- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.121
arkadaşlar biraz önce tuvalete gittigimde ne göreyim kan gelmiş adetim yeni bitmişti adet olamaz ,biz bugun denedik biraz girdi demiştim ya ( o an yanma gibi şeyler de oldu) eşime gösterdim galiba kızlıgım bozuldu bana bu konuda yardım edebilecek var mı? (aglayım mı güleyim mi düştüğüm duruma bak bu vajinismus insanı ne hallere sokuyor kaç yıllık egitimciyim kızlıgım mı bozuldu noldu anlayamıyorum) yorumlarınıza ihtiyacım var
canım güzel tabii.. sağlıkla doğsun büyüsün inşallah topiğimizin tek prensi
Günaydın dostlar:)
Nasılsınız bakalım, hepinize güzel günler diliyorum, iyi egzersizler diliyorum. Bu sabah güzel birhaber vermek istiyorum size, hatıralrmısınız eski dostlar bilmem ama eşimin işsiz olduğunu söylemiştim, ok şükür sonunda iş buldu ve bu hafta başlıyooorr :)) Bunun verdiği morali de katarsak inşalalh 30 Eylül' e kadar herşey bitecek:))
Gelelmi 30 Eylül projemize; aşağıda adı geen arkadaşlardan gün gün egzersiz raporu istiyorum, özellikle AYBICE ve BUSEUMUT. Nedenini siz biliyosunuz:))) Ben dahil hepimiz burada birbirimize rapor verip birbirimizi gaza getirecez, anlaştık mı:)) 30 Eylül' den sonra da 29 Ekim organizasyonu var, ama sakın heveslenmeyin bu listeye girenleri o listeye almam, 30 Eylül' e kadar ya bitecek ya bitecek. AYBICE ve BUSEUMUT gözüm her ikinizin de üstünde, hele bir kaytarın ceza verecem bu defa size:))
30 Eylül Gelinleri Aday Listesi :
- Albuneaa
- Aybice
- Buseumut
- Ficklebird
- 357saco
- Sy16
- pati22
- naz8
Hadi kızlar vakit başladı:))
canım eşinin yeni işi hayırlı uğurlu olsun inşallah
acaba listeye benidemi eklesen. çünkü dün denedik girmiyoki hepsi
sadece ucu giriyo napçam
nazlı hepsi çok güzel yaaa:)inşallah sağlıkla doğar,hayırlısıyla giyer elbiselerini...
allah kolaylık versin, bizim üzerimizdeki torun baskısını düşünüyorum da sizinki kaç mislidir kimbilir. inşallah bir an önce olur bebişiniz, allah hepimize nasip etsin.
amin canım Allah razı olsun dua edin bizler için Rabbim kolay doğum nasip eylesin kadınların işi ne zor ya
bizde bugün aparat ve parmak çalışması yaptık.
önce kendim yapıyorum aparatı sonra eşim yönlendiriyor.
sonrada önce bir sonra iki parmak yaptık.eşimin parmağı.
ertelıye ertelıye 10 yıl geldin kendınde anlıyorsun artık sadece o girişte hafif sorun var ama orası esnek
bak iki parmakta alabılıyorsun denemekten ne kaybedersin o an geldiğinde kendını gerı cekme
burda yenenlerın yazdıklarını harfı harfı uygularsak yenerız
sakın o an geri çelilmesin sen bol bol ıkın hafif hafif girsin
olmadımı egsersize devam yenıden denemek pes etmek yok
bende aynen böyleyım o konuda basarısız olunca kendımı eksık hissettiğimden
eşime bır cok konuda cıtım cıkmıyor ... yenı gelın oldugumuzda eşlerimiz yandı :)
kızlar bişey dıcem önceden parmak kesınlıkle sokamam aparat daha yakın gelıyordu bana
şimdide parmaktan baska seyle denemek ıstemıyorum kulak çöpü bile itici
aparat kullanan arkadaşlar aparatarınız parmaktaki gibi et hissi verıyormu ?
ve diğer kızlar selamlar herkese ...
