- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.361
Kizlar Google'dan Feminaform yazip gorsellerden bakarmisiniz?? (resim koymasini denedim yapamadim)
Bunlari deneyenler varmi aranizda?? Bence parmaktan veya mumdan daha iyi gibi.
Kucukten buyuge gidiyo... Sizce??? Ve eger tecrubesi olan varsa bilgilendirirse iyi olur!!!
nursenacım sen ne yaptın başladınmı egzersize.
arkadaşım ben de egzersizlerle yenmeye çalışıyordum ama yenemeyince profesyonel yardım almaya karar verdim..iyiki de gitmişim doktora..bilseydim 7 ay beklemezdim..ben 2000 tl verdim cnm..dr.yeşim yerçok a gittim..birkaç seans,aparatlar filan hiç bişey yok..tek seansta çözülüyor herşey.. doktorun web sitesi Ana Sayfa - JİNEKOMED.::. Op. Dr. Yeşim Yerçok.::.Kadın Hastalıkları,Kısırlık,Gebelik-Doğum,Tüp Bebek,Menopoz ..herkese tavsiye ediyorum,allah razı olsun yeşim hnmdan..inanılmaz anlayışlı ve tatlı dilli biri..
bacım bızım oraya gıdecek paramız yok ne yaptı nasıl bı yontem uyguladı anlatıversen ne olur ınsanlık namınaa :)
nursenacım sen ne yaptın başladınmı egzersize.
iki yıllık evlıyım ve esım varıkoseldı amelıyat oldu gecen sene aralıkda dr.bır sene olur demıswtı cocugunuz ama denıyoruz bırsey de olmuo hıc her ay bos gecıo regl oluyorum durum gene gozyası su da var ben ne egzersız n de baska bısey yapmadım ve bu durumndan kurtulmak ıstıyorum doktor uc mılyar ıstedı benden ya
iki yıllık evlıyım ve esım varıkoseldı amelıyat oldu gecen sene aralıkda dr.bır sene olur demıswtı cocugunuz ama denıyoruz bırsey de olmuo hıc her ay bos gecıo regl oluyorum durum gene gozyası su da var ben ne egzersız n de baska bısey yapmadım ve bu durumndan kurtulmak ıstıyorum doktor uc mılyar ıstedı benden ya
katılıyorum sana
bazen de reklam olsun diye yazıyorlar sanırsam millet de umutlanıyor tek seans falan deyince madem psikolojik bu jinekologlar nasıl çözüyo anlamadım zarı falan mı alıyorlar yada epidural anestezi falan mı sence?:44::44::44::44::44::44:
slmmm kızlaaar:80: yeni gelenler hoşgeldi:80: aybikecim nasılsn canm..kayınvalideyi göndereli çok oldu bayram tatilndeydik.. Dönerken kücük kaynımıda getirdik..sen napyn..egzersizi naptn..ben enson pns ucunu biraz gecmstm bi duvara carptık ilerlemedi fazla baya ara verdikya hiç istek yok reglimde yaklaşıyo çok gevşedim çooookk..
slmmm kızlaaar:80: yeni gelenler hoşgeldi:80: aybikecim nasılsn canm..kayınvalideyi göndereli çok oldu bayram tatilndeydik.. Dönerken kücük kaynımıda getirdik..sen napyn..egzersizi naptn..ben enson pns ucunu biraz gecmstm bi duvara carptık ilerlemedi fazla baya ara verdikya hiç istek yok reglimde yaklaşıyo çok gevşedim çooookk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?