- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.801
günaydın canım tebrik edrim ilk halayın benden olsunn .nasıl ve ne zamn başardır paylaşırsan sevinirim::
kız pamuklar içinde kalır öyle yapma mutlaka bi şey geçir üstüne
11,09,2011 vajıyıı yendımm vajıde neymısss bu ıs bu kadar basıtmıymıss sımdı guluyorum kendıme yere goge sıgamıyorummm o kadar mutluyum kıı ıcım ıcıme sıgmıyorr
egzersiz yapan yokmu
Günaydın kızlar
Tebrikler byn_ukalane kadar zamandır evliydin?
Albuneaa sen ne durumdasın canım?enfeksiyon molası mı verdiniz?=)
ben yapıyorum dün yapmadım ama ya biraz tırstım yine orta parmağım dayım
ya diorum şey aynı şey parmak aynı parmak bi kere oluyosa neden tırsıyosun diyorum kendime ama bugün denemk istiyorum inş 2 parmak olur
işleri hala yoğu heralde sabah yoktun.ben bu haftaya sakin başladım yoğunluğum pek yok.nsaıl oldun geçtimi biraz yanmaların
karşılıklı sevgi varsa bu zaten olur gidin ve takmayın bunu rahat olun yani o zaman geçicektir zaten
Canım ben mütemadiyen tahriş molası veriyordum ama bu efa iltihap ve enfeksiyon molası verdim. İlaç verdi doktor onu kullacam bir 5 gün kadar. Artık seanslarım da bittiği için ila sonrası hemmen p.ss denemesine başlıycam inşallah:)) SEn naptın?
Hadi bakalım inşallah bir an önce geçer enfeksiyon da senden de alırız güzel haberlerbenimki normale bindi gibi,çok şükür bi sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?