Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

malesef hesapta olmayan işler çıktı birazdan denemeye başlicam..ama heyecan var ya acırsa die korkuyorum

sakın takma kafana kafaya takınca olmuyo sabahtan beri sinir oldum nasıl bağırıyorum kendi kendime çok abartıyosun olan bişey nasıl olmaz aynı şey aynı parmak neden yapmıyosun şımarıksın sen diye diye bi hal oldum ama çok şükür oldu yine

arkadaşlar ne oluyo ya parmağımı sokamıyorum şimdide nasıl şey bu ya çıldırcam yaaaaaaaaaa
yaptığım şeyi yapamıyorum offffffffffffffffffffff
ne yapıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

acele etme ama yılmak yok girene kadar uğraşacaksın

Kızlar bana hepsini doktor vermişti o nedenle malesef hiç bilmiyorum. Ha bir de ctsi günü doktorun ofisinde birşeyi farkettim, egzersizlerde dilatöre sürdüğü jel ultrason jeli imiş:))

canım enfeksiyonun en kısa zamanda geçer inşallah. seninle aynı doktora gidiyoruz. ama aramadım daha doktoru. çünkü ikinci defa olsun diye bekliyorum.

Canım bu arada benim kullandığım aparata "fallus" deniyordu ve silikon değil enikonu plastik bir aparat.

canım bizim doktor fallus diyor evet ama dilatör diye görsellere yazınca bizimkindende çıkıyor beşinci satırdaki en son beyaz plastikler bizimkinden doktor onları geri alıyor ya başkasınada aynısını veriyor sanırım

canım burada okumuştum küs işareti yapar gibi yap canım

cnm orta parmağının altına işaret parmağını koy küs şeklinde yani o şekilde çok kolay olur boğum boğum git
zorlama kendini kolay gelsin

çok tşk ederim ama soktuktan sonra düzelticem dimi parmağımı geniş olsun diye açmam gerekiyo heralde

ayy ya ben çok pipirikliyim kusuar bakmayın böyle işte yüzden 5 senedir bekliyorum ne bekliyosam
yaşamaya alışıyosun ki

bacaklarımı bile makineyle alamayan kaşlarını aldıramayan hiç bi zaman genital bölgeyi ağdayla alamayan böyle bi kızım işte bide koca kız kardeşim benden 6 yaş küçük 1sene oldu evleneli hamile o bana akıl veriyo abla öyle yap böyle yap diye işte bakalım atlatcaz inşşşşşş

ewt arkadaşım bende aynı sorun bide doğululara evliyim hep istemiyoruz diye diye sıkıldım artık bende bide ben altlı üstlü oturuyorum düşünün benim sıkıntımı

ama bizde öyle olmuyo ki biz halen daha bekar gibiyiz maalesef

Dün işaret parmağımla egzersize başlayım dedim adet olana kadar zamanı değerlendirmek için.işaret parmağım ancak ilk kıvrım yerine kadar girdi gerisi gelmiyo.devamını nasıl getiriyoruz sinir oluyorum kalıyo hep orda

Evet ya, benden de aldı, dediğin gibiyimiş doğru, ben de baktım az önce:)) Minelcetin; sen kaç seans gitmiştin?

Evet ya, benden de aldı, dediğin gibiyimiş doğru, ben de baktım az önce:)) Minelcetin; sen kaç seans gitmiştin?

canım ben bir kere sadece görüşmeye gittim. ikinci gittiğimde seansa başladık. önce en ince boyut. sonra yine gittim ikinci boyut. sonra yine gittim üçüncü boyuta geçtik. ama üçüncü boyut için bir kez daha gittim. dört oldu seans olarak. doktora en son temmuz ayının 5.nde gittim. sonrasında ramazan girdi araya doktor gel diyor ama gitmedim. adet dönemime kadar kendime ayırdım zamanımı. canım 6774. sayfada detaylı anlattım okuyabilirsin.

byn_ukalaa tebriklerrr cnmmm...merhabaaa kızlarrr bayadırrr giremiyodumm ama size bi müjdemmm varr cuma doktora gittimm vee 4.5 haftalıkk hamileymişimmmm çok mutluyummdarısıı sizlerin başınaa yenmeyen arkadaşlarr inşallahh en kısa zamnadaa yenersinizzz bebiş isteyenlerindee inşallaa bebişii olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…