- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.761
tecrübeli olarak seni gördüm .yenenlerden başka kimse yok şimdisorum olacaktı ya ben ramazanda yarıya kadar almaya başlamıştım araya baya süre girdi denem yapamadık (bayram ,regli vs..) şimdi ise ben tekrar başa döndüm.yapamıyorum baya canım sıkıldı bana yardım edin ya ne yapmam lazım sabah egzersiz yapayım dedim yarım saat falan zorlandım şu anda belim çok kötü ağrıyor pofff ya
canım kendini kasmayacaksın rahat bırakacaksın sıkıntı yapma rahat oltecrübeli olarak seni gördüm .yenenlerden başka kimse yok şimdisorum olacaktı ya ben ramazanda yarıya kadar almaya başlamıştım araya baya süre girdi denem yapamadık (bayram ,regli vs..) şimdi ise ben tekrar başa döndüm.yapamıyorum baya canım sıkıldı bana yardım edin ya ne yapmam lazım sabah egzersiz yapayım dedim yarım saat falan zorlandım şu anda belim çok kötü ağrıyor pofff ya
tekrardan başa döndüm derken egzersize mi başladın.aslında olmaması gerekir öyle bir şeye canın falan mı sıkıldı.yada denemelerde kastın acı falan mı oldu???muhtemelen heyecan yapıyorsun ve kasıyosundur.önce kaslarını sık bırak kendini rahatlat.hangi pozisyonda deniyorsun bilmiyorum ama.yatağa yat bacaklarını tut karnına çek ve yanlara aç eşinde dizlerinin üstünde pe...tutarak orada bekletsin.sen nefes al ver rahatla gevşe sen ıkınırken eşin yavaşca ittirsin eşlerde de iş bitiyor biraz elip çalışması yapın
arkadaşlar ben göz kalemi ile deneme yaptım (allahım şu hale bak :))))))) korktum sanki orda bir organım varmış da onu dürtüyomuşum gibi hissettim midem bulandı gözüm karardı bıraktım,göz kalemini direk mi sokacgz yoksa bir şey saracak mıyz ya da siz ilk kez ne ile yaptınız bana bi cevap yazsanız?
canım kendini kasmayacaksın rahat bırakacaksın sıkıntı yapma rahat ol
evet arkadaş listemde gözüküyosun...ay ne olur dua edin bu gece başlicam egzersizlere umarım hayal kıeıklığı yaşamam.vazgeçmekten çok korkuyorum
canım sen yenimisin .hatırlayamadım kusuruma bakma. yendinmi yada egzersizmi yapıyorsun
sy16 ve arkadaşlar ben de emla dıye bı krem aldım .denedim fakat uyusma olmadı.benim aldıgım kremın üzerinde emla topical krem yazıyor.acaba ben yanlıs mı aldım.local mı yazması gerekıyordu arasında ne fark var .bilen varsa yardımcı olsun lutfen
ben yenndim canım 7 ay önce 2 ayda çözdüm sorunu.pek fazla giremiyorum foruma arada girebiliyorum
arkadaşlar ben göz kalemi ile deneme yaptım (allahım şu hale bak :))))))) korktum sanki orda bir organım varmış da onu dürtüyomuşum gibi hissettim midem bulandı gözüm karardı bıraktım,göz kalemini direk mi sokacgz yoksa bir şey saracak mıyz ya da siz ilk kez ne ile yaptınız bana bi cevap yazsanız?
kuzenim jinekolog hekim onun tavsiyeleri tabiki de forumda okuduklarım sayesinde yendim canım.sen nasıl yendin topik sayesindemi yoksa doktor tedavisiylemi yendin
canım sen kendini rahatlat yeter bak bende panik atak var ama yinede aşama yı geçtim bugün yapamadım egzeriz ama denicem akşam inş
relax ol biraz inanki şok olcaksın bakınca benim yatak odasındaki aynam uzun oraya bacağımı açıp oturuyorum oo görsen nasıl kolay geliyo kalkıyorum ayağa parmağım ordayken
kolay olcak inan buna inş yarın cvp bekliyoruz
Selam canim, iyiyim cok sukur sen nasilsin?? Mesajlari okuyodum, yeni arkafaslar gelmis aramiza, insallah tez zamanda hepimiz bu dertten kurtuluruz. Dun doktora gittim benim seanslarim bitti artik sadece p..s denemesine kaldim, ki enfeksiyon ve iltihap sorunum varmis yanmalarimin nedeni buymus ilac verdi onu kulkanip denemelere badliycam:)) sen naptin nadil gidiyor egzersizlerin:)?
bende wajiyi yendim canım fakat kızlık kanamam olmadı ama sonrasında 3 ay adet düzensizliği yaşadım kuzenim doktor ona sordum muayene etti bir sorun yok normal dedi 4. ay normal geldimerhaba kızlar nasılsınız sanırım minelçetin başarmışsın tebrik ederim devamı gelecek,ben de 4-5 cm kadar girmişti işte kızlık ta tabi oldu,ama kızlar size bişey sorucam ben kendimi bildim bileli adet günüm hiç şaşmaz 15inde olurum hep ama bu ay 10unda oldum acaba kızlıktan sonra böle değişimlermi oluyo biri öyle söylemişti de yenenler böyle bişe yaşadılarmı acaba??
inşallh canım bende yendim çok şükür bu illeti darısı tüm arkadaşlarımın başına.adet düzenini takip et devam ederse doktora gidersinanlıyorum canım ya teşekkür ederim bende tam yenmedim yarı yarıya diyelim,ozaman adet düzensizliğii olabiliyo demekkiegzersiz yapanlar bence parmak egzersizi diğerlerine göre daha kolay parmakla deneyin derim...ben öyle yaptım,bi gün burada egzersiz yapanın ben değil de başkaları olup benim onlara bişeler söleyeceği aklıma gelmezdi ama çok azkaldı tamamen yenmeme sizde ielride böyle olacaksınız inşallah,,dualarım sizinle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?