Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım dün eşim girebilmesine rağmen bendede kızlık bozulmadı daha çünkü kayganlaştırıcılar esnetiyor orayı. eşinle konuş. böyle böyle bir site var. doktor tavsiyeleriyle kızlar egzersizlerini anlatıyorlar bende yapayım de. benim eşim kırmızıyı dert etmese bile ben o yokken evde hiç egzersiz yapmadım kendi kendime vesvese yaptığımdan.sende öyle yap istersen

sende kendine inceden kalına doğru aparatlar hazırlarsın

akaycım sende benim gibi dene canım. yaklaşık bir buçuk saat aparatı içimde tuttum üç defa wc için çıkardım tekrar taktım. sonrasında p...s e yol daha rahat açıldı. ben uyuşturucu kremler kullanmıyorum. sadece okey su bazlı kayganlaştırıcı jel kullanıyorum. su bazlı olduğundan zararı olmuyormuş. ama vazelinler falan zararlıymış.

ehh halletik sayılır bizimki sırf bu yüzden olmadı kavgamız başka nedenleride var ailesi... neyse Allaha havale ediyorum onları. canım benim hiç egz yapasım yok inanki bilmem ne yapacam beynimde tamamen imkansız görünüyor bu olay eşimden soğudum yani siz düşünün gerisi nasıl olacak

canım bende pamağımı soktum benden kırmızı gelmedi orta parmağım uzun sonuçta gelmeyedebiliyomuş benim eşim sorun etmiyo zaten kırmızı filan görme derdinde değildi hiç bi zaman ama eşin istiyosa görmeyi onun yanında yap egzersizleri derim
bide eşim giremedi demişsin ya daha benim eşimde giremedi ama bekliyoruz en son o girecek inş ben bi halledeyim bide canın yanmıyo aslında sadce panik yapıyosun o yüzden derin derin nefes al o girdiği zaman genişliyo o rası zamanla gire gire. ilk defa bişey deniyosun ya o yüzden acıyabilir ama genişliyo bi kaç defa dene bak sonrasında şaışaracaksın aa diyeceksin bende bugün deneyemedim daha iş yapıyorum sonra başlıcam egzersizlere orta parmağı tamamen almıştım içeri bakalım 2 pparmak denicem ama zor gibi geliyo ama yapıcam inş
ümitsizliğe düşme canım benim en zor benim durumum inanın seneler çok çabuk geçiyo ama artık yeter diyosun

minelcim aparatlarla duruyosun yani içinde ay ya süper bende tampon denicem adet dönemimde inş bakalım
ayy inanmıyorum ya ameliyatteken vajinal fitil vermişlerdi içeri koyun diye hiç unutmuyorum fitili çöpe atmıştım kime söyleyebilirim ne yapayım
şimdide tampondan bahsediyorum inanki çok büyük bi mucize bunları konuşmam bile ama inanırmısınız sanki artık kadın oldum sanki daha güçlüyüm eşime karşı demekki herşey buymuş şu kafamdaki her sorun saçma sapan soru işretleri bundan mış

ayy ya benimde şimdiki korkum p..s te yönde yanlış yere gelirse canım yanarsa bi daha yapmam istemem diye korkuyorum öfff yaaa

yok aslında eşimin illa kırmızı görme gibi bi derdi.zaten onun anlayışı olmasa ben çoktan...biz denerken kafası giriyo sonra acımaya başlıyo kızlık zarından mıdır yoksa bnm kendimi kasmamdan mı anlayamadım.şu an müsait değilim ama en yakın zamanda başlicam egzersizlere forumu okumaya başladım benden daha zor durumda olanlar hiç dokunamayanlar bile varmış onları okuyunca ben de yapabilirim hissi gelişiyo insanda.sizin katkılarınız da çok büyük.allah razı olsun hepinizi çok sevdim dualarınızı eksik etmeyin.

bi şey daha var ben kayganlaştırıcıyla denediğim halde canım yandı. kayganlaştırıcının adı gynofit. forumda okuduğum kadarıyla kayganlaştırıcı kullananlar acımadığını söylüyolar benimki neden acımış olabilir???o bölgeyi uyuşturan kayganlaştırıcı varmış adnı blen var mı??

