- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.021
ve diğer kızlar selamlar herkese ...
öncelilke özüm seni çok merak ediyordum uzun zamandır şuraya gireyim bi bakayım d,yordum doğumun oldumu diye ..
sonra sizlere verebileceğim müjdeli bi haber olmuştu hamileydim hatta eşim bile sitedeki vajili arkadaşlarınla da paylaş demişti ..
ama ben sizlerle bu gün o müjdeyi değil üzüntümü paylaşıyorum..
dün itibariyle 7 haftalık gebeliğim sonlandı bebeğimi kaybettim
ve aslında bunu sizlerle paylaşmamın sebebi vajili kızlar size yaşadıklarımı ve hissettirdiklerini anlatmak ..
bende burdaki kızların çoook büyük desteğini alarak vajiyi yenmiştim kendi kendime eşimin de desteğiyle tabi ama vajinal muayenede hala korkuyordum alttan bakılamıyordu , sonra hamile kaldım doktor bakmak için çok uğraştı ama olmadı tam aşamamışın galiba sen bunu dedi tedavine devam et dedi , önemsemedik nasılsa bi kaç haftaya karından bakılır hale gelecek diye ama öyle bir şey olduki 6. haftada bebeğin kalp atışı yok dedi ertesi hafta tekrar bakalım oldu ve evet bebek yaşamıyodu , bunu gerçekten onaylamak için çok zorda olsa vajinal muayene yapıldı ve son aşama kürtaj oldum , acı da olsa şimdi aklım başıma geldi sizleride uyarmak istedim ne olursa olsun vajiden tamaaaaamen kurtulmadan eşinizle çokça denemeler yapıp artık herşey tamam vajinal muayenede doktorun aparatlarını da alabilecek düzeyle olmadan sakın gebe kalmayın inanın herşey çok ama çok zor oluyo , eşiniz ve siz sağlıklıysanız çocuk ya olmassa diye sakın düşünmeyin oluyomuş ben denedim hemen gebe kaldım buna alışırken mutlaka ama mutlaka KORUNMAYI unutmayın ...
Günaydın dostlar:)
Nasılsınız bakalım, hepinize güzel günler diliyorum, iyi egzersizler diliyorum. Bu sabah güzel birhaber vermek istiyorum size, hatıralrmısınız eski dostlar bilmem ama eşimin işsiz olduğunu söylemiştim, ok şükür sonunda iş buldu ve bu hafta başlıyooorr :)) Bunun verdiği morali de katarsak inşalalh 30 Eylül' e kadar herşey bitecek:))
Gelelmi 30 Eylül projemize; aşağıda adı geen arkadaşlardan gün gün egzersiz raporu istiyorum, özellikle AYBICE ve BUSEUMUT. Nedenini siz biliyosunuz:))) Ben dahil hepimiz burada birbirimize rapor verip birbirimizi gaza getirecez, anlaştık mı:)) 30 Eylül' den sonra da 29 Ekim organizasyonu var, ama sakın heveslenmeyin bu listeye girenleri o listeye almam, 30 Eylül' e kadar ya bitecek ya bitecek. AYBICE ve BUSEUMUT gözüm her ikinizin de üstünde, hele bir kaytarın ceza verecem bu defa size:))
30 Eylül Gelinleri Aday Listesi :
- Albuneaa
- Aybice
- Buseumut
- Ficklebird
- 357saco
- Sy16
- pati22
- naz8
Hadi kızlar vakit başladı:))
kızlar çizelgemi değiştirdim nasıl olmuş
benide yazın 30 eylüle ama ben p... denmesindeyim olurmu???
kızlar çizelgemi değiştirdim nasıl olmuş
ee herhalde olur kızz ilk gelin sen olursun işte
yok delirmedim topiği birden coşmuş gördüm de.
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle herkese sabırlar diyorum daha doğrusu eşlerinize.Ben de evlendiğim zaman hemen oluverir diyenlerdendim ancak tam 3 ayım bu hastalıkla uğraşmakla geçti.Çektiğimi bir ben bilirim bir Allah.O kadar çok üzülürdüm ki kahrolurdum.Eşim eve gelmesin isterdim yine denemeler ve yine hüsran olacak diye.Bu siteye ve buna benzer konuları okudukça okudum derken bir arkadaşıma özel mesaj attım.Eşim hastalandı dedi bana.Hani tam olacakken kendini geri çekmesi var ya bu yüzden olmuş.Birden beni bir korku sardı.Eşimi çok seviyordum ve bunu ona yapamazdım.Eşimden Allah razı olsun bana ilk dediği şey sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman olacak.Ben beklerim dedi.Bu beni gün geçtikçe daha çok üzüyordu.Derken Kegel ve parmak egzersizlerini öğrendim ve uygulamaya başladım.Bir haftamı aldı bu ama düzenli bir öğrenciydim her gün yapmam gereken saat kadar yapıyordum işim neydi olmalıydı .Sevdiğim adamla evliydim.Bundan daha güzel ne olabilirdi ki.Tam iki hafta sürdü egzersizlerim.Ya da 3 :) hatırlamıyorum şimdi.Psikolojimi hazırladım zaten bunda bitiyormuş iş.Önce karar verdim ve oldu.Tabi olmadan önce neler yaptık neler.Size önerim tamamen kafanızı acıyacak psikolojisinden kurtarmanız.Hemen olmasına da gerek yok.Acı dünyanın acısı değil doğumu düşünmek lazım.Eşinizi sevin okşama sürenizi uzatın, tuvalete girdiğinde küçük tuvaleti yaparken yarıda kesin tekrar bırakın kendinizi, sürekli deneyin bunu.Yarıda kaalan idrarı pelvik kasları tutuyor demek ki siz pelvik kaslarına hükmedebiliyorsunuz..Bunu deneyin arkadaşlar.Sürekli takip edemeyebilirim burayı.Bu yüzden özele de yazabilirsiniz.İsterseniz de burdan yazarım.Sormak istedğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.Bol şanslar diliyorum
demi yaaa heyecanlandım birden saçma sorular souyorum:))))))))))))))
heycanlanma sakin ol ilk gelin sen olcan walla hadi bakalım bizede cesaret ver bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?