- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.861
byn_ukalaa tebriklerrr cnmmm...merhabaaa kızlarrr bayadırrr giremiyodumm ama size bi müjdemmm varr cuma doktora gittimm vee 4.5 haftalıkk hamileymişimmmm çok mutluyumm darısıı sizlerin başınaa yenmeyen arkadaşlarr inşallahh en kısa zamnadaa yenersinizzz bebiş isteyenlerindee inşallaa bebişii olurrrr
kızlar ben 2 parmak yarısına kadar yapıyorum ama bi türlü ilerlemiyo hafif yanmalarım oluyo ilerlemeye çalıştıkça. nasıl ilerletcem ben bu parmakları
byn_ukalaa tebriklerrr cnmmm...merhabaaa kızlarrr bayadırrr giremiyodumm ama size bi müjdemmm varr cuma doktora gittimm vee 4.5 haftalıkk hamileymişimmmm çok mutluyumm darısıı sizlerin başınaa yenmeyen arkadaşlarr inşallahh en kısa zamnadaa yenersinizzz bebiş isteyenlerindee inşallaa bebişii olurrrr
canım popoya doğru ilerletebiliyorsun.
sağlıklı hayırlı uğurlu ömürlü olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. bende çok istiyorum. hamile kalma tekniği ile ilgili bilgi verirmisin.
tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. dualarını bekliyoruz[/QUOTE
aminn cnm çok teşekkür ederimmm.. hep dua ediyorum sizee zatenn
canım yönde sıkıntım yok ama orada dar bi yer var o dar yerden ilerlemiyo çok sıkıyo.
Canım ben mütemadiyen tahriş molası veriyordum ama bu efa iltihap ve enfeksiyon molası verdim. İlaç verdi doktor onu kullacam bir 5 gün kadar. Artık seanslarım da bittiği için ila sonrası hemmen p.ss denemesine başlıycam inşallah:)) SEn naptın?
canım bende aynen enfeksiyonla boğuşuyorum dr hangi ilaçları verdi sana(((((( benim içtiğim ilaçlar çok ağır geldi bana bulantı baş dönmesi falan yapıyo allahım kadın olmak çok zorrrrrrrrrrrrrrr (((((((((
Ayy ,yagmurcum çok sevindim senin için hayırlı olsun inşalalh, sağlıkla kucağına alırsın inşalalh:)))
sLmm KızLArr... Yenenn Arkadaşlarıı Tebrikk Ederimm.. Cumartesii KArdeşimm EvLendiii.. Dünn Gelinimizii Aradımm konuştumm benimm durumumuu bLiyorduu.. İLk gece yapabiLMişLerr hemm Çok seVindmm hemde kendimee üzüLdümm.. = ( 3 AyLık Evliyimm hala tıkk yooK..
canım yönde sıkıntım yok ama orada dar bi yer var o dar yerden ilerlemiyo çok sıkıyo.
Aman ba firstnur' um dert etme hiç:)) Emin ol hepimiz atlatacağız bunu. Hepimiz vajiliyiz, hepimiz azimliyiz ve hepimiz yeneceğiz kuzumm:))
aminn cnmm çok saolll... canım ilişkiden sonra hemen kalkmadımm ben bi yarım saat falan uzandım ayaklarımı kaldırıpp öle kalmışımm yanii sende hemen kalkmaa uzan yarım saat öle kalkinşallahh en kısa zamnda kalırsın cnm
kızlar daha öncede defalarca yazmıştım durumumu 2,5 yıldır vajiliyim malesef . ama tabi etrafımıza korunuyoruz çocuk düşünmüyoruz diyoruz eşimle
ama herkes fazla korunmayın yumurtalıklarınız tembelleşiyor diyolar doğrumu acaba eğer öyle isede bizim gibiler içinde geçerlimi sonuçta ilişki olmuyor ki
merhabaaa kızlarrr bayadırrr giremiyodumm ama size bi müjdemmm varr cuma doktora gittimm vee 4.5 haftalıkk hamileymişimmmm çok mutluyummdarısıı sizlerin başınaa yenmeyen arkadaşlarr inşallahh en kısa zamnadaa yenersinizzz bebiş isteyenlerindee inşallaa bebişii olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?