Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tekrardan başa döndüm derken egzersize mi başladın.aslında olmaması gerekir öyle bir şeye canın falan mı sıkıldı.yada denemelerde kastın acı falan mı oldu???muhtemelen heyecan yapıyorsun ve kasıyosundur.önce kaslarını sık bırak kendini rahatlat.hangi pozisyonda deniyorsun bilmiyorum ama.yatağa yat bacaklarını tut karnına çek ve yanlara aç eşinde dizlerinin üstünde pe...tutarak orada bekletsin.sen nefes al ver rahatla gevşe sen ıkınırken eşin yavaşca ittirsin eşlerde de iş bitiyor biraz elip çalışması yapın

canım kendini kasmayacaksın rahat bırakacaksın sıkıntı yapma rahat ol

p.. yarıya kadar alabiliyordum. normalde egzersiz yapamıyordum .zaten birden bire olmuştu .ama şimdi başa döndüm kasılmalarımda olmuyordu olmaya başladı. deniğin gibi denicem bakalım inş yapabilirimde. midemde bulanıyor yaa neyse bakalım tşk edrim .kızlrdan kimsede girmiyo ya birbirimize gaz veriyorduk

arkadaşım ben de muma direk prezervatif takıp yaptım oldu ama sert diye irkildim sizde prezervatifsiz yapmayın derim
ama kızlar ne yaparsa pamuğa sarıp yapıyolar biraz yumuşak olsun diye pamuğu sar streçle sar prezervatifi tak ne kullanırsan kullan valla pamuklu ubuğa hiçbişey sarmadım direkt koydum oldu

evet arkadaş listemde gözüküyosun...ay ne olur dua edin bu gece başlicam egzersizlere umarım hayal kıeıklığı yaşamam.vazgeçmekten çok korkuyorum

canım sen kendini rahatlat yeter bak bende panik atak var ama yinede aşama yı geçtim bugün yapamadım egzeriz ama denicem akşam inş
relax ol biraz inanki şok olcaksın bakınca benim yatak odasındaki aynam uzun oraya bacağımı açıp oturuyorum oo görsen nasıl kolay geliyo kalkıyorum ayağa parmağım ordayken
kolay olcak inan buna inş yarın cvp bekliyoruz

canım bana dr vermişti ben tamamen içeri süremediğim için uyuşma oluyodu bende
ben pek uyuşması taraftarı değilim zaten gerek yok ki acı filan olmuyo inanki o ilaçları kullanınca dahada rahatsız oluyorum ben ama istersen sprey var uyuşması için anestolu da pek önermiyolar okursan görebilirisn ben kullanmadım ama kızlar öyle yazmış bebe yağı ve anestol vazelin bunlar iyi değilmiş diye yazmışlar ben jelle deniyorum gerek bile kalmıyo p..tif yetiyo

canım bence parmak bana mantıklı geliyo serçe parmağına p..tifi tak onunla dene derim hem o yoluda hissediyosun ne var ne yok anlayabniliyosun aşama atlatman kolay oluyo bence yine kızlar da yardımcı olurlar sana bende parmaktayım çünkü daha ama ilk aşamayı geçtiğime inanıyorum inş

Selam canim, iyiyim cok sukur sen nasilsin?? Mesajlari okuyodum, yeni arkafaslar gelmis aramiza, insallah tez zamanda hepimiz bu dertten kurtuluruz. Dun doktora gittim benim seanslarim bitti artik sadece p..s denemesine kaldim, ki enfeksiyon ve iltihap sorunum varmis yanmalarimin nedeni buymus ilac verdi onu kulkanip denemelere badliycam:)) sen naptin nadil gidiyor egzersizlerin:)?

evet ben de iyi haberlerle açmak istiyorum forumu...kendimi mümkün olduğunca rahatlatmaya çalışıcam söylediklerinizin hepsi aklımda inş o an afallamayıp uygulayabilirim..:26:

çok şükür bitirmişsin seanlarını .ben yine çok fısım ya.artık yarıya kadar bile alamıyorum.eşimide artık canı sıkılmaya başladı.canım sıklılıyordu sabahtan beri vallaa diyorum iiki burası varmış biraz içim açıldı saolsun kızlra.denemeye devam edecem belimde çok ağrı var ya niden acaba .sen çabuk enfeksiyon kapıyorsun dikkat et canım havalarda soğumaya başladı soğuğu çabuk kapıyoruz.canım ben çıkıyorum arkadaşın netinden girdim sabah görüşürüz artıkby

merhaba kızlar nasılsınız sanırım minelçetin başarmışsın tebrik ederim devamı gelecek,ben de 4-5 cm kadar girmişti işte kızlık ta tabi oldu,ama kızlar size bişey sorucam ben kendimi bildim bileli adet günüm hiç şaşmaz 15inde olurum hep ama bu ay 10unda oldum acaba kızlıktan sonra böle değişimlermi oluyo biri öyle söylemişti de yenenler böyle bişe yaşadılarmı acaba??

bende wajiyi yendim canım fakat kızlık kanamam olmadı ama sonrasında 3 ay adet düzensizliği yaşadım kuzenim doktor ona sordum muayene etti bir sorun yok normal dedi 4. ay normal geldi

anlıyorum canım ya teşekkür ederim bende tam yenmedim yarı yarıya diyelim,ozaman adet düzensizliğii olabiliyo demekki egzersiz yapanlar bence parmak egzersizi diğerlerine göre daha kolay parmakla deneyin derim...ben öyle yaptım,bi gün burada egzersiz yapanın ben değil de başkaları olup benim onlara bişeler söleyeceği aklıma gelmezdi ama çok azkaldı tamamen yenmeme sizde ielride böyle olacaksınız inşallah,,dualarım sizinle:)))

inşallh canım bende yendim çok şükür bu illeti darısı tüm arkadaşlarımın başına.adet düzenini takip et devam ederse doktora gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…