Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

uyusturucusprey sıktım ya benım bacaklarımı acamama sorunum var bıde cokrahatsız oluyorum oraya bısey gırdıgınde aslındaesımle sadece 1 defa ılıskıye gırdım o kadar devamı gelmedı yanı kan fln geldı

canım biz daha hiç ilişkiye giremedik bende de vardı bacaklarımı açamama sorunu o yüzden ben üstte deniyorum yavaş yavaş başla egzersizlere zaten zar da gitmiş kolay olur bacaklarını esnetmeye çalış canım herkes diyor açıp oturmalıymışız bagdaş falan kurup aynanın karşısına geç bacaklarını aç otur derin derin nefes al ıkın rahatla biraz devamı gelecek göreceksin, ne kadar zamanlık evlisin?

akaycım düşüncen çok güzel bende okuyacam inş.bide meryem suresini okumayı düşünüyordum

arkadaşlar biraz önce tuvalete gittigimde ne göreyim kan gelmiş adetim yeni bitmişti adet olamaz ,biz bugun denedik biraz girdi demiştim ya ( o an yanma gibi şeyler de oldu) eşime gösterdim galiba kızlıgım bozuldu bana bu konuda yardım edebilecek var mı? (aglayım mı güleyim mi düştüğüm duruma bak bu vajinismus insanı ne hallere sokuyor kaç yıllık egitimciyim kızlıgım mı bozuldu noldu anlayamıyorum) yorumlarınıza ihtiyacım var

cnmm çok teşekkürlerrrr darışııı başınıza inşallahhh

hımm iyimşş cnm senin bizimm beyfendii pek p..s denemesi yapmayı sevmiyoo.. oLmayıncaa çabuk sinirLeniyorr strese sokuyor benii... senn şansLıymşssn cnm...

benim de eşimin kızdığım sevmediğim yönleri var ama bu konuda hiç baskısını görmedim sinirlenmiyor çünkü ne halde olduğumu nasıl zor günler yaşadığımı yenmek için ne çareler aradığımı görüyor yok bu sefer olmaz dediği bir gün bile hatırlamıyorum o yüzden de başka konularda alttan alıyorum kendimi ezik hissettiğim için daha çok geriliyorum biran önce bitse bir bebeğim olsa da hayata tekrar bağlansam.

keşke benim de kızlığım bozulsa. benim korkum vajinada bir şey olması değil sadece zarın yırtılması, çok kanama olması gibi şeylerden korkuyorum ben. bir de ben pns başını alabiliyordum, buradan parmak egzersizlerini okudum ve kendi parmağımla deneyemiyorum, eşim yapabiliyor ama ben yapamıyorum. tek parmak ve pns aynı anda denemeyin diye okudum burdan o yüzden ara verdim pns denemeye ama dediğim gibi biraz da olsa başarıyor gibiydim hata mı yapıyorum bilemedim. iyi olsun derken geri gitmekten korkuyorum açıkçası. bir de kendi parmağımızla denemek zorunda mıyız? çok acayip geliyor bana.

canım p.. denemesi yapabiliyosan devam et bence nerden başladığın önemli değil.

kızlar bu konuda bilginiz var mı? bu ne demek oluyor şimdi ?çok şaşkınım

benim de parmak denemesi yaparken kan gelmişti, kurtuldum sandım ama değilmiş. doktor kızlığın duruyor dedi. o yüzden ben de yorum yapamıyorum.

Son düzenleme:

evet mantıklı onuda deneyım cnm 3yıllık evlıyım gecen yıl nisan ayında gırdık ılıskıye ılaclarle doktor la beraber yanı uzun hıkaye..

kendime dokunamazken pns denemesi yapabilmek de çok saçma geliyor düşününce. off çok fena bir dert allah herkesi kurtarsın. size de çok teşekkür ederim, baya bir şeyler öğrendim forum sayesinde.

öyle düşünme canım normal ilişki yaşayanlar da kendilerine dokunmuyorlar ama ilişkiye de giriyorlar sen denedim başı giriyordu dediğin için ben devam et diyorum biz o aşamaya gelmek için çok zaman harcadık hem yalnız değilsin kendi parmağını sokamayıp aparat deneyen p... deneyen eş parmağı deneyen arkadaşlar var yani.

senın adına cok sevındım ha gayret :)
bende p.. o bolgeye yaklastırsam ucarım herhalde :)

ben varım arapça okurum cok ıyı bır fıkır bende soyle desem
bırbırımıze okusak ? müminin mümin kardeşine temiz ağız( o kişi için gıybet dedıkodu yapmamıs demek) ile yapılan dua kabuldur derler
ben sana sen nursenaya gıbı okusak

seni çok iyi anlıyorum
parmak denemesı bıle bana oyle bır guven verdıkı anlatamam
ılkdefa esımın yanında korkmuyorum ısterse hayır demıcek gıbıym :)
devam et pes etme kendı kendımıze o bolgeye ıstersek bısey gırıcegı sınyalı verırsek bu korkuyu yeneriz

Canım arkadaşın da dediği gibi, kanın rengi çok açık bir kırmızı oluyor, hatta pembemsi ve sadece birkaç damla oluyor:)

yok cnm o kanama kısıden kısye degısıyor mesela benım hıc canım yanmadı ama cok kanamam oldu hatta 1 bucuk gun fln surdu hafıf de bı sızlama ama bellı olmaz arkadsın zedelenmısde olabılr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…