Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben 2 parmak yarısına kadar yapıyorum ama bi türlü ilerlemiyo hafif yanmalarım oluyo ilerlemeye çalıştıkça. nasıl ilerletcem ben bu parmakları

sağlıklı hayırlı uğurlu ömürlü olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. bende çok istiyorum. hamile kalma tekniği ile ilgili bilgi verirmisin.

tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. dualarını bekliyoruz

sağlıklı hayırlı uğurlu ömürlü olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. bende çok istiyorum. hamile kalma tekniği ile ilgili bilgi verirmisin.

aminn cnmm çok saolll... canım ilişkiden sonra hemen kalkmadımm ben bi yarım saat falan uzandım ayaklarımı kaldırıpp öle kalmışımm yanii sende hemen kalkmaa uzan yarım saat öle kalk inşallahh en kısa zamnda kalırsın cnm

sLmm KızLArr... Yenenn Arkadaşlarıı Tebrikk Ederimm.. Cumartesii KArdeşimm EvLendiii.. Dünn Gelinimizii Aradımm konuştumm benimm durumumuu bLiyorduu.. İLk gece yapabiLMişLerr hemm Çok seVindmm hemde kendimee üzüLdümm.. = ( 3 AyLık Evliyimm hala tıkk yooK..

canım bende aynen enfeksiyonla boğuşuyorum dr hangi ilaçları verdi sana (((((( benim içtiğim ilaçlar çok ağır geldi bana bulantı baş dönmesi falan yapıyo allahım kadın olmak çok zorrrrrrrrrrrrrrr (((((((((

Ayy ,yagmurcum çok sevindim senin için hayırlı olsun inşalalh, sağlıkla kucağına alırsın inşalalh:)))

monurol, funit bir de monodoks mu ne öyle birşey verdi canım. Daha almadım ilaçları da (( Sana ne verdi doktor? Hakakten çok zor ya kadın olmak (((

Aman ba firstnur' um dert etme hiç:)) Emin ol hepimiz atlatacağız bunu. Hepimiz vajiliyiz, hepimiz azimliyiz ve hepimiz yeneceğiz kuzumm:))

Aman ba firstnur' um dert etme hiç:)) Emin ol hepimiz atlatacağız bunu. Hepimiz vajiliyiz, hepimiz azimliyiz ve hepimiz yeneceğiz kuzumm:))

İnnşşşşşş Canımm... Bugünnn evee Gitceemm 2 PArmakk deniceemm... Yine Hırss bastıı İlk bayrama yetişemedmm umarımm Kurban Bayramıı geLmedenn hepimiz Kurtuluruzz Buu iLLetdeenn..

inşallah canım çok sağol. bende daha p..s ile bir defa başarabildik gibi. ama çocuğumun olmasını çok istiorum. bıktım kaynanamın görümcemin laflarından. sorup duruyorlar. eltim benden sonra evlendi. onun bile var üff olur inşallah

yumurtalıkların tembelleşmesi meselesi, doğum kontrol ilaçlarıyla korununca olabiliyor diye biliyorum. zaten biz ilişki gerçekleştirmediğimiz için öyle bişrşey söz konusu olmaz..

Çok istiyordun canım, hayırlı, sağlıklı, yüzü güzel yüreği güzel bir evlat versin Rabbim sana.. Dikkat et bebeğine ve kendine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…