Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim az kaldi sopayi alip gelecem:))))))
kizlar ay sonuna kadar 5 gelin hedefi koyalim en az 5 gelin, hedef 30 eylul olsun:))

Canım beni de ekle.. Kendi kendime bu ay sonuna kadar diye hedef koymuştum zaten, bi girdim foruma bizim kızlar uçmuş maaşallah.. hep böyle azimli olalım inşallah..

sen ne yaptın canım nasıl gidiyor?

Canım ben hala regliyim, benimki biraz uzun sürüyor, ama son günlerimdeyim.. sessizliğim regl dönemimde olmamdan kaynaklanıyor:) bitse de egzersizlerime tekrar başlasam diye sabırsızlanıyorum iyiden iyiye sen p..s denemesi mi yapıyordun, egzersizmi canım:26:

deneme yapıyorum canım , regl biraz hız kesiyor ben de regl olmadan yensem diyorum ya bakalım inşallah.

deneme yapıyorum canım , regl biraz hız kesiyor ben de regl olmadan yensem diyorum ya bakalım inşallah.

yenersin inşallah canım.. herşey yolunda giderken araya tatil, regl vs. girince işler aksadı benim de. bu kez regl biter bitmez tam gaz başlayıp bitirmeyi düşünüyorum inşallah.. aksiliklerden dolayı bayram gelini olamadık, eylül gelini olucaz Allah izin verirse:) bu kez olacak, çok inanıyorum

Hayatım bu son çizelgen olsun inşallah yenmek için, bundan sonrak ide inşallah gebelik takip çizelgen olsun:)))

canımcım inş ya dua niyetine geçerde sözlerin kurtulurum ve hamiş olurumya bu koca karınlıyı çok seviyorum şunda bak karnını nasıl tutmuş

Selam kızlar
yine şenlenmiş burası
30 Eylül de baya ileri bir tarih olmuş,yeni gelenler neyse de eskiler sizden daha önce bir atak bekliyoruzzz inanın bir kere cesaret etseniz sonra hiç o dönemi yaşamamış gibi hissediyorsunuz kendinizi.
Beyaz akıntı bende de oluyor,evet sanırım kayganlaştırıcılardan kaynaklanıyor,dert edilecek bir durum değil yani hızınızı kesmesin

belinayda gelmez oldu ya.onunda küçük kaynı gelmiş ondan giremiyormu acaba

Son düzenleme:
- Albuneaa
- Aybice
- Buseumut
- Ficklebird
- 357saco
- Sy16
- pati22
- naz8
- Firstnur87
- pamukelma
- akayy

5 gelin hedef sayımız 10 oldu arkadaşlar, hadi Rabbirm hepimizin yardımcısı olsun inşallah :))

Arkadaşlar, aramzıa her gün yeni arkadaşların katıldığını görüyorum, bir yandan bizlerle aynı derdi yaşadığınız için üzülüyorum bir yandan da özmek için adım atmanıza seviniyorum, emin olun bu sayfa çözmek için insanı süper motive ediyor.

Pamukelmacım, demişsin ya şimdi ne yapıcaz diye; durum şu bebişim, hergün düzenli egzersizlerimizi yapıp burada birbirimize rapor verecez ve her gün bir sonraki kademeye geçmeye çalışıcaz.

Kızlar işte benim raporum :

- Ben p..s boyu aparat ve 3 parmak egzerisz yapabiliyorum ama bildiğiniz üzere enfeksiyon ve iltihaptan doalyı yanmalaar neeniye p..s denemelerine devam edememiştim. İlaçları aldım, kullanmaya başlıycam bugün ama 1-2 gün içinde de regl olcam. Doktor bana ilaçları kullandığım süre boyunca egzersiz vs. yapmamamı söyledi. Anlayacağınız ayın 22-23 üne kadar egzersiz vs. yapamıycam ama 22-23 gibi p..s denemelerine başlıycam. Öncekilerde yarıya kadar alabilmiştim, şimdi hedefim tamamı inşalalh ve inşalalh ay sonunda ben de gelin olcamm:))

- Albuneaa
- Aybice
- Buseumut
- Ficklebird
- 357saco
- Sy16
- pati22
- naz8
- Firstnur87
- pamukelma
- akayy

5 gelin hedef sayımız 10 oldu arkadaşlar, hadi Rabbirm hepimizin yardımcısı olsun inşallah :))

Amin canım inşallah.. Kızlar bakın hep aklıma geliyor da demiyordum. Bu listedekiler ve yeni eklenecek olanlar 30 eylüle kadar en az bir tane Yasin-i Şerif okusun diyorum ne dersiniz.. Yasin suresi Kuran-ı Kerim'in kalbi biliyorsunuz, hatmetmek kadar sevap verilebiliyor.. Bu isteğimiz için niyet edip okuyalım, ardından birbirimize dua edelim. birimizin duası kabul olmaz da belki diğerinin ki daha makbul olur.. hem birbirimize edilen dua çok değerli Allah katında. Kuran okumayı bilmeyenler de bi şekilde bi yakınına okutsun olur mu..

uzun zamandır egzersız yapmaya calısıyorum ama hep basarısız oluyorum yanı kesınlıkle ucuna dahı sokamıordum aparatı.bıraz once kulak cubugu denedım cok ufak bılıorum ama en azından vaj ıcınde bıseylerin olduguna alısmam lazım ıcınde beklettım 3 kere denedım bı umut ıste ıcım kıpır kıpır oldu...

canım bu tarih hedefimizin son tarihi.. o zamana kadar yeneriz inşallah.. yakın tarih koyunca insan çok geriliyor.

hadı bakalım hayırlsı canım basarı haberını beklıyoruz sayenızde cok guclenıyorum allah yardımcın olsun

Canımm Türkçesindenn Okurumm Bidee annemee Okuturumm HepiMizz İçinn.. BEncee GüzeLL düşünCee oLUrrr )

ufak falan deme canım sen yapmaya devam et direkt soktuysan zor oluyor pamuk pek kaymıyor bunu dikkate al canım hepimiz aynıydık delik olduğuna bile inanmıyorduk hepimiz senin gibi başladık oldukça kendimize güvenimiz geldi devam ettik, merak ettiğin olursa hepimiz egzersiz aşamasındayız yardımcı oluruz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…