- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.461
biz okey markasını kullandık istersen bir dene. kendi yaşadıklarımdan yaptıklarımı anlatıyorum ki artık bir gün bu sayfada yazacak bir tek wajili bile kalmasın diye.daha önceki sayfalardada yazmıştım deneyimlerimi her zaman giremediğim için yapılan yorumları kaçırdım.ama buradan benden yardım isteyen arkadaşlarım olursa msn adresimi bile verebilirim yeter ki bu waji denen illet ortadan kalksın çok zor günler yaşadım iyi anlarım bu durumu
msn adresini banada verebilirmisin canım.benim kadar uzun süre çeken yoktur bu sitede heralde.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr... biliyorum beni çok özlediniz ama gelemiyommmmm((( inşaallah 2-3 haftaya gelecem aranıza öpüyorum herkesi... Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin ALLAH ıma emanetsiniz
kullandığım ilaçları yazayım ben size
ilk emla ile başladım onunla berabar gleitgelen gel
daha sonra bi srey x le başlıyodu hatırlamıyorum ve beraberinde kas gevşetici hap ama maalesef ben artık yoruldum gerçekten olmuyo
çok fazla istiyo yaa çoğu insan da bitiyomuş ama fiyatta uçuk yani
2,5 -3 dese anlarız 5000(((
Günaydin kızlar ben geçenlerdeki demememde emin degildim olup olmadıgına ama dun aksam tekrar denedik ve kırmızı geldi sonunda oldu cok sukur allah hepinize nasip etsin 2 yılın sonunda bende yendim burdaki arkadaslarıma son suz tesekkur ediyorum ve herkesten Allah razi olsun.Sadece kendinize güvenin ve egzersiz mutlaka yapın ertelemeyin.
yendimmi daha henüz bilmiyorum canim ya((( bakalim herhalde zevk almaya baslayinca anlarimki yendim, ve agri olmadiktan sonra..allah yardimcimiz olsun. Sen ne kadar zaman icerisinde yendin??
canım benim tıpatıp aynı duyguları buradaki tüm arkadaşlar hissediyoruz. hiç kendini yalnız hissetme. Allahın izniyle bu sitedeki arkadaşarında desteği ile yeneceğimizi aklından çıkarma. öncelikle vaj... dan iki el genişliğinde bebeğin çıkabildiğini unutma. pileli etek gibi, file gibi açılan bir yer olduğunu unutma. nasılki ağzımızı kapatırsak kaşığı ağzımıza sokamıyorsak aynı şekilde kendimizi kastığımız için gerçekleştiremiyoruz. bende henüz başarmış değilim ama en azından iki parmak genişliğindeki aparatı vaj.. ya takabiliyorum. halkbuki ben kibrit çöpünü bile takamam sanıyordum.bu site insana çok cesaret veriyor. bende kimseyle paylaşamamış olmamın sıkıntısını bir ay önceye kadar içimde taşıyordum. patlama noktasına gelmiştim. neredeyse önüme gelene anlatacağım sanıyordum ama öyle olmadı. ben doktora gittim. doktor öncelikle serçe parmak kalınlığında ve boyunda bir aparat verdi.ona fito krem ve bebe yağı sürerek '' ıkındığında delik açılıyor '' yavaş yavaş içeri ittirdim. sonra baş parmak genişliğinde. şu andada iki parmak genişliğinde bir aparatla deniyorum. sana tavsiyem bu sitedeki arkadaşların çoğu doktora gitmediyse onunla deniyor. ince ebatta mum al. muma pamuk sar. üzerine streç film geçir. ya da prez. geçir. kayganlaştırıcı jeller oluyor su bazlı eczaneden onu al. üzerine sür ve vaj.. girişinede sür. yavaş yavaş içeri ittir. bak gör içeri sokabileceksin. bugün bulaşık yıkarken baktım hani şu sarımsak ezmek için tahtadan bi şey oluyor ya sarımsağı dövmek için. o da aparatın şekline benziyor aslında. öyle bir şeyde temin edersen onu sarıp deneyebilirsin diye düşündüm. inşallah hepimiz yenelim. başarılar.
inanirim canim,bence ozaman siparis et bunu ve bununla dene. Nerde buldun 33 €a??
canım kendini neyle daha iyi hissedeceksen onunla yap, doktora giden arkadaşlarımız onlarla denedi gitmeyenler kendi imkanlarıyla aparatlar yaptı mumu zaten direkt öyle sokmuyoruz peçete, pamuk sarıp üzerini streçliyoruz condom takıyoruz bir nevi o gördüğün şeylerin aynısı oluyor, kendi parmağınız, eş parmağınız niye bu kadar itici geliyor anlamakta zorlanıyorum hijyen için onlara da eldiven takıyorsunuz ama bu kadar itici gelmesin millet nasıl yapıyor diye baktım geçenlerde ön sevişmenin bir parçası kadın ıslansın diye yapılan birşey bizler sevişmeye zevk verici birşey değil de tuu kaka diye baktığımız için oluyor, doktora da gitseniz yine oraya birşey sokup egzersiz yapmanız gerekecek lütfen bir an önce başlayın lütfen ertelemeyin zaman sadece çoğaltıyor geçirmiyor üstelik bu sorun iki kişilik en azından sevdiğiniz için düşünün.
sessiz sessiz okuyan arkadaşlar.sizde üye olup bence derdinizi paylaşın.yoksa kimseye anlatılmıyor bu dert. burdada anlatmazsak yer bitirir bizi oyüzden sizde gelelin beraber aşalım sorunlarımızı bazen en yakınımız olan koacalarımız bile anlamazken burda arkadaşlar anlıyor
okullar aclmadan gezmeye geldi cnm..kıs ben bebek çoooookk istyruuumm
kizlaaaaaaaaaaaar yine denedik,ve yine tam girdi sanki yani hepsi icindeydi,ve icindeyken agrim gidiyordu ama ne zaman git gel yapmaya calissa esim canim cok kötü yaniyor((( bu normalmi yaaaa hic zevk alamiyorum,sadece canim yaniyor,hani icinde olunca hersey tamam hic kimildatmadan,ama ne zaman cikartirsak aciyor. Ne durumdayim arkadaslar yardim edin,acaba dogrumu yapiyoruz???Sizce azmi kaldi???Kafam allak bullak aglicam ya.Esim git gel yapinca zevk aldim dedi,ama ben sadece aci cektim, ve kan falan gelmedi??? DOktora gittigimden kizlik zarriniz hala duruyor demisti,peki kan gelmesi lazim degilmi?? Lütfen kusura bakmayin hepsini öyle acik yazdim diye ama resmen elim ayagim titriyor,ilk isim buraya yazmak oldu (( Cevaplarinizi bekliyorum 58:
Elimde olcan bisey degilki canim midem bulaniyo, yapamiyorum iste. Evet oyle seyleri bende gordum, millet neler yapiyor ben en basit yapmam gerekebileni kilitliyorum, zaten bu degilmi sinirmi bozan. Esim icin yapmam kadinlik gorevini bile yapamiyorum, icim icimi yiyor. Kendim icin istemiyorumki zaten, ben boylede gidebilirim, daha cok esim icin ve cocugumuzun olmasi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?