Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bacım bızım oraya gıdecek paramız yok ne yaptı nasıl bı yontem uyguladı anlatıversen ne olur ınsanlık namınaa :)

cnm aslında doktorun yaptığı inanılmaz bişey yok.tek seansta çözüyor ewt..bizim yapamadığımızı,kendi göstemediğimiz cesareti, doktor yapıyor ve bu olayı beyinde bitirmemizi sağlıyor.ben doktora gitmeden önce kendi kendime alıştırmalar yapmaya çalıştım.ama pamuklu çubuğu sokarken bile acıyordu.ve ben de kendime kıyamadığım için vazgeçiyordum.bu da beni demoralize ediyordu.boşu boşuna öyle 7 ay geçirmişim.

yeşim hnma gittiğimde öncelikle vajinal muayene yaptı.yani kızlık zarımı görmeye çalıştı,herhangi bi anormallik var mı yok mu kontrol etti.bu arada ben bakireydim ve zarın önemli olmadığını söyledim.zaten bu problemden kurtulmak istiyorsak bi şekilde o zar gidecekti.saplantı haline getirmenin anlamı yok.eşimle birlikte gittik zaten yeşim hnma..o da minik minik başlayacağımızı ve heyecanlanmamı söyledi.bacaklarımı tavana diker gibi açmıştım,tabi acaip geriliorum.."bacaklarını açabiliosun ama vajinanı çok kasıyorsun" dedi.bolca anestol krem sürdü..bir yandan da konuşuyorduk..sonra bana "şuan ne hissediyorsun" dedi.içimde bi dokunma hissi olduğunu ama acımadığını söyledim.2 parmağını sonuna kadar yavaş yavaş soktuğunu söylediğinde inanamadım.biz konuşurken o halletmiş bile :) hemşiresi ayna tutup gösterdi ancak öyle inanabildim..ben ki pamuklu çubuktan bile korkuyordum. sonra hemşiresi orta boy bi pns maketi hazırladı.orta kalınlıkla ve orta boyda.pnsten biraz daha küçük.prezevatifin içinde pamuk gibi sıkı bişeyler var.onu sokmaya başlayacağını söyledi.bolca anestolledi yine ve yavaş yavaş soktu.biraz çişim gelmiş gibi hissettim ama bu hissin normal olduğunu söyledi.zaten 2.denememizde beni wc ye gönderdi tuvaletimi yapmam için.ve 1 saatin sonunda o maketi içime sokup,üzerime çamaşırı giydirdiler ve i dahaki tuvalete gidene kadar içimde kalmasını söylediler.vajinam da biraz darmış benim,eve gidince bunu çıkartıp hemen ilişkiyi denememizi istedi eşimle.eve gittik,ve eşmle 2 pozisyonda da ilişkiye girebildim.ha zevk aldım mı? hayır..ilk 8-10 sefer zevk alamamak normalmiş.ama umrumda değildi zaten,bu sorunu yenebildiğime inanamadım:) bi kere misyoner pozisyonunda bi kere de ben üzerine oturarak denedik.tabi ben üstteyken daha kolay oldu,kontrolu sağladığım için.bu dediklerim 2 ay önce oldu cnm..o günden sonra artık rahat rahat ilişkiye girebilioruz eşimle.hala ilk girişlerde birazcık acıyor.bi de araya ramazan girdi diye sıklıkla yapamadık tabi.ama bu normalmiş,vajina yaptıkça açılırmış zaten.sadece başı girerken birazcık acıyor,sonra hiç bişey hissetmiyorum bile.gayet rahat yapabilioruz.yeşim hnmın tatlı dili,anlayışı sayesinde bu sorundan kurtuldum.fiyatı bana göre gayet uygun..haydar dümene gitmeyi düşünüyorduk 2500 euro dedi yuh artık..tek seansta kurtulduğum için bu para feda olsun walla..üstelik sadece bu sorundan değil,herhangi bir durumla ilgili içim rahat rahat bilgi almak istediğim zaman da yeşim hnm hep yanımda oldu.bi tlfn açmam yeterli..bence bu sorunu yenebilmede en önemlisi doktorun elinin hafif ve anlayışlı olması cnm.

ne yaptı tek seanstada çözdü .şu an hiç bi sorunun yokmu.kaç yıllık evliydin.

şuan hiç bir sorunum yok cnm..2 ay önce bu sorunu yendim ve artık ilişkiye girebiliyoruz..sadece hala girişlerin başlangıcında birazcık acıyor ama içime girdikten sonra acı hissetmiyorum ve ilişkiyi tamamlıyoruz gayet rahat bir şekilde.hafif acıma olması da normalmiş çünkü vajina genişlemeye yeni yeni alışıyor.mesela eskiden ben aynaya bakınca deliğimi bile göremiyordum.şimdi aynayı tuttuğum zaman orası gayet belirginleşmş görünüyor.

canm hoşgeldin offffffff yaa aynı ben walla okadar gevşedimki benmde regl yaklaştı iyice saldım kendimi nasıl olcaksa bilemiorum artık

hoşbulduk canm tembellgn dvm edyomu hala kıs yeni gelen yapıp gidyo biz hala sayıyorz yerimizde off puuuuf yaa nereye kadar böyle gitcek ben anne olmak istiyorum artıııkk

hoşbulduk canm tembellgn dvm edyomu hala kıs yeni gelen yapıp gidyo biz hala sayıyorz yerimizde off puuuuf yaa nereye kadar böyle gitcek ben anne olmak istiyorum artıııkk

hee kızz ama napayım araya 10gün tatil girdi memleketteydim oyüzden hiçbişe yapamadım şimdide öle yerimde sayıyorum iştebende anne olmak istiorum hergece rüyamda görüorum sanki hiç anne olamıcakmışım gibime gelio offfffffffffffff of

Selam kızlar
Son zamanlarda yeni gelin haberleri duyamıyoruz,bir tembelliktir gidiyor:97: albuneaa'dan umutluyduk ondan da ses yok,umarım isteyen herkes tez zamanda kurtulur ama şu uyuşturucu spreyler kremler bana pek sağlıklı gelmiyor,sonra bağımlılık yaratıp onsuz yapamama durumu var ki bence uyuşmayı gerektirecek bir durum yok ortada,o kadar acı hissedilen bir eylem değil yani

Buseumut sen de baya rahatına düşkün çıktın canım yademirbaş listesine girmeden hallet şu işi,senden de güzel haberler duymak istiyoruz artık

arkadaşlar merhaba... bişey sormak istiyorum... normal adet döngüsü kaç gündür?

adet başlangıç gününden itibaren ertesi reglin ilk gününe kadar geçen vakit yani ???????

acil cevap lütfennnnn!!!!!!!!!!

hangi siteye yönlerdirildin yardımcı olurmusun benim 5 yıldır yapmadığım kalmadı haydar dümenin taktiğini bile yaptım ama olmuyor yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…