- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.901
anammmmmmmmm yağmur hamilesin demek nasıl sevindim anlatamam allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallahhhhhhhhçok istiodun bebiş bebiş die
Oh be şükür yani, şenlenmiş burası :))) Bayram vesilesi ile egzersizlerde bir gevşeme sezinliyorum sanki, mesela aybice:))
Kızlar bir hedef koyalım yine, bayram hedefi süper olmuştu mesela:))
albuneaa sen nerdeydin cnmm şehir olarak
buseumut hayırlı haberler bekliyozda sendede bişy yok sanırsam:78:
Adet oldum bitsin hemen çalışmaya başlıycam.Bittiğinde nerde olursan ol sana yetişcem
benim merak ettiğim bişey var bu hep böyle santim santim mi olacak belirli bi yerden sonra ilerlemeyecek mi.ne zahmetli iş ya:25
tabii yavaş yavaş olucak mecburen oraya herşeyin girebileceğini beynimize kabullendirmemiz için yavaş yavaş
bana yetiş canım beraber ilerleyebilelim inşşşşşşşşşşş
anacım bu topikte senden benden tembeli yokwalla bu haftasonu kocişle denicektim bi baktım regl olmuşum nasıl üzüldüm anlatamam
kızlaaaar bugün ilk denememdi..ilk önce ılık bi duş aldım.sonra yanımda kayganlaştırıcı ve pre..fi hazır tuttum.sizin dediğiniz gibi derin bi nefes aldım serçe parmağımla bastırdım bi de baktım hooop içerde.ben tabi bu gazla yüzük parmağımı da denedim ve onun da tamamını aldım hatta biraz oyaladım onu içerde :) ay inanamıyorum kendime hem de sıfır acı...burdan bana destek olan akıl veren herkese teşekkür ediyorum allah razı olsun ne muradınız varsa versin.akiam tekrar denicem bu sefer eşime yaptırmak istiyorum ki bakiim bi başkası yapınca ne tepki veriyorum.allahın izniyle yenicez kızlar vajiyi..
bende bıkmıştımm artık çocuk sorularından ama ben onlar için değil kendim için istiyodumm çok istiyodum çünküü senin de inşallah olcak cnm sıkma canını..bende 5 kere falan yaptım hamile kalmışım ilk günden kalmışım demek :)
Günaydın kızlar
Tebrikler byn_ukalane kadar zamandır evliydin?
Albuneaa sen ne durumdasın canım?enfeksiyon molası mı verdiniz?=)
Allah'ım isteyen herkese en hayırlı ve en kısa zamanda bebiş ver.Bize de yollarımızı açmayı nasip et:82:
kızlaaaar bugün ilk denememdi..ilk önce ılık bi duş aldım.sonra yanımda kayganlaştırıcı ve pre..fi hazır tuttum.sizin dediğiniz gibi derin bi nefes aldım serçe parmağımla bastırdım bi de baktım hooop içerde.ben tabi bu gazla yüzük parmağımı da denedim ve onun da tamamını aldım hatta biraz oyaladım onu içerde :) ay inanamıyorum kendime hem de sıfır acı...burdan bana destek olan akıl veren herkese teşekkür ediyorum allah razı olsun ne muradınız varsa versin.akiam tekrar denicem bu sefer eşime yaptırmak istiyorum ki bakiim bi başkası yapınca ne tepki veriyorum.allahın izniyle yenicez kızlar vajiyi..
