- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.421
canım o halde panik atağın için doktora git, muayene için birşey diyemem şuan bana imkansız geliyor bu sorunumu halletmeden gitmem çünkü gittiğimde bana pek de olumlu davranmamıştı garip garip bakmıştı daha da geri çekilmeme neden oldu, senin daha fazla sürmüyecek bence çoğu kısmını halletmişsin sadece pes etme.
tampon ben görmüştüm gazlı bez olur ya tabi gazlı değil onu sarmışlar iki parmak kalınlığında ucunda ip var içeri ittikten sonra ipi dışarıda bırakıyorlarmış. ben istemem öyle bi şey ya
benimde ilk 1 aylık evliyken gittiğim prof çok kötü etki bıraktı bana parmak la bakmaya çalışmıştı bide korkma bana lazım o parmaklar demişti eşin doğuluymuş bide seni bırakır gibi laflarda etmişti tamamen sinir sistemimi ozdu ve muayene etmeye çalıştı ağlamaya başlayınca eşim izin vermedi yeter artık bu kadar üzülmesine izin vermicem hiç bişey istemiyorum demişti bi zaman dr gidemedim hep aynı şeyi yapıcaklar diye son zamanlarda da ultrasaonla bakmaya çalıştılar alttan ama izin vermiyorum işte geri çekiyorum kendini bakamıyolar acı varmı dersen yok ama anlamıyorum işte
ALLAH HEPİMİZE ŞİFALAR VERSİN İNŞ
neyse canlar ben gidip biraz egzersiz yapıp deneme yapıcam ilerledim ya eşim de sabırsızlanıyor artık, hepinize iyi geceler allah rahatlık versin.
bize herşey itici geliyor ya biran önce gitse şu bela başımızdan, hayatımı buna odakladım, regl dönemlerimizde ara veriyoruz soğuyoruz bana da bir mucize gerek.
canım sen yine de sık dişini muayene ol zaten sorunun varmış ama doktor araştır git gerçekten insanın psikolojisini bozuyorlar, yok ben daha alttan hiç muayene olmadım olmam gerek ama olmadım, canım dene sende ne kaybedersin olmaz olmaz bir de bakmışsın olmuş hem bir kısmı girmiş gerisi de gelir.
ben bayramdan sonra gidicem eğer başarılı olursam sana yazarım canım..dr ulusoy var vajinismusu hipnoterapi ile tedavi ediyormuş az önce aradım ücreti öğrendim 5 bin tl istiyor((
kızlar bende bebek istiyorum yaaaaaaaaaaaaa
banada yardımcı olurmsenağlamausun
bende 4 yıllık evliyim ılk gırıste cok acı cekıyorum ne gıbı yardımlar onerebılırsın
neyse canlar ben gidip biraz egzersiz yapıp deneme yapıcam ilerledim ya eşim de sabırsızlanıyor artık, hepinize iyi geceler allah rahatlık versin.
bende 5 yıllık evliyim banada yardımcı olurmusunuz
kizlaaaaaaaaaaaar yine denedik,ve yine tam girdi sanki yani hepsi icindeydi,ve icindeyken agrim gidiyordu ama ne zaman git gel yapmaya calissa esim canim cok kötü yaniyor((( bu normalmi yaaaa hic zevk alamiyorum,sadece canim yaniyor,hani icinde olunca hersey tamam hic kimildatmadan,ama ne zaman cikartirsak aciyor. Ne durumdayim arkadaslar yardim edin,acaba dogrumu yapiyoruz???Sizce azmi kaldi???Kafam allak bullak aglicam ya.Esim git gel yapinca zevk aldim dedi,ama ben sadece aci cektim, ve kan falan gelmedi??? DOktora gittigimden kizlik zarriniz hala duruyor demisti,peki kan gelmesi lazim degilmi?? Lütfen kusura bakmayin hepsini öyle acik yazdim diye ama resmen elim ayagim titriyor,ilk isim buraya yazmak oldu (( Cevaplarinizi bekliyorum 58:
canım üzme kendini doğru yapıyorsun merak etme gel gitlere yavaş yavaş kayganlaştırıcı prezervatifle devam et bende yaşadım bunları kısa bir süre sabır artık sonuna gelmişssinkizlaaaaaaaaaaaar yine denedik,ve yine tam girdi sanki yani hepsi icindeydi,ve icindeyken agrim gidiyordu ama ne zaman git gel yapmaya calissa esim canim cok kötü yaniyor((( bu normalmi yaaaa hic zevk alamiyorum,sadece canim yaniyor,hani icinde olunca hersey tamam hic kimildatmadan,ama ne zaman cikartirsak aciyor. Ne durumdayim arkadaslar yardim edin,acaba dogrumu yapiyoruz???Sizce azmi kaldi???Kafam allak bullak aglicam ya.Esim git gel yapinca zevk aldim dedi,ama ben sadece aci cektim, ve kan falan gelmedi??? DOktora gittigimden kizlik zarriniz hala duruyor demisti,peki kan gelmesi lazim degilmi?? Lütfen kusura bakmayin hepsini öyle acik yazdim diye ama resmen elim ayagim titriyor,ilk isim buraya yazmak oldu (( Cevaplarinizi bekliyorum 58:
üzme canım kendini dogru yoldasın merak etme yavaş yavaş gel gitlere devam et kayganlaştırcılı iyi bir prezervatif kullanmanızı tavsiye ederim aynı şeyi bende yaşadım artık sona doğru yaklaşmışssınkizlaaaaaaaaaaaar yine denedik,ve yine tam girdi sanki yani hepsi icindeydi,ve icindeyken agrim gidiyordu ama ne zaman git gel yapmaya calissa esim canim cok kötü yaniyor((( bu normalmi yaaaa hic zevk alamiyorum,sadece canim yaniyor,hani icinde olunca hersey tamam hic kimildatmadan,ama ne zaman cikartirsak aciyor. Ne durumdayim arkadaslar yardim edin,acaba dogrumu yapiyoruz???Sizce azmi kaldi???Kafam allak bullak aglicam ya.Esim git gel yapinca zevk aldim dedi,ama ben sadece aci cektim, ve kan falan gelmedi??? DOktora gittigimden kizlik zarriniz hala duruyor demisti,peki kan gelmesi lazim degilmi?? Lütfen kusura bakmayin hepsini öyle acik yazdim diye ama resmen elim ayagim titriyor,ilk isim buraya yazmak oldu (( Cevaplarinizi bekliyorum 58:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?