- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.341
Ne yapacğz biz ya.... Şu zamana kadar bitirmeyi hedeflerken şimdi bu durumda olmak üzüyr beni. okullar açılıyr, konsantre olacağım şeyler fazlalaşıyr, bu egzersz meselesi yarım kalck diye korkuyrm.. 10 gün önce sabırsızlanıyrdm,bir an önce olsn diye. şimdi içimde istek, dürtü de yok. off çok karmaşığım..
canım inan kelin ilacı olsa muhabbeti... yani ben de bilmiyorum ama ben deniyorum da olmuyor.. senin elinden gelen bişey var en zaından denemek gibi...erteleme güzelim yaa biliyorsun bu illetin yaptığını...kaç zamanını harcadın di mi? şimdi yine onun istediğini yapıyorsun.. dene... her fırsatta dene... en azından elinden geleni yaptığın için yarın pişman olmazsın... inatlaş onunla.. böyle olmaz... böyle hiç bir şey olmaz... neden bilerek ve isteyerek canını sıkıyorsun ki.. dene ve mutlu ol... sona bir adım daha yaklaş...okullara daha var da sanırım siz başladınız göreve? ama en azından haftasonun vardır... sonra daha da yoğun olabilirsin... bak erteleme lütfen..
merhaba arkadaşlar ben 9 aylık evliyim. bende evliliğimin ilk gününden beri aynı problemi yaşıyorum çok fazla kasılıyorum ilişkiye giremiyoruz eşim anlayışlı ama doktora gitme konusunda pek taraftar değil
2 ay önce bende vajınusmusun üstesinden gelmek adlı kitabı aldım kendi kendime dedim okuyacam uygulayacam tam okumaya başlamıstım şubat ayında hamile oldugumu ögrendim eşim duyunca şok oldu tabi:) inanamadı
1 ay boyunca mide bulantıları tansiyon düşmeleri çektim 9 .haftanın başında kontrole gittim bebeğin ölmüş dedi doktortam bir hayal kırıklıgı yaşadım inanamadım başka doktorlara gittim evet ölmüş dediler 8 gün önce yani geçen hafta perşembe günü kürtaj oldum.İlişkiye giremeden hamile kaldım,okadar bulantı kusma çektim,hemşireler kürtajdan önce genital bölgeden ilaç koymak isttediler koyamadılar tabi:teytey: o an aklımdan nhiç gitmiyor zaten kürtaj olma üzüntüsü var bide o eklendi üstüne bütün her tarafım kasıldı, kürtaj oldum tabiki kürtajda kızlık zarımda gitti,psikolojik olarak zorlu günler geçirdim dün kontrle gittim doktora doktor kendi başınıza çözemezsiniz psikologa gitmen lazım dedi eşini ikna et dedi birde botoks var dedi ama biraz masraflı dedi sadece 1 ignesi 500 bulur dedi parmak egzersizlerini dene dedi
artık buna bir çare bulmak istiyorum tavsiyesi olanlardan yardım istiyorum
evet sonra daha yoğun olacağım kesin.. ondan korkuyrm ya zaten.. yarın denemek istiyrm, inşallah yaparımm.. dua edelim..
bır 2 yıl once bırı daha bu doktoru tavsıye etmıstı bı turlu gıdememıstım sonra burdan baska bı doktorun ısmı verılınce onu aradım tavrı cok ıtıcıydıarkadaşım ben de egzersizlerle yenmeye çalışıyordum ama yenemeyince profesyonel yardım almaya karar verdim..iyiki de gitmişim doktora..bilseydim 7 ay beklemezdim..ben 2000 tl verdim cnm..dr.yeşim yerçok a gittim..birkaç seans,aparatlar filan hiç bişey yok..tek seansta çözülüyor herşey.. doktorun web sitesi Ana Sayfa - JİNEKOMED.::. Op. Dr. Yeşim Yerçok.::.Kadın Hastalıkları,Kısırlık,Gebelik-Doğum,Tüp Bebek,Menopoz ..herkese tavsiye ediyorum,allah razı olsun yeşim hnmdan..inanılmaz anlayışlı ve tatlı dilli biri..
