- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.401
canım önce bi sakin ol.merak etme burdaki herkes sana yardımcı olur.buaralar pek kimse yok sen sürekli sayfayı takip et ve geçmişi okumaya çalış ayrıca durumunu net olarak yaz yani daha önce parmak egzersizi falan yaptınmı.burda herkes ya egzersi yapıyor yada benim gibi yapmaya çalışıyor.bence burayı bulmuşsun şükret çünkü burdan habersiz bir sürü vajili var dediğim gibi derdini sürekli tekrar et tecrübeli arkadaşlar mutlaka yardımcı olur.bende heniz yenmedim ama baya yol kattettim sana yardım olabilirim. moralini yükset tut sıkma canını geçecek inşşşlütfen bana da yardımcı olurmusunuz ben her türlü yolu denedim 5 yıllık evliyim((
arkadaşlar merhaba... bişey sormak istiyorum... normal adet döngüsü kaç gündür?
adet başlangıç gününden itibaren ertesi reglin ilk gününe kadar geçen vakit yani ???????
acil cevap lütfennnnn!!!!!!!!!!
canım ben 22-23 günde bir oluyorum 7 gün sürüyor 1 aya tamamlanıyor yani adetin başlangıç günüyle bir sonraki ayın başlangıç günü hemen hemen aynı günlere denk geliyor doktornevra diye bir site var gir başlangıç gününü yaz ovulasyan dönemin ve adet günün hangi güne denk geliyo hesaplıyor hemen hemen tutuyor
okeyin kayganlaştırıcısı var onu p..s'e sürüyoruz. prez. dahamı rahat acaba ?
tabi ki buradan paylaşıyorum zaten ama her zaman giremiyorum soru soran arkadaşların sorularını göremiyorum her zaman girmediğim için.tercihleri size bırakıyorum ama bu illetten çok çektim çok şükür kurtuldum sadece ben demiyorum tecrübelerimi arkadaşlara da anlatarak sizin derdinize de yardımcı olmak çok mutlu eder beni.İnşallah en kısa zamanda sizlerde kurtulursunuz bu illetten.şunu da ekleyeyim psikolog falan hikaye. o kadar paramı yediler bana hiçbir yararı olmadı.ne varsa kendinizde var kızlar biraz cesaretli ve sabırlı olun yeter inanın kimerhaba canım. özelden değilde burada duvarda paylaşsan hepimiz tecrübeni dinlesek olurmu
ben 2,5yıllık evliyim 6gnde yendm
mrb canım sana tek önerim bu sayfayı takip etmen...ben bu sayfa sayesinde yendim..egzersiz ne bilmiyodum nasıl yapılıyo nasıl olur kafam almazken burda okuyup beynimi alıştırdım ve iilk denememde oldu çok şükür kurtuldum..nasıl bi yöntem izlediğimide geçmiş sayfalarda yazdım..okuyup uygulayabilirsin..al ilaçları dene ne olacak ki ne kaybedeceksin öyle düşün..umarım işe yarar..merhaba :
inanamıyorum ya ben 5 yılda yenemedim
okuyorum yazılanlarıda ben muayende olamıyorum ben normal iğne bile olamıyorum benim canım çok kıymetli ya bazen okuyanlarda bile fena oluyorum ben nasıl yenicem ya rabbim yardım et(
merhaba :
inanamıyorum ya ben 5 yılda yenemedim
okuyorum yazılanlarıda ben muayende olamıyorum ben normal iğne bile olamıyorum benim canım çok kıymetli ya bazen okuyanlarda bile fena oluyorum ben nasıl yenicem ya rabbim yardım et(
mrb canım sana tek önerim bu sayfayı takip etmen...ben bu sayfa sayesinde yendim..egzersiz ne bilmiyodum nasıl yapılıyo nasıl olur kafam almazken burda okuyup beynimi alıştırdım ve iilk denememde oldu çok şükür kurtuldum..nasıl bi yöntem izlediğimide geçmiş sayfalarda yazdım..okuyup uygulayabilirsin..al ilaçları dene ne olacak ki ne kaybedeceksin öyle düşün..umarım işe yarar..
canım bir yerlerden başlamak gerek, yenemedim demişsin adım atman gerek, eşimle kardeş gibi olduk demişsin ilişki tam gerçekleşmese de yine de birbirinize dokunun derim ben, egzersizlere başla ben de bu yaşıma kadar iğne bile olmamıştım ki 33 yaşımdayım bizler fazla hassasız ama egzersizler can acıtmıyor emin ol doktorluk değil bu mesele tamamen bizlik, hadi ne kaybedersin
SY16 yumurtalıklarını mı aldırdın bundan dolayı mı vaji oldun?
canım bir kısmını alıyorum demişsin biz o aşamaya gelince ha bitti bitecek diyoruz sende panik atak falan mı var? boğulacak gibi olduğun yerde pes etmesen nefes alsan
kendini bıraksan geçecek bence az kalmış senin.
ewt panik atak var bende
aslında muayene olurken acı filan hisstemiyorum ama sadce bağırıyorum izin vermiyorum muayeneye maalesef
yok canım bugün bitti reglim başlıycam, inşallah soğumamışımdır boş durmadım gerçi bacaklarımı esnetmeye uğraştım nefes falan çalıştım bu arada aklıma geldi bir arkadaşa doktor regl dönemlerinde zamanı boşa gitmesin diye tampon önermişti daha hiç görmedim nasıl bişey ama yine de yazıyım yapmak isteyen arkadaşlar olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?