- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.941
arkadaşlar ben bu işi başaramıyacagım galiba şu vajinaya bir şeyler sokma hissi beni geriyor iki saattir kalemler elimde bekliyorum
arkadaşlar gazlarınız sayesinde(sizleri seviyorum) işaret parmagımı sokmaya çalıştım ,tamamını sokamadım tabiki soksam kayıp gidecekmiş gibi ama içimde bir şey acır diyor ,bir boğumdan fazla olabilir çok heyecanlandım içersi kaygan böyle değişik.eşime deneme yapalım dedim olmaz sen iyice egzersiz yap diyor,iyice sıkıldı adam artık 1 yıldır oh be sonunda haykırabiliyorum birilerine biz 1 yılı aşkı süredir birlikte olamıyoruz ,rahatladım.inşallah hepimiz atlatacagız bu zamanları...
canımmm tbr ederim süpersin sakın ara verme devam et bu akşamda yarın beraber 2 parmak deneyelim bitsin artık bu çileeeeeeeeee
arkadaşlar benim bu cumartesi evlilik yıldönümüm 5 bitiyo artık ama ben hala yapmamadım bu cumartesiye kadar olurmu acaba bari bu sene evli olayım artık inş evlilik yıldönümüzde yani cumartesi gecesi inş p..s e gelebilirsem o gece ilk gecemizi yaşayalım inş diyorum ama nerde ..........:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
canım ilk önce cesaret edememiştim söylediğine ama ben de varm. yarın önce orta parmağımı sonrada iki parmak denemek istiyorum.birbirimizi gaza getirelim moral verelim ki yenelim bi an önce.
emla yarasız bi yer için mesela işte bacaklarını uyuşturup ağda yapmak veya basit bir operasyon için uyuşturmak yani emla vajina bölgesi için değil anestol var bunun için mukozlu yerleri uyuşturuyor yani daha yumuşak açık yara özellikle genetil içi için emla hem işini görmez hem pahalı anestol 2 lira bi doktor yazmıştı ondaan öğrendim mesela emla uyuşturdum u merak ettim... ben anestolla yendim gayet iiyi tavsiye ederim tam uyuştumuyor hissediyorsun ama rahat oluyorum yani gene psikolojik 6 .7 dakka bekleyincebaya uyuşuyor ama
tmm canım ben bugün yapayınca tmm bitti işte beceremiyorum gördünmü dedim kendi kendime sonrada dedimki hayır sen başarmıştın neden yapamıyosun saçmalama filan diye gaza getirmeye çalıştım kendimi ilk önce olmadı ağlıyorum artık sinirden neden olmuyo diye sonra oturdum biraz mecbursun yapıcaksın çünkü yaptın dedim kendime öle öyle yaptım içeri girince acı yok ama bişey girmesi rahatsız etti sonra ee normal o hep olcak denince iyice gaza geldim parmağımı soktum çıkarttım soktum çıkarttım ki o sızı değil mecbur olması gerekn bişey gibi inandırmaya çalıştım kendimi öyle öyle yaptım çok şükür hadi birbirimize cesaret verelim ve olsun artık yaaaa :85::85::85::85::85:
Canim az kaldi sopayi alip gelecem:))))))
kizlar ay sonuna kadar 5 gelin hedefi koyalim en az 5 gelin, hedef 30 eylul olsun:))
tmm canım hedef 30 eylül.veeeeeeeee toplam beş gelin.gel vatandaş gell gelinlere gelll:92::92::92::92::92::92::92::92:
evet ben de varım hedef listesine beni de yazın beni de...
canım ilk önce cesaret edememiştim söylediğine ama ben de varm. yarın önce orta parmağımı sonrada iki parmak denemek istiyorum.birbirimizi gaza getirelim moral verelim ki yenelim bi an önce.
tmm canım otuz eylül son gün .bu akşam başladık.inş olur.ben albunea buseumut sen şimdilik dört kişiyiz galiba bakalım kimler yarışa girecek
benide ekleyin canım biraz umutsuz vaka ama olsun
bak hala umutsuz vaka diyo değilsin ya hiçbirimiz değiliz ben inandım sen de inan.hadi ama...
