Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen öle yapıorum canm nese öle yada böle bu ayın sonuna başarmamız lazım ya bide bu sizin gerçek msn niz mi merak ettim??

aynen öle yapıorum canm nese öle yada böle bu ayın sonuna başarmamız lazım ya bide bu sizin gerçek msn niz mi merak ettim??

nazlı burda yazdıgı msn gorunce ekledım baska 2 arkadas daha yazmıstı ekledım ama dönmedıler belkıde davetım gıtmedı
ısteyen ıstedgı msn adresını cıkarıp ekler canım ve ıllada msn sart degıl ben sadece nasıl yenebıldıgımı anlatmak ıstedım
oan nazlı destek vermese kacıyordum doktorlarında yaptıgı bu degılmı bızı denetlemesı bu sayede basarı oluyor
kendımıze kalsak anında kacıyoruz ılk korkuda

evet canm aynen hemen ilk korkuda ilk heycanda kaçıoruz zaten erteleye erteleye bu zamana kadar geldioyüzden destek şart cesaret şart

evet canm aynen hemen ilk korkuda ilk heycanda kaçıoruz zaten erteleye erteleye bu zamana kadar geldioyüzden destek şart cesaret şart

kesınlıkle destek olmadan tek basına yenmek cok zor
ve artık bana musade tekrar tek tek parmak denemesı yapıp yatıcam :)
hala ınanamıyorum :) ıyı geceler buseumut regl bıtımı senden egsersız haberı beklıyorum

tek başına yenmek zor değil walla ben tek başıma yendim.1,5 ay oldu ewleneli we dün sonunda oldu.we bumuymuş dedim.acı biraz oluyo tabi ama o kadar kafamızda büyüttüğümüz kadar değil.zar yırtıldığındada hiç bişi hissetmiyosun.lawaboya gittiğimde gördüm bende.acısada ne kadar acıyabilirki mantığıyla bıraktım kendimi.oldu walla çok şükür kurtuldum uç kısmı girerken gerçekten çok acıdı ben yine yapamıcam dedim ter bastı ağlıcak gibi oldum.biraz daha itince geri kalan kısmı hiç acımadı.hatta hiseetmedim bile.olay acıdığında bırakmamak we pes etmeden ilerlemek.çünkü geri kalan kısmı cidden acımıyo.

Son düzenleme:
kızlar 30 eylüllük süreye ben albunea buseumut ficklebird 357saco sy16 katılmış bulunmaktadır.yarışma tüm hızıyla devam ediyor yokmu başka katılan.''HEDEF 5 GELİN''

Merhaba arkadaşlar,
Tam 10 yıllık evliyim.Gitmediğim doktor kalmadı bugüne kadar.
Ama ilk defa 2 hafta önce bu hastalığı yeneceğime söz verdim kendime.
ve parmak egzersizlerine başladım.
Kegel egzersizleri ve İşaret parmağım ile başladım.Şimdi 2 parmak devam ediyorum.
Parmak egzersizleri iyi gidiyor.Acaba eşime denemeye başlamalı mıyım?
Aslında kendimi hazır hissediyorum ama eğer başarısız olursa tepetaklak olup tekrar en başa dönecem diye çok korkuyorum.

tmm canım hedef 30 eylül.veeeeeeeee toplam beş gelin.gel vatandaş gell gelinlere gelll:92::92::92::92::92::92::92::92:
canım listeye benide alın 3 ekim evlilik yıldönümümüz en geç 30 eylüle kadar yenmek istiyorum

tebrik ederim canım ne güzel bir haber bu darısı başımıza inşallah

Günaydın dostlar:)

Nasılsınız bakalım, hepinize güzel günler diliyorum, iyi egzersizler diliyorum. Bu sabah güzel birhaber vermek istiyorum size, hatıralrmısınız eski dostlar bilmem ama eşimin işsiz olduğunu söylemiştim, ok şükür sonunda iş buldu ve bu hafta başlıyooorr :)) Bunun verdiği morali de katarsak inşalalh 30 Eylül' e kadar herşey bitecek:))

Gelelmi 30 Eylül projemize; aşağıda adı geen arkadaşlardan gün gün egzersiz raporu istiyorum, özellikle AYBICE ve BUSEUMUT. Nedenini siz biliyosunuz:))) Ben dahil hepimiz burada birbirimize rapor verip birbirimizi gaza getirecez, anlaştık mı:)) 30 Eylül' den sonra da 29 Ekim organizasyonu var, ama sakın heveslenmeyin bu listeye girenleri o listeye almam, 30 Eylül' e kadar ya bitecek ya bitecek. AYBICE ve BUSEUMUT gözüm her ikinizin de üstünde, hele bir kaytarın ceza verecem bu defa size:))

30 Eylül Gelinleri Aday Listesi :
- Albuneaa
- Aybice
- Buseumut
- Ficklebird
- 357saco
- Sy16
- pati22
- naz8

Hadi kızlar vakit başladı:))

eşinin işi hayırlı olsun canım. inşallah bu ay bu listedeki herkesi yeni gelin olarak görürüz. ben 2 parmak yarıya kadar alabiliyorum aparat denedim ama aparatta sanırım kasıyorum kendimi olmuyo. 2 parmak rahat rahat yaptığımda bende pe... denemesine geçmeyi düşünüyorum.geçenlerde emla denedim ama emla ilk sürdüğümde hafif yandı o o kadar önemli değilde emlanın etkisi geçmeye başladığında sanırım çok yanma hissettim acaba anestolde aynı etkiyi yapıyo mu?

Günaydın kızlarr, demek 30 eylül ha, hadi bakalım ben destekliyorum sadece, tarih deyince geriliyorum biraz inşallah ben de süpriz gelin olarak katılırım kazanan arkadaşların arasına.

minelçetin, naz8 anestol topikal anestezik çok yakmıyor benim sürdüğüm jel daha çok yakıyordu fiyatı da uygun 2 lira ben uyuşturmasından çok o bölgeyi sulandırmasından hoşlandım yada bana öyle geldi galiba.

ama yinede belli bi müddet sonra uyuşturuyo dimi cnm?

canım 2 parmağı rahat yapıyorsan kendini de hazır hissediyormuşsun bence eşinle dene artık başa dönmezsin kendini öyle şartlama olmazsa tekrar tekrar denerim de motive et kendini.

ama yinede belli bi müddet sonra uyuşturuyo dimi cnm?

uyuşturuyor ben emlada rahatsız olmuştum bu daha iyi geldi bir dene canım olmadı kullanmazsınhani hep diyorum ya baskı hissediyordum diye etkisini azalttı sanki pek hissetmedim baskıyı bir de ben dış bölgeye değil aparat sürüp denedim canım.

emla benide çok yaktı cnm özellikle denemeden sonra etkisi geçmeye başlayınca. ben aparat yapamıyorum ama parmak egzersizinde 2 parmağı rahat alınca parmağın kenarlarına sürüp denemeyi düşünüyorum. bide miktar olarak ne kadar sürmek gerekiyo ve kaç dk sonra uyuşuyo cnm? ayyyy bu ay bitsinde kurtulalım hepimiz bu vajideeennnn. evde pre. yok sanıyodum çekmecede 4 tane buldum bugün kendim egzersiz yaparım yarında bütün gün kociş nöbette yine sizlerinde desteğinizle egzersizimi yapar bayaa yol katederim inşallah. artık bendeee gerçek bir ilişki yaşamak istiyoruuuuuuuuuuummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…