Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inanki çok sevindim canım tebrik ediyorum seni inş darısı başımıza

cnm yenmişsin ne güzel,kendini kasma bundan sonrası daha kolay senin için inş,güzel şeyler düşün en zorunu atlattın artık,bundan sonrası tamamen alışma,bu arada aparatı bayağı uzun tutmuşsun içerde,bunun faydası oldu anladığım kadarıyla bende bundan sonraki egzersizlerimde öyle deneyeyim ,sanırsam uzun tutunca iyice rahatlıyo içerisi,genişliyo,yapmakta fayda var

dünmüydü önceki günmüydü bir kız yazmış burada doktor bir günde başarmasını sağlamış. iki üç defa takmış hastanede. sonra wc geldikçe çıkarmış. içine taktırmış eve göndermiş. eve gidince çıkar eşinle p..s dene demiş ve başarmış. etkisinde kaldım tabi.inşallah tam anlamıylada başarırım. sende diğer arkadaşlarda başarır inşallah.

inanki çok sevindim canım tebrik ediyorum seni inş darısı başımıza

inşallah canım dualarım tüm vajinismuslularla. benden tavsiye yeni gelen arkadaşlara 6500 sayfadan başlasınlar okumaya. 1. sayfadan başlarlarsa güncele gelemezler. bende bir iki gün içinde tekrar deneyeceğim. hala inandıramıyorum kendimi bir kezde olsa içeri girebildiğine. ama çok kaygan olması gerekiyor sanki.

vajen yolunu da yeni duydum.nasıl yani ilişkiye girerken dik bi şekilde olmicak mı aşağı doğru mu bastırması gerekiyo offf ne çok ayrıntısı varmış cahilliğin gözü kör olsun.ilk etapta direk parmak egzersizi ile mi başlamak gerekiyo??

canım direk parmakla başlama bak SY16 isimli arkadaş dün ilk kez denedi. o da bilemedi ne yapacağını. bende ona kulak karıştırma çubuğuna streç film geçir dedim. önce aynayı eline al. vaj. a bak ıkın. delik göreceksin oraya biraz sokmayı dene dedim.kayganlaştırıc jel sür. sonra prez..e jel sür serçe parmağını sok. baktın oluy diğer parmaklarla dene. sonra iki parmak birden dene. ama dikkat et tırnakların uzun olmasın. eğer tırnakların uzunsa peçete veya pamuk koy parmak ucuna prez. geçir kayganlaştırıcı sür. baktınki yapıyorsun mum al muma prez geçir kayganlaştırıcı sür onunla dene. ünzile parmağı denediği ilk gün eşiyle başardı. sana örnek olsun. hadi bol şans.

inanın doktordan daha iyi yardımcı oluosunuz.allah razı olsun.yarın denicem bakalım yapabilicek miyim.şu an düşüncesi bile ürkütüyo ama burada yazılanları gördükçe içim rahatladı.ne olur siz de tecrübelerinizle bizi bilgilendirmeyi ihmal etmeyin çok teşekkür ederim

canım okumuşsundur belki iki yıla yakın zamandır ben bu illetle uğraşıyorum .bugün eşimle ilk kez bir defa bile olsa içeri girebildi. ama hala inanamıyorum. ikinci kez olunca inanıcam sanırım. yoksa hala şoktayım. sık dişini. nelere katlanıyoruz hayatta. hiç diş çektirmedinmi. yakınından bile geçmiyor. çünkü öyle acıyanı hiç duymadım. bol jelle bi şeycik olmaz. ben buralardayım elimden geldiğince yardımcı olurum. birbirimize destek olarak yeneceğiz. ben 2500 doktora verdim. dediğin gibi doktor bana böyle detaylı anlatmıyor ki. kızlar maşallah bana çok yardımcı oldular fikirler verdiler. birde evde otururken bile elinden geldiğince iki bacağını açarak oturmaya çalış bağdaş kurarak falan. bacaklar açılmaya alışsın. bizim diğer kadınlardan farkımız yok unutma. bende bu siteyi bulana kadar sıyıracağımı sanmıştım. kimseye anlatamıyorsun. sorduklarında neyin var suratsızsın diye. anlatamıyorsun. hızır gibi yetişti bu site. Allah sonsuz razı olsun diyorum buradaki tüm arkadaşlardan. çok ağladım. eşimle gereksiz sebeplerden çok tartışmalar çıkardım. hepsinin altındaki sebep buydu. kendime güvenmiyordum. ki hala tam anlamıyla güvenmiyorum. sürekli eşimi takip halindeyim gözleri nereye baktı die. ahh ahh hepimiz aynıyız sanki klonlamışlar bizi. sadece basamakları yavaş çıkıyoruz. bak benden kırmızı gelmedi. ama bunu bile problem etmez olduk. sonuçta biz kendimizi biliyoruz. esnettik orayı.

