- 28 Haziran 2009
- 396
- 115
- 648
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.961
Merhabalar;
Herkese bolca sabır diliyorum, ben de konuyu takip edenlerdenim. Benim de benzer bir sorunum var ama sorun olup olmadığından da emin değilim. Şöyle ki ben iki parmağımı sonuna kadar rahatlıkla sokup hareket ettirebiliyorum, kendi kendine yapma rahatlığı ve alışkanlığı farklı oluyor tabii ancak penis yaklaştığında heyecandan mı anlamıyorum bir anda kaskatı kesiliyorum çözemedim vajili olduğumdan da emin değilim derdim ne bilmiyorum.. Aparattan bahsetmişsiniz nasıl bir şey bu biraz detay verebilir misiniz? penise geçiş öncesi kullanılan bir şey mi bu
arkadaşlar gelin olcaklara benim adımı da yazar mısınız?? ben bugun gaza geldigim için bi kaç parmak denedim oldu diyemem ama daha iyi şuanda ilk kez yaptıgım için çok iyi bile sayılır işaret parmagımı ve baş parmagımı denedim galiba yanlış olmuş serçe parmaktan başlamak lazımmış sanırım ,yenecem yenecem yenecegiz inşallah
arkadaşlar benim bu cumartesi evlilik yıldönümüm 5 bitiyo artık ama ben hala yapmamadım bu cumartesiye kadar olurmu acaba bari bu sene evli olayım artık inş evlilik yıldönümüzde yani cumartesi gecesi inş p..s e gelebilirsem o gece ilk gecemizi yaşayalım inş diyorum ama nerde ..........:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
byn_ukalaa tebriklerrr cnmmm...merhabaaa kızlarrr bayadırrr giremiyodumm ama size bi müjdemmm varr cuma doktora gittimm vee 4.5 haftalıkk hamileymişimmmm çok mutluyumm darısıı sizlerin başınaa yenmeyen arkadaşlarr inşallahh en kısa zamnadaa yenersinizzz bebiş isteyenlerindee inşallaa bebişii olurrrr
aman yine kaçmış kızlar egzersiz yapıyorlardır inşallaharkadaşlar bugün yeni bir şey denedim geçen gün bir arkadaş yazmıştı 1,5 günde yendim diye sadece doktorun adını yazmış sorulara cevap yazmamıştı hatta bizde reklam yapıyor falan diye eleştirmiştik sonra o arkadaş nasıl yendiğini girip anlattı adını hatırlamıyorum geçmişe dönüp yazdıklarını bulup eklerim minelçetin onun yöntemiyle başardı tabii kendi motivasyonuyla birlikte ben her duyduğum şeyi ne kaybederim diye deniyorum artık aparatı takıp 1 -2 saat içinde bekletmişti doktor sonra p.. denemişti olmuştu ben de bugün anestol aldım hep karşı çıkıyordum ilaçlara deneyim ne kaybederim dedim kendi yaptığım aparata sürdüm bolca içime yerleştirdim hep tuvalet hissi geliyor 1 saat beklettim ama bugün eşim çok aceleciydi gerildim biraz denedim yine sadece ucunu alabildim ama o hissettiğim baskı pek yoktu eşim biraz sabırlı olsaydı belki de olacaktı bugün olmazsa yarın olur dedi kendi derdindeydi ben bıktım bu kocamdan yapamıyorum böyle yapsam beni yıldırır regl döneminde rahat bırakıyor birtek beni neyse çok uzun oldu o arkadaşı da bulup özür dileyeyim geçmişe bakıyım da bir deneyin derim ben.
bugun yesım hanımı aradım bu doktoru burda 2 3 yıl oncede tavsıye etmıslerdı ozmanlar kaydetmıstım numarasını sonra pcçökünce bılgıler gıtmıstı
esım cok kıskanc bayan doktor arıyordum hep sonra yıne bahsedılınce hemen notu aldım aradım
hemsıre sekreter cıktı uzun uzun konustu benle hıpnoz ve erkek doktorlara bıraz karsıydı hemsıre hanım
hak verdıgım yerler oldu kadınları en ıyı kadın anlar ve hıpnoz kokten bır tedavı degıl
2 mılyar ıstıyorlar tek seans 1 saat sonra 2 hafta gecınce yıne cagırıyorlar ucretsız
suan nuray arkadasımızn desteğiyle parmak egsersızıne baslıcam
bıraz kendıme guvenım gelsın yeşim hanıma gıdıcem 2 mılyar borc eder bulucam
esım o mıktarı duyunca para tuzagı der sıddetle karsı cıkar ama ıns ıkna olur
nursenacım bu yontemı uygulamaya devam et yuzde 98 basarı dıyorlar
bakalım sen ben deneyenler basardıkca emınım bırılerıne umut olcaz
5 yıl bu kahrı bu ezılığı cekıcegıme denemeye değer
canım ben devam ederim de sen niye etmiyosun ne yaptığını yazmış arkadaş uzun uzun niye denemiyosun? zor değil boşa gitme doktora bi başla egzersizlere hepimiz yardımcı oluruz başaramazsan o zaman düşün doktoru derim.
