Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

süpersin bi de zevkine varmışsın. az kaldı az :)

akşam eşime bak yaptım diyecektim ama denedim yapamıyorum yani hissediyorum girdiğini azıcık giriyodu şaşırdım halbuki sabah süperdi hiç anlamadım sinrlerim bozuldu tekrar eyvah bak yapamıyorum işte demeye başladım yine tekrar tekrar denedim bu sefer parmağımı çıkartırken tuhaf oluyodum neyse girdi sonunda ama istediğim gibi olmadı sabahki başarım süperdi bugün tedirginim denemeye ya olmazsa yine dün geceki gibi başta zorlanırsam diyorum.
biraz kendimi rahatlattıkta sonra denicem eşimde diyoki sen hemen olsun diye mi bekliyosun biraz sabırlı ol diyo bu kadar aşabildiysen süper diyo

gerçekten hepinie çok tşk ederim

ya ilk geceden bıktırmak istemiyorum ama bi şey daha sorucam parmak (ya da kulak çöpü)egzersizine başlamadan önce nefes egzersizi yapmak gerekiyo mu ??ilk aşamadan itibaren ayrıntılı anlatır mısınız??

canım bende senin gibiyim yeni başladım egzersize ben önce incele derim vajiyi ordaki delik sanada çok küçük gelebilir ama genişlediğini sende görüceksin
ben ilk ün pamukl çubuğu denedim azıcık girdi çok olmadı ama girdi ya bişey tm dedim kendi kendime
dünde baş pamakla denedim ilk çok cesaret geldi bana bi baktım parmağın ucu giriyo yolu var zaten orda parmağın ucu derken tamamını birden aldım içeri şaşıdım ben ve prmak diyorum kendime kendime (çünkü ben 5 yıllık evliyim hatta 6 ya giricez )aa iyice gaza geldim orta paramğı denicem biraz daha kalın ve uzun dedim aa onunda tamamı girdi hatta gel git yaptım zevk bile aldım anlıyacağın şaırdım kendime olucak yani hiç sıkma canın herşeyde sorabilirsin bak bizde başlardayız daha yardımcı oluruz sanada

canım çiğnemeden lokma yutulmuyor malesef. o yüzden acele etme.bende mesela yarın yine deneyeceğim tam hazır olamazsam bile stres yapmayacağım çünkü oraya bir şeyin girdiğini artık biliyoruz. başaracaksın merak etme.

buradaki arkadaşların dediğine göre bir hafta hergün egzersiz yapan kişi mutlaka yeniyormuş. ara vermeyelim arkadaşlar egzersize devam

ah be canım onu biz fazlasıyla yaşıyoruz maalesef çocuk yokmu diye sorucaklar diye kimseyle bir yere gitmek istemiyorum ama haklılar aslında 5 yıl koskaca 5 yıl arkadaşlarımın 2.ciye oldu büyüttüler ben daha kadın olamadım ki çocuk düşüneyim maalesef canım ama artık umutluyum çok şükür inanki okadar dr gittimki artık bıraktım
burdaki kızlar seni adım adım biliyolar çünkü aynı şeyleri kendileri yaşamış o yüzden aynı dilden konuşabilioruz sede hiç canını sıkma herkes yenicek bu hastalığı inşşşşş
herşey sorabilirisn herkese

Merhaba arkadaşlar uzun zmndır konuyu takip ediyorum, bekarken de bakıyordum, nedense içimde bi korku vardı hatta buraya da yazmıştım acaba ben de sorun yaşar mıyım diye.bu da ikinci yazım bu konuda.evt sorun yaşıyorumüstte kalıp eşime ters dönerek çok çok az kısmını alıyorum ama gerisi gelmiyo.cesaretimi topluyorum olacak basit diyorum ama iş oraya gelince birden cesaretim gidiyo.adetim yaklaştığı için denemeleri bıraktım çünkü o 6-7 günde tekrar kapanacak ve tekrar hayal kırıklığı yaşıycam diye düşünüyorum.beni de aranıza alıp yardımcı olursanız sevinirim.

bu arada sorununu halleden arkadaşları tebrik ediyorum çok mutlu oluyorum onların yazılarını okurken.darısı herkesin başına.Allah kimseyi gözü yaşlı bırakmasın.

amin canım sıkma canını. beş gün boyunca egzersiz yaparsan başarırsın ama yılmak yok. güzel şeyler düşün gevşet kendini.

Canım çoooook sevindim tebrik ederim bir kere olduysa devamı gelir merak etme, çünkü beyin zaten düz mantık çalışıyor. Allah daim etsin mutluluğunu, çok uğraştın ve sonucunu da aldın bak ne mutlu sana tatlım.. Güzel günler seni bekliyor

ben aynayla bi çok kez incelemiştim daha önce yani o delik açılıyo bayağı ama giriş esnasında canım çok yanıyo.bir de benim işim hiç giremedi içeri şimdi ben parmağımı sokarsam kendi kızlığımı kendim mi bozucam nasıl olucak??hey allahım...

