- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.101
senın adına cok sevındım ha gayret :)
bende p.. o bolgeye yaklastırsam ucarım herhalde :)
ben varım arapça okurum cok ıyı bır fıkır bende soyle desem
bırbırımıze okusak ? müminin mümin kardeşine temiz ağız( o kişi için gıybet dedıkodu yapmamıs demek) ile yapılan dua kabuldur derler
ben sana sen nursenaya gıbı okusak
seni çok iyi anlıyorum
parmak denemesı bıle bana oyle bır guven verdıkı anlatamam
ılkdefa esımın yanında korkmuyorum ısterse hayır demıcek gıbıym :)
devam et pes etme kendı kendımıze o bolgeye ıstersek bısey gırıcegı sınyalı verırsek bu korkuyu yeneriz
[ canım ben de öyle diyordum ama şimdi daha iyiyim tam başardım sayılmaz ama olacak inşallah
zamanla canım nerden nereye geldık bunada şükür yeterki kaçmıyalım bugun mısafırler var gıtmesını 4 gozle beklıyorum egsersız ıcın
pre... alıdm bıdeo keyın kayganlastırıcı kremını dun kremsız denemıstım bugun kremlı denıcem ve ıkı parmak da denerım
bakalım inş ıkı parmağa kısa zamanda gecerım:)
annem, eşimin annesi ve kız kardeşim biliyor. kimseye söylemesem çatlardım sanırım, insan illa birilerine anlatmak rahatlamak istiyor ama şimdi de her dakika soruyorlar durum nedir diye bazen pişman oluyorum. ama yine olsa yine söylerdim, anneciğim az koşmadı benimle doktoraArkadaşLAr bu sorunuu Sadece kendiniz Ve eŞiniz mi BiLiyoor Yoksa Çevresinizde biLiyor muu ???
BEnimde biLenn pek Çok Kişi Var.. Ama Her gördüklernde SoruoLAr oLMadı mı haLaa ? Diyee Sinir oLmaya başLadımm..Keşke Sadece Anneme soLeseydmm diorumm Şimdii SAdeceee... Bidee Çok basitt ne var bunda die nasihat verenlere sinir OLuyormm.
kayınvalidem geçen gün günaha giriyorsunuz dedi, o an ben de çok sinirlendim ama allahtan saygısızlık etmedim yine de. anneme de kızınızın canı ne tatlıymış demiş. çok insan bilince baskı daha da artıyor. bir tek anneye söylemek en iyisi. kız kardeşiniz varsa ona da söyleyebilirsiniz bence, çok iyi dert ortağı oldu benim kardeşim.
Amin canım inşallah.. Kızlar bakın hep aklıma geliyor da demiyordum. Bu listedekiler ve yeni eklenecek olanlar 30 eylüle kadar en az bir tane Yasin-i Şerif okusun diyorum ne dersiniz.. Yasin suresi Kuran-ı Kerim'in kalbi biliyorsunuz, hatmetmek kadar sevap verilebiliyor.. Bu isteğimiz için niyet edip okuyalım, ardından birbirimize dua edelim. birimizin duası kabul olmaz da belki diğerinin ki daha makbul olur.. hem birbirimize edilen dua çok değerli Allah katında. Kuran okumayı bilmeyenler de bi şekilde bi yakınına okutsun olur mu..
ArkadaşLAr bu sorunuu Sadece kendiniz Ve eŞiniz mi BiLiyoor Yoksa Çevresinizde biLiyor muu ???
benimde esim saolsun evlendıgımızın ertesı gun annesıne soyledı bana ınanmadılar doktora goturdulerkızmıyım deılmıyım dıe esım benden emın cunku 5 yıllıkbı ılıskımız vardı ama annesı baskı yapınca engel olamadı daha sonra kayınvalıdem hocalara annem dokorlara goturdu.o sorular zaten ınsanıo kadar boguyokı.sımdı sadece kuzenım bılıyor herkez hallettıgımızı zannedıyor ve sımdıde cocuk dıye yıyıp bıtırıyolar benı yanı cevremız aslında bızım psıkolojımızı bozuyor kendımız deıl bence
o zaman da çocuk diye yiyip bitirecekler ama bizi. 27 yaşındayım ben, eşim de ben de ailelerimizin ilk çocuklarıyız, dört gözle bekliyorlardı evlenelim diye. şu an bile benim evliliğimden çok torunun geçikmesi sebebiyle endişeliler. "oldu ama çocuk düşünmüyoruz" desek, evlatlıktan reddederler herhaldekimseye söylememek en iyisi.ben kuzenime ve arkadaşıma söylemiştim sonra onlara da oldu dedim.şu an kimse bilmiyo o an rahatlıyosun belki ama sonra pişman oluyosun dedikleri gibi insanda baskı yaratıyo.tavsiyem kimseye söylemeyin ve dua edin rabbimize sığının o zaten bi çıkış yolu gösteriyo.
o zaman da çocuk diye yiyip bitirecekler ama bizi. 27 yaşındayım ben, eşim de ben de ailelerimizin ilk çocuklarıyız, dört gözle bekliyorlardı evlenelim diye. şu an bile benim evliliğimden çok torunun geçikmesi sebebiyle endişeliler. "oldu ama çocuk düşünmüyoruz" desek, evlatlıktan reddederler herhalde
akaycım düşüncen çok güzel bende okuyacam inş.bide meryem suresini okumayı düşünüyordum
kendime dokunamazken pns denemesi yapabilmek de çok saçma geliyor düşününce. off çok fena bir dert allah herkesi kurtarsın. size de çok teşekkür ederim, baya bir şeyler öğrendim forum sayesinde.
pati22 [/B .!.:ben varım arapça okurum cok ıyı bır fıkır bende soyle desem
bırbırımıze okusak ? müminin mümin kardeşine temiz ağız( o kişi için gıybet dedıkodu yapmamıs demek) ile yapılan dua kabuldur derler
ben sana sen nursenaya gıbı okusak
ArkadaşLAr bu sorunuu Sadece kendiniz Ve eŞiniz mi BiLiyoor Yoksa Çevresinizde biLiyor muu ???
evet çok güzel olur.bence fetih suresini de okuyalım işimiz kolaylaşsın die.bu arada bişey sorum ben orta parmağımı aldım en son biraz sızı oldu üst kısımlarda.bu durum normal mi??siz kaç dk tutuyosunuz içerde benm egzersizlerim 10 dk.sürüyo anca bazıları 40 dk. dan bahsediyo o süre çok değil mi???
siz yine iyi ailelerinizin ilk çocuğusunuz.ben de eşim de ailelerin tek çocuğuyuz başka kardeşimiz yok.biz ne yapalım sence:)
canm yaaaaaaaaaaa çok tatlı çok güzeller allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin işallahbende istiorum yaaa çok duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?