- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.381
nabersin canm walla nete ancak girebiliorumoff çok tembelim ben çooooooooookkkkkkkk
ii canım ya geldin ya .kız hayırdır kaynın niye sizde
bacım bızım oraya gıdecek paramız yok ne yaptı nasıl bı yontem uyguladı anlatıversen ne olur ınsanlık namınaa :)
ne yaptı tek seanstada çözdü .şu an hiç bi sorunun yokmu.kaç yıllık evliydin.
Peki ne yaptida tek seansta cozuldu? Nerde bu doktor?
canm hoşgeldinoffffffff yaa aynı ben walla okadar gevşedimki benmde regl yaklaştı iyice saldım kendimi nasıl olcaksa bilemiorum artık
hoşbulduk canmtembellgn dvm edyomu hala kıs yeni gelen yapıp gidyo biz hala sayıyorz yerimizde off puuuuf yaa nereye kadar böyle gitcek ben anne olmak istiyorum artıııkk
hee kızz ama napayım araya 10gün tatil girdi memleketteydim oyüzden hiçbişe yapamadım şimdide öle yerimde sayıyorum iştebende anne olmak istiorum hergece rüyamda görüorum sanki hiç anne olamıcakmışım gibime gelio offfffffffffffff of
Buseumut sen de baya rahatına düşkün çıktın canım yademirbaş listesine girmeden hallet şu işi,senden de güzel haberler duymak istiyoruz artık
kızlar bende bebek istiyorum yaaaaaaaaaaaaa
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hiç olmicakmiş gibi geliyo25: :
arkadaşlar ben başardım 2 yıl sonunda dr. ulusoya gittim ve 1,5 günde başardım...hem de o kadar rahat ve acısız ki..kesinlikle öneririm bu doktoru..u
merhaba bende vajinismusum ve 5 yıllık evliyim banada yardımcı olurmusunuz
merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...
selam arkaasm öncelikle allah yardım ettsin diyorum vejinusmus hastalarına bende 2 yıllık evliyim ilaclarla amaliyatlarla anestesilerle gececek bi hastalık değilmi sistem dısı ve nekadar dişini sıksan bos ben sıktım dişim kırıldı ve gecen hafta bu vejinusmustan kurtuldum inanaın daha kendimi vejinusmus sanıyorum ilginc demi okadar izler bıraktıki kahrolsun vejinusmus:))
ben basardım ama dogru doktorla basardım cok dr gittim helak oldum tuvalete oturamaz hale geldim
bi dr buldum ve zar zor gitmeye karar verdim allah razı olsun başaramam yapamam dedim bide baktım aparatlar vajinada :)) inanamadım ilişkiyede giriyorum yavas yavas daha iyi olucak biliyorum en azından oraya bişey girdiğini anladım dr dan allah razı olsun hipnoterapi ile cozdü tavsiye ederim hatta başka doktorlara gidip kendini helak etme ben öyle olmstum sana tavsiye ede bilirim bana özelden yaz canım yardım etmek istiyorum seni cok iyi anlıyorum[/QU
dr nuz ulusoy mu acaba ?
smart38 benim iki yıl oldu lütfen naptın yardımcı olurmusunn bana.:Saruboceq:
Arkadaşlar. Bende vagisnusmus illetini 8 sene çekip daha sonra bu sıkıntıdan kurtulup, kucağıma bebeğimi alanlardanım. Bu yüzden sizinle bilgilerimi paylaşmak istedim. Bende bu sonuca ulaşmadan önce girmediğim internet sayfası ve araştırma kalmadı. Taki Saygın Micozkadıoğlu'na rastlayana kadar. O harika bir doktor. Tam anlamıyla işinin erbabı yani. Kesinlikle bu hasatlığı çekenlere sesleniyorum. Lütfen vakit kaybetmeyin. Vaginismus tedavi edilebilir bir hastalık. (heleki böyle Saygın Bey gibi doktorlarımız varken). Artık bu sıkıntıyla yaşamaktan vazgeçin lütfennn. Bu konuyla ilgili sorularınızı bilgim dahilinde cevaplamaya çalışıcam. Allah hepinizin yardımcısı olsun.[/QUOT
meraba bana da bi dr önerdi saygın beyi bende karasızım çünkü artık çok sıkıldım hüsrana uğramaktan bütün herşeyi deneyipte olmaması çok kötü
hipnozmuş sanırım saygın beyinde yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?