- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.081
Canımm Türkçesindenn Okurumm Bidee annemee Okuturumm HepiMizz İçinn.. BEncee GüzeLL düşünCee oLUrrr)
ufak falan deme canım sen yapmaya devam et direkt soktuysan zor oluyor pamuk pek kaymıyor bunu dikkate al canım hepimiz aynıydık delik olduğuna bile inanmıyorduk hepimiz senin gibi başladık oldukça kendimize güvenimiz geldi devam ettik, merak ettiğin olursa hepimiz egzersiz aşamasındayız yardımcı oluruz canım.
uyusturucusprey sıktım ya benım bacaklarımı acamama sorunum var bıde cokrahatsız oluyorum oraya bısey gırdıgınde aslındaesımle sadece 1 defa ılıskıye gırdım o kadar devamı gelmedı yanı kan fln geldı
ben gündüz aparat çalışıyorum akşam da p... denemesi canım.
yağmur cnm hamileymişsin nası sevindim bilemezsin,hayırlısıyla büyütmek nasip etsin inş,allah bizlere de nasip etsin en yakıın zamanda inş.bu arada byn_ukalaa tebrikler sen de yenmişpsin bunlar ne güzel haberler böyle insan gaza geliyo valla
hımm iyimşş cnm senin bizimm beyfendii pek p..s denemesi yapmayı sevmiyoo.. oLmayıncaa çabuk sinirLeniyorr strese sokuyor benii... senn şansLıymşssn cnm...
keşke benim de kızlığım bozulsa. benim korkum vajinada bir şey olması değil sadece zarın yırtılması, çok kanama olması gibi şeylerden korkuyorum ben. bir de ben pns başını alabiliyordum, buradan parmak egzersizlerini okudum ve kendi parmağımla deneyemiyorum, eşim yapabiliyor ama ben yapamıyorum. tek parmak ve pns aynı anda denemeyin diye okudum burdan o yüzden ara verdim pns denemeye ama dediğim gibi biraz da olsa başarıyor gibiydim hata mı yapıyorum bilemedim. iyi olsun derken geri gitmekten korkuyorum açıkçası. bir de kendi parmağımızla denemek zorunda mıyız? çok acayip geliyor bana.
canım p.. denemesi yapabiliyosan devam et bence nerden başladığın önemli değil.
kızlar bu konuda bilginiz var mı? bu ne demek oluyor şimdi ?çok şaşkınımarkadaşlar biraz önce tuvalete gittigimde ne göreyim kan gelmiş adetim yeni bitmişti adet olamaz ,biz bugun denedik biraz girdi demiştim ya ( o an yanma gibi şeyler de oldu) eşime gösterdim galiba kızlıgım bozuldu bana bu konuda yardım edebilecek var mı? (aglayım mı güleyim mi düştüğüm duruma bak bu vajinismus insanı ne hallere sokuyor kaç yıllık egitimciyim kızlıgım mı bozuldu noldu anlayamıyorum) yorumlarınıza ihtiyacım var
kızlar bu konuda bilginiz var mı? bu ne demek oluyor şimdi ?çok şaşkınım
canım biz daha hiç ilişkiye giremedik bende de vardı bacaklarımı açamama sorunu o yüzden ben üstte deniyorum yavaş yavaş başla egzersizlere zaten zar da gitmiş kolay olur bacaklarını esnetmeye çalış canım herkes diyor açıp oturmalıymışız bagdaş falan kurup aynanın karşısına geç bacaklarını aç otur derin derin nefes al ıkın rahatla biraz devamı gelecek göreceksin, ne kadar zamanlık evlisin?
kendime dokunamazken pns denemesi yapabilmek de çok saçma geliyor düşününce. off çok fena bir dert allah herkesi kurtarsın. size de çok teşekkür ederim, baya bir şeyler öğrendim forum sayesinde.
kızlar bu konuda bilginiz var mı? bu ne demek oluyor şimdi ?çok şaşkınım
senın adına cok sevındım ha gayret :)arkadaşlar ben dün parmak egzersizi yapmıştım ya kendime güvenim geldi,biraz önce eşimle denedik girebildi biraz bu benim için süper bir şey eşim bir yılda alamdıgımız yolu aldık dedi çok sevinçliyim parmaga devam
ben varım arapça okurum cok ıyı bır fıkır bende soyle desemAmin canım inşallah.. Kızlar bakın hep aklıma geliyor da demiyordum. Bu listedekiler ve yeni eklenecek olanlar 30 eylüle kadar en az bir tane Yasin-i Şerif okusun diyorum ne dersiniz.. Yasin suresi Kuran-ı Kerim'in kalbi biliyorsunuz, hatmetmek kadar sevap verilebiliyor.. Bu isteğimiz için niyet edip okuyalım, ardından birbirimize dua edelim. birimizin duası kabul olmaz da belki diğerinin ki daha makbul olur.. hem birbirimize edilen dua çok değerli Allah katında. Kuran okumayı bilmeyenler de bi şekilde bi yakınına okutsun olur mu..
uzun zamandır egzersız yapmaya calısıyorum ama hep basarısız oluyorum yanı kesınlıkle ucuna dahı sokamıordum aparatı.bıraz once kulak cubugu denedım cok ufak bılıorum ama en azından vaj ıcınde bıseylerin olduguna alısmam lazım ıcınde beklettım 3 kere denedım bı umut ıste ıcım kıpır kıpır oldu...
senın adına cok sevındım ha gayret :)
bende p.. o bolgeye yaklastırsam ucarım herhalde :)
canım ben de öyle diyordum ama şimdi daha iyiyim tam başardım sayılmaz ama olacak inşallah
Canım arkadaşın da dediği gibi, kanın rengi çok açık bir kırmızı oluyor, hatta pembemsi ve sadece birkaç damla oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?