canımmm tbr ederim süpersin sakın ara verme devam et bu akşamda yarın beraber 2 parmak deneyelim bitsin artık bu çileeeeeeeeee
sana ınan kendım kadar sevındım mınel tebrık edıoyurm senı ıns devamıda gelıcekmerhaba kızlar.dün akşam demiştim ya sabah saatlerinde erkeklerinde ereksiyon hali daha etkin oluyormuş diye. sonrasında 12 ye kadar kahvaltı falan yaptık. 12:30 da ben egzersize başlayayım dedim. egzersiz sonrasında penise geçeriz dedim. iki parmak ebatındaki aparatı taktım. ara sıra ileri geri yaptım. burada geçen gün bir arkadaş kendi doktorunun egzersizini anlatmıştı onun gibi uygulayayım dedim. 12:30 da taktığım aparatı tuvaletim gelene kadar çıkarmayayım dedim. 13:00 te çıkardım. wc gidip geldim. tekrar taktım. 13:30 da çıkardım. ( sık wc gitmek geliyor egzersiz zamanında ) sonra tekrar taktım 13:45 te çıkardım. eşime hadi dedim. yatağım yüksek ve sürekli orada deniyoruz diye bir fobi oluştu gibi bende dün nursenada demişti yatağı yere indir diye ( yanlış hatırlamadıysam ) bazanın üzerindeki yatağı yere indirdik. sonra üste geçtim ters oturur şekilde ucu giriyor ama devamı gelmiyordu.sonra eşime doğru döndüm ucu içerde ama tam rahat bırakamıyordum kendimi. eşim ucunda hafif ileri geri yaptı sonrasında boşalınca pat diye içeri girdiğini ikimizde hissettikbiraz o şekilde ileri geri denedik. spermli şekilde kayganlaştırıcıdan daha rahat oldu sanki. ama tabi kısa sürdü. yarım saat kadar sonra cesaret geldi ya bana makyaj koltuğu oluyor ya yatak odasında ona eşimi oturttum yüz yüze şekilde yine ucundan içeri alabildim.sanki ileride gidiyordu ama tam emin değilim. sonra ben sırtüstü yattım bacaklarımı açtım. ( tabi bu arada okey kayganlaştırıcı jeli arada bir sürüyoruz. ) yine ucu rahat girdi. ben kendimi gevşettikçe eşime tamam diyordum içeri itiyordu. ben dur deyince durdu. ben derin nefes burnumdan alıp ağzımdan verdim. tamam dedikçe itti. ama birde başladım sayıklamaya o sırada dikkatimi başka yere dağıtıcam ya.( ben çetinimi seviyorum. bizim çocuğumuz olacak. biz vajinismusu yendik. orası pileli etek gibi. orası file gibi açılıyor. gün geçtikçe bende zevk alıcam diye ) eşim beni zorlamamak için tamamını içeri kadar sokmuyordu ama yarısını sokuyordu. mis.figonun dediği gibi bundan daha fazla acımayacakki düşüncesini hep aklımda tuttum. ünzilenin dediği gibi ellerimi başımın altına koydum. hatta bir ara iki elimle çarşafı sıkıp yüzümü kapadım. eşimde ya yüzünü görmüyorum olmuyor böyle diyo sonra açtım yüzümü ama yinede ter içinde kaldık. tabi bende zevk diye bir şey olmadı. ama zamanla olur herhalde. bebeğimde olsun istiyorum. iki defa sperm içime girdi. ya tutarsa diye bacaklarımı dolaba dayadım havaya kaldırdım.hatta içeri iyice girsin spermler diye aldım aparatı içeri doğru ittirdim birde bayağı bir kayganlaştı ya eşimin tek parmağını içeri soktuk bugün. artık güveniyorum eşime. bana zarar vermeyeceğine. ben dur dedikçe duracağına. buradaki tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum. hepinizin söylediğ hep aklımda. dün venüsten e 150 gelin olmak istiyorum demiştim. ama şimdi ben bilemedim spermliyken tak diye içeri girdi kaydı. ama sonrasında yarıya kadar itiyordu eşim. ne oldu şimdi ben gelin oldum mu
Gunaydınnn kızlarrr sonunda bende basardımmm cok mutluyum alllahıma bınlerce sukurler olsunnn darısı ınsallah en kısa zamanda sızlerın basına dılıyorumm
kızlar ya ramazandaki gibi hedef koyalım kendimize. bayramda nasip olmadı hedef koyarsak belki gaza geliriz.albunea bu işi yine sen organize et takibini sen yap
maşallah canım çok sevindim hadi başarılar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?