Adetliyken egzersiz yapabiliriz yani öylemi?ben hiç egzersiz yapmayı denemedim 2 ay oldu evleneli.eşimle deneyip hüsrana uğradım sadece :)

yok canım adetliyken egzersiz yapılmaz, enfeksiyon kaparsın ve rahat olmazsın zaten. minelçetin onu demek istemedi. bir an önce aynayı alıp ıkınarak incele vajen girişini canım. ıkındığında ordaki deliğin genişlediğini göreceksin, ve yavaş yavaş hangi parmağını almaya kendini hazır hissediyosan onu içeri ittir ıkınarak, parmağın içeri girdiğinde orası ile ilgili düşüncelerin çok değişecek bak göreceksin.. ama tabi reglin bittikten sonra..

hayır canım parmakla kızlık bozulacak diye birşey yok, bizim de eşimiz girmedi ama egzersiz yapıyoruz, hepimiz aynı durumdayız. lütfen çok geciktirmeden egzersizlere başlayın.

arkadaşlar ben bir ara iki parmağın yarısını bile alıyordum ara verdim çünkü eşimle baya sorunlar oldu ayrılma derecesine geldik ailellere açıkladık boşanma isteğimizi yani tamamen sünger çektik vajinusmus olayına öyle kalsın diyordum ama şimdi ben serçe parmağımın ucunu bile sokamıyorum yaaaa iğrenç geliyor hep böyle oluyor benim tekrar başa döndüm

hayır canım parmakla kızlık bozulacak diye birşey yok, bizim de eşimiz girmedi ama egzersiz yapıyoruz, hepimiz aynı durumdayız. lütfen çok geciktirmeden egzersizlere başlayın.[/QUOTE]

günde kaç sefer yapıcaz bu egzersizi??sabah akşammı yoksa bi kere yapmak yeteri mi fazla detaya iniyorum farkındayım hakkınızı helal edin ama psikolojimi tahmin ediyosunuzdur

akayy sen ne yaptın ilerleme varmı ya ne kronik vakaymışız biz yaaaa

geçmişolsun canım, inşallah düzelirsiniz.. ben de ara verdikten sonra veya canım sıkkın olduğunda kaldığım yerden olmayacak gibi oluyor, ama olmadı diye başından kalkmıyorum, dakikalarca uğraşıyorum oluyor.. olmuyor işte diye pes etme, bugün bu olacak de, doğru nefes alış verişlerini yap, kendini rahatlatmaya çalış olur Allahın izniyle. Çünkü önceden olmuş, birdaha neden olmasın..böyle düşün..

günde kaç sefer yapıcaz bu egzersizi??sabah akşammı yoksa bi kere yapmak yeteri mi fazla detaya iniyorum farkındayım hakkınızı helal edin ama psikolojimi tahmin ediyosunuzdur

canım günde yarım saat veya 45 dk falan yapılıyor, ama günde 2 kez yapan arkadaşlar da oluyor, bir kuralı yok ki ne kadar vaktin olursa yap, tahriş olcak gibi hissedersen çok uğraşmazsın.. detay değil canım, herkes b yollardan geçiyor. aklına takılan herşeyi sor, birisi mutlaka cevap verir. burası birbirimizin tecrübelerinden yararlanmak ve bu sorunu aşmak için, hiç çekinme..

akayy sen ne yaptın ilerleme varmı ya ne kronik vakaymışız biz yaaaa

canım ben şu an regl dönemimdeyim, ondan önce de tatildeydim, hep bi aksilik çıktı bende aksattım o yüzden. kendime güveniyorum inşallah bitecek . en son p..s ucunu almıştım, korku flan kalmadı da yönünü tutturamadık, bir de p..s boyutu aparata tam ulaşmadan denemiştik acele edip.. az kaldığını hissediyorum inşallah olur.. sen de egzersizlerini düzenli yap canım, kurtulalım hemen. ben reglden sonra aksatmadan yapıp sonra da denemeye geçcem Allah izin verirse.. sen de erteleme nolur, olmayınca başından kalkma uğraş bu aparat/parmak bugün olacak de..

canım durumu düzelttiniz mi? sen diyosun ya tekrar başa döndüm diye ben de aynı sorunları yaşadım ama daha çok hırs yaptım bu yüzden oluyor kavgalar diye,
şu vajiyi halledeyim eşim bana daha çok bağlanacak diye düşünüyorum o yüzden de iyice hızlandım hemen moralini bozma öyle yapamam edemem geriledim deme biran önce yol almaya bak.

kızlar adet döneminde egzersiz yapılmaz kanallar açık enfeksiyon olursunuz ama bir arkadaşımıza doktor regl döneminde tampon takmayı önermişti ki arayı soğutmasın
yabancı cisme beyin alışsın diye ilk başlayan arkadaşlar öncelikle ayna karşısına geçip ıkınıp deliği görüyorsunuz ir müddet buna alışın sonra merak ettikleriniz sorun burda tecrübelerimizi paylaşmak için varız çekinmeyin lütfen .

sağol akaycım inşallah en kısa zamanda sen ve diğer arkadaşlarda açılışı yaparlar. ama kırmızı gelmedi. bugün bile kasıklarım ağrıyor. birde yarın deneyeyim yoksa hala inanamıyorum çünkü. yarında olursa tamam olmuştur bu iş diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…