Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlar, siz sormadan ben söyleyim olamadı sadece ucu girdi ama üzülmedim günlük deneme sayısını arttırmaya karar verdim.

msn adresini banada verebilirmisin canım.benim kadar uzun süre çeken yoktur bu sitede heralde.

msn adresini banada verebilirmisin canım.benim kadar uzun süre çeken yoktur bu sitede heralde.

teselli olacaksa söyleyim vardı senin gibi 10 yıldır çeken bir arkadaş şuan hamile geçen yıllar bitti gitti canım sen biran önce yenmeye bak sonra yılların acısını çıkarırsın.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr... biliyorum beni çok özlediniz ama gelemiyommmmm ((( inşaallah 2-3 haftaya gelecem aranıza öpüyorum herkesi... Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin ALLAH ıma emanetsiniz

günaydın aykurt hoş geldinn nerelerdesin kızlar seni soruyor

Günaydin kızlar ben geçenlerdeki demememde emin degildim olup olmadıgına ama dun aksam tekrar denedik ve kırmızı geldi sonunda oldu cok sukur allah hepinize nasip etsin 2 yılın sonunda bende yendim burdaki arkadaslarıma son suz tesekkur ediyorum ve herkesten Allah razi olsun.Sadece kendinize güvenin ve egzersiz mutlaka yapın ertelemeyin.

bende bahsettiğin ilaçlarla ilk denememde yendim..ilginç seninki nasıl olmadı..ama tavsiyem şu parmakla başla ve kendini çok rahat bırak zaten ilaçlar uyuşturuyo hiç bi ağrı olmuyor ve içerisi boşluk çok şaşırıyorsun hiç bişi yok orda,bende önce içerde duvar var gitmiyor falan diyordum ama yok kastığımız için öyle oluyomuş rahat bırak kendini uzan burnundan nefes al ağzından bırak ellerini başının altına koy eşin egzersiz yapsın parmak egzersizi yani..içinde beklesin ve beynine kabullendirmiş oluyosun bu şekilde...

çok fazla istiyo yaa çoğu insan da bitiyomuş ama fiyatta uçuk yani
2,5 -3 dese anlarız 5000 (((

evet canım fiyat çok uçuk...Allaha şükür gerek kalmadan hallettim ben...darısı sizlere inşallah..tek kurtuluş egzersiz lütfen devam edin..

tebrik ederim canım çok sevindim senin adına

meraba kızlar. ben de bir süre önce aynı sorunu yaşadım. hissettikleriniz çok iyi anlıyorum. sorunumu sizler sayesinde çözdüm aslında. ihtiyacım olan sadece biraz cesaretmiş. yalnız olmadığımı bilmek büyük güç verdi. ama inanın yenilmeyecek bir illet değil. öncelikle kendinize güvenin. bana cesaret verdiğiniz için ben de belki birilerine cesaret veririm diye yazmak istedim.inşallah hepniz yenersiniz.

Öncelikle merhaba bir arkadaşım sayesinde aranıza katıldım ve buraya yazma cesaretini kendimde buldum. Ben 5 senedir biriyle birlikteyim ve 11 Kasım da evleniyorum nişanımla. Fakat dün ilk kez ilişkiye girmek istedi ve ben reddedemedim aslında bu anı evlenince yaşaması gerektiğini söyledim ama ısrar edince onayladım. İlişkiye girdik dersem yalan olur çünkü ilişki sırasında kendimi çok kastım bacağımı açamadım ayaklarım bile kaskatıydı.. Biraz uğraşlar sonucu ona göre ilişkiye girdik fakat kanama olmadı. Bu sefer bakire değilmisin sen demeye başladı. 16 yaşından beri onunla beraber oldum ilk aşkım ilk sevgilim böyle demesi onurumu çok kırdı. Ama ben şuna eminim kendimi o kadar kasmışken ne kadar ileri gidebilir ki ? Ona göre 3-4 cm girmiş. Ama ben kendimi inanılmaz kasıyordum acaba bu yüzden kızlık zarı bozulmamış olabilir mi ? Çünkü ben kendimin vajinismus olduğumu biliyorum. Ağda yaparken bile bacaklarımı açamama gibi bi sorunum var. Kendim dokunurken bile kasıyorum yani düşünün.. Lütfen bana yardım edin. Fikirleriniz benim için çok önemli.

