Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım ben onlarla çalışıyorum.dr.a gittim.dr. vermişti.parmak egzersizini ben şimdi bile yapamam o aparatları yaptığım halde.küçükten büyüğe aparatları.parmak bana itici geliyor.

unzilee
tebrikler canım.çok şanslısın çabuk atlattın bu sorunu.
inşallah hiç bi sorun olmadan devamını getirirsin canım.

bacım bızım oraya gıdecek paramız yok ne yaptı nasıl bı yontem uyguladı anlatıversen ne olur ınsanlık namınaa :)

iki yıllık evlıyım ve esım varıkoseldı amelıyat oldu gecen sene aralıkda dr.bır sene olur demıswtı cocugunuz ama denıyoruz bırsey de olmuo hıc her ay bos gecıo regl oluyorum durum gene gozyası su da var ben ne egzersız n de baska bısey yapmadım ve bu durumndan kurtulmak ıstıyorum doktor uc mılyar ıstedı benden ya

nursenacım sen ne yaptın başladınmı egzersize.

yok canım bugün bitti reglim başlıycam, inşallah soğumamışımdır boş durmadım gerçi bacaklarımı esnetmeye uğraştım nefes falan çalıştım bu arada aklıma geldi bir arkadaşa doktor regl dönemlerinde zamanı boşa gitmesin diye tampon önermişti daha hiç görmedim nasıl bişey ama yine de yazıyım yapmak isteyen arkadaşlar olursa.

canım ben şimdi senin durumu anlayamdım.nasıl yani sendemi kasıyorsun kendini yani vajili olduğuna eminmisin:44: durumunu daha anlaşılır yazsan.çünkü bizim durum hamile olamama değil ilişkiden birnevi kaçış

canım başla bir yerden, doktorun da sihirli degneği yok inan doktor da ev ödevi veriyor o da egzersiz yaptırıyo çare sadece kendinde yapacağına inanmakta, yalnız değilsin bizler varız ha yendim mi yok ama çok ilerledim bugün yarın yenecem benim de 3 yılım gitti erteleye erteleye hadi bugün başla takıldığın yerde sor birileri mutlaka cevaplıyor.

katılıyorum sana

bazen de reklam olsun diye yazıyorlar sanırsam millet de umutlanıyor tek seans falan deyince madem psikolojik bu jinekologlar nasıl çözüyo anlamadım zarı falan mı alıyorlar yada epidural anestezi falan mı sence?:44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:

canım bunlar reklam ya bi günde çözüyorsa o doktor o parayı nasıl yiyor nasıl boğazından geçriyor.yarın bir gün o paranın hesabı sorulmazmı .el insaf diyorum. yazık ya insanı sömürenlere

sessiz sessiz okuyan arkadaşlar.sizde üye olup bence derdinizi paylaşın.yoksa kimseye anlatılmıyor bu dert. burdada anlatmazsak yer bitirir bizi oyüzden sizde gelelin beraber aşalım sorunlarımızı bazen en yakınımız olan koacalarımız bile anlamazken burda arkadaşlar anlıyor

slmmm kızlaaar:80: yeni gelenler hoşgeldi:80: aybikecim nasılsn canm..kayınvalideyi göndereli çok oldu bayram tatilndeydik.. Dönerken kücük kaynımıda getirdik..sen napyn..egzersizi naptn..ben enson pns ucunu biraz gecmstm bi duvara carptık ilerlemedi fazla baya ara verdikya hiç istek yok reglimde yaklaşıyo çok gevşedim çooookk..

ii canım ya geldin ya .kız hayırdır kaynın niye sizde

canm hoşgeldin offffffff yaa aynı ben walla okadar gevşedimki benmde regl yaklaştı iyice saldım kendimi nasıl olcaksa bilemiorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…