Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın canım tebrik edrim ilk halayın benden olsunn .nasıl ve ne zamn başardır paylaşırsan sevinirim::

canım ben toplasan topu topu bır hafta egersız yapmısımdır oda aralıklarla fırsat buldugumda ve kendımı ıyı hıssettıgımde her egzersızımde bır parmak ardında ıkı parmak denrdım ucunCU PARMAK cok zor olurdu... son ıkı haftadır esımle aramızda bı huzursuzluk vardı nedenıde hep buydu bellı etmemesıne ragmen artık odalarımızı ayırmıstık ve konusmuyorduk cumartesı gunu ısten cıktım eve gıttım evımı temızledım utumu fılan yaptım sırkelı suyla fılan sıldım evımı ve her defasında du a ETTI YALVARDIMM AKSAM YATMADAN BI TANE MUSCORIL KAS GEVSETICI ALDIM SABAH KALKAR KALMAZ BI TANE DAHAA CUNKI PAZAR GUNU BU ISI HALLETMEM GEREKIYORDU ARTIK BU DURUMDAN ODA BENDE COK SIKILMISTIK AKSAMA DOGRU SAKALASIRKEN FILAN KOLUMDAN TUTTUGU GIBI ODAYA GIOTURMEK ISTEDII TIRSTIM YINE HER ZAMANKI GIBI AMA SOZ VERDIM KENDIME YAPICAM DEDIM SEN GIT BEN GELIYORUM DEDIM
BI PARCA MINNACIK EMLA KREMI GIRIS KISMA SURDUM ARDINDAN BEPANTHEN PKLUS BIRAZ SURDUM ALTTA DENEDIK YINE YAPAMADIK USTEE DENEYELIM DEDIM VE OLDUU AMA ODA BENDE EMIN OLAMIYORDUKK ARADAN BI IKI SAAT GECTIKTEN SONRA LUTFEN GEL BI DAHA DENEYELIM DEDIM SIRT USTU YATTI BEN SIRTUM ONA DONUK O SEKILDEE YAPTIKK (BENDE PANIK ATAK VE TASIKARDI VAR ARKADASLAR ALISANA KADAR USTTE YAPMAYA DEVAM EDICEMM)ILK BASTA SORDUGUMDA BISI ANLAMADIM DEDI DAHA SONRAA TAMAMDIR HISSETTIM DEDI AMA BENDE KIRMIZI GELMEDI DR ZATEN ZAR YAPIMIN ESNEK OLDUGUNU BELKI KANAMAN BILE OLMAYACAK DEMISTI VE OLMADII KABUS DOLU GUNLERDEN SONRAA O KADARA RAHATLAMIS VE FRESH HISSEDIYORUM KII COK FAZLA ABARTMISIM GOZUMDE BUYUTMUSUM BU ILLETI

günaydın kıslarrrr... nasılsınızzz ne örüonuzzzz geçmişi okuyamadım by ukalayı tbrk ediorummm darısı tüm arkadaşların başınaaa inşallah......

venüsten kısss ne edisennn görüşmeyeliii ben gelemiom laptopun klavyesi bozuktu şimdide kendisiniii bozdum nasıl becerdiysem(( gelemiorum suan annemdeyim annemden yazıorumm.....anneminn selamı var hepinizeee diomuşummmmm kıs venüssss bebişin cinsiyeti bellimiii seninn ,,midyeninn en son kızdııı değiştimiii cinsiyetiii :)))

Günaydın kızlar
Tebrikler byn_ukalane kadar zamandır evliydin?
Albuneaa sen ne durumdasın canım?enfeksiyon molası mı verdiniz?=)

işleri hala yoğu heralde sabah yoktun.ben bu haftaya sakin başladım yoğunluğum pek yok.nsaıl oldun geçtimi biraz yanmaların

Günaydın kızlar
Tebrikler byn_ukalane kadar zamandır evliydin?
Albuneaa sen ne durumdasın canım?enfeksiyon molası mı verdiniz?=)

Canım ben mütemadiyen tahriş molası veriyordum ama bu efa iltihap ve enfeksiyon molası verdim. İlaç verdi doktor onu kullacam bir 5 gün kadar. Artık seanslarım da bittiği için ila sonrası hemmen p.ss denemesine başlıycam inşallah:)) SEn naptın?

ii bakalım ya ilerliyorsun.ara vermemek lazım kızlar .ara verince tekrar başa dönülüyor bende olduğu gibi Rabbim hepimize kolaylık versin inşşş

işleri hala yoğu heralde sabah yoktun.ben bu haftaya sakin başladım yoğunluğum pek yok.nsaıl oldun geçtimi biraz yanmaların

Hayatım sorma acayip yogunum, aptal saptal bir dünya şeyle uğraşıyorum. Yanmalarım için hnüz birşey yapmıyorum 5-6 gün egzersiz vs. hiçbirşey yapmadan ila kullan dedi doktor. İlaçlar bitince p...s denemesine başlıycam artık:)) İNşallah yarım kalan işi bu defa tamamlıycam:))

Hadi bakalım inşallah bir an önce geçer enfeksiyon da senden de alırız güzel haberler benimki normale bindi gibi,çok şükür bi sorun yok.

bu sorunu bazı haplarla çözen kişiler var ama biraz rahatlatıcı yani mesela zayıflıyım dedikçe kilo veremiyorsun unutunca oluyor o yüzden bence pek takılmamalı arkadaşım oluruna bırakılınca hersey duzelir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…