Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

boşver sen onları adamın reklamını yapıyorlar. adamın sitesinde görmüştüm. kadına kaldır elini diyor. kaldırıyor. iğne batırıyor kadın hissetmiyor. nasıl yapmış onu anlayamadım.

boşver sen onları adamın reklamını yapıyorlar. adamın sitesinde görmüştüm. kadına kaldır elini diyor. kaldırıyor. iğne batırıyor kadın hissetmiyor. nasıl yapmış onu anlayamadım.

evet cnm ben de öyle düşünüyorum zaten bi fikrinizi alayım dedim,napytın cnm sendeki gelişmeler nasıl,hangi aşamadasın?

canım banada hipnoz yaptı doktor. anlatmam kimseye diyordum bende ama anlatmak zorundayım herkes o kadar para verecek güçte değil sonuçta. bizde bilezik bozduk ödedik. doktor öncelikle rahat bir koltukta kendini gevşet rahat otur diyor. kafanı arkana yaslayarak. parmağını tuttu gözüme yakın bir yakınlaştırıp bir uzaklaştırdı.söylediklerimi tekrarlayacaksın dedi. üçer defa. birde kendini güzel bir yerde düşün kuş sesi dalga sesleri düşün dedi.ben vajinismusu yeneceğim. ben eşimi seviyorum. sağlıklı cinsel hayatımız olacak. benim diğer kadınlardan bir farkım yok. pileli etek gibi. file gibi açılan bir organ. oradan bebek iki el genişliğinde bebek çıkıyor. şeklinde. önce sağ elini sık dedi. sonra sol elini sık dedi. sonrada aç gözlerini dedi bu kadar. ben pek transa geçtiğimi sanmıyorum. ama sonrasında en küçük boy aparatı o gün taktı. ben ki bacaklarımı eşime açamazken doktora izin verebildim.

canım vaji girişini ve parmağına kayganlaştırıcı sür bolca

size özelden ulaşmaya çalıştım ama bi türlü olmadı.bu belayla ben de uğraşıyorum yardımcı olabilir misiniz ( doktora gittim bana vajinismus olmadığımı söyledi.fakat aynı belirtiler ben de de mevcut ne yapacağımı şaşırdım...

ya allah aşkına nasıl çözdünüz bize de anlatın.dayanamıyorum artık psikolojim öyle bozuk ki.1 haftada nasıl yendiniz???

doğrudur cnm,doktor seni telkin etmiş beni de siz telkin ettiniz,ben buraya girmeden sizden yardım almadan önce vajinanın yerini bilmiyodum,daha önce de söylemişimdir egzersizden önce mutlaka buraya girip okuyorum yazıyorum sonra egzersiz yapıyorum,yani siz beni telkin ediyosunuz,zaten bizim sorunumuz beynimizde ,kafamızda duvarları yıktık mı gerisi zaten kolay ,yani benim kızdığım anlatmamaları,sanki sihirli bi değnek varmış gibi detayını anlatmıyolar,amaçları başka,yani zaten hepimiz zor durumdayız ,insanların zor durumlarından faydalanıyolar,neyse ya kapatalım bu konuyu

ya allah aşkına nasıl çözdünüz bize de anlatın.dayanamıyorum artık psikolojim öyle bozuk ki.1 haftada nasıl yendiniz???

merhaba yeni katıldın sanırım..doktora gittinmi hiç?egzersiz yaptınmı? önce sen bi kendini yaptıklarını yapamdıklarını anlat canım bizde ona göre bildiğimiz kadar seni yönlendirelim olurmu

