Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımcım bunları bizde biliyoruz.senin bunları bilmemn için demicem anlaman için dicem .evet anlaman için yaşaman lazım.ayrıca bu zaten erteleme razhatsızlığı bunun neyini unutacan şekercim unutalımda ömür boyu böylemi kalalım.neyse bilgilerin için yinede teşekkürler.sana sadece şunu söyleyeyim evlenecen bi gün Rabbim yaşatmasın ok.

albunea canım doktorun kullanırdığı dilatörleri nerden alabiliriz bi fikrin varmı.netten araştırdım da bir iki sitede buldum sadece .tavsiye edeceğin bi link varmı.gerçi ben kendime evde aparat yapıyorumda o silikonlu bişeymiiş belki daha rahat olur dedim hı? sence ?:26:

Son düzenleme:

Ah be güzelim, eğer bunun çözümü dediğin kadar kolay olabilseydi, vajinismus diye bir hastalık olmaz, biz de şimdi bu forumda olmazdık. Malesef kocanı sevmek, kendini bırakmak, ilaç kullanmak v çözemiyor çünkü bu sorun, bo konunun beyne yanlış kodlanmasından kaynaklı bir problem ve yanlış kodmalayı düzeltmek gerekiyor bunn içnide burada okuduğun egzersizleri vs leri yapıyoruz. Gördüğüm kadarıyla bekarsın, inşallah sen ve başka kızlar bu sorunu çekmezsiniz:))

arkadaşlar ne oluyo ya parmağımı sokamıyorum şimdide nasıl şey bu ya çıldırcam yaaaaaaaaaa
yaptığım şeyi yapamıyorum offffffffffffffffffffff
ne yapıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende istiyorum ya ewt nerden alabiliriz

arkadaşlar ne oluyo ya parmağımı sokamıyorum şimdide nasıl şey bu ya çıldırcam yaaaaaaaaaa
yaptığım şeyi yapamıyorum offffffffffffffffffffff
ne yapıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım sakin ol aaaaaaaaaa panikleme bende dün öyleydim kafama çok taktı m niye olmuyo diye .bugün tekrar denicem akşam.sende bikaç saat ara ver bi kere olduysa devamı geliyor yani öyle inanıyorum bende.

Bebişim sende yanma oluyor muydu başlarda peki?

yok canım bende yanma olmadı hiç çok şükür,sadece başlarda kasılma ve baskı hissediyordum,zamanla o da azalıyor.Yanma enfeksiyondandır büyük ihtimalle tedaviden sonra senin de hissedeceğini sanmıyorum,yanma olacak diye düşünerek denersen zaten yapamazsın,normalinde yanma falan olmuyor,düşünsene o kadar insan zevk alır mı öyle bir şey olsa?Benim başlarda bi bölgeye gelince acı oluyordu sadece,o da çok azaldı artık ama hala oranın neresi olduğunu çözemedim:97:

Kızlar bana hepsini doktor vermişti o nedenle malesef hiç bilmiyorum. Ha bir de ctsi günü doktorun ofisinde birşeyi farkettim, egzersizlerde dilatöre sürdüğü jel ultrason jeli imiş:))

kızlar daha öncede defalarca yazmıştım durumumu 2,5 yıldır vajiliyim malesef . ama tabi etrafımıza korunuyoruz çocuk düşünmüyoruz diyoruz eşimle
ama herkes fazla korunmayın yumurtalıklarınız tembelleşiyor diyolar doğrumu acaba eğer öyle isede bizim gibiler içinde geçerlimi sonuçta ilişki olmuyor ki

arkadaşlar 2 parmağı nasıl sokucaz orta parmakla işaret parmağı dimi p.. tifi geçirdim 2 parmağıma ama 1 i uzun 1 i kısa ya parmakların nasıl olcak

buarada yaptım yine orta parmağı hiseetiğim için tedirgindim ama kardeşimle konuştum abla zetn hissetceksin diyo onda bişey yok acı yok bişey yok mecbur hissetceksin dedi yaptım olsdu çok şükür
hemde çıkrtıp tekrar soktum çıkartıp tekrar soktum baya bi hissettim iyi oldu şimdilk yeter diyorum akşam yine denicem benim acil aparat almam lazım
netten siperiş verilirmi nerden bulucam ama kademeli aparat 5'li istiyorum direkt p..s boyutunu sokamam çünkü

Son düzenleme:
kızzlar meraba biçok arkadaş yeni sanırım ben yeni görüyorum ya da pek giremediğim için bu aralar
yenen arkadaşları çok tebrik ediyorummm darısı herkesin başına aybice ve albuneaaa size de tabii ki
albuneaa cnm nasılsın özelden yazıcam sana cevaplar mısın cnm

arkadaşlar 2 parmağı nasıl sokucaz orta parmakla işaret parmağı dimi p.. tifi geçirdim 2 parmağıma ama 1 i uzun 1 i kısa ya parmakların nasıl olcak

cnm orta parmağının altına işaret parmağını koy küs şeklinde yani o şekilde çok kolay olur boğum boğum git
zorlama kendini kolay gelsin

Canım orta parmağı işaret parmağının üstüne getir o şekilde tak hani küs işareti var ya o şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…