Sagol canim insallah gececek. Doktora gitmek istemiyorum once su aparatlari alip denemeyi dusunuyorum. Insallah gecer kurtuluruzz.

inanirim canim,bence ozaman siparis et bunu ve bununla dene. Nerde buldun 33 €a??

Valla bitane siteden bulmustum, simdi baktim bulamiyorum, buldugum zaman sana sitenin adresini gonderrim.
Bu site Turk sitesi degil, Ben Hollandada yasiyorum, burdan bi site. Yanlis hatirlamiyorusam sen Almanyadaydin, bakiyim ordanda siparis aliyorlarmi

Elimde olcan bisey degilki canim midem bulaniyo, yapamiyorum iste. Evet oyle seyleri bende gordum, millet neler yapiyor ben en basit yapmam gerekebileni kilitliyorum, zaten bu degilmi sinirmi bozan. Esim icin yapmam kadinlik gorevini bile yapamiyorum, icim icimi yiyor. Kendim icin istemiyorumki zaten, ben boylede gidebilirim, daha cok esim icin ve cocugumuzun olmasi icin.

Cok dogru soylemizsin, burayi okumak bazilarinin basarisi bile umut veriyo. Inan ben buraya girene kadar olmicak gozuyle bakiyodum, iyice daralmistim. Kimseye anlatamiyosunuz, patlicak gibiydim. Esimede hergun hergun konuyu acip canin sikmak istemiyordum.. Burada anlatabilmek iyi geliyo..

Ayyyyyyyyyyy gercektenmi ne guzel iste. Icine girmis ya sen ona bak, zevk alma gelir bikac kereden sonra. Sen arayi sogutma, biraz sIk disinide esin gelip gitmeleriyle orayi acsin biraz... Kana gelince bilmiyorum herkeste gelmezmis ya... Siz hergun deneyin taki zevk alana kadar

canım sana şunu söyleyeyim genelede herkes yavaş yavaş başlayıp egsiz yapabiliyor.ben kaç zamandır uğraşıyordum kızlar zorluyordu bir türlü midem almıyordu parmağımı az girdiriyordum başım beynim dolanıyor şuka giriyordum sanki kızlar bilir hatta bunalıma girmek üzereydim.sonra kulak çöpü denedim ucuna streç sarıp oda olmadı.kızlar ultrason jeli demişlerdi eşimde duymuş galiba bi yerden aldıkparmağıma sürdüm direk girdimşoktaydım tabi sonra işaret parmağı oldu sonra gittim eşime sürdük ilk denemede yarıya kadar aldım dört beş kez denedik falan bi kaç defa yine olmadı.zaten ramazandı araya bayram giridi ortam müsait olmadı şimdi hastayım yapamıyoruz ama inanıyorum hastalığım bitince inş olcak ult. jeliyle devam edecem alışana kadar.ama bu bi kaç aylık sürede egzersiz yapamasamda beynime işledim adete ornın boş olduğunu .şu anada beynim alıştı gibi paratiğe kaldı benim durum anlayacağı. ayy bi türlü fırsat olmadı

merhaba kızlar nasılsınız,bu ara çok fazla takip edemiyorum,ben enson denememizde birazını aldım yine,yalnız sormak istediğim bişey var aşırı derrecede sol kasığımda ve alt karında ağrım var acaba neden olabilir,sol kasığımda bişey var kopacak gibi oluyor bazen acaba enfeksiyon falan mı oldumki??bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…