- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.841
Gunaydınnn kızlarrr sonunda bende basardımmm cok mutluyum alllahıma bınlerce sukurler olsunnn darısı ınsallah en kısa zamanda sızlerın basına dılıyorumm
malesef hesapta olmayan işler çıktı birazdan denemeye başlicam..ama heyecan var ya acırsa die korkuyorum
Canım orta parmağı işaret parmağının üstüne getir o şekilde tak hani küs işareti var ya o şekilde.
Canım orta parmağı işaret parmağının üstüne getir o şekilde tak hani küs işareti var ya o şekilde.
arkadaşlar ne oluyo ya parmağımı sokamıyorum şimdide nasıl şey bu ya çıldırcam yaaaaaaaaaa
yaptığım şeyi yapamıyorum offffffffffffffffffffff
ne yapıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar bana hepsini doktor vermişti o nedenle malesef hiç bilmiyorum. Ha bir de ctsi günü doktorun ofisinde birşeyi farkettim, egzersizlerde dilatöre sürdüğü jel ultrason jeli imiş:))
Canım bu arada benim kullandığım aparata "fallus" deniyordu ve silikon değil enikonu plastik bir aparat.
nursena sen ne durumdaydın cnm hatırlayamdım
arkadaşlar 2 parmağı nasıl sokucaz orta parmakla işaret parmağı dimi p.. tifi geçirdim 2 parmağıma ama 1 i uzun 1 i kısa ya parmakların nasıl olcak
buarada yaptım yine orta parmağı hiseetiğim için tedirgindim ama kardeşimle konuştum abla zetn hissetceksin diyo onda bişey yok acı yok bişey yok mecbur hissetceksin dedi yaptım olsdu çok şükür
hemde çıkrtıp tekrar soktum çıkartıp tekrar soktum baya bi hissettim iyi oldu şimdilk yeter diyorum akşam yine denicem benim acil aparat almam lazım
netten siperiş verilirmi nerden bulucam ama kademeli aparat 5'li istiyorum direkt p..s boyutunu sokamam çünkü
cnm orta parmağının altına işaret parmağını koy küs şeklinde yani o şekilde çok kolay olur boğum boğum git
zorlama kendini kolay gelsin
kızlar daha öncede defalarca yazmıştım durumumu 2,5 yıldır vajiliyim malesef . ama tabi etrafımıza korunuyoruz çocuk düşünmüyoruz diyoruz eşimle
ama herkes fazla korunmayın yumurtalıklarınız tembelleşiyor diyolar doğrumu acaba eğer öyle isede bizim gibiler içinde geçerlimi sonuçta ilişki olmuyor ki
canım enfeksiyonun en kısa zamanda geçer inşallah. seninle aynı doktora gidiyoruz. ama aramadım daha doktoru. çünkü ikinci defa olsun diye bekliyorum.
11,09,2011 vajıyıı yendımm vajıde neymısss bu ıs bu kadar basıtmıymıss sımdı guluyorum kendıme yere goge sıgamıyorummm o kadar mutluyum kıı ıcım ıcıme sıgmıyorr
canım bizim doktor fallus diyor evet ama dilatör diye görsellere yazınca bizimkindende çıkıyor beşinci satırdaki en son beyaz plastikler bizimkinden doktor onları geri alıyor ya başkasınada aynısını veriyor sanırım
Sen başarmıştın dimi canım :)?
Evet ya, benden de aldı, dediğin gibiyimiş doğru, ben de baktım az önce:)) Minelcetin; sen kaç seans gitmiştin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?