Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar başarı yöntemimi anlatayım belki işinize yarar:
1.cathe jel
2.xylocaine pump sprey
3.prezevatif

jeli ve spreyi vajiye sürün eşiniz serçe parmaktan başlasın prezervatifin üzerinede sprey sıkın yavaşca girsin,daha sonra 2 parmağa geçin biraz git gel yapın daha sonra 3 parmak yine git gel..ardından vajiye yine jel ve p...denemesi yapın ve girişşşşş:)))

Bende 33€ buldum bitane, herhalde alcak gibiyim. Buna aklim yatti biraz.
Parmakla yapamiyorum cunku, denedim olmuyo. Canimin acimasindan sonra midemde almiyo.
Belki abartiyosun diceksin ama yemek yerken falan aklima geliyo, midem bulaniyo (

inanirim canim,bence ozaman siparis et bunu ve bununla dene. Nerde buldun 33 €a??

kızz sen daha 10.30da isyanlardaymışsın kahretsin yapamıorum falan die helal olsun sana 1saatte hallettin işi vayy bee nasıl cesaretlendm varya canm yaa çok sevindim negüzel biri daha başardı tebrik ediorum

kızz sen daha 10.30da isyanlardaymışsın kahretsin yapamıorum falan die helal olsun sana 1saatte hallettin işi vayy bee nasıl cesaretlendm varya canm yaa çok sevindim negüzel biri daha başardı tebrik ediorum

veeee ilk denememdi çok şükür umutsuzluğa kapılmadan başardım :) nasıl mutluyum anlatamam ama bi taraftanda ya bikerelik böyleyse diyede düşünmüyor değilim hani Allahım hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallahhhhhhhhh

canım benim tıpatıp aynı duyguları buradaki tüm arkadaşlar hissediyoruz. hiç kendini yalnız hissetme. Allahın izniyle bu sitedeki arkadaşarında desteği ile yeneceğimizi aklından çıkarma. öncelikle vaj... dan iki el genişliğinde bebeğin çıkabildiğini unutma. pileli etek gibi, file gibi açılan bir yer olduğunu unutma. nasılki ağzımızı kapatırsak kaşığı ağzımıza sokamıyorsak aynı şekilde kendimizi kastığımız için gerçekleştiremiyoruz. bende henüz başarmış değilim ama en azından iki parmak genişliğindeki aparatı vaj.. ya takabiliyorum. halkbuki ben kibrit çöpünü bile takamam sanıyordum.bu site insana çok cesaret veriyor. bende kimseyle paylaşamamış olmamın sıkıntısını bir ay önceye kadar içimde taşıyordum. patlama noktasına gelmiştim. neredeyse önüme gelene anlatacağım sanıyordum ama öyle olmadı. ben doktora gittim. doktor öncelikle serçe parmak kalınlığında ve boyunda bir aparat verdi.ona fito krem ve bebe yağı sürerek '' ıkındığında delik açılıyor '' yavaş yavaş içeri ittirdim. sonra baş parmak genişliğinde. şu andada iki parmak genişliğinde bir aparatla deniyorum. sana tavsiyem bu sitedeki arkadaşların çoğu doktora gitmediyse onunla deniyor. ince ebatta mum al. muma pamuk sar. üzerine streç film geçir. ya da prez. geçir. kayganlaştırıcı jeller oluyor su bazlı eczaneden onu al. üzerine sür ve vaj.. girişinede sür. yavaş yavaş içeri ittir. bak gör içeri sokabileceksin. bugün bulaşık yıkarken baktım hani şu sarımsak ezmek için tahtadan bi şey oluyor ya sarımsağı dövmek için. o da aparatın şekline benziyor aslında. öyle bir şeyde temin edersen onu sarıp deneyebilirsin diye düşündüm. inşallah hepimiz yenelim. başarılar.

bence esini bi şekilde ikna et yada sen dene nerden haberi olcak biyerden başlaman lazım canım umutsuzluga kapılma burda olupda ugrasanların hepsinde bi ilerleme oluyor ben de bu siteden sonra yendim darısı senin basına

canım eşinden gizli başlaması doğru olmaz. bence bu siteyi okutsun eşine. benim eşimde ilk duyduğunda öyle şeymi olurmuş başka şeymi sokulurmuş diyordu ama baktıki çözemiyoruz kendimiz şu anda kızlık zarından gelecek kırmızının gelmeme ihtimaline bile kendini alıştırdı. çünkü biz jellerle esnetiyoruz orayı. normal bir kızlık zarı kanamazmış zaten. bir çok kadın ilk gecede ıslanmadığında kuru yapıldığından kanama olurmuş. eşinden habersiz yapmamasını şu manada dedim. geçen haftalarda bir arkadaşımız egzersiz esnasında kızlık zarını kendi bozmuş oldu. '' bu durum ne kendisini ne eşini rahatsız etmedi hatta mutlu bile oldu böyle bir derdi kalmadığı için ''

merhaba canım. doktorun verdikleride bundan zaten.

iyi geceler kızlar, ramazanda gaza basmış gidiyordum egzersizlerde.son 10 güngür hiçbir sey yapamıyrm. 1 hafta regldm.ondan sonra da 3 gün geçti, niyeyse kafamda erteleyp duruyrm.. araya regl girince böyle olacağını tahmn etmiştm zaten.. Yapmıyrm ama bir taraftan da içim sıkılıyr, mutsıuzum.. Eşim de egzersz için çok motive etmiyr ben de iyice saldım..

ünzilecim süpersin az önce sen değilmiydin kahretsin delik göremiyorum sokamıycam diyen. kızım sen vajinismus değilmişsin demekkiii :) sadece deliği bilmiyormuşsun hepsi bu canım ya xylocaine pump sprey demişsin ya bu ne için. yani ağrı kesicimi. yani uyuşturucumu. ya varya sen bu sitedeki en önemli örneklerdensin. sen daha yeni üyeydin.süpersin diyorum tek kelimeyle. Allah bozmasın. inşallah bizlerede destek olursun bizlerde yeneriz. halayını çekelim artık

canım aynen ben! araya regl girdi bayram girdi... hiç yapasım gelmiyor zorlayarak bişeyler deniyorum ama olmuyor... ilerleyemiyorum..
eşlerden de çok şey mi bekliyoruz bilmiyorum ama motive edecekler altı üstü zor olan kısmı biz yapıyomuşuz gibi geliyo offf bilmiyorum işte benim de canım sıkkın

kızlar ya dün akşam eşimle deneyelim dedik sadece ucu girer gibi oluyor hatta trak gibi bir aşamadan geçiyor sanki ama sonrası olmuyor daha ileri gidemiyorum.

Ne yapacğz biz ya.... Şu zamana kadar bitirmeyi hedeflerken şimdi bu durumda olmak üzüyr beni. okullar açılıyr, konsantre olacağım şeyler fazlalaşıyr, bu egzersz meselesi yarım kalck diye korkuyrm.. 10 gün önce sabırsızlanıyrdm,bir an önce olsn diye. şimdi içimde istek, dürtü de yok. off çok karmaşığım..

bu sorunu aşmada öncelikle yapmamız gereken sabırlı olmak.bende çok sabırsızdım ama 1 buçuk ayda yendim bu illeti darısı başınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…