Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benimde ilk 1 aylık evliyken gittiğim prof çok kötü etki bıraktı bana parmak la bakmaya çalışmıştı bide korkma bana lazım o parmaklar demişti eşin doğuluymuş bide seni bırakır gibi laflarda etmişti tamamen sinir sistemimi ozdu ve muayene etmeye çalıştı ağlamaya başlayınca eşim izin vermedi yeter artık bu kadar üzülmesine izin vermicem hiç bişey istemiyorum demişti bi zaman dr gidemedim hep aynı şeyi yapıcaklar diye son zamanlarda da ultrasaonla bakmaya çalıştılar alttan ama izin vermiyorum işte geri çekiyorum kendini bakamıyolar acı varmı dersen yok ama anlamıyorum işte

ALLAH HEPİMİZE ŞİFALAR VERSİN İNŞ

bize herşey itici geliyor ya biran önce gitse şu bela başımızdan, hayatımı buna odakladım, regl dönemlerimizde ara veriyoruz soğuyoruz bana da bir mucize gerek.

canım sen yine de sık dişini muayene ol zaten sorunun varmış ama doktor araştır git gerçekten insanın psikolojisini bozuyorlar, yok ben daha alttan hiç muayene olmadım olmam gerek ama olmadım, canım dene sende ne kaybedersin olmaz olmaz bir de bakmışsın olmuş hem bir kısmı girmiş gerisi de gelir.

neyse canlar ben gidip biraz egzersiz yapıp deneme yapıcam ilerledim ya eşim de sabırsızlanıyor artık, hepinize iyi geceler allah rahatlık versin.

bize herşey itici geliyor ya biran önce gitse şu bela başımızdan, hayatımı buna odakladım, regl dönemlerimizde ara veriyoruz soğuyoruz bana da bir mucize gerek.

sorma bir hafta egzersiz yapmadım aynaya baktım delik bile göremedim halbuki geçen hafta çok belirgindi ama tabi var delik ben göremiyom :)

haklısın çok tşk ederim

neyse canlar ben gidip biraz egzersiz yapıp deneme yapıcam ilerledim ya eşim de sabırsızlanıyor artık, hepinize iyi geceler allah rahatlık versin.

başarılar canım..ben seni yendi sanmıştım yeni olduğum için karıştırmışım.inşallah en kısa sürede hepimiz bu sorundan kurtuluruz.

bende çalıştım aparatları bugün.küçükten büyüğe doğru.kafam almıyor birtürlü bunları yapabilen ben pe..... yapamıyorum.benimkisi sırf cesaretsizlik başka bişey değil.çok hassasım ..

kizlaaaaaaaaaaaar yine denedik,ve yine tam girdi sanki yani hepsi icindeydi,ve icindeyken agrim gidiyordu ama ne zaman git gel yapmaya calissa esim canim cok kötü yaniyor ((( bu normalmi yaaaa hic zevk alamiyorum,sadece canim yaniyor,hani icinde olunca hersey tamam hic kimildatmadan,ama ne zaman cikartirsak aciyor. Ne durumdayim arkadaslar yardim edin,acaba dogrumu yapiyoruz???Sizce azmi kaldi???Kafam allak bullak aglicam ya.Esim git gel yapinca zevk aldim dedi,ama ben sadece aci cektim, ve kan falan gelmedi??? DOktora gittigimden kizlik zarriniz hala duruyor demisti,peki kan gelmesi lazim degilmi?? Lütfen kusura bakmayin hepsini öyle acik yazdim diye ama resmen elim ayagim titriyor,ilk isim buraya yazmak oldu (( Cevaplarinizi bekliyorum 58:

Bende 11 aylık evliyim .Bu illetle bende 8 ay boyunca boğuştum ,Sonra anladım ki bu psikolojik bir raharsızlık.

Kayra Bera'ya gittim ve sorunum 1 haftada halloldu.Geçen günlerime o kadar çok yanıyorum ki ..

İlk denemede olur öyle şeyler bendede olmuştu.Peki kayganlaştırıcı kullandın mı ?

canım üzme kendini doğru yapıyorsun merak etme gel gitlere yavaş yavaş kayganlaştırıcı prezervatifle devam et bende yaşadım bunları kısa bir süre sabır artık sonuna gelmişssin

üzme canım kendini dogru yoldasın merak etme yavaş yavaş gel gitlere devam et kayganlaştırcılı iyi bir prezervatif kullanmanızı tavsiye ederim aynı şeyi bende yaşadım artık sona doğru yaklaşmışssın

AYY cok mutlu ettiniz beni canlarim yaa ama olmadan iste inanamiyorum sanki hic olmicakmis gibi ( insallah hepimiz yeneriz bu durumu arkadaslar, inanin bu sayfayi bulamasaydim hic buraya kadar gelmezdim. Kendim icin crem almistim eczaneden onu vajimin girisine sürüyorum, ama esime birsey sürmedik,eczanede bulamadim kayginlastirici :S:S bilmiyorum insallah olur arkadaslar cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…