Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım egzersiz yaparken zaten akıntı varsa ıslaktır emla sürmene gerek yok emla sürersen uyuşacak birşey hissetmiyeceksin parmağı soktuktan sonra kaslarını sıkıp bırakacaksın git gel yapacaksın jel yeterli ama yine de sen bilirsin emlayı denedim ben de bir işe yaramadı ama öyle yarım tüp falan değil az sürmek gerekiyormuş.

kesinlikle ama ne bileyim sanki uyuşup da bişey hissetmezsem alırım gibi geliyo.ama o an alsan bile ondan sonra tekrar kasarsın madem beyinde bitiyo.anladığım kadarıyla önemli olan içine almak değil o duruma alışmak neyse bu gece başlicam egzessizlere bakalım sonuç ne olucak

tamponu başka bir sitede okudum çok gerekli kalmadıkça kullanmayın hijyen açısından iyi değil yazıyordu. boşver tamponu. sen mum al üzerine prez geçir. adet döneminde hiç bir şey yapma. normal dönemde mumu aparat olarak kullan canım

kayganlaştırıcı kaymasını sağlıyor. hafif sızı oluyor tabi ama zamanla geçecekmiş.

başarılar canım sende sy16 gibi yapsana önce kulak karıştırma çubuğuna hafif pamuk koy üzerine streç film kayganlaştırıcı hoop girecek bak gör

başarılar canım sende sy16 gibi yapsana önce kulak karıştırma çubuğuna hafif pamuk koy üzerine streç film kayganlaştırıcı hoop girecek bak gör

kulak çöpü nedense bana daha korkutucu geldi sanki kendi parmağımla daha rahat olucakmış gibi ama tabi denemeden bilemem.parmağımla denicem eğer olmazsa kulak çöpüne geçicem

sy16 ve arkadaşlar ben de emla dıye bı krem aldım .denedim fakat uyusma olmadı.benim aldıgım kremın üzerinde emla topical krem yazıyor.acaba ben yanlıs mı aldım.local mı yazması gerekıyordu arasında ne fark var .bilen varsa yardımcı olsun lutfen

emla yarasız bi yer için mesela işte bacaklarını uyuşturup ağda yapmak veya basit bir operasyon için uyuşturmak yani emla vajina bölgesi için değil anestol var bunun için mukozlu yerleri uyuşturuyor yani daha yumuşak açık yara özellikle genetil içi için emla hem işini görmez hem pahalı anestol 2 lira bi doktor yazmıştı ondaan öğrendim mesela emla uyuşturdum u merak ettim... ben anestolla yendim gayet iiyi tavsiye ederim tam uyuştumuyor hissediyorsun ama rahat oluyorum yani gene psikolojik 6 .7 dakka bekleyincebaya uyuşuyor ama

arkadaşlar ben göz kalemi ile deneme yaptım (allahım şu hale bak :))))))) korktum sanki orda bir organım varmış da onu dürtüyomuşum gibi hissettim midem bulandı gözüm karardı bıraktım,göz kalemini direk mi sokacgz yoksa bir şey saracak mıyz ya da siz ilk kez ne ile yaptınız bana bi cevap yazsanız?

canımmmmm benim önce parmagını dene bak gör hisset nasıl yer olduğunu benim yazdıklarını okusan bu kız yaapamaz derdin ama öle bi yapıyorum ki artık kocam bile sasırıyor :82: pargınla denee korkma rabbim şahane yaratmış orası mide bulandıran bi yer değil keşfet hayran kalıcaksın

siz yendiniz mi??ben de parmakla denemeyi düşünüyorum ama kaygılarım var benim korkum parmağımı almayı denemek değil tam o esnada korkup vazgeçmekten korkuyorum.şu an için sanki yaparmışım gibi gelio ama bilemiyorum rabbim cümlemizin yardımcısı olsun..

selam hanımlar...nasılsınız???epey yeni arkadaş katılmış aramıza Rabbim yar ve yardımcınız olsun.egzersize başlayacak arkadaşlar işe korkuyla ve endişeyle başlamayın.kendinizi motive edin yapabilirim demeniz lazım.egzersize başlarken düşünün oradan bebek çıkıyor.kocaman bir yer oluyor.esnedikce esniyor...ilk başlarda egzersizler korkutucu gelir ama ilk 3 günde bu korku yerini merak ve heyecana bırakır.

bebiş nasıl kaç aylıkoldun,ben emin adımlarla yerimde saymaktayım

tecrübeli olarak seni gördüm .yenenlerden başka kimse yok şimdisorum olacaktı ya ben ramazanda yarıya kadar almaya başlamıştım araya baya süre girdi denem yapamadık (bayram ,regli vs..) şimdi ise ben tekrar başa döndüm.yapamıyorum baya canım sıkıldı bana yardım edin ya ne yapmam lazım sabah egzersiz yapayım dedim yarım saat falan zorlandım şu anda belim çok kötü ağrıyor pofff ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…