- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.821
bu sorunu bazı haplarla çözen kişiler var ama biraz rahatlatıcı yani mesela zayıflıyım dedikçe kilo veremiyorsun unutunca oluyor o yüzden bence pek takılmamalı arkadaşım oluruna bırakılınca hersey duzelir yani
bu sorunu bazı haplarla çözen kişiler var ama biraz rahatlatıcı yani mesela zayıflıyım dedikçe kilo veremiyorsun unutunca oluyor o yüzden bence pek takılmamalı arkadaşım oluruna bırakılınca hersey duzelir yani
kızlar benim arkadaşım evlendikten yaklaşık 8 ay sonra bu korkusunu yenebildi. şimdi çok abartmışım ne kadar kasmışım kendimi diyor.herşey kafada bitiyo
alnunea canım doktorun kullanırdığı dilatörleri nerden alabiliriz bi fikrin varmı.netten araştırdım da bir iki sitede buldum sadece .tavsiye edeceğin bi link varmı.gerçi ben kendime evde aparat yapıyorumda o silonlu bişeymiiş belki daha rahat olur dedim hı? sence ?:26:
11,09,2011 vajıyıı yendımm vajıde neymısss bu ıs bu kadar basıtmıymıss sımdı guluyorum kendıme yere goge sıgamıyorummm o kadar mutluyum kıı ıcım ıcıme sıgmıyorr
arkadaşlar ne oluyo ya parmağımı sokamıyorum şimdide nasıl şey bu ya çıldırcam yaaaaaaaaaa
yaptığım şeyi yapamıyorum offffffffffffffffffffff
ne yapıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bebişim sende yanma oluyor muydu başlarda peki?
fickle bird ne yaptın canım başlayabildin mi????
arkadaşlar 2 parmağı nasıl sokucaz orta parmakla işaret parmağı dimi p.. tifi geçirdim 2 parmağıma ama 1 i uzun 1 i kısa ya parmakların nasıl olcak
arkadaşlar 2 parmağı nasıl sokucaz orta parmakla işaret parmağı dimi p.. tifi geçirdim 2 parmağıma ama 1 i uzun 1 i kısa ya parmakların nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?