- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.881
çok tşk ederim ama soktuktan sonra düzelticem dimi parmağımı geniş olsun diye açmam gerekiyo heralde
ayy ya ben çok pipirikliyim kusuar bakmayın böyle işte yüzden 5 senedir bekliyorum ne bekliyosam
yaşamaya alışıyosun ki
bacaklarımı bile makineyle alamayan kaşlarını aldıramayan hiç bi zaman genital bölgeyi ağdayla alamayan böyle bi kızım işte bide koca kız kardeşim benden 6 yaş küçük 1sene oldu evleneli hamile o bana akıl veriyo abla öyle yap böyle yap diye işte bakalım atlatcaz inşşşşşş
Canımm tbrkLerr.. hyrlısıyla Kucağına aLmayı nasip eylesin Rabbim..
inşallah canım çok sağol. bende daha p..s ile bir defa başarabildik gibi. ama çocuğumun olmasını çok istiorum. bıktım kaynanamın görümcemin laflarından. sorup duruyorlar. eltim benden sonra evlendi. onun bile var üff olur inşallah
Dün işaret parmağımla egzersize başlayım dedim adet olana kadar zamanı değerlendirmek için.işaret parmağım ancak ilk kıvrım yerine kadar girdi gerisi gelmiyo.devamını nasıl getiriyoruz sinir oluyorum kalıyo hep orda
Oh be şükür yani, şenlenmiş burası :))) Bayram vesilesi ile egzersizlerde bir gevşeme sezinliyorum sanki, mesela aybice:))
Kızlar bir hedef koyalım yine, bayram hedefi süper olmuştu mesela:))
teşekkür ederimm cnmmyağmurcum çok tebrik ederim cnm darısı isteyen herkesin başına bebişi ii bakk
tatlım ordan sonra yavaş yavaş ilerlet gidiyo kendilinden yolu var o yolda ilerliyo :86::86::86::86::86:
aslında en zoru yani beynimizin kabullenmediği baştan girmekte zorlanılıyo devamı geliyo seninde gelir hadi bana yetiş sende orta parmağımı soktum 2 gündür orta parmaktayım ama artık beynin kabul edio akşam 2 parmak denicem inş
anam kıs hamilemisin.hayırlı uğurlu olsun inşş .darısı bizim başımıza tebrik edrim canım.valaa ya biri yendiği zaman yada hamiş olduğu zamn kendimiz gibi seviyonuz. bu topik başka topik
Evet canım tekrar bir hedef koyalım bence de.. Bu arada enfeksiyon sorununu okudum geçmişolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?