ya ilk geceden bıktırmak istemiyorum ama bi şey daha sorucam parmak (ya da kulak çöpü)egzersizine başlamadan önce nefes egzersizi yapmak gerekiyo mu ??ilk aşamadan itibaren ayrıntılı anlatır mısınız??

evet ya aynı sorunları şu an ben yaşıyorum hayattan tad almıyorum durduk yere tartışma çıkarıyorum..bi de üstüne insanlar çocuk sormuyolar mı allahım (( sinirlerim fena yıpranmış durumda ama yine de güçlü olmaya çalışıyorum allah beterinden saklasın..

ya ilk geceden bıktırmak istemiyorum ama bi şey daha sorucam parmak (ya da kulak çöpü)egzersizine başlamadan önce nefes egzersizi yapmak gerekiyo mu ??ilk aşamadan itibaren ayrıntılı anlatır mısınız??

bir kaç kez burnundan nefes al ağzından ver. gevşemen için. ben ilk başlarda deliği aynada bulduktan sonra içeri takarken bakmıyordum gözlerimi kapatıyordum. sende öyle yapabilirsin

amin canım herşeyin başı sağlık. biz önce beynimizi rahatlatalım sonrası gelecek.

kız yenmişsin maşallah çok sevindim. ara verme soğutma olmuş bitmiş işte canım benim bak inanınca oluyor darısı hepimizin başına.

kız yenmişsin maşallah çok sevindim. ara verme soğutma olmuş bitmiş işte canım benim bak inanınca oluyor darısı hepimizin başına.

katkın çok canım. Allah senden razı olsun. yarın yine deneyeceğim inşallah olur yine.hala emin olamıyom oldu bi şeyler ama . ikincisinde emin olucam

minel canım ne kadar egzersiz yaptın ve nler anlatsana bize içimiz rahatlasın biraz bir de ne kadarlık evliydin

canım ben bir buçuk yıllık evliyim. aslında biraz geciktim doktora gidenler daha çabuk yeniyorlarmış. ben haziran ayında doktora gittim. vaj. ya ben bir şeyin girebileceğine inanmıordum orada delik bile yok diyordum. sonra doktor serçe parmak kalınlığında aparatı bebe yağı ve fito krem ile içeri taktı. tabi ilk denemede hafif baskı oluyor. ama bu benim için büyük gelişmeydi. doktorun demesine göre vajina genişleyen bir organ. ne kadar rahat olursan o kadar genişler. burnundan derin nefes al ağzından ver dedi. sonra ikinci boyuta geçtik. sonra üçüncü boyuta iki parmak genişliğinde. araya ramazan girdi. doktor ikidebir aradı gel bitir artık şu işi diye. ama ben tembellik yaptım. ağustos ayında bu siteye girdim bir daha çıkamadım. arkadaşlar doktordan daha ayrıntılı detayla bilgi verdikleri için bir de aynı duyguları yaşadıkları için içim rahatladı. doktorun dediği gibi bizim diğer kadınlardan bir farkımız yok. pileli etek gibi file gibi genişler. ordan bebek çıkıyor. yeni başlayanlar kulak çubuğuna streç film sarsınlar. jellesinler.öyle denesinler ayna karşısına geçip ıkınsınlar. sonra serçe parmağa sonra daha kalın parmağa geçsinler. mumdan aparat yapsınlar. ben 6500 sayfadan sonra takibe başlamıştım. sizde öyle yapabilirsiniz. başarılar inşallah. Dünya üzerinde bir vajinismuslu kalmasın inşallah.

kızlar allah aşkına gittiğiniz doktor isimlerini yazın özellikle psikaytr olanları.
Birde cenk kiper'e giden var mı?özeldende yazabilirsiniz.

canım ben ankarada süleyman eserdağa gittim memnunda kaldım insanlara yaklaşımı bilgisi falan çok çok iyi.işinin ehli yani ınternettende araştırabilirisin ama ücret biraz fazla 4 günde kurtuldum ben..ama doktora gitmeden önce biraz kendin uğraş derim..gerçi durumunu bilmiyorum ama..

canım ben İstanbul'dayım..benimki fiziksel değil psikolojik..biz yaklaşık 20-25 kere birlikte olduk ama..her girdiğinde kasılıyorum.zevk almıyorum..canım yanıyor..sogumaya başladım..psikiyatra gitmek istiyorum..cok sagolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…