- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.921
Beni de eklemeyi unutmayın
tmm canım ekleriz senide.
albuneaaaa bugün pazartesi hedef başlasın tarih belirleyelim arkadaşlar kaçına kadar kaç gelin çıkaraz
Bu konuya rastlayana kadar- bu problemi yaşayan tek kişi olduğumu düşünüyordum nerdeyse..
3 aylık evliyim - hala bu problemi yenemedim, eşim çok anlayışlı bu konuda, ilk günler çok deneme yaptık, ama artık vaz keçdim ben.
Anlayamıyorum bu zarmı nemi- taşdanmı, duvardanmı?
Parmak egzer..ni sadece iki kez eşim uyguladı- ben yapamıyorum, doktora da gidemiyorum.. Ne yapacağımı şaşırdım.
Unutmadan -kimse - eşimin ve benim ailem dahil kimse bunu bilmiyor.
sana ınan kendım kadar sevındım mınel tebrık edıoyurm senı ıns devamıda gelıcek
darısı basımıza cok sevınıyorum ya bu guzel haberlerı aldıkca bızde bı gun bu haberı verıcez umud edıyorum sayenızde
siizn sayenizde..sizin tecrübeleriniz ve yaklaşımınız verdiğiniz moral...allahım sizden razı olsun inşallah en yakın zamanda yenmek istiyorum şu illeti..
bencede bihedef koyalım yaa bu bayram hedefi güzeldi yenemedik ama çok çaba sarfedioduk cesaretleniodukama kaçına kadar olcağını bilemiorum 2hafta filanmı olsa bilemedim yani ayy korktum sankiiiiii:18::18::18:
inşallah canım. tamamıyla yendiğimde hiç kasılmadan izin verdiğimde bile bu sitede kalmayı düşünüyorum. ben yaptım gideyim demiycem. ÜNZİLE yaptı kaçtı sanki gelsinde bize moral versin dimi
kızlar genelde zaten öyle diyor yenersem gitmem diye.ama geçmişi okuyorum millet yenmiş gitmiş.gelin deme gibi bi lüksümüzde yok ama yenmemiş kişiler olarak destek bekliyoruz.burayı takip eden venüsten,yaşlandım,özüm.misfigo,esra öğrt,herkes nick kullandığı için isimler pek aklımda klalmıyor.şimdi hatırlayamadım kusurama bakmayın sizlere teşekkr etmek istiyorum.kaç ay olmuş yenmişsiniz hala arara giriyorsunuz
hatırlıyormusun ben 5 eylüle kadar demiştim zamanın birinde .sende bana yok çok geç olur demiştinne geç olması ya beş eylülden sonra kaç gün geçmiş.neyse bırakalım geçmişi kendi kendime gülüyorum yoksa.iki hafta ii bence ben başlıyorum bu akşam başlayacak olan varsa iki haftalık süre için yine sayımız aynı olsun 10 gelin.hadi bakalım katılacak olan yarışmacılara başarılar dilerim.buse umut:18::18:böyle tırsmak yok canım:82:
arkadaşlar ben bu işi başaramıyacagım galiba şu vajinaya bir şeyler sokma hissi beni geriyor iki saattir kalemler elimde bekliyorum
çok teşekkür ederim psikolojim bozuldu iyice mesajlarınız cesaret veriyor
arkadaşlar ben bu işi başaramıyacagım galiba şu vajinaya bir şeyler sokma hissi beni geriyor iki saattir kalemler elimde bekliyorum
arkadaşlar gazlarınız sayesinde(sizleri seviyorum) işaret parmagımı sokmaya çalıştım ,tamamını sokamadım tabiki soksam kayıp gidecekmiş gibi ama içimde bir şey acır diyor ,bir boğumdan fazla olabilir çok heyecanlandım içersi kaygan böyle değişik.eşime deneme yapalım dedim olmaz sen iyice egzersiz yap diyor,iyice sıkıldı adam artık 1 yıldır oh be sonunda haykırabiliyorum birilerine biz 1 yılı aşkı süredir birlikte olamıyoruz ,rahatladım.inşallah hepimiz atlatacagız bu zamanları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?