Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım 5-6 dk etkisini gösteriyor normalde ben de süremezdim ama bir arkadaş doktor anestol sürüp parmağına soktu deyince denedim o bolca sürdü demişti ben de bolca sürdüm zaten hemen eriyo, ben parmak egzersizi yaparken bişey takmadım elime ne var ne yok hissedeyim diye canım 2 parmağı hallet aparata geç canım çünkü beynin daha çabuk kabulleniyor p... i, sen çalışıyor musun canım?

Günaydınn KızLaarrr... DÜnn 2 Parmak Bir Boğumm AlabiLdimm ama daha İlerleyemedimm = / ZorLandımm baya 2 parmaktaa.. Tek parmak çok rahat 2 parmak zorLUyoo.. Ne yapMaLıyımm.. ?? Birde 30 EyLüL Kampanyasınaa BEndee katıLmakk İstiyoruuuuummm = ))

canım eşinin işi hayırlı olsun raporumu vereyim akşam yaptım egzersizimi.haftasonuda doktora gidecem inş bakalım durumum ne sıkıntı varmı diye tam gaz devammmm bu defa kesin yenecem.çok hırslandım bayramda eltim sinirimi bozdu direk hamilemisin demiyor dolaylı yolla kaç oruç yedin diyo.inat ettim ya necem ya yenecem

inşallah aparatı yapabilirim cnm 2 parmak yarısındayım şuan takılıp kaldım o dar kısımdan geçmiyo bi türlü. biliyorum biraz beklesem belki geçecek ama panik yapıp çıkarıyorum hemen parmakları. geçen bi arkadaşın önerisiyle aparat yaptım kaleme pamuk sarıp streçleyip denedim ama hiç girmedi. giriş kısmında bekledi ittiriyorum girmiyo bi türlü. çalışmıyorum evdeyim cnm. kpss hazırlanıyorum. şu durumda bi kurtulsam daha güzel vericem kendimi derslerime

günaydın canım albunea senide eklesin böyle gaza geliyoz devam edelim

Beniii dee ekLeeeeeeee =)) Eşininn İşii HayrLısıı oLsunn Cnmm...
ARkadaşLAr 2 parmaktaa orta parmağın üstüne işaret parmağını getirerek mi iLerLicezzz.. ?

Son düzenleme:
Eklemez miyim hiç, var mı başka eklenmek istenen kızlar:))??

30 Eylül Gelinleri Aday Listesi :
- Albuneaa
- Aybice
- Buseumut
- Ficklebird
- 357saco
- Sy16
- pati22
- naz8
- Firstnur87

Çok sağol canım benim, inşalalh hayırlı olur bize:)) Süpersin, böyle devam:))

eşimin erkek kardeşi bi süredir bizimle kalıor o varken vaji konusuna yorum yazmak imkansız hale geldi
ben bayram öncesinde kalmıştım
bayramı çifte bayram yapmayı planlayan arkadaşlar vardı neler yaptılar yendiler mi???
yeni haberler var mı yendim ve hamileyim gibisinden
özüm34 nazlı_85 missfigo venüsten sizler neler yaptınız nasılsınız???
:79::79::79::79::79::79::79::79:

Günaydınn Canımm.. Kendii Adımaa Çiftee Bayramm Yapamadımm MaLesefff.. Şimdi 30 EyLüLe hazırLanıyorumm EN kötü İhtiMaLL Yaşayamadığım Çifte bayramı yaşamakk istiyorumm Bu seferr =))) Sen nasıLSın ?

kelebek hoş geldin nasılsın canım .hamişlik nasıl gidiyor. son haberlerden yağmur 2010 da hamile bizde işte aynen devam ediyoz yeni arkdaşlar katıldı aramıza

hangi aşamadasın ?
belki de o vakte kalmadan oluverir
ben de yıllarca atlatamayacam tedaviler görecem filan die düşünürdüm
bir parmak aldıktan sonra denedik ve hemencecik oldu
ama ben nasılsa olmaz die hiç ilgilenmemiştim bile
kafam rahattı belki de o sayede

ben iyiyim şükür vajiyi yenmeden hamile kalmıştım
sonrasında çok şükür yendim
şimdi gebelikle uğraşıyorum bulantı halsizlik yorgunluk vs
Allaha şükür bi sıkıntı yok

kelebek hoş geldin nasılsın canım .hamişlik nasıl gidiyor. son haberlerden yağmur 2010 da hamile bizde işte aynen devam ediyoz yeni arkdaşlar katıldı aramıza

hoşbukduk canımm
aybice ben seni bayram öncesi maksimum bi haftan var gibisinden düşünüyordum
biraz tembelllik mi yapıorsun sen bakiiimmm

yağmur2010 u da tebrik ederim

hoşbukduk canımm
aybice ben seni bayram öncesi maksimum bi haftan var gibisinden düşünüyordum
biraz tembelllik mi yapıorsun sen bakiiimmm

yağmur2010 u da tebrik ederim

canım bende aslında öyle düşünüyordum kaç defa yarıya kadar aldım.eşimde biraz rahatlık var galiba.beni yatıştırmak için galiba sürekli herşeyin bu konu olmadığını söylüyor.doğru diyorda nereye kadar dımı ama

yarıya kadar aldıktan sonra bi nefeslik işi var
evet eşin haklı her şey bu değil
ama unutma ki bu bir erteleme hastalığı
erteleye erteleye güzelim günleriniz geçecek
ve her şey ne kadar yolunda gibi görünse de
biz kadınlar bunu çok önemsiyoruz
eksik mişiz gibi algılıyoruz
ben mesela o dönemde eşime bi şey demeye çekinirdim
zaten eş olamadın bari sorun çıkarma sus derdim
o iş olunca üzerinden öyle büyük bi yük kalkıyor ki
inanılmaz
sen de en kısa sürede at bu yükü üzerinden inş

