Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kayganlaştırıcı yerine bebek yağınıda deneyebilrsin.Eczanelerde kolaylıkla bulabilirsin.
O da kayganlaştırıcı doktorum bana onu önermişti.Onu penise sürüp ilişkiye girersen canın yanmayacak ve ilişki daha kolay olacaktır ..

arkadaslar yanlis anlamayinda prezervatif ney??Almanyada yasiyorumda ne oldugunu bilmiyorum
prezervatif bir doğum kontrol yöntemidir kayganlaştırıcılı olanı gel gitlerde giriş çıkış kolaylaştırır ve acı çekmeni önler

ozaman yarin ilk isim bebek yagi almak olacak :) cok sagol canim. bir sorum daha olacak,kan gelmesi mecburmu?Yani sence gelirmi daha??

ozaman yarin ilk isim bebek yagi almak olacak :) cok sagol canim. bir sorum daha olacak,kan gelmesi mecburmu?Yani sence gelirmi daha??
waji olanlarda kızlık zarı zamanla esner ve birçoğunda kan gelmez canım

maalesef canim :26: almanyadada var ama hic kullanmadimki
biz okey markasını kullandık istersen bir dene. kendi yaşadıklarımdan yaptıklarımı anlatıyorum ki artık bir gün bu sayfada yazacak bir tek wajili bile kalmasın diye.daha önceki sayfalardada yazmıştım deneyimlerimi her zaman giremediğim için yapılan yorumları kaçırdım.ama buradan benden yardım isteyen arkadaşlarım olursa msn adresimi bile verebilirim yeter ki bu waji denen illet ortadan kalksın çok zor günler yaşadım iyi anlarım bu durumu

burda bir bakayim aynisi varmi diye.allah senden razi olsun canim,gercekten cok zor bir durum ceken anlar sadece,ben hic sanmazdim birgün bunu yasayacagim diye ( ama kader iste ne deyim.bana az kaldi diyorsunuz ki insallah öyledir. ama yapamazsam mutlaka yardimini isterim cnm

tamam canım inşallah kısa süre içersinde yenersin bu illeti de evliliğinin tadını çıkarırsın. mail adresim ister buradan ister mailden yardımcı olmaya çalışırım her zaman için

***Bu mesaj mail adresi paylaşıldığı için editlenmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:
msjına bakılırsa sende yenmiş durumdasın bu illeti.

Dilerim bu mutluluğunuz daim olur ve sıkıntılarla karşılaşmazsın.

Bende yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum ..

yendimmi daha henüz bilmiyorum canim ya ((( bakalim herhalde zevk almaya baslayinca anlarimki yendim, ve agri olmadiktan sonra..allah yardimcimiz olsun. Sen ne kadar zaman icerisinde yendin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…