merhaba kızlar.dün akşam demiştim ya sabah saatlerinde erkeklerinde ereksiyon hali daha etkin oluyormuş diye. sonrasında 12 ye kadar kahvaltı falan yaptık. 12:30 da ben egzersize başlayayım dedim. egzersiz sonrasında penise geçeriz dedim. iki parmak ebatındaki aparatı taktım. ara sıra ileri geri yaptım. burada geçen gün bir arkadaş kendi doktorunun egzersizini anlatmıştı onun gibi uygulayayım dedim. 12:30 da taktığım aparatı tuvaletim gelene kadar çıkarmayayım dedim. 13:00 te çıkardım. wc gidip geldim. tekrar taktım. 13:30 da çıkardım. ( sık wc gitmek geliyor egzersiz zamanında ) sonra tekrar taktım 13:45 te çıkardım. eşime hadi dedim. yatağım yüksek ve sürekli orada deniyoruz diye bir fobi oluştu gibi bende dün nursenada demişti yatağı yere indir diye ( yanlış hatırlamadıysam ) bazanın üzerindeki yatağı yere indirdik. sonra üste geçtim ters oturur şekilde ucu giriyor ama devamı gelmiyordu.sonra eşime doğru döndüm ucu içerde ama tam rahat bırakamıyordum kendimi. eşim ucunda hafif ileri geri yaptı sonrasında boşalınca pat diye içeri girdiğini ikimizde hissettik biraz o şekilde ileri geri denedik. spermli şekilde kayganlaştırıcıdan daha rahat oldu sanki. ama tabi kısa sürdü. yarım saat kadar sonra cesaret geldi ya bana makyaj koltuğu oluyor ya yatak odasında ona eşimi oturttum yüz yüze şekilde yine ucundan içeri alabildim.sanki ileride gidiyordu ama tam emin değilim. sonra ben sırtüstü yattım bacaklarımı açtım. ( tabi bu arada okey kayganlaştırıcı jeli arada bir sürüyoruz. ) yine ucu rahat girdi. ben kendimi gevşettikçe eşime tamam diyordum içeri itiyordu. ben dur deyince durdu. ben derin nefes burnumdan alıp ağzımdan verdim. tamam dedikçe itti. ama birde başladım sayıklamaya o sırada dikkatimi başka yere dağıtıcam ya.( ben çetinimi seviyorum. bizim çocuğumuz olacak. biz vajinismusu yendik. orası pileli etek gibi. orası file gibi açılıyor. gün geçtikçe bende zevk alıcam diye ) eşim beni zorlamamak için tamamını içeri kadar sokmuyordu ama yarısını sokuyordu. mis.figonun dediği gibi bundan daha fazla acımayacakki düşüncesini hep aklımda tuttum. ünzilenin dediği gibi ellerimi başımın altına koydum. hatta bir ara iki elimle çarşafı sıkıp yüzümü kapadım. eşimde ya yüzünü görmüyorum olmuyor böyle diyo sonra açtım yüzümü ama yinede ter içinde kaldık. tabi bende zevk diye bir şey olmadı. ama zamanla olur herhalde. bebeğimde olsun istiyorum. iki defa sperm içime girdi. ya tutarsa diye bacaklarımı dolaba dayadım havaya kaldırdım.hatta içeri iyice girsin spermler diye aldım aparatı içeri doğru ittirdim birde bayağı bir kayganlaştı ya eşimin tek parmağını içeri soktuk bugün. artık güveniyorum eşime. bana zarar vermeyeceğine. ben dur dedikçe duracağına. buradaki tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum. hepinizin söylediğ hep aklımda. dün venüsten e 150 gelin olmak istiyorum demiştim. ama şimdi ben bilemedim spermliyken tak diye içeri girdi kaydı. ama sonrasında yarıya kadar itiyordu eşim. ne oldu şimdi ben gelin oldum mu

cnm tebrikler ,bitmiş işte çok sevindim süper ya çok da güzel detaylı anlatmışsıın,gelin olmuşsun işte valla süper darısı hepimiziin başına

Tebrik ediyorum canım sende kurtuldun bu illetten darısı kurtulamayanların başına artık.sanıyorum bana gerek kalmadı sorun çözüldüyse.ama yardım isteyen arkadaşlarımın hep yanındayım elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım bu illeti yenmiş biri olarak.tekrardan tebrik ediyorum

merhaba yeni katıldın sanırım..doktora gittinmi hiç?egzersiz yaptınmı? önce sen bi kendini yaptıklarını yapamdıklarını anlat canım bizde ona göre bildiğimiz kadar seni yönlendirelim olurmu

iyi geceler evet yeni katıldım.10 aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedik.ilk zamanları deneyebiliyodum artık korkudan deneyemiyorum da...evliliğimin birinci ayında doktora gittim alttan muayene etti ve vajinismus olmadığımı söyledi fakat belirtilere baktığımda aynı sıkıntıları yaşıyorum ön sevişmede bi problem yok fakat ilişkiye girme esnasında inanılmaz kasılıyorum.ilginiz için çok teşekkürler...

cnm tebrikler ,bitmiş işte çok sevindim süper ya çok da güzel detaylı anlatmışsıın,gelin olmuşsun işte valla süper darısı hepimiziin başına

sağol canım. inşallah devamı gelir. önemli olan beynimizdeki doğru bildiğimiz yanlışlarımızı düzeltmek. bu site bizim için bir psikoterapi merkezi. dediğim gibi içinde bekletip denemek lazımmış.bugünden sonrada öyle yapıcam.taaki alışana kadar.doktorda sağolsun ilk aparatı taktı ama buradaki arkadaşlar kadar detaylı bilgi vermedi.bu siteyi kuranada buraya katılıp bilgi verenede Allah istediği her türlü hayırları versin.