ayy ya benimde şimdiki korkum p..s te yönde yanlış yere gelirse canım yanarsa bi daha yapmam istemem diye korkuyorum öfff yaaa

canım aprmağını sok yön ne tarafa bak ona göre yerleştir hem yanlış yön diye birşey yok sadece bir yol var orada

canım aprmağını sok yön ne tarafa bak ona göre yerleştir hem yanlış yön diye birşey yok sadece bir yol var orada

tek yön var diyosunuz da forumda yukarı doğru yapmasın aşağı doğru olsun demiişlerdi ben de yönden korkuyorum biraz giriyo bi noktaya gelince canım fena yanıyo.muhtemelen yine kendimi kasmamdan kaynaklanıyo ama yine de bilemiyorum offffff.

acıması kastığından idrarırını yaparken tut bırak tut bırak biraz onu yap ordaki kasları yönlendirebiliyorsun bunu yapınca bide ben bacaklarımıda açarak spor filan yapmaya başladım esniyo çünkü kızlık acı vermiyo canım benim ewt bende şaşırmıştım dokunamıyolar filan onlarında yendiğini görünce çok şükür dedim inş bizde yenicez canım

bende kırmızı beklemiyom çünkü ben ameliyat olmuştum 1 y0 aylık evliyken dr um biliyodu vajinismus olduğumu kızlık gitmiş olabilir diye düşünüyorum ben eğer kırmızı gelirsede gelsin artık umrumda bile değil ben parmağı nasıl dolandırdım dün içerde şok oldum
arkası bomboş popoya kadar.
bide yenibişey de keşfettim afedersiniz ama popomuzdaki delik daha kapalı delik yok ggibi bişey aslında ordan kocaman dışkı çıkarttığımız olmuyo mu penis kadar nerdeyse ee orası kapalı gibiyse genişliyosa elbette burasıda genişliyo ve delik var burdan kocaman çocuk kafası çıkıyo diye düşündüm dün

canım popoya doğru eğimli zaten girse kendi yolunu bulacak kasmaktan kaynaklanıyor acı kayganlaştırıcı kolay kaymasını sağlıyor ben de o dediğin yerdeyim baskı hissediyorum aslında durup biraz sakinleşebilsek gerisi gelecek de işte.

emla jel var orayı uyuşturuyo kayganlaştıcı değil inanın ben kayganlaştıcı pek kullanmıyorum bile p...tifin ki yetiyo bana bide benden acaib akıntı geliyo du zaten öncedende akıntı gelmese kullanıyorum
ama gleitgelen gel kullanıyorum ve çoğu yeni evlenen arkadaşlarımada öneriyordum hep çok ta memnun kaldılar

inanki parmağının soktuğunda anlıyacaksın zaten yönü direkt ilerletince parmağını o yöne kayıyo

aynı şeyi ben de düşünüyorum makattan çıkan neredeyse p.. kadar v..jen hem elastik hem kaygan olduğu halde neden girmesin ama iş başa kalınca malesef korkularımız baskın çıkıyo. haklısın kendimi kasmam dolayısıyla olan bi durum akşam ilk egzersizime başlamak istiyorum serçe parmakla..dua edin nolur kayganlaştırıcıdan başka bişey gerekmiyodur heralde ilk sefer için

ilk de derin derin nefes al yeter parmağı n içeri girince anlıyacaksın sende benim gibi bi çığlık atarsın evde

aslında akıntım yeterli derecede geliyo ama ben korkudan neredeyse bi kutu kayganlaştırıcıyı boşaltıcam.emla krem mi jel mi bi de o kremin fazla sürülmemesi gerektiğini duydum zararı olabilirmiş.ne derece doğru sen ne kadar zaman kullandın??

emla jel
canım ben aldığımda 5 tüp vardı içinde minik minik tüpler 1 tanesi yeterli oluyodu tabi de ben bi minik tüpün çeyreğini sürüyodum o zamanlar (3 sene önceleri)
çünkü çok ödlektim bide kenarlarına sürüyodum sadece o ilacın üzerinde local anestezik yazıyodu yani yine normal doğumda dikme işlemlerinde kullanıyo olabilir.
bi zararını duymadım ben ama ben uyuştuğu zaman daha çok rahatsız oluyorum şimdi kullanmıyorum zaten
bide spreyde vardı xylocaine pump sprey yine buda uyuşturucu bu ilaçları h...dümen in reçetesi bu ilaçları o zaman kullanmıştım ama yok beyinde bitirmeden bunlarla olmuyomuş onu anladım şimdi niye hiç bişey kulalanmadan parmak alabiliyorum içeri tamamen kafanda bitircen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…