- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.441
AYY cok mutlu ettiniz beni canlarim yaa ama olmadan iste inanamiyorum sanki hic olmicakmis gibi( insallah hepimiz yeneriz bu durumu arkadaslar, inanin bu sayfayi bulamasaydim hic buraya kadar gelmezdim. Kendim icin crem almistim eczaneden onu vajimin girisine sürüyorum, ama esime birsey sürmedik,eczanede bulamadim kayginlastirici :S:S bilmiyorum insallah olur arkadaslar cok sagolun
kizlaaaaaaaaaaaar yine denedik,ve yine tam girdi sanki yani hepsi icindeydi,ve icindeyken agrim gidiyordu ama ne zaman git gel yapmaya calissa esim canim cok kötü yaniyor((( bu normalmi yaaaa hic zevk alamiyorum,sadece canim yaniyor,hani icinde olunca hersey tamam hic kimildatmadan,ama ne zaman cikartirsak aciyor. Ne durumdayim arkadaslar yardim edin,acaba dogrumu yapiyoruz???Sizce azmi kaldi???Kafam allak bullak aglicam ya.Esim git gel yapinca zevk aldim dedi,ama ben sadece aci cektim, ve kan falan gelmedi??? DOktora gittigimden kizlik zarriniz hala duruyor demisti,peki kan gelmesi lazim degilmi?? Lütfen kusura bakmayin hepsini öyle acik yazdim diye ama resmen elim ayagim titriyor,ilk isim buraya yazmak oldu (( Cevaplarinizi bekliyorum 58:
prezervatif bir doğum kontrol yöntemidir kayganlaştırıcılı olanı gel gitlerde giriş çıkış kolaylaştırır ve acı çekmeni önlerarkadaslar yanlis anlamayinda prezervatif ney??Almanyada yasiyorumda ne oldugunu bilmiyorum
Kayganlaştırıcı yerine bebek yağınıda deneyebilrsin.Eczanelerde kolaylıkla bulabilirsin.
O da kayganlaştırıcı doktorum bana onu önermişti.Onu penise sürüp ilişkiye girersen canın yanmayacak ve ilişki daha kolay olacaktır ..
kizlaaaaaaaaaaaar yine denedik,ve yine tam girdi sanki yani hepsi icindeydi,ve icindeyken agrim gidiyordu ama ne zaman git gel yapmaya calissa esim canim cok kötü yaniyor((( bu normalmi yaaaa hic zevk alamiyorum,sadece canim yaniyor,hani icinde olunca hersey tamam hic kimildatmadan,ama ne zaman cikartirsak aciyor. Ne durumdayim arkadaslar yardim edin,acaba dogrumu yapiyoruz???Sizce azmi kaldi???Kafam allak bullak aglicam ya.Esim git gel yapinca zevk aldim dedi,ama ben sadece aci cektim, ve kan falan gelmedi??? DOktora gittigimden kizlik zarriniz hala duruyor demisti,peki kan gelmesi lazim degilmi?? Lütfen kusura bakmayin hepsini öyle acik yazdim diye ama resmen elim ayagim titriyor,ilk isim buraya yazmak oldu (( Cevaplarinizi bekliyorum 58:
waji olanlarda kızlık zarı zamanla esner ve birçoğunda kan gelmez canımozaman yarin ilk isim bebek yagi almak olacak :) cok sagol canim. bir sorum daha olacak,kan gelmesi mecburmu?Yani sence gelirmi daha??
prezervatif bir doğum kontrol yöntemidir kayganlaştırıcılı olanı gel gitlerde giriş çıkış kolaylaştırır ve acı çekmeni önler
waji olanlarda kızlık zarı zamanla esner ve birçoğunda kan gelmez canım
prezervatif markaları hakkında bilgin yok mu canımsimdi anladim canim cok sagol, peki iyisini kötüsünü nerden anlicam,bazi arkadaslar yazmis iyi prezervatif diye?
ozaman yarin ilk isim bebek yagi almak olacak :) cok sagol canim. bir sorum daha olacak,kan gelmesi mecburmu?Yani sence gelirmi daha??
prezervatif markaları hakkında bilgin yok mu canım
İlk birleşmede vajina darbe yediği için kan gelir ,fakat sen vajinanı esnete esnete ilişkiye girdiğin için kan gelmez .
Bendende gelmedi .çok normal bir durum bu.
biz okey markasını kullandık istersen bir dene. kendi yaşadıklarımdan yaptıklarımı anlatıyorum ki artık bir gün bu sayfada yazacak bir tek wajili bile kalmasın diye.daha önceki sayfalardada yazmıştım deneyimlerimi her zaman giremediğim için yapılan yorumları kaçırdım.ama buradan benden yardım isteyen arkadaşlarım olursa msn adresimi bile verebilirim yeter ki bu waji denen illet ortadan kalksın çok zor günler yaşadım iyi anlarım bu durumumaalesef canim :26: almanyadada var ama hic kullanmadimki
biz okey markasını kullandık istersen bir dene. kendi yaşadıklarımdan yaptıklarımı anlatıyorum ki artık bir gün bu sayfada yazacak bir tek wajili bile kalmasın diye.daha önceki sayfalardada yazmıştım deneyimlerimi her zaman giremediğim için yapılan yorumları kaçırdım.ama buradan benden yardım isteyen arkadaşlarım olursa msn adresimi bile verebilirim yeter ki bu waji denen illet ortadan kalksın çok zor günler yaşadım iyi anlarım bu durumu
anladim canim..neyse ya kan gelmesede olur yeterki su is olsun artik :))))
tamam canım inşallah kısa süre içersinde yenersin bu illeti de evliliğinin tadını çıkarırsın. mail adresim ister buradan ister mailden yardımcı olmaya çalışırım her zaman içinburda bir bakayim aynisi varmi diye.allah senden razi olsun canim,gercekten cok zor bir durum ceken anlar sadece,ben hic sanmazdim birgün bunu yasayacagim diye( ama kader iste ne deyim.bana az kaldi diyorsunuz ki insallah öyledir. ama yapamazsam mutlaka yardimini isterim cnm
msjına bakılırsa sende yenmiş durumdasın bu illeti.
Dilerim bu mutluluğunuz daim olur ve sıkıntılarla karşılaşmazsın.
Bende yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum ..
tamam canım inşallah kısa süre içersinde yenersin bu illeti de evliliğinin tadını çıkarırsın.
mail adresim ister buradan ister mailden yardımcı olmaya çalışırım her zaman için
cok sagol canim..insallahhhhh en kisa zamanda
en son ne zaman denediniz giriş çıkışı canım sana tavsiyem çok fazla ara verme
sen kendini de kasıyorsun sanırım canım da ondan da etkileniyorsun rahat ol biraz.msn eklersen daha iyi olurbirkac saat önce canim.tam girdi sanki ama benim canim yandi girip cikinca,icinde durunca gayet iyi ama zevk alamadiim sadece agri his ettim((
sen kendini de kasıyorsun sanırım canım da ondan da etkileniyorsun rahat ol biraz.msn eklersen daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?