- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.041
ehhh!!!busecim sen hangi egzersizdesin...
Kızlarr bişi Sorcamm Akşam egzersizz yaparkenn parmağımaa beyazz kremm gibii bişiler geldii.. Bebe yağı mıı yapmıştırr onu ? birde 2 parmağımı iLerletemioyorumm yapabilen arkadaşlar yardımcıı olurlarsa sevinirimm..
mantar olabilir bebek yağı kullanma burdaki arkadaşlar da çok sölüyolar zaten,ben gletigelen diye bi jel var onu kullanmıştım...2 parmağı ilerletmek için derin nefes alıp aldığın sırada ıkınman lazım ıkınırsan zaten kendiliğinden giriyor...:)
aybice çok güzel ya nasıl yaptın?
kızlar eşlerimiz geri çekmekten hasta olur mu ya? bizim derdimiz biter ya bir de onların ki başlarsa ?ben eşimin geri çekmekten değil de benim bu buhranlarımdan ağlama krizlerimden dolayı hasta olacağını düşünüyorum adam tek ağlama da hiç yapma diyor ama bu sözü bile daha çok koyuyor bu kadar anlayışlı iken yapamıyorum diye bu sefer de onun için ağlıyorum aman allahım bir yüzümüze baksa bizi şu dertten kurtarsa valla hayattan yıldım tek hedefim bu dertten kurtulmak başka bişey düşünemez oldum.
aybice cim çizelgen süper olmuş diğeri biraz kasıodu kızz parmak falan
Hımmmmm =)) BEnde ara vermm birazz diyodumm = ))kızlar egzersiz yaparken gelen beyaz krem gibi şey sizin kendi kayganlaştırıcı sıvınız idrara çıkmadıysanız orda kalıyo hatta bazen çamaşırlarınıza bakın orda da kalıyor neticede siz orayı uyarıyorsunuz yıkasanız da hepsi akıp gitmiyor orası derin olduğundan bir kısmı sonradan akabiliyor normal bi durum korkmayın enfeksiyon mu oldum diye enfeksiyonda kokusu değişiyor rengi de değişiyor, yanlış da biliyor olabilirim ama fazla endişelenip de egzersiz yapmamak için bahane bulmayın kızıyorum ha.
canım arkadaşın nasıl yenmiş özetleyebilirimisin.belki bizlere faydası olur
arkadaşlar ben dün parmak egzersizi yapmıştım ya kendime güvenim geldi,biraz önce eşimle denedik girebildi biraz bu benim için süper bir şey eşim bir yılda alamdıgımız yolu aldık dedi çok sevinçliyim parmaga devam
ben zaten hemen olmasını beklemiyorum belki küçük bi adım bu ama sevinçliyim şu anda
kızlar çizelgemi değiştirdim nasıl olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?