- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.741
aslında akıntım yeterli derecede geliyo ama ben korkudan neredeyse bi kutu kayganlaştırıcıyı boşaltıcam.emla krem mi jel mi bi de o kremin fazla sürülmemesi gerektiğini duydum zararı olabilirmiş.ne derece doğru sen ne kadar zaman kullandın??
emla jel
canım ben aldığımda 5 tüp vardı içinde minik minik tüpler 1 tanesi yeterli oluyodu tabi de ben bi minik tüpün çeyreğini sürüyodum o zamanlar (3 sene önceleri)
çünkü çok ödlektim bide kenarlarına sürüyodum sadece o ilacın üzerinde local anestezik yazıyodu yani yine normal doğumda dikme işlemlerinde kullanıyo olabilir.
bi zararını duymadım ben ama ben uyuştuğu zaman daha çok rahatsız oluyorum şimdi kullanmıyorum zaten
bide spreyde vardı xylocaine pump sprey yine buda uyuşturucu bu ilaçları h...dümen in reçetesi bu ilaçları o zaman kullanmıştım ama yok beyinde bitirmeden bunlarla olmuyomuş onu anladım şimdi niye hiç bişey kulalanmadan parmak alabiliyorum içeri tamamen kafanda bitircen
minelcim aparatlarla duruyosun yani içinde ay ya süper bende tampon denicem adet dönemimde inş bakalım
ayy inanmıyorum ya ameliyatteken vajinal fitil vermişlerdi içeri koyun diye hiç unutmuyorum fitili çöpe atmıştım kime söyleyebilirim ne yapayım
şimdide tampondan bahsediyorum inanki çok büyük bi mucize bunları konuşmam bile ama inanırmısınız sanki artık kadın oldum sanki daha güçlüyüm eşime karşı demekki herşey buymuş şu kafamdaki her sorun saçma sapan soru işretleri bundan mış
bi şey daha var ben kayganlaştırıcıyla denediğim halde canım yandı. kayganlaştırıcının adı gynofit. forumda okuduğum kadarıyla kayganlaştırıcı kullananlar acımadığını söylüyolar benimki neden acımış olabilir???o bölgeyi uyuşturan kayganlaştırıcı varmış adnı blen var mı??
parmakla yönü buluyorum da p...s e gelince bulunuyomu onu anlamadım
inanki parmağının soktuğunda anlıyacaksın zaten yönü direkt ilerletince parmağını o yöne kayıyo
aynı şeyi ben de düşünüyorum makattan çıkan neredeyse p.. kadar v..jen hem elastik hem kaygan olduğu halde neden girmesin ama iş başa kalınca malesef korkularımız baskın çıkıyo. haklısın kendimi kasmam dolayısıyla olan bi durum akşam ilk egzersizime başlamak istiyorum serçe parmakla..dua edin nolur kayganlaştırıcıdan başka bişey gerekmiyodur heralde ilk sefer için
başarılar canım sende sy16 gibi yapsana önce kulak karıştırma çubuğuna hafif pamuk koy üzerine streç film kayganlaştırıcı hoop girecek bak gör
kayganlaştırıcı kaymasını sağlıyor. hafif sızı oluyor tabi ama zamanla geçecekmiş.
emla jel var orayı uyuşturuyo kayganlaştıcı değil inanın ben kayganlaştıcı pek kullanmıyorum bile p...tifin ki yetiyo bana bide benden acaib akıntı geliyo du zaten öncedende akıntı gelmese kullanıyorum
ama gleitgelen gel kullanıyorum ve çoğu yeni evlenen arkadaşlarımada öneriyordum hep çok ta memnun kaldılar
sy16 ve arkadaşlar ben de emla dıye bı krem aldım .denedim fakat uyusma olmadı.benim aldıgım kremın üzerinde emla topical krem yazıyor.acaba ben yanlıs mı aldım.local mı yazması gerekıyordu arasında ne fark var .bilen varsa yardımcı olsun lutfen
arkadaşlar ben göz kalemi ile deneme yaptım (allahım şu hale bak :))))))) korktum sanki orda bir organım varmış da onu dürtüyomuşum gibi hissettim midem bulandı gözüm karardı bıraktım,göz kalemini direk mi sokacgz yoksa bir şey saracak mıyz ya da siz ilk kez ne ile yaptınız bana bi cevap yazsanız?
canımmmmm benim önce parmagını dene bak gör hisset nasıl yer olduğunu benim yazdıklarını okusan bu kız yaapamaz derdin ama öle bi yapıyorum ki artık kocam bile sasırıyor :82: pargınla denee korkma rabbim şahane yaratmış orası mide bulandıran bi yer değil keşfet hayran kalıcaksın
selam hanımlar...nasılsınız???epey yeni arkadaş katılmış aramıza Rabbim yar ve yardımcınız olsun.egzersize başlayacak arkadaşlar işe korkuyla ve endişeyle başlamayın.kendinizi motive edin yapabilirim demeniz lazım.egzersize başlarken düşünün oradan bebek çıkıyor.kocaman bir yer oluyor.esnedikce esniyor...ilk başlarda egzersizler korkutucu gelir ama ilk 3 günde bu korku yerini merak ve heyecana bırakır.
fickle bird seni arkadaş olarak kabul edebilmişmiyim
bebiş nasıl kaç aylıkoldun,ben emin adımlarla yerimde saymaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?