Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amın ıns. benden habersz yaprsan hakkımı helal etmem dıyor,izin vermdgı seyı yapamam.zzaten o egzerszlerı yapacgmda sanmıyrum dusununce bıle mıdem bulanıyo.esım parmgı denemye casretın var ama 2 yıldr p.... alamdın dıyor.bu ne celışkı dıyor.offf ben parmgıda sokamamkı emlayı alcaktım bugun yoktu ecz.bıde onunla denıcem.birde parmk deneyınce kan gelmıyormu zar gırişteyse gelmesı gerekmez mi

napıyorsun varmı gelişme .görüşemiyoruz.haberleriniiz alamıyorum .geçmişi okuyamadım yeni girdim

napıyorsun varmı gelişme .görüşemiyoruz.haberleriniiz alamıyorum .geçmişi okuyamadım yeni girdim

canm yaa negelişmesi daha gerileme var(araya 10günlük tatil girdi memlektteydim öle bişe yapamadık yani işallah devam edebilirim tekrar sen naptın bakalım enson yarısına kadar alabilmiştin bi geişme varmı??

canm yaa negelişmesi daha gerileme var(araya 10günlük tatil girdi memlektteydim öle bişe yapamadık yani işallah devam edebilirim tekrar sen naptın bakalım enson yarısına kadar alabilmiştin bi geişme varmı??

canım bendede durumlar aynı .tatil bizi geriletti .reglim başladı arkaısnda bekliyorum işte bende bitsin devam edeyim diye

sLmm ArkadaşLArrr... Bayadırr Giremiyordumm EN son Bayram öncesii Bayramda yencezz diyipp çıkmştımm daha da gelemedim siteye ve maleseff hala yenemedimm.. Geçmişi tamm anlamıyla okuyamadımm bayramda yenenn arkadaşlar oLduu mu ?? Off kaLdmm ben Tekk Parmaktaa 3 ayımda geçioo zaman çabukk geçiyoo ve artık iyice bunaLmaya başLadımm sankii hiçç oLmıcakmışş Gibii = ((

canım herkes ne düşünürse düşünsün 2 yıl uzun bir zaman değilki seni böyle strese sokuyorlar, onu bunu bırak eşin niye egzersiz yapmana izin vermiyor? onun iznine niye ihtiyacın var? bir doktora gidin anlatsın o da ikna olur.

kıskanç galiba canım parmakla o aynı boyuttamıymış? bizde senin gibi düşünüyorduk ben baktığımda delik bile göremiyordum ne parmağı diyordum kendime aparat bile yaptım. parmakla kan gelmiyor biraz kalınca olması gerekiyor sanırım. bence sen eşini doktora gitmeye ikna et canım niye böyle çelişkiler içinde olduğumuzu yabancı bir ağızdan duyarsa daha kolay ikna olur.

selcan sen yenisin galiba durum neydi senin

evet ben yeniyim canim, 7aydir evliyim ve bendede hala o is olmadi, parmak egzersizlere hic baslamadim, doktora gittim hersey yolunda oldugunu söyledi ve o parmagiyla ve bir aletle kolayca girebildi, ama pns bir türlü giremedi iste. Bu sayfayi buldugumdan beri cok ilerleme oldu sanki,2 gün önce girdi sanki tam ama anlamadim bende, benim icin sanki bir kisim daha girmesi lazimmis gibi his ettim, ve burda sagolsun arkadaslar dedi dogru yolda oldugumu :)))) yani pes etmek yok arkadaslar insallah hepimiz yenecegiz su sikkimi :))))))))

canım kızlık zarı bozulmadıysa gelir kan ama bozulduya niye gelsin madem denemene izin vermiyor kendisi parmagıyla yapsın bence biran önce başlayın daha fazla ertelemeyin erteleme hastalıgı zaten

Sagol canim ama insanin ister istemez cani sikiliyo.. Burda cogu kisi yazmis, mumlu/parmakli egzersiz falan. Ama ben korkuyorum, nasil baslicam bilmiyorum.. Bide benim anlamadigim, biz balayina gidince cok acimasina ragmen girmisti ve hatta kan bile gelmisti. Peki simdi nasil/neden olmuyor??
Bugun karar verdim aksam eve gidince ne yapcam bilmiyorum ama yeniden baslicam..

Ayy canim ayni sorun. Allaha sukur bende kimse daha kimde sorun diye sormadi. Napardim bilmiyorum..
Ama konu cocuktan acilinca artik bekliyoruz demeleri basladi. Onlari oylede boylede atlatabiliyorum, erken daha falan filan
ama insan kendi istegini azaltamiyo. Bide zor olan daha cok istenirmis ya acayip kotu oluyorum bebek falan sanki benim hic olmicak.
Bugun mesela tam 15den fazla hamile gecti isyerinin onunde, normalde hic dikkatimi cekmezdi, simdi daha dikkatini cekiyo. Hersey/en kucuk sey hatirlatiyo senin eksikligini.. Insallah gecer ve bizde bebek bekleyenlerden oluruz Doktora gitmeyi konustunmu esinle, yoksa onudami istemiyor??

evet canim cok haklisin insanin gercekten cani sikiliyo (( bende yapamiyorum o egzersizleri ne yalan söyleyim ama sen cok güzel basarmissin simdi neden olumuyor ki.Kasiyormusun kendini yoksa??Hicmi giremiyor esin?Doktora hic gittinmi?Cok soru sordum özür dilerim :) kendine güven ve azimli ol canim hersey beyinde bitiyor diyorlar, beynimizden cikaralim ve bunu bir an önce yenelim olurmu. Sendende güzel haberler bekliyorum kendimdende :)))

arkadaşım ben de egzersizlerle yenmeye çalışıyordum ama yenemeyince profesyonel yardım almaya karar verdim..iyiki de gitmişim doktora..bilseydim 7 ay beklemezdim..ben 2000 tl verdim cnm..dr.yeşim yerçok a gittim..birkaç seans,aparatlar filan hiç bişey yok..tek seansta çözülüyor herşey.. doktorun web sitesi Ana Sayfa - JİNEKOMED.::. Op. Dr. Yeşim Yerçok.::.Kadın Hastalıkları,Kısırlık,Gebelik-Doğum,Tüp Bebek,Menopoz ..herkese tavsiye ediyorum,allah razı olsun yeşim hnmdan..inanılmaz anlayışlı ve tatlı dilli biri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…