Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Oh be şükür yani, şenlenmiş burası :))) Bayram vesilesi ile egzersizlerde bir gevşeme sezinliyorum sanki, mesela aybice:))

Kızlar bir hedef koyalım yine, bayram hedefi süper olmuştu mesela:))

yeni gördüm yazıyı tembelin önde gideniydimzatenkalplerimiz birmiş az önce yazdım hedef koyalım diye

kızlaaaar bugün ilk denememdi..ilk önce ılık bi duş aldım.sonra yanımda kayganlaştırıcı ve pre..fi hazır tuttum.sizin dediğiniz gibi derin bi nefes aldım serçe parmağımla bastırdım bi de baktım hooop içerde.ben tabi bu gazla yüzük parmağımı da denedim ve onun da tamamını aldım hatta biraz oyaladım onu içerde :) ay inanamıyorum kendime hem de sıfır acı...burdan bana destek olan akıl veren herkese teşekkür ediyorum allah razı olsun ne muradınız varsa versin.akiam tekrar denicem bu sefer eşime yaptırmak istiyorum ki bakiim bi başkası yapınca ne tepki veriyorum.allahın izniyle yenicez kızlar vajiyi..

anacım bu topikte senden benden tembeli yok walla bu haftasonu kocişle denicektim bi baktım regl olmuşum nasıl üzüldüm anlatamam

doğru söze ne hacet kıs yarıya kadar aldık diye bi sevinç bi sevinç. tamam dedim bu iş oldu bir iki denem sonra. ama nerdeeeee tembelim ben tembel

Son düzenleme:

canımmm tbr ederim süpersin sakın ara verme devam et bu akşamda yarın beraber 2 parmak deneyelim bitsin artık bu çileeeeeeeeee

inşallah canım. maşallah Allah nazarlardan saklasın inşallah

maşallah canım çok sevindim hadi başarılar inşallah

canımmm tbr ederim süpersin sakın ara verme devam et bu akşamda yarın beraber 2 parmak deneyelim bitsin artık bu çileeeeeeeeee

inşallah inşallah.aslında orta parmağa da geçicektim ama ilk günden o kadar zorlamak istemedim bi de girmez moralim bozulur falan diye.yani doğru yere soktuysam becerdim iki parmağa şuan için cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama allah sizden gani gani razı olsun bu kadar basit olduğunu inanın tahmin etmiyodum.sizi allah gönderdi bana..

sana ınan kendım kadar sevındım mınel tebrık edıoyurm senı ıns devamıda gelıcek
Gunaydınnn kızlarrr sonunda bende basardımmm cok mutluyum alllahıma bınlerce sukurler olsunnn darısı ınsallah en kısa zamanda sızlerın basına dılıyorumm

darısı basımıza cok sevınıyorum ya bu guzel haberlerı aldıkca bızde bı gun bu haberı verıcez umud edıyorum sayenızde

kızlar ya ben şu çizelgeme gıcık olmaya başldım.şuna bak ya.uyuzluğuna sanki parmağı gözüme gözüme itiyor gibi geliyor değiştirecem ya bi ayı geçmiş ya poffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…