Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynı duygular aynı duygular arkadaşım
bak gör belkide bir hafta sonra sen başkalarına tavsiyede bulunacaksın
hadi başla sokmaya içeriye çünkü sıkı bölgeden sonrası bomboş arazi

arkadaşlar benim bu cumartesi evlilik yıldönümüm 5 bitiyo artık ama ben hala yapmamadım bu cumartesiye kadar olurmu acaba bari bu sene evli olayım artık inş evlilik yıldönümüzde yani cumartesi gecesi inş p..s e gelebilirsem o gece ilk gecemizi yaşayalım inş diyorum ama nerde ..........:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

canımmm tbr ederim süpersin sakın ara verme devam et bu akşamda yarın beraber 2 parmak deneyelim bitsin artık bu çileeeeeeeeee

canım ilk önce cesaret edememiştim söylediğine ama ben de varm. yarın önce orta parmağımı sonrada iki parmak denemek istiyorum.birbirimizi gaza getirelim moral verelim ki yenelim bi an önce.

sakın öyle düşünme siz demiyomusunuz tamamen bizim elimizde die.sonuçta parmakla yapabiliyosun.onu da büyük bi parmakmış gibi düşün..aynı şey parmağını aldığına göre onu da alırsın.ben kendime o telkini vermeye başladım alırım diyorum.sen de alırım dersen alırsın bak ben daha bugün başladım ve nasıl cesaretlendim senin daha cesaretli olman lazım hadi bakiim..dua edicem senin için inş hayırlısıyla gerçek gelin olursun sen de...

canım ilk önce cesaret edememiştim söylediğine ama ben de varm. yarın önce orta parmağımı sonrada iki parmak denemek istiyorum.birbirimizi gaza getirelim moral verelim ki yenelim bi an önce.

tmm canım ben bugün yapayınca tmm bitti işte beceremiyorum gördünmü dedim kendi kendime sonrada dedimki hayır sen başarmıştın neden yapamıyosun saçmalama filan diye gaza getirmeye çalıştım kendimi ilk önce olmadı ağlıyorum artık sinirden neden olmuyo diye sonra oturdum biraz mecbursun yapıcaksın çünkü yaptın dedim kendime öle öyle yaptım içeri girince acı yok ama bişey girmesi rahatsız etti sonra ee normal o hep olcak denince iyice gaza geldim parmağımı soktum çıkarttım soktum çıkarttım ki o sızı değil mecbur olması gerekn bişey gibi inandırmaya çalıştım kendimi öyle öyle yaptım çok şükür hadi birbirimize cesaret verelim ve olsun artık yaaaa :85::85::85::85::85:

hayır,uyuşturmadı bir de anestol ile deneyeyim.çok saol

sana katılıyorum orda bişeyin olması insanı rahasız ediyo ama yapıcak bişey yok.o duyguya zamanla alışırız.bi de diğer kadınlar bu olayın keyfini sürerken biz neden kendimize bunu yapıyoruz bizim de hakkımız değil mi???onun için boşver sen bunların hepsi kuruntu yani öyleymiş bugün anladım.ben bugün bu işe başlamadan önce kendime o telkini verdim olmayabiir ama oladabilir.acıyabilir ama acımayadabilir herşeye hazırladım kendmi.daha önce denediğinde olmuş fakat şimdi olmamış canını sıkma madem bu psikolojiyle alakalı demekki o an ki pskolojin müsait değilmiş öyle düşün ve ara ver sonra tekrar dene.

egzersiz yapmaya gidiyorum.hadi gari sizde egzersize başlayınn zamnımızı boşa vermeyelim kolay gelsin hepimize

tmm canım ben bugün yapayınca tmm bitti işte beceremiyorum gördünmü dedim kendi kendime sonrada dedimki hayır sen başarmıştın neden yapamıyosun saçmalama filan diye gaza getirmeye çalıştım kendimi ilk önce olmadı ağlıyorum artık sinirden neden olmuyo diye sonra oturdum biraz mecbursun yapıcaksın çünkü yaptın dedim kendime öle öyle yaptım içeri girince acı yok ama bişey girmesi rahatsız etti sonra ee normal o hep olcak denince iyice gaza geldim parmağımı soktum çıkarttım soktum çıkarttım ki o sızı değil mecbur olması gerekn bişey gibi inandırmaya çalıştım kendimi öyle öyle yaptım çok şükür hadi birbirimize cesaret verelim ve olsun artık yaaaa :85::85::85::85::85:

bak hala umutsuz vaka diyo değilsin ya hiçbirimiz değiliz ben inandım sen de inan.hadi ama...

bak bugün bidaha deneyemedim yaptığım halde 1 adım öne geçtiğim halde yapamadım bi daha ya olmazsa diye baştan olmuyo belki ama sonra oluyo yapıyorum ama işte
yenicem inşşşşş evlilik yıldönümüzde yapıcam inş bu sefer

aman yine kaçmış kızlar egzersiz yapıyorlardır inşallah arkadaşlar bugün yeni bir şey denedim geçen gün bir arkadaş yazmıştı 1,5 günde yendim diye sadece doktorun adını yazmış sorulara cevap yazmamıştı hatta bizde reklam yapıyor falan diye eleştirmiştik sonra o arkadaş nasıl yendiğini girip anlattı adını hatırlamıyorum geçmişe dönüp yazdıklarını bulup eklerim minelçetin onun yöntemiyle başardı tabii kendi motivasyonuyla birlikte ben her duyduğum şeyi ne kaybederim diye deniyorum artık aparatı takıp 1 -2 saat içinde bekletmişti doktor sonra p.. denemişti olmuştu ben de bugün anestol aldım hep karşı çıkıyordum ilaçlara deneyim ne kaybederim dedim kendi yaptığım aparata sürdüm bolca içime yerleştirdim hep tuvalet hissi geliyor 1 saat beklettim ama bugün eşim çok aceleciydi gerildim biraz denedim yine sadece ucunu alabildim ama o hissettiğim baskı pek yoktu eşim biraz sabırlı olsaydı belki de olacaktı bugün olmazsa yarın olur dedi kendi derdindeydi ben bıktım bu kocamdan yapamıyorum böyle yapsam beni yıldırır regl döneminde rahat bırakıyor birtek beni neyse çok uzun oldu o arkadaşı da bulup özür dileyeyim geçmişe bakıyım da bir deneyin derim ben.

Merhabalar;
Herkese bolca sabır diliyorum, ben de konuyu takip edenlerdenim. Benim de benzer bir sorunum var ama sorun olup olmadığından da emin değilim. Şöyle ki ben iki parmağımı sonuna kadar rahatlıkla sokup hareket ettirebiliyorum, kendi kendine yapma rahatlığı ve alışkanlığı farklı oluyor tabii ancak penis yaklaştığında heyecandan mı anlamıyorum bir anda kaskatı kesiliyorum çözemedim vajili olduğumdan da emin değilim derdim ne bilmiyorum.. Aparattan bahsetmişsiniz nasıl bir şey bu biraz detay verebilir misiniz? penise geçiş öncesi kullanılan bir şey mi bu

arkadaşlar dediğim yöntem bu dediğim arkadaş da bu bence bir deneyin bu arada anestl başta çok az bir yanma yapıyor ama aynı zamanda da sulanmasını da sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…