arkadaşlar benim bu cumartesi evlilik yıldönümüm 5 bitiyo artık ama ben hala yapmamadım bu cumartesiye kadar olurmu acaba bari bu sene evli olayım artık inş evlilik yıldönümüzde yani cumartesi gecesi inş p..s e gelebilirsem o gece ilk gecemizi yaşayalım inş diyorum ama nerde ..........:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
şuan sevinçten aglıyacak haldeyım kızlar
bastan dıyım daha yenmedım ama korkum azalıyor
burdan nuray181 arkadasımıza nasıl tesekkur etsem ne desem
ınanamıyorum msn de bırbırımızı ekledık ılk once ben kactım korktum
tum gun basım döndü tıtrıyorum falan kayganlastırıcı pzervatıf aradım bulamadım
moralım bozuldu vel hasıl aksam 10 gıbı msn geldık su saate kadar deneme yaptım
parmak egsersızı ve once serce sonra yanı sonra ısaret derken orta parmak hepsını tek tek denedım
ve her parmak tamamen ıcerde ama oncesı yapamam nazlanmalar
nazlı benı motıve ettı bırının sıze o an destek olması ınanın bır baska
once kendınızı hafıf oksayın zevke gelın ki ben kremsız ve pzervatıf olmadan
o bolgeye su tutmaya korkar aynada bakamazdım
ama sımdı nerden nasıl gırıs yapılcagını ve acı olmucağını anladım
zerre acı duymadım sadece zarın verdıgı hafıf baskı vardı ama ıcersı sonsuz kızlar
ınanmıyorum asla yapamam dıyen ben tum parmaklarla denedım
burda yazanlara ımrenırdım lutfen sessız seyırcıler ve burda yazan arkadaslar
korkanlarınız ınanın korktugumuz gıbı degıl gelın msnden bırbırımeze an bı an destek olalım
benım gıbı manat korkak ödlek bırı bıle bunu daha ılk denemede yaptı ıse ınanmıyorum
zamanla ebatları buyutucem ve yesım hanıma gıtmeden belkı bende nursena gıbı denemeyle yapabılırım :)
o yontem bence gercekten bıze en hıtap eden yöntem
burdan o yöntemı bızımle paylasan arkadaslara ıcten cok dua edıyorum Rabbım senden razı olsun..
ılkdefa guluyorum gulerken ıcım ezık degıl belkı daha bastayım ama ılk denemede bunu yapabılmem
acı agrı yok zarda yerınde oyle dokunmayla bozulmuyor burdan nazlıcım sana tekrar tekrar tesekkurler
basarıcaz fecı azımlendım kızlarr uzun uzun yazdım kusura bakmayın belkı bırı okur bu yazdılarımdan guc alır
tekrar tekrar aradan zaman gectıkce denedım zorlanmadan parmakları soktum sımdı yıne denıcem sabaha kadar heyecandan uyuyamam
yarında hemen pzervatıf bakıcam kayganalsıtırıc umarım bulurum
hala şoktayın ınanamıyorum ah keske ılk senemde buraya ayzaydım korkak gıbı hep uzaktan takıp ettım
umaırm yakında basarımıda yazıcam tıtrıyorum ama bu sefer mutluluktan :)
canım ilkönce bunu başarabilmene çok seviindim gerçekten yolu yarılamış oldun bile tebrik ediorumama neden msnden paylaşıosunuz ki anlamadım yani burda paylaşsanızda herkes okuyup da cesaretlense demi
canım bılgı paylasımı degıl ben egsersızı denerken korkup kactıgımda msnden bana destek oldu nazlı hep
ve umarım sonuna kadarda destek olcak
neler yaptıgımı aynen yazdım burda ve devam ettıkce paylasıcam
hala soktayım ben ben 4 parmaktada korkmadan hemde hızlıca acı duymadan
tek tek denedım :) cok sagol yaartık korkmuyorum parmak gırıyorsa
zamanla p. gırer beynım bunu kabul edıyo :)
canm ne güzel işte doktora gitmeyi düşünüodun şimdi artık inanıosun yaapabileceğine tebrk ediorum canm yaa işallah hepimiz kurtulcaz bu dertten
inşallah bı kurtulsam burdakı yolun basındakı arkadasların pesınde olcam
5 yıldır cıddı hıc deneme yapmamıs bırııym benım gıbısı basarırsa emınım herkes basarır
panık atagım var ama zerre nuksetmedı hayret egsersizde:)
sımdı bıdaha denedım orta parmagı sorunsuz içerde
doktora gerek olmadan basarıcaz ınanıyorumm sen ne durumdaydın buse ?
işallah canm inanmak yeterbende daha tek parmaktayım bayaa tembel çıktım yanii sonra 10gün tatil girdi memleketteydim sonra regl oldum şuan hala regl m biterse işallah devam edicem
bende tek parmak ıkı parmagı aynı anda nasıl denıcem bakalım :)
ama pes etmek yok regl sonrası kanallar genıslıyormus ben ılk ılıskımı o donem yapmak ıstıyorum
sende regl sonrası once tek sonra daha kalın bıseyle denemeye devam canım yılmak yok
tek parmakta acı duduyormusun yada zorlanma?
yok canm yaa acı falan yok da çok acayip heycan basıo kalpten gidecekmişim gibi oluorum:18::18:işte bunuda bayrama yakın yaptım sonra araya birsürü bişi girdi tekrar yapabilirmiim bilmiorum çok da heycan basıo:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?