Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ben de 2 yıllık evliyim.parmak egzersizi yaptık ve iki haftada sonuca ulaştık.şu anda çok mutluyuz.mutlaka sabredin ki benim cnm çok tatlıdır.ben yendiysem herkes yener

evet canım doktoru zaten asla kabul etmıyor bız bunu yenecgız dıyor ama gel görki olmuyor işte akşam gelınce konustum egzersze ızın vermıyosan kremlerı deneyelım ne kaybederz dedım,agladım,haftya ile gıdınce alıp denerız soz dedı :) bu bıle bır umut benım için.. esımın parmagyla ben yapamam,parmagından ığrenırım sonra elınıde tutamam sonra mıdem böyle seylerı kabul etmıyor beynımde tabıkı ( hersey olsun bıtsın canım yanmasın ıstıyrum. bu arada bız ilişkıye gıremdgımız için bendn kan faln gelmedı halıyle,parmagı denersem kremle kan gelırse buna esım cok kızar,ümidım bu kremlerle yapmak ins. hepimiz yenerız yarabbim.

ne yaptı tek seanstada çözdü .şu an hiç bi sorunun yokmu.kaç yıllık evliydin.

Yaklaşık 10 günddür kendiimi okadar çok hazırlamıştım ki egzersizlere..ta ki düne kadar aynayla inceleme yapayım dedim elim değdi ve acıdı psikolojikmi acaba şimdi krem uyuşturucu bilmem ne bi sürü malzeme aldım ama korkuyorum bacaklarım titriyor ve yapmıycam yapamıycam sanırım(( çıldırmak üzereyim kahretsinnnnnnnnnnnnnnn(((((((((((

en azından gereklı hazrlıkları yapmışsın canım,buda bir adım sayılır.sıkma kendını rahatca denemeye calış, senı cok ıyı anlıyorum ıns. bızde duzelecegız.ben sadece okuyorum şimdılık,neyı beklıyosam artık

Insallah canim ne guzel olur...Bende anlamadim, orda girdi ama artik olmuyo. Oysa o gun daha gergindim simdi aslinda daha rahatim ama olmuyo iste.
Hayir doktorada gitmedik, ben kendim istemiyorum cunku biraz utaniyorum birazda korkuyorum. Bende bugunden itibaren yeniden baslamaya karar verdim, sabirla deniycem. Ya sen ne yaptin? Doktor falan gittinmi? Allah hepimize sabir versin.. PES ETMEK YOK TMMI ?? :)

Peki ne yaptida tek seansta cozuldu? Nerde bu doktor?

teşekkür ederim canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun... burada yazılanları okudukça biraz motive oluyorum... parmak egzersizleri ve tüm egzersizler de bana itici geliyor ama zorunluyuz malesef (

ama başardıkça insan çok mutlu oluyor ve bu illeti yeneceğine inanıyor... bence sende başlamalısın biraz sabır :))

Ne tur kremler aldin?? Ne ise yariyorlarmis??

Kizlar Google'dan Feminaform yazip gorsellerden bakarmisiniz?? (resim koymasini denedim yapamadim)

Bunlari deneyenler varmi aranizda?? Bence parmaktan veya mumdan daha iyi gibi.
Kucukten buyuge gidiyo... Sizce??? Ve eger tecrubesi olan varsa bilgilendirirse iyi olur!!!

Acaba yanlis yönemi giriyor esin, yani bizde öyleydi herhalde biz öne dogru giriyorduk sanki,burda okudum popoya dogru ittirin diye yazmis arkadaslar,birde öyle dene canim! Ben kadin doktoruna gittim, yanliz gittim kimseyi almadim yanima,almanyada yasadigim icin bu problemi hic duymamis doktorlar kadin kontrol etti, yavasca parmagiyla girdi ve hic sorun olmadi, sonra bir aletle girdi ultrason yapmak icin,oda rahatlikla girdi ve hersey yolunda oldugunu söyledi, sadece kendinizi kasmaktan oluyor dedi ve azda olsa bu beni cok rahatlatti, bence sende bir doktora görün, bir baktir canim, Evet herseyden önce en önemlisi SABIR bizde yenecegiz bu durumu ben cok eminim :) AMIN canim allah yardimcimiz olsun cünkü gercekten zor bir durum PES ETMEK YOK CANIM :)

evet insan gercekten motive oluyor, buralari okudukca. ah be canim allah kolaylik versin bilmiyorum yapabilirmiyim o parmak egzersizleri ( SABIRRRRRRRRR YAA SABIIIIR

ya bende bunu bulmustum internette siparis edecektim 50 € du, esim yok kalsin dedi biz bir sekilde yapariz dedi öylede kaldi (( ama bencede parmaktan daha iyi gibi. evet tecrübesi olan varsa yazsin lütfen :)

kızlar başardım hemde ilk denememdeyaklaşık 10 gündür burayı takip ediyorum ve kendimi egzersizlere motive ettim yaklaşık 2 saat öncede pes etmiştim yapamıycam demiştim amaaaa olduuuu ilk başta serçe parmak sonra 2 parmak sonra baktım oluyo p... denedik ve oldu defalarca gel git yaptı ve canım hiç yanmadı...çooook ama çoooooooooooooooook mutluyum hemen sizinle paylaşmak istedim....umarım devamı gelir artık hep böyle gider....Allahım umarım en kısa zamanda hepinizi kurtarır inşallahhhhhhhhhhhhhh...646464646464

Ayy gercektenmi ne guzel, hadi gecmis olsun. Insallah bikerelik degildir tumden kurtulmussundur

Bende oyle dusundum yanlis yerdemi ugrasiyoz diye ama ayna alip baktim, orasi olmasi lazim..
Sen yine adim atabilmissin doktora gitmekle.

ayyyyyyy coooooooooooooooooooooooooooooook sevindim senin adina canimm...darisi bizlerin basina insallah

ya bende bunu bulmustum internette siparis edecektim 50 € du, esim yok kalsin dedi biz bir sekilde yapariz dedi öylede kaldi (( ama bencede parmaktan daha iyi gibi. evet tecrübesi olan varsa yazsin lütfen :)

Bende 33€ buldum bitane, herhalde alcak gibiyim. Buna aklim yatti biraz.
Parmakla yapamiyorum cunku, denedim olmuyo. Canimin acimasindan sonra midemde almiyo.
Belki abartiyosun diceksin ama yemek yerken falan aklima geliyo, midem bulaniyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…