Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet bende oyle dusunuyorum hatta beklettım dondurdum fln ama o an o kadar mutlu oldumkı :)))

[ canım ben de öyle diyordum ama şimdi daha iyiyim tam başardım sayılmaz ama olacak inşallah

zamanla canım nerden nereye geldık bunada şükür yeterki kaçmıyalım bugun mısafırler var gıtmesını 4 gozle beklıyorum egsersız ıcın
pre... alıdm bıdeo keyın kayganlastırıcı kremını dun kremsız denemıstım bugun kremlı denıcem ve ıkı parmak da denerım
bakalım inş ıkı parmağa kısa zamanda gecerım:)

Son düzenleme:

inşallah canım ya rabbim herkesi kurtarsın inşallah ,çok zor birşey çünkü..eşimi bırak benim bile sabrım kalmadı artık,belki 10 defa gösterdim kırmızıyı olmuştur demi olmuştur demi diye sorarak, psikolojim yerlerde eşim de olmuştur illa ki olacak diyor ,bitsin artık çok yoruldum.

ArkadaşLAr bu sorunuu Sadece kendiniz Ve eŞiniz mi BiLiyoor Yoksa Çevresinizde biLiyor muu ???
annem, eşimin annesi ve kız kardeşim biliyor. kimseye söylemesem çatlardım sanırım, insan illa birilerine anlatmak rahatlamak istiyor ama şimdi de her dakika soruyorlar durum nedir diye bazen pişman oluyorum. ama yine olsa yine söylerdim, anneciğim az koşmadı benimle doktora

BEnimde biLenn pek Çok Kişi Var.. Ama Her gördüklernde SoruoLAr oLMadı mı haLaa ? Diyee Sinir oLmaya başLadımm..Keşke Sadece Anneme soLeseydmm diorumm Şimdii SAdeceee... Bidee Çok basitt ne var bunda die nasihat verenlere sinir OLuyormm.

kayınvalidem geçen gün günaha giriyorsunuz dedi, o an ben de çok sinirlendim ama allahtan saygısızlık etmedim yine de. anneme de kızınızın canı ne tatlıymış demiş. çok insan bilince baskı daha da artıyor. bir tek anneye söylemek en iyisi. kız kardeşiniz varsa ona da söyleyebilirsiniz bence, çok iyi dert ortağı oldu benim kardeşim.

benimde esim saolsun evlendıgımızın ertesı gun annesıne soyledı bana ınanmadılar doktora goturdulerkızmıyım deılmıyım dıe esım benden emın cunku 5 yıllıkbı ılıskımız vardı ama annesı baskı yapınca engel olamadı daha sonra kayınvalıdem hocalara annem dokorlara goturdu.o sorular zaten ınsanıo kadar boguyokı.sımdı sadece kuzenım bılıyor herkez hallettıgımızı zannedıyor ve sımdıde cocuk dıye yıyıp bıtırıyolar benı yanı cevremız aslında bızım psıkolojımızı bozuyor kendımız deıl bence

evet çok güzel olur.bence fetih suresini de okuyalım işimiz kolaylaşsın die.bu arada bişey sorum ben orta parmağımı aldım en son biraz sızı oldu üst kısımlarda.bu durum normal mi??siz kaç dk tutuyosunuz içerde benm egzersizlerim 10 dk.sürüyo anca bazıları 40 dk. dan bahsediyo o süre çok değil mi???

ArkadaşLAr bu sorunuu Sadece kendiniz Ve eŞiniz mi BiLiyoor Yoksa Çevresinizde biLiyor muu ???

kimseye söylememek en iyisi.ben kuzenime ve arkadaşıma söylemiştim sonra onlara da oldu dedim.şu an kimse bilmiyo o an rahatlıyosun belki ama sonra pişman oluyosun dedikleri gibi insanda baskı yaratıyo.tavsiyem kimseye söylemeyin ve dua edin rabbimize sığının o zaten bi çıkış yolu gösteriyo.

benim de eşim söyledi annesine üç günlük evliydik sanırım. o da olabilir demiş, onun da bir arkadaşı ikibuçuk ay sonra ilişkiye girmiş, onu duyunca rahatlamıştık biraz. halam da hocaya gitmiş beş ay sonra ve hallolmuş hehe. valla olayın tıbbi boyutunu biliyorum ama ben de inansam iyi bir hoca var, giderim hocaya ne kaybederim ki, belki psikolojik açıdan da iyi hissettiriyordur. sonuçta beş ay ilişkiye giremeyen kadın tek okumayla halletmiş işini, ben her yolu denemeye karar verdim ha benim ilişkim de beş yıldı, uzun ilişkilerde daha çok oluyormuş bu sorun. beynini şartlandırıyormuşsun galiba ilişkiye girmeden yaşamalıyız diye.

o zaman da çocuk diye yiyip bitirecekler ama bizi. 27 yaşındayım ben, eşim de ben de ailelerimizin ilk çocuklarıyız, dört gözle bekliyorlardı evlenelim diye. şu an bile benim evliliğimden çok torunun geçikmesi sebebiyle endişeliler. "oldu ama çocuk düşünmüyoruz" desek, evlatlıktan reddederler herhalde

siz yine iyi ailelerinizin ilk çocuğusunuz.ben de eşim de ailelerin tek çocuğuyuz başka kardeşimiz yok.biz ne yapalım sence:)

akaycım düşüncen çok güzel bende okuyacam inş.bide meryem suresini okumayı düşünüyordum

tamam canım sağolasın, tabi meryem suresini de oku tatlım ne güzel olur..

kendime dokunamazken pns denemesi yapabilmek de çok saçma geliyor düşününce. off çok fena bir dert allah herkesi kurtarsın. size de çok teşekkür ederim, baya bir şeyler öğrendim forum sayesinde.

canım p...s denemesi yap tabii ama parmak egzersizi yaparak ilerlediğinde kendine çok güveneceksin emin ol.. oraya parmağının girip ne kadar boşluk olduğunu kendin hissettiğin zaman kafandaki çoğu düşünce değişiyor, rahatlıyorsun..

sağol canım.. şimdi öyle yaparsak karışıklık olabilir tatlım, işimiz zorlaşır,listeye yeni eklenenler de olur muhakkak.. önce okuyalım, ardından dediğin gibi temiz ağızla birbirimize dua edelim aynı şeyi diyoruz bir nevi..

benim eşim ve sizden başkası bilmiyor canım..

olur tatlım,içimizden ne gelirse okuruz,yasin, fetih, meryem okuyabildiğimiz kadar okumaya çalışalım.. canım sızı kastığından olmuştur normaldir, yanma gibi bişeyse bazı zamanlarda bende de oluyor, arkadaşlarda da oluyor..egzersiz süresi de illa 40 dk falan diye bişey yok, uzun tutmamız alışması açısından iyi oluyor işte.. bence nasıl olsa başına geçiyorsun 10dk'da kalkma biraz daha uğraş derim.. içerde git-gel yap, daire çizmeye çalış..yenme süremizi kısaltabilir..

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…