Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tmm canım ekleriz senide.
albuneaaaa bugün pazartesi hedef başlasın tarih belirleyelim arkadaşlar kaçına kadar kaç gelin çıkaraz

bencede bihedef koyalım yaa bu bayram hedefi güzeldi yenemedik ama çok çaba sarfedioduk cesaretlenioduk ama kaçına kadar olcağını bilemiorum 2hafta filanmı olsa bilemedim yani ayy korktum sankiiiiii:18::18::18:

ah canım benim ben de 10 aylık evliyim ve toplasan 3 kere anca denemişizdir.sonra hep kaçtım erteledim.bana da öyle geliyodu sanki orda duvar var ve orda kalıyo ama duvarları kendimiz örüyomuşuz.ben bugün ilk defa başladım egzersizlere sen de başla hemen.forumu oku daha tecrübeli olanlardan bilgi edinirsin ve bu forumu bırakma insana acaip bi şekilde cesaret ve moral veriyo..

sağol paticim. burada olmak bile başaracağımızın belirtisi değilmi zaten. inşallah devamıda gelir canım. en tez zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah :92:

siizn sayenizde..sizin tecrübeleriniz ve yaklaşımınız verdiğiniz moral...allahım sizden razı olsun inşallah en yakın zamanda yenmek istiyorum şu illeti..

inşallah canım. tamamıyla yendiğimde hiç kasılmadan izin verdiğimde bile bu sitede kalmayı düşünüyorum. ben yaptım gideyim demiycem. ÜNZİLE yaptı kaçtı sanki gelsinde bize moral versin dimi

bencede bihedef koyalım yaa bu bayram hedefi güzeldi yenemedik ama çok çaba sarfedioduk cesaretlenioduk ama kaçına kadar olcağını bilemiorum 2hafta filanmı olsa bilemedim yani ayy korktum sankiiiiii:18::18::18:

hatırlıyormusun ben 5 eylüle kadar demiştim zamanın birinde .sende bana yok çok geç olur demiştinne geç olması ya beş eylülden sonra kaç gün geçmiş.neyse bırakalım geçmişi kendi kendime gülüyorum yoksa.iki hafta ii bence ben başlıyorum bu akşam başlayacak olan varsa iki haftalık süre için yine sayımız aynı olsun 10 gelin.hadi bakalım katılacak olan yarışmacılara başarılar dilerim.buse umut:18::18:böyle tırsmak yok canım:82:

inşallah canım. tamamıyla yendiğimde hiç kasılmadan izin verdiğimde bile bu sitede kalmayı düşünüyorum. ben yaptım gideyim demiycem. ÜNZİLE yaptı kaçtı sanki gelsinde bize moral versin dimi

aynen ben de senin gibi düşünüyorum eğer vajiyi yenersem (ki artık daha çok inanıyorum) bu siteden ayrılmayıp diğer arkadaşlara yardım edicem.sonuçta herkesin doktora gitme lüksü yok.ben artık doktora gitmeyi düşünüyodum ama bu siteyi görünce denemekten ne çıkar dedim ve iyi ki görmüşüm bu siteyi diyorum ya sizi allah yolladı..az ağlamadım az uykusuz geceler geçirmedim tahmin edebiliyosunuzdur ama sizin desteğinizle biticek inşallah..

kızlar genelde zaten öyle diyor yenersem gitmem diye.ama geçmişi okuyorum millet yenmiş gitmiş.gelin deme gibi bi lüksümüzde yok ama yenmemiş kişiler olarak destek bekliyoruz.burayı takip eden venüsten,yaşlandım,özüm.misfigo,esra öğrt,herkes nick kullandığı için isimler pek aklımda klalmıyor.şimdi hatırlayamadım kusurama bakmayın sizlere teşekkr etmek istiyorum.kaç ay olmuş yenmişsiniz hala arara giriyorsunuz

ben daha 2 gün oluyo foruma üye olalı onun için kim eski kim yeni ayırımı yapamam ama tek bildiğim ben bu beladan çok çektim onun için olur da yenersem elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım foruma girip de klavyeye iki dokunmak bu kadar zor olmasa gerek...

