Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm ben eş parmağıyla yendim kendim yapamadım zaten çok fazla başta o şekilde kendini fazla zorlamadan dene
daha sonra içindeyken makas şeklinde açıp kapayabilirsin öyle denemiştik biz zaten 2 parmak sorunsuz olduğunda kısa zamanda yenersin inşallah koley gelsin cnm

Bu konuya rastlayana kadar- bu problemi yaşayan tek kişi olduğumu düşünüyordum nerdeyse..
3 aylık evliyim - hala bu problemi yenemedim, eşim çok anlayışlı bu konuda, ilk günler çok deneme yaptık, ama artık vaz keçdim ben.
Anlayamıyorum bu zarmı nemi- taşdanmı, duvardanmı?
Parmak egzer..ni sadece iki kez eşim uyguladı- ben yapamıyorum, doktora da gidemiyorum.. Ne yapacağımı şaşırdım.

Unutmadan -kimse - eşimin ve benim ailem dahil kimse bunu bilmiyor.

Oh be şükür yani, şenlenmiş burası :))) Bayram vesilesi ile egzersizlerde bir gevşeme sezinliyorum sanki, mesela aybice:))

Kızlar bir hedef koyalım yine, bayram hedefi süper olmuştu mesela:))

bende bıkmıştımm artık çocuk sorularından ama ben onlar için değil kendim için istiyodumm çok istiyodum çünküü senin de inşallah olcak cnm sıkma canını..bende 5 kere falan yaptım hamile kalmışım ilk günden kalmışım demek :)

Çok istiyordun canım, hayırlı, sağlıklı, yüzü güzel yüreği güzel bir evlat versin Rabbim sana.. Dikkat et bebeğine ve kendine....[/QUOTE]

Amin cnm...çokk teşekkürkerr akaycımmm ewt çolk istiyodum çok şükür olduu..ederim cnm saoll

tatlım ordan sonra yavaş yavaş ilerlet gidiyo kendilinden yolu var o yolda ilerliyo :86::86::86::86::86:

aslında en zoru yani beynimizin kabullenmediği baştan girmekte zorlanılıyo devamı geliyo seninde gelir hadi bana yetiş sende orta parmağımı soktum 2 gündür orta parmaktayım ama artık beynin kabul edio akşam 2 parmak denicem inş

Oh be şükür yani, şenlenmiş burası :))) Bayram vesilesi ile egzersizlerde bir gevşeme sezinliyorum sanki, mesela aybice:))

Kızlar bir hedef koyalım yine, bayram hedefi süper olmuştu mesela:))

Evet canım tekrar bir hedef koyalım bence de.. Bu arada enfeksiyon sorununu okudum geçmişolsun

Adet oldum bitsin hemen çalışmaya başlıycam.Bittiğinde nerde olursan ol sana yetişcem
benim merak ettiğim bişey var bu hep böyle santim santim mi olacak belirli bi yerden sonra ilerlemeyecek mi.ne zahmetli iş ya

anam kıs hamilemisin.hayırlı uğurlu olsun inşş .darısı bizim başımıza tebrik edrim canım.valaa ya biri yendiği zaman yada hamiş olduğu zamn kendimiz gibi seviyonuz. bu topik başka topik

anam kıs hamilemisin.hayırlı uğurlu olsun inşş .darısı bizim başımıza tebrik edrim canım.valaa ya biri yendiği zaman yada hamiş olduğu zamn kendimiz gibi seviyonuz. bu topik başka topik

teşekkürlerr cnmm..amimm darısıı başınızaa inşallahhh...ewt ya burası öle biyer biri yendiği hamiş kaldığı zamna kendimiz yenmi gibi seviniyoruzz bende öle oluyodumm çünküüü çok sağolunn

aybicecim saol cnm iim sen nasılsın görüşmeyeli pek giremiyorum bu aralar baya bi değişmiş yeni biçok kişi var inşallah okuruz yakında güzel haberlerinizi

evet yeni arkadaş çok.düğünler tüm hızyla devam ediyor başka arkadaşlarda dökülmeye başlar

kızlar ya ramazandaki gibi hedef koyalım kendimize. bayramda nasip olmadı hedef koyarsak belki gaza geliriz.albunea bu işi yine sen organize et takibini sen yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…