Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım inan kelin ilacı olsa muhabbeti... yani ben de bilmiyorum ama ben deniyorum da olmuyor.. senin elinden gelen bişey var en zaından denemek gibi...erteleme güzelim yaa biliyorsun bu illetin yaptığını...kaç zamanını harcadın di mi? şimdi yine onun istediğini yapıyorsun.. dene... her fırsatta dene... en azından elinden geleni yaptığın için yarın pişman olmazsın... inatlaş onunla.. böyle olmaz... böyle hiç bir şey olmaz... neden bilerek ve isteyerek canını sıkıyorsun ki.. dene ve mutlu ol... sona bir adım daha yaklaş...okullara daha var da sanırım siz başladınız göreve? ama en azından haftasonun vardır... sonra daha da yoğun olabilirsin... bak erteleme lütfen..

evet sonra daha yoğun olacağım kesin.. ondan korkuyrm ya zaten.. yarın denemek istiyrm, inşallah yaparımm.. dua edelim..

ilişkiye girmeden nasıl hamile kaldın anlayamadım

bu illeti yenmek imkansız değildir.burada yenen arkadaşlar var ki bende yendim ben sorunu yaşadığım zaman buradaki arkadaşların tavsiyesi ve destekleri ile yendim.ilaç isimleri önerip yanlış yönlendirenlerde oldu ama biraz mantıklı düşünerek ve bu illeti yenenlerin tavsiyelerini dikkate almanızı öneririm hala sorun yaşayan arkadaşlar için

evet sonra daha yoğun olacağım kesin.. ondan korkuyrm ya zaten.. yarın denemek istiyrm, inşallah yaparımm.. dua edelim..

canım şimdi vaktin varken her fırsatta dene bak sonra pişman olmaktansa... belki mutlu olursun yenerek ? evet canım dua edelim birbirimize... ya ben ne yapayım? ilerleyemiyorum moralim bozuluyor...sanki hiç yapamıcakmışım gibi geliyor... herkes yapıyor bi ben yapamıyorum sanki off

bu sorunu yenmiş biri olarak tecrübelerimden yararlanmak isteyenlere yardımcı olabilirim yeter ki bu illetten hepimiz kurtulalım

bır 2 yıl once bırı daha bu doktoru tavsıye etmıstı bı turlu gıdememıstım sonra burdan baska bı doktorun ısmı verılınce onu aradım tavrı cok ıtıcıydı
lınk ıcın cok tesekkurler yaırn ılk ısım bu doktordan randevu almak olucak
egsersız yapamıyorum sureklı kacıyorum nereye kadar
pekı gercekten tavsıye edıyormusun nasıl yontem kullanıyor bıraz anlatsan ?

sevıncten aglıyorum desem okadar sevındımkı darısı basımıza ...

kremlerın ne oldugunuda acıklasan ? bırde ben korunma ıstemıyorum dırek hamıle kalmalıyım artık ozaman p. ucunamı sprey sıkılacak ?

bu sorunu yenmiş biri olarak tecrübelerimden yararlanmak isteyenlere yardımcı olabilirim yeter ki bu illetten hepimiz kurtulalım

nasıl yendığını acıkladınmı oncekı sayfalarda ben gormedım eger acıklamadıysan anlatman mumkunmu basarıları okudukca guvenımız gelıyor kendımıze..

açıkladım ama baya geride kaldı o sayfa.ben parmak egzersizi ve her akşam eşimle kayganlaştırıcılı prezervatifle denedim 2 ay içinde kurtuldum.sabırlı olmak gerekiyor.seçilen prezervatife dikkat etmek gerekiyor

kayganlastırıcı olması ıse yarıyormu ben cocuk dusunuyorum artık korksamda hamılelık ve dogumdan
ama işe yarıcaksa ılk baslarda prezervatif kullanmaya razıyım

canım tebrikler yenmişsin birkerelik değil inşallah demişsin sen git gel yaptık demişsin bence olmuş artık acı da hissetmemişsin bundan sonra yapman gereken bunları referans alman.

canım benim mutluluğumu paylatığın için teşekkür ederim...kremleri anlatayım hemen.. cathe jel hem kayganlaştırıcı hem uyuşturucu etkisi var vaji girişine sürüyorsun..spreyinde uyuşturucu etkisi var onuda vaji girişine ve eşin parmağına prezervatif geçiriyo ya onun üstüne sıkıyorsun 10-15 dk o şekilde giriş çıkış yapsın parmağıyla yani içeri uyuşuyo zaten..sonrada kendini hazır hissedersen p.... denersiniz...bu cathe jel sonda takılırken ağrı olmasın diye kullanılıyor hastanelerde...

canım kendini neyle daha iyi hissedeceksen onunla yap, doktora giden arkadaşlarımız onlarla denedi gitmeyenler kendi imkanlarıyla aparatlar yaptı mumu zaten direkt öyle sokmuyoruz peçete, pamuk sarıp üzerini streçliyoruz condom takıyoruz bir nevi o gördüğün şeylerin aynısı oluyor, kendi parmağınız, eş parmağınız niye bu kadar itici geliyor anlamakta zorlanıyorum hijyen için onlara da eldiven takıyorsunuz ama bu kadar itici gelmesin millet nasıl yapıyor diye baktım geçenlerde ön sevişmenin bir parçası kadın ıslansın diye yapılan birşey bizler sevişmeye zevk verici birşey değil de tuu kaka diye baktığımız için oluyor, doktora da gitseniz yine oraya birşey sokup egzersiz yapmanız gerekecek lütfen bir an önce başlayın lütfen ertelemeyin zaman sadece çoğaltıyor geçirmiyor üstelik bu sorun iki kişilik en azından sevdiğiniz için düşünün.

prez. ne önerirsin. ben yaklaşım birbuçuk yıl önce almıştım bozulmuşmudur ?

eczanelerde varmıdır ?

günaydın ark.lar albuneaa belinayy buseumut fairym the just nerelerdesinizzz??????????????????????*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…