sevıncten aglıyorum desem okadar sevındımkı darısı basımıza ...kızlar başardım hemde ilk denememdeyaklaşık 10 gündür burayı takip ediyorum ve kendimi egzersizlere motive ettim yaklaşık 2 saat öncede pes etmiştim yapamıycam demiştim amaaaa olduuuu ilk başta serçe parmak sonra 2 parmak sonra baktım oluyo p... denedik ve oldu defalarca gel git yaptı ve canım hiç yanmadı...çooook ama çoooooooooooooooook mutluyum hemen sizinle paylaşmak istedim....umarım devamı gelir artık hep böyle gider....Allahım umarım en kısa zamanda hepinizi kurtarır inşallahhhhhhhhhhhhhh...64 64 64 64 64 64
kızlar başarı yöntemimi anlatayım belki işinize yarar:
1.cathe jel
2.xylocaine pump sprey
3.prezevatif
jeli ve spreyi vajiye sürün eşiniz serçe parmaktan başlasın prezervatifin üzerinede sprey sıkın yavaşca girsin,daha sonra 2 parmağa geçin biraz git gel yapın daha sonra 3 parmak yine git gel..ardından vajiye yine jel ve p...denemesi yapın ve girişşşşş:)))
bu sorunu yenmiş biri olarak tecrübelerimden yararlanmak isteyenlere yardımcı olabilirim yeter ki bu illetten hepimiz kurtulalım
bır 2 yıl once bırı daha bu doktoru tavsıye etmıstı bı turlu gıdememıstım sonra burdan baska bı doktorun ısmı verılınce onu aradım tavrı cok ıtıcıydı
lınk ıcın cok tesekkurler yaırn ılk ısım bu doktordan randevu almak olucak
egsersız yapamıyorum sureklı kacıyorum nereye kadar
pekı gercekten tavsıye edıyormusun nasıl yontem kullanıyor bıraz anlatsan ?
sevıncten aglıyorum desem okadar sevındımkı darısı basımıza ...
kremlerın ne oldugunuda acıklasan ? bırde ben korunma ıstemıyorum dırek hamıle kalmalıyım artık ozaman p. ucunamı sprey sıkılacak ?
nasıl yendığını acıkladınmı oncekı sayfalarda ben gormedım eger acıklamadıysan anlatman mumkunmu basarıları okudukca guvenımız gelıyor kendımıze..
açıkladım ama baya geride kaldı o sayfa.ben parmak egzersizi ve her akşam eşimle kayganlaştırıcılı prezervatifle denedim 2 ay içinde kurtuldum.sabırlı olmak gerekiyor.seçilen prezervatife dikkat etmek gerekiyor
bır 2 yıl once bırı daha bu doktoru tavsıye etmıstı bı turlu gıdememıstım sonra burdan baska bı doktorun ısmı verılınce onu aradım tavrı cok ıtıcıydı
lınk ıcın cok tesekkurler yaırn ılk ısım bu doktordan randevu almak olucak
egsersız yapamıyorum sureklı kacıyorum nereye kadar
pekı gercekten tavsıye edıyormusun nasıl yontem kullanıyor bıraz anlatsan ?
sevıncten aglıyorum desem okadar sevındımkı darısı basımıza ...
kremlerın ne oldugunuda acıklasan ? bırde ben korunma ıstemıyorum dırek hamıle kalmalıyım artık ozaman p. ucunamı sprey sıkılacak ?
nasıl yendığını acıkladınmı oncekı sayfalarda ben gormedım eger acıklamadıysan anlatman mumkunmu basarıları okudukca guvenımız gelıyor kendımıze..
Kizlar Google'dan Feminaform yazip gorsellerden bakarmisiniz?? (resim koymasini denedim yapamadim)
Bunlari deneyenler varmi aranizda?? Bence parmaktan veya mumdan daha iyi gibi.
Kucukten buyuge gidiyo... Sizce??? Ve eger tecrubesi olan varsa bilgilendirirse iyi olur!!!
ilişkiye girmeden nasıl hamile kaldın anlayamadım
kayganlaştırıcı prezervatifle denedin mi ben o şekilde biraz biraz derken atlattım çok şükür
bu sorunu yenmiş biri olarak tecrübelerimden yararlanmak isteyenlere yardımcı olabilirim yeter ki bu illetten hepimiz kurtulalım
açıkladım ama baya geride kaldı o sayfa.ben parmak egzersizi ve her akşam eşimle kayganlaştırıcılı prezervatifle denedim 2 ay içinde kurtuldum.sabırlı olmak gerekiyor.seçilen prezervatife dikkat etmek gerekiyor
canım benim mutluluğumu paylatığın için teşekkür ederim...kremleri anlatayım hemen.. cathe jel hem kayganlaştırıcı hem uyuşturucu etkisi var vaji girişine sürüyorsun..spreyinde uyuşturucu etkisi var onuda vaji girişine ve eşin parmağına prezervatif geçiriyo ya onun üstüne sıkıyorsun 10-15 dk o şekilde giriş çıkış yapsın parmağıyla yani içeri uyuşuyo zaten..sonrada kendini hazır hissedersen p.... denersiniz...bu cathe jel sonda takılırken ağrı olmasın diye kullanılıyor hastanelerde...
Günaydın kızlar, hadi bugün başlayın egzersizlere iyice kendinizi saldınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?