- 25 Ağustos 2011
- 225
- 11
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.321
Ayy gercektenmi ne guzel, hadi gecmis olsun. Insallah bikerelik degildir tumden kurtulmussundur
ayyyyyyy coooooooooooooooooooooooooooooook sevindim senin adina canimm...darisi bizlerin basina insallah
Bende 33€ buldum bitane, herhalde alcak gibiyim. Buna aklim yatti biraz.
Parmakla yapamiyorum cunku, denedim olmuyo. Canimin acimasindan sonra midemde almiyo.
Belki abartiyosun diceksin ama yemek yerken falan aklima geliyo, midem bulaniyo(
kızlar başarı yöntemimi anlatayım belki işinize yarar:
1.cathe jel
2.xylocaine pump sprey
3.prezevatif
jeli ve spreyi vajiye sürün eşiniz serçe parmaktan başlasın prezervatifin üzerinede sprey sıkın yavaşca girsin,daha sonra 2 parmağa geçin biraz git gel yapın daha sonra 3 parmak yine git gel..ardından vajiye yine jel ve p...denemesi yapın ve girişşşşş:)))
kızz sen daha 10.30da isyanlardaymışsın kahretsin yapamıorum falan die helal olsun sana 1saatte hallettin işi vayy bee nasıl cesaretlendm varyacanm yaa çok sevindim negüzel biri daha başardı tebrik ediorum
Selam arkadaslar,
Bende evleneli 1 yil oldu, ama hala yapamadik.
Internette arastirdim ve herhalde vajinusmus ama kesin teshis yok.
Doktora gitmedim cunku, gitmekte istemiyorum. Evde kendimiz denemeler yapiyoruz.
Dun aksam nette yine arastirma yaparken burayi buldum.Dun aksamdan beri okuyorum burda, ve belki biraz bencil olacak ama tek olmadigini bilmek yinede iyi geliyo insana. Esimden baska kimseyle konusamiyorum bu konuyu, kimseye anlatamiyorum. Esimlede artik fazla bu konuyu acip canini sikmak istemiyorum. Allaha binlerce kez sukur ediyorumki esim cok anlayisli.
Ama icim daraliyo, korkuyorum olmicak diye. Artik o isten vazgectim ama cocuk sahibi olamicam korkusu basladi.
1 yildir ugrasiyoruz, artik kafayi yemek uzereyim, herkesin yapabildigini benim neden yapamadigimi dusunuyorum deli olcam. Biliyorum bunlarin hepsi psikolojik ve moralimi duzeltmem lazim. Ama aklimdan cikmiyor, esim yanima yaklastigi an bile aklima geliyo.
Bunlari yazarken bile cok kotu oldum, aglamamak icin kendimi zor tutuyorum, isteyim cunku.
Allahim bu sorunu olan butun herkesi kurtarsin. Cok kotu bir durum cunku, Allah kimsenin basina vermesin. Bize ve eslerimizede buyuk sabir versin.
inşallah canım darısı size dualarımdasınız:)
bence esini bi şekilde ikna et yada sen dene nerden haberi olcak biyerden başlaman lazım canım umutsuzluga kapılma burda olupda ugrasanların hepsinde bi ilerleme oluyor ben de bu siteden sonra yendim darısı senin basına
Kizlar Google'dan Feminaform yazip gorsellerden bakarmisiniz?? (resim koymasini denedim yapamadim)
Bunlari deneyenler varmi aranizda?? Bence parmaktan veya mumdan daha iyi gibi.
Kucukten buyuge gidiyo... Sizce??? Ve eger tecrubesi olan varsa bilgilendirirse iyi olur!!!
kızlar başardım hemde ilk denememdeyaklaşık 10 gündür burayı takip ediyorum ve kendimi egzersizlere motive ettim yaklaşık 2 saat öncede pes etmiştim yapamıycam demiştim amaaaa olduuuu ilk başta serçe parmak sonra 2 parmak sonra baktım oluyo p... denedik ve oldu defalarca gel git yaptı ve canım hiç yanmadı...çooook ama çoooooooooooooooook mutluyum hemen sizinle paylaşmak istedim....umarım devamı gelir artık hep böyle gider....Allahım umarım en kısa zamanda hepinizi kurtarır inşallahhhhhhhhhhhhhh...64 64 64 64 64 64
iyi geceler kızlar, ramazanda gaza basmış gidiyordum egzersizlerde.son 10 güngür hiçbir sey yapamıyrm. 1 hafta regldm.ondan sonra da 3 gün geçti, niyeyse kafamda erteleyp duruyrm.. araya regl girince böyle olacağını tahmn etmiştm zaten.. Yapmıyrm ama bir taraftan da içim sıkılıyr, mutsıuzum.. Eşim de egzersz için çok motive etmiyr ben de iyice saldım..
ay tutulması, merhaba canım nasılsın? Haberleşmeyeli bir gelişme var mı?
kızlar ya dün akşam eşimle deneyelim dedik sadece ucu girer gibi oluyor hatta trak gibi bir aşamadan geçiyor sanki ama sonrası olmuyor daha ileri gidemiyorum.
canım aynen ben! araya regl girdi bayram girdi... hiç yapasım gelmiyor zorlayarak bişeyler deniyorum ama olmuyor... ilerleyemiyorum..
eşlerden de çok şey mi bekliyoruz bilmiyorum ama motive edecekler altı üstü zor olan kısmı biz yapıyomuşuz gibi geliyo offf bilmiyorum işte benim de canım sıkkın
Ne yapacğz biz ya.... Şu zamana kadar bitirmeyi hedeflerken şimdi bu durumda olmak üzüyr beni. okullar açılıyr, konsantre olacağım şeyler fazlalaşıyr, bu egzersz meselesi yarım kalck diye korkuyrm.. 10 gün önce sabırsızlanıyrdm,bir an önce olsn diye. şimdi içimde istek, dürtü de yok. off çok karmaşığım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?