sağol canım Allah razı olsun. yinede bizden tecrübeli olduğundan fikirlerine ihtiyacımız olacaktır. mesela hala tam gevşetemiyorum kendimi

canım benim tebrikkkk ederimmmmm çok sevindimmmmm gelin olmuşssun artık devamıda gelir merak etme..ama eminim sende şimdi benim gibi taktın ilk oldu acaba 2.si olucakmı diye :) yani bende öyle olmuştu..dün tekrar denedik 2.yi yani ilk başta olmadı ve bi anda dünyam karardı dedim yok olmamış olmayacak sonra kendiimi sakinleştirdim dedim hadi yine egzersiz yapalım sınra p...geçelim..serçe parmaktan başladık ve olmadı alamadım içime çünkü kasılmıştım beynim yine bana hükmediyodu..sonra uzandım derin nefes aldım verdim ellerimide başımın altına koydum ve parmak oldu :) sonra p..geçtik bu defa ben üste geçtim ve tamamını aldım :) korkum 3.nasıl olacak bu hep böyle sürmez umarım :)

birde kırmızı falan gelmedi ama çok fazla kayganlaştırıcı sürüyorum ondan olsa gerek. aman olmasada olur yeterki başaralım da. eşim bunun bilincinde biz önceden aparatlarla parmakla genişlettiğimiz için kırmızı gelmeyebilir.

slm herkese bende bu hastalığı yeneli baya oldu arkadaslar ama lütfen inancınızı kaybetmeyin çok kolay inanın yapacagınıza ve yenin o kadar kolay ki ....

öncelıkle mrb arkadasım..yaşadıkların cokta ıc acıcı bı durum dııl senı anlıyorum.suan ıcıme bı sıkıntı gırdı kendımı senın yerıne koydum ustelık bebegınde var...ayrıl kurtul demek kolay fakat bunun terazısını sen tutmalısın oyle sıkı dusun kı arkana baktıgında sakın pişman olma..
bende 2 yıl vajınusmus belasını cekmıs bırı olarak cok kusku duydum eşımden acaba dedım yapar mı yaptı mı heepp kendı kendımı yedım eşime sonsuz guvenım var fakat bazen seytan araya gırdımı olanlar oluyor..dedıgım gıbı bunun muhasebesını sen tutacaksın sonucta eşini sen tanırsın gercekten bı anlık bıseyse affet derım zor bısey hee sor sen affedermıydın de?yaşamadan bılınmez...fakat bunu sana bebısın var dıye soluyorum bıraz buyusun bebegın kendını bı toparla onu affedemıysan aynı seylerı hala teakrarlıyorsa herşey eskısı gıbı degılse bı eksık bı fazla ne farkederse?o zaman ayrıl maddı olarak ta bıseyler yapmaya calıs tutunacak dalın olsun cunku hepımız anne babalarımızın bırer bebegıgız fakat evlenıp ayrıldıktan sonra gıttıgımızde her seye alıngan darılgan oluruz..şansımız olsaydı erkek dogardık yaa o hesap..
neyse cnm kendını sıkma üzme bak yıne soluyorum sen bı annesın kendınden once bebegını düşün ve üzülme..Allah korusun sütten kesılme..kendını kısa zamanda toparlarsın ıns...

öncelikle formu takip etmeni öneririm burası çok iyi geliyor..rahatlıyorsun..olacağına kendini inandırıyorsun...ben regl döneminde yaklaşık 10 gün kadar takip ettim ve ilk denememde başardım...egzersizlere başlamanı öneririm..acıdan korkuyorsan eğer eczaneden cathejel var onu kullanabilirsin..hem kayganlaştırıcı hem uyuşturucu etkisi var..onu sürüp serçe parmağa prezervatif geçirsin eşin..ve yavaş yavaş girişi denesin..sonra işaret parmak sonra iki parmağa geçin bu şekilde vaji esniyor ve sende acı olmadığını anlıyorsun kasılmıyorsun..egzersiz esnasında burnundan nefes al ağzından ver..vaji yolunu keşfettinizmi popoya doğru buda önemli yukarı değince ağrı olabiliyor..giriş esnasında ıknırsan vaji daha çok açılıyor..bildiklerim bunlar..umarım işine yarar..hadi boş durmayın hemen egzersize başlayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…