cnm aslında doktorun yaptığı inanılmaz bişey yok.tek seansta çözüyor ewt..bizim yapamadığımızı,kendi göstemediğimiz cesareti, doktor yapıyor ve bu olayı beyinde bitirmemizi sağlıyor.ben doktora gitmeden önce kendi kendime alıştırmalar yapmaya çalıştım.ama pamuklu çubuğu sokarken bile acıyordu.ve ben de kendime kıyamadığım için vazgeçiyordum.bu da beni demoralize ediyordu.boşu boşuna öyle 7 ay geçirmişim.
yeşim hnma gittiğimde öncelikle vajinal muayene yaptı.yani kızlık zarımı görmeye çalıştı,herhangi bi anormallik var mı yok mu kontrol etti.bu arada ben bakireydim ve zarın önemli olmadığını söyledim.zaten bu problemden kurtulmak istiyorsak bi şekilde o zar gidecekti.saplantı haline getirmenin anlamı yok.eşimle birlikte gittik zaten yeşim hnma..o da minik minik başlayacağımızı ve heyecanlanmamı söyledi.bacaklarımı tavana diker gibi açmıştım,tabi acaip geriliorum.."bacaklarını açabiliosun ama vajinanı çok kasıyorsun" dedi.bolca anestol krem sürdü..bir yandan da konuşuyorduk..sonra bana "şuan ne hissediyorsun" dedi.içimde bi dokunma hissi olduğunu ama acımadığını söyledim.2 parmağını sonuna kadar yavaş yavaş soktuğunu söylediğinde inanamadım.biz konuşurken o halletmiş bile :) hemşiresi ayna tutup gösterdi ancak öyle inanabildim..ben ki pamuklu çubuktan bile korkuyordum. sonra hemşiresi orta boy bi pns maketi hazırladı.orta kalınlıkla ve orta boyda.pnsten biraz daha küçük.prezevatifin içinde pamuk gibi sıkı bişeyler var.onu sokmaya başlayacağını söyledi.bolca anestolledi yine ve yavaş yavaş soktu.biraz çişim gelmiş gibi hissettim ama bu hissin normal olduğunu söyledi.zaten 2.denememizde beni wc ye gönderdi tuvaletimi yapmam için.ve 1 saatin sonunda o maketi içime sokup,üzerime çamaşırı giydirdiler ve i dahaki tuvalete gidene kadar içimde kalmasını söylediler.vajinam da biraz darmış benim,eve gidince bunu çıkartıp hemen ilişkiyi denememizi istedi eşimle.eve gittik,ve eşmle 2 pozisyonda da ilişkiye girebildim.ha zevk aldım mı? hayır..ilk 8-10 sefer zevk alamamak normalmiş.ama umrumda değildi zaten,bu sorunu yenebildiğime inanamadım:) bi kere misyoner pozisyonunda bi kere de ben üzerine oturarak denedik.tabi ben üstteyken daha kolay oldu,kontrolu sağladığım için.bu dediklerim 2 ay önce oldu cnm..o günden sonra artık rahat rahat ilişkiye girebilioruz eşimle.hala ilk girişlerde birazcık acıyor.bi de araya ramazan girdi diye sıklıkla yapamadık tabi.ama bu normalmiş,vajina yaptıkça açılırmış zaten.sadece başı girerken birazcık acıyor,sonra hiç bişey hissetmiyorum bile.gayet rahat yapabilioruz.yeşim hnmın tatlı dili,anlayışı sayesinde bu sorundan kurtuldum.fiyatı bana göre gayet uygun..haydar dümene gitmeyi düşünüyorduk 2500 euro dediyuh artık..tek seansta kurtulduğum için bu para feda olsun walla..üstelik sadece bu sorundan değil,herhangi bir durumla ilgili içim rahat rahat bilgi almak istediğim zaman da yeşim hnm hep yanımda oldu.bi tlfn açmam yeterli..bence bu sorunu yenebilmede en önemlisi doktorun elinin hafif ve anlayışlı olması cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?