hee kızz aynen öle demiştim demiiaman nebilyim çok inanıodum yeneceğime yani hala inanıorum ama ozamanlar bayrama kadar hallederim diodum kısmet deilmiş buakşam başlayamam ama ben regl m devam edio ama 2haftada ii bence sen başla hemen ilk gelin sen ol hadi bakalım

Ben de gitmem, çok çektim bu dertten çokkk :=))) bize yakışan bu derd iyaşayanlara yardımcı olmaktır kızlar. Damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlar çünkü )

arkadaşlar ben bu işi başaramıyacagım galiba şu vajinaya bir şeyler sokma hissi beni geriyor iki saattir kalemler elimde bekliyorum

arkadaşlar ben bu işi başaramıyacagım galiba şu vajinaya bir şeyler sokma hissi beni geriyor iki saattir kalemler elimde bekliyorum

Canımm bende KEsnlkle parmak sokamam diodumm ama bi gün en azından ayna karşısında incelim dedimm.. Oturduğum yatağa açtım bacaklarımı burda yazılanlar gibi ıkındımm orda bişilernn açıldığını farkettm.. Bu sefer merakk başladı acaba sokabilir miyim die ? Nası olsa kontrol bendeydi istenmeyen bi durumda çekerdimm elimi.. Geçrdim p... tifi parmağıma bolca bebe yağı sürdümm yavaş yavaş işaret parmağımı sokmaya çalıştım ve et parçası gibi bişi geldi elime o an korktum yavaşça çektim elimi.. sonra siteden arkadaşlara sordum herkese oluyomş yavaşça ittir dediLer bi sorun değil o dediler.. Yine yavaş yavaş ittirdim ve işaret parmağımın tamamını alabildimm ve inan sıfıırrr Acıı.. Aynı ŞekiLdee Orta parmağımında tamamını ALabiLdimm.. Sakınn Başaramam falan diee kendinii umutsuzluğa sürükleme..İnancını yitirme.. yavaş yavaşş geLcezz Üstesindenn..

yOKK canımm Psikolojinii Bozmaa.. İnann UMutsuzLuklaa Üstesindenn GeLmesii Çok daha Zor OLur..Yine Yenersekk Birbirimizinn GazıyLaa sevinçLi HaberleriyLee,desteklerimizLee YenerizZz.. HePPP Pozitiff oLALımm NEgatifLiginn Bizii GeriLetmesinee Müsade etmeyeLimm...

sakın öyle düşünme canım sabah aynı kanıya vardım yaptığım şeyi yapamadım inatlaştım kendime kızdım saçmalama dedi yapmıştın dün neden yapamıyosun dedim ve yapmadım 2 dk ama sinirlendim oturamıyorum yerimde neden yapamıyorum çıldırcaktım.tekrar denedim oldu ay dedim ya ne yapıyorum ben anlamadım sakın pes etme içeri sokarken parmağımı hissetmek sinir etti beni o mecbur olacakmış zaten hissetcekmişsin bende bu sefer orta parmağımı soktum amamen tekrar geri çıkardım soktum geri çıkardım o hissetmenin bişey olmadığını beynime kazımaya çalıştım iyice ve yaptım çok şükür
sakın pes etme parmak dene derim serçe parmağını

arkadaşlar gazlarınız sayesinde(sizleri seviyorum) işaret parmagımı sokmaya çalıştım ,tamamını sokamadım tabiki soksam kayıp gidecekmiş gibi ama içimde bir şey acır diyor ,bir boğumdan fazla olabilir çok heyecanlandım içersi kaygan böyle değişik.eşime deneme yapalım dedim olmaz sen iyice egzersiz yap diyor,iyice sıkıldı adam artık 1 yıldır oh be sonunda haykırabiliyorum birilerine biz 1 yılı aşkı süredir birlikte olamıyoruz ,rahatladım.inşallah hepimiz atlatacagız bu zamanları...

inş canım benim olacak inanalım yeter biz 5 yıldır olamıyoruz maalesef ama artık güçlü hissediyorum kendimi parmakla bile yetti bana ya inanmıyorum kendi kendime
devamı gelince bu şoktan bu 5yıldır hem eşimin hem benim çektiklerim hem insanların çocuk çocuk laflarına karşılık hemen rabbim evlt versin inş hepimize dualarım hep o yönde herkese bütün bu hastalıkla uğraşanlara Rabbim şifalar versin kurtulalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…