öncelilke özüm seni çok merak ediyordum uzun zamandır şuraya gireyim bi bakayım d,yordum doğumun oldumu diye ..
sonra sizlere verebileceğim müjdeli bi haber olmuştu hamileydim hatta eşim bile sitedeki vajili arkadaşlarınla da paylaş demişti ..
ama ben sizlerle bu gün o müjdeyi değil üzüntümü paylaşıyorum..
dün itibariyle 7 haftalık gebeliğim sonlandı bebeğimi kaybettim
ve aslında bunu sizlerle paylaşmamın sebebi vajili kızlar size yaşadıklarımı ve hissettirdiklerini anlatmak ..
bende burdaki kızların çoook büyük desteğini alarak vajiyi yenmiştim kendi kendime eşimin de desteğiyle tabi ama vajinal muayenede hala korkuyordum alttan bakılamıyordu , sonra hamile kaldım doktor bakmak için çok uğraştı ama olmadı tam aşamamışın galiba sen bunu dedi tedavine devam et dedi , önemsemedik nasılsa bi kaç haftaya karından bakılır hale gelecek diye ama öyle bir şey olduki 6. haftada bebeğin kalp atışı yok dedi ertesi hafta tekrar bakalım oldu ve evet bebek yaşamıyodu , bunu gerçekten onaylamak için çok zorda olsa vajinal muayene yapıldı ve son aşama kürtaj oldum , acı da olsa şimdi aklım başıma geldi sizleride uyarmak istedim ne olursa olsun vajiden tamaaaaamen kurtulmadan eşinizle çokça denemeler yapıp artık herşey tamam vajinal muayenede doktorun aparatlarını da alabilecek düzeyle olmadan sakın gebe kalmayın inanın herşey çok ama çok zor oluyo , eşiniz ve siz sağlıklıysanız çocuk ya olmassa diye sakın düşünmeyin oluyomuş ben denedim hemen gebe kaldım buna alışırken mutlaka ama mutlaka KORUNMAYI unutmayın ...
inşallah kolay doğumun olur canım,Allah yardımcın olsun hiç doğumu düşünme sakın internetten doğum falan izleme,kolay olacaktır benim görümcem ebe yani binde bir oluyo sorunlar yada daha fazla yüzdesi hiç telaşlanma:)öptümmmmmm
off ben de yazayım başıma gelenleri de rahatlarım belki biraz. ben üç aylık evliyim, ve ilişkiye giremedik henüz. benim annem ve eşimin annesi biliyor durumu, iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum ama doktora giderken yanımda destekçim olsun istedim. eşim zaten annesiyle çok yakın, ikisinden de akıl aldık sağolsunlar ama sık sık da "hala olmadı mı" diye didikliyorlar. iki kez doktora gittim. ilkine giderken kendi teşhisimi koymuştum zaten kesin vajinismusum diyordum. ama doktor vajinismuslu hastaların muayeneden çok çekindiklerini benim rahat olduğumu söyledi, muayene etti. çok gerilmedim nedense, senin öyle bir durumun yok dedi anestol ve jel verip gönderdi. kendini incele, tanı vs. gibi şeyler söyledi, ancak sonuç alamadık. bu kez başka bir jinekoloğa gittim. o da "bakireyseniz muayene edemeyiz, siz vajinismus olduğunuzu düşünüyor musunuz" dedi. evet dediğimde teşhis mi koyacaktı bilmiyorumneyse ben de ilk doktorun söylediklerini anlattım, "çok ileri bir vaka olmayabilir ama sorun senin kafanda gibi" dedi bu sefer. ha bir de bizim ailede herkeste yaşandı bu durum, evliliği biten iki akrabam var, halamın beş ay sürmüş, annem, teyzem herkeste olmuş, genetik bir tarafı da mı var bilmiyorum. kuzrenimin ameliyat olması gerekti hatta. onu da anlattım doktora, o