çok büyük bi aşamaydı.artık eşim dr. gitmek istemiyor.
bizde dr. 4 milyar verdik .ya yine gitmem gerekiyor biliyorum ama.
daha önce bu aparatları yaparsam kesin onuda yaparım diyordum.ama öyle olmuyormuş işte..anlıyamıyorumm
niye böyleyiz bizlerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?