Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba canım bende 6 yıllık öğretmenim aynı şeyler bi kaç hafta önce bende yaşadım,yanma oldu bendede birazı girdi ve k.... geldi,yani olduu seninkide olmuş,hatta biz eşimle inanmadık nekadar komiğiz birbirimizin heryerine baktık acaba dişimiz mi kanadı kafamızda biyermi kanadı bilmem ne çünkü yatağa bulaşmış hafif düşünsene slaak gibiydik hala inanmadık yani...ama bundan sonra dikkat et ben etmedim böle hep çıplak ayakla gezdim o günden sonra çok acayip şekilde iltihap oldu ayaklarını sıcak tut canım öpüyorum...

canım eşinin yeni işi hayırlı uğurlu olsun inşallah
acaba listeye benidemi eklesen. çünkü dün denedik girmiyoki hepsi
sadece ucu giriyo napçam

bizde bugün aparat ve parmak çalışması yaptık.
önce kendim yapıyorum aparatı sonra eşim yönlendiriyor.
sonrada önce bir sonra iki parmak yaptık.eşimin parmağı.

amin canım Allah razı olsun dua edin bizler için Rabbim kolay doğum nasip eylesin kadınların işi ne zor ya

inşallah kolay doğumun olur canım,Allah yardımcın olsun hiç doğumu düşünme sakın internetten doğum falan izleme,kolay olacaktır benim görümcem ebe yani binde bir oluyo sorunlar yada daha fazla yüzdesi hiç telaşlanma:)öptümmmmmm

et hissi yok canım sert plastik

çok geçmiş olsun canım. Allah istediğin zaman yine sana sağlıklı sıhhatli bebek verir inşallah.

sağolasın canım desteğin için...valla bir kere doğum videosu izledim oda kolay doğurdu :) şimdi izlemiyorum.Rabbim tüm hamişlere nasip etsin.bende öpüyorum

zaten sağdan soldan dinlediğimiz kötü ilk gece hikayelerinden dolayı bu durumdayız. mademki eşinin dokunmasından hoşlanıyorsun parmak egzersizini eşine yaptır. hepimize ilk aşamada itici geldi ama 3 parmağını birden sokan arkadaşlar var burada.

geçen gün bendende gelmişti buradaki arkadaşlar kendi sıvın dediler

öyle bir çöküntü oluyorki insanda değil evi temizlemek tuvalete gitmek istemiyor insan o kadar ağırlık oluyor

Arkadaşlar buradaki tüm yorumları tek tek okumuştum ve buradaki yazılar bana güç verdi. ben doktor saygın beye gidiyordum. o bana aparat verdi. ben ilk başlarda küçücük aparatı bile alamıyordum içime çok ağladım dua ettim. dr un tedaviside buradaki arkadaşlarınki ile aynı ama ben parmağa cesaret edememiştim.çalışmalarda aparatın boyu her defasında büyüdü. dr eşinle de çalış gel dedi. ama eşim kabul etmedi. büyük bir kavga koptu aramızda.son kez deneyelim dedi. ben onun üstündeydim baya uğraştım çoğunu aldım sonra o üstüme geçti ve o kadar kolay girdiki ben inanamadım eşime barışmak için yalan mı attın dedim. ama kan gelmişti biraz. daha sonraki günlerde iki kez daha denedik deneme öncesi aparatla çalıştım. ben ilk önce onun üstünde deniyorum sonra o üste geçiyor kolay oluyor. ama son defasında biraz fazla kan geldi ama acımadı. dr biraz ara verin dedi. bayramda başaramadım ama bayram sonrası başardım. çok teşekkürler tüm yorum paylaşan dostlara. güç verdi bana. ben çok güvensizdim kendime ama oldu. darısı başınıza. sevgiyle kalın...

canım bende ikinci denememde yarıya kadar alabildim çok kasılıyorum. listenize benide yazın. dediğin gibi dua edelim. ben 4444 salatı tefriciye okumuştum ama neredeyse 1 yıl oldu

sende soranlara oldu de sussunlar. biz kimseye demedik. benim tek sırdaşlarım sizlersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…