Canımm 2 parmakk bir boğumm zorlaa alabildimm daha fazla ilerletemedimm.. Akşam yinee denicemm artıkk ara vermeden hergün yapmaya çalışcaamm.. sende KEndinee çok dikkat TatLımm..

eşinin işi hayırlı olsun.o duyguyu da iyi biliyorum rabbim kimseye yaşatmasın çok zor.gelelim bugünkü egzersizime sabah kalktığımda vücudum gevşemiş olur zaten düşüncesiyle kayganlaştırıcı olmadan deedim.bu gün orta parmağımı amaya çalıştım ve aldım.zorlanmadan ama sanki hafif sızı oldu.üst kısımda hissettim sızıyı ama çok hafifti.bu normaldir heralde.bi de benm egzersiz sürem 10 dk.yı geçmiyo siz ne kadar süreyle yapıyosunuz??bazıları 40 dk. falan yazmış o süre biraz uzun değil mi??parmağı içime aldıktan sonra ne kadar süre beklemeliyim??

ertelıye ertelıye 10 yıl geldin kendınde anlıyorsun artık sadece o girişte hafif sorun var ama orası esnek
bak iki parmakta alabılıyorsun denemekten ne kaybedersin o an geldiğinde kendını gerı cekme
burda yenenlerın yazdıklarını harfı harfı uygularsak yenerız
sakın o an geri çelilmesin sen bol bol ıkın hafif hafif girsin
olmadımı egsersize devam yenıden denemek pes etmek yok

bende aynen böyleyım o konuda basarısız olunca kendımı eksık hissettiğimden
eşime bır cok konuda cıtım cıkmıyor ... yenı gelın oldugumuzda eşlerimiz yandı :)

kızlar bişey dıcem önceden parmak kesınlıkle sokamam aparat daha yakın gelıyordu bana
şimdide parmaktan baska seyle denemek ıstemıyorum kulak çöpü bile itici
aparat kullanan arkadaşlar aparatarınız parmaktaki gibi et hissi verıyormu ?

ve diğer kızlar selamlar herkese ...
öncelilke özüm seni çok merak ediyordum uzun zamandır şuraya gireyim bi bakayım d,yordum doğumun oldumu diye ..
sonra sizlere verebileceğim müjdeli bi haber olmuştu hamileydim hatta eşim bile sitedeki vajili arkadaşlarınla da paylaş demişti ..

ama ben sizlerle bu gün o müjdeyi değil üzüntümü paylaşıyorum ..

dün itibariyle 7 haftalık gebeliğim sonlandı bebeğimi kaybettim

ve aslında bunu sizlerle paylaşmamın sebebi vajili kızlar size yaşadıklarımı ve hissettirdiklerini anlatmak ..

bende burdaki kızların çoook büyük desteğini alarak vajiyi yenmiştim kendi kendime eşimin de desteğiyle tabi ama vajinal muayenede hala korkuyordum alttan bakılamıyordu , sonra hamile kaldım doktor bakmak için çok uğraştı ama olmadı tam aşamamışın galiba sen bunu dedi tedavine devam et dedi , önemsemedik nasılsa bi kaç haftaya karından bakılır hale gelecek diye ama öyle bir şey olduki 6. haftada bebeğin kalp atışı yok dedi ertesi hafta tekrar bakalım oldu ve evet bebek yaşamıyodu , bunu gerçekten onaylamak için çok zorda olsa vajinal muayene yapıldı ve son aşama kürtaj oldum , acı da olsa şimdi aklım başıma geldi sizleride uyarmak istedim ne olursa olsun vajiden tamaaaaamen kurtulmadan eşinizle çokça denemeler yapıp artık herşey tamam vajinal muayenede doktorun aparatlarını da alabilecek düzeyle olmadan sakın gebe kalmayın inanın herşey çok ama çok zor oluyo , eşiniz ve siz sağlıklıysanız çocuk ya olmassa diye sakın düşünmeyin oluyomuş ben denedim hemen gebe kaldım buna alışırken mutlaka ama mutlaka KORUNMAYI unutmayın ...

öncelikle Rabbim metanet versin size hayırlı bir zamanda kolay bır gebelikle anne olursun inşAllah
acını bizimle paylaşman ve paylaşırlen bizi düşünmen ..gerçekten vajilinin halindne vajili anlar ..
ben direk bebek düşünüyordum eşim yaşı gçiyor 5 yılı doldurduk
eskıden dogumdan fecı korkardım ama su son aylarda artık kualgımı bılıncımı tıkadım buna
vajı yenıyım gerısı olur dıyordum sen boyle dıyınce ne yapcağımı şaşırdım eşime korunalım desem kıyametler kopar
inşalah vajıyı yenerken tum korkularımızdan arınırız..
İnşallah senden yine hamile haberini alırız hayırlı bir vakitte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…