Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

napıyım cnm ya reglim bitmedi inş iki gün sonra başlıycam egzersizlere,en son eşim iki parmağıyla girmişti,şimdi tekrar başa dönerim diye korkuyorum,sen naptın cnm var mı gelişme?

iyi bakalım canım regliyken buraları okumak çok faydalı oluyor insan gaza geliyor :) böylece başa dönmezsin inşallah... ben de iki gündür yapamadım yoğunluktan artık yarın yapıcam tekrar inşallah...

iyi bakalım canım regliyken buraları okumak çok faydalı oluyor insan gaza geliyor :) böylece başa dönmezsin inşallah... ben de iki gündür yapamadım yoğunluktan artık yarın yapıcam tekrar inşallah...

evet cnm ben de her akşam girmeye çalışıyorum foruma,öbür türlü unutuyor insan motivasyonunu kaybediyor okuyorum yazıyorum yeni yeni şeyler öğreniyorum minelçetini okuduysan yenmiş,ve nerdeyse 1,5 saat aparatı içinde tutmuş penis denemesine geçmeden önce ,ben de öyle yapayım diyorum son aşamaya gelirsem,cnm sen de sonuna gelmiştin artık,inşallah bir an önce çözersin

evet canım ya gerçekten burası olmayınca zorlanıyorum egzersizlerde de motivasyonda da :) aklına takılanı her zaman sor mutlaka birileri yardımcı oluyor. Allah bütün arkadaşlardan razı olsun. ben de bu aşamaya kızlar sayesinde geldim.. inşallah canım ben de okudum evet öyle de bi denemekte fayda var tabi. okuduklarımızı biriktirip hangisi uygunsa onu yaparak aşıcaz inşallah... inşallah çözeriz canım... sen de ben de hepimiz de.. ve çözcez de zaten inşallah bunları yapmak hayal bile değildi benim için :)

evet canım bu noktaya gelmek benim için de hayaldi,hepinizin sayesinde bu noktaya geldim ben de,cnm sana şeyi sorayım reglden sonra eşimle bikaç gün daha iki parmak egzersizi yapıp penis denemesine geçeyim diye düşünüyorum ama sence acele mi etmiş olurum ? ya da penis kalınlığında aparat egzersizleri yapıp penis denemesine öyle mi geçeyim? ne tavsiye edersin?

canım bence egzersizlerine devam et. yani arkadaşlar genellikle egzersiz aşamasında p..s denemeyin diyorlar. nedeni de yapamayınca moral bozukluğu olmasın diye. kendini hazır hissedersen denersin tabi ama burda önemli olan nokta ne olursa olsun moral bozmamak...

sadece işaret parmağını denemiş bi arkadaş eşinin isteğiyle denediklerinde başarmıştı...
ben p..s boyutunda aparat alıyorum ama hala tam olarak başarmış değilim... ama p..s denemesi yaptığımda ve olmadığında üzülmüyorum çünkü onda da kendim için iyi sonuçlar çıkartmaya çalışıyorum. mesela eşime karşı daha rahat davranmak gibi,ona daha çok güvenmek gibi vs...
yani bu senin ve psikolojinin hazır olmasıyla alakalı...

canım mutfakta kullandığımız streç filmi sar jel sür. bende ilk kendim evde egzersize başladığım gün bayağı istifra etmiştim.başarılar

kız pamuklar içinde kalır öyle yapma mutlaka bi şey geçir üstüne

canım teşekkür ederim bir kez daha denemeden tamam oldu diyemiyorum ki. o zaman emin olucam inşallah. dün nuray181 demişti adet dönemleri değişirse korkma diye.

Bu arada Ünzile geçen gün yenmişti. merak ettim. ikinci denemeyi yaptımı. yoksa başardıda bizi burda yalnızmı bıraktı

doğru söylüyosun cnm hazır olmakla alakalı bi durum,bakalım hele bi başlayayım da egzersizlerime,ona göre hareket ederim saol cnm tavsiyelerin için

Gunaydınnn kızlarrr sonunda bende basardımmm cok mutluyum alllahıma bınlerce sukurler olsunnn darısı ınsallah en kısa zamanda sızlerın basına dılıyorumm

Gunaydınnn kızlarrr sonunda bende basardımmm cok mutluyum alllahıma bınlerce sukurler olsunnn darısı ınsallah en kısa zamanda sızlerın basına dılıyorumm

günaydın canım tebrik edrim ilk halayın benden olsunn .nasıl ve ne zamn başardır paylaşırsan sevinirim::

11,09,2011 vajıyıı yendımm vajıde neymısss bu ıs bu kadar basıtmıymıss sımdı guluyorum kendıme yere goge sıgamıyorummm o kadar mutluyum kıı ıcım ıcıme sıgmıyorr

11,09,2011 vajıyıı yendımm vajıde neymısss bu ıs bu kadar basıtmıymıss sımdı guluyorum kendıme yere goge sıgamıyorummm o kadar mutluyum kıı ıcım ıcıme sıgmıyorr

tebrikler canım.nasıl yendin tam olarak anlatsana biraz.
çok sevindim inşallah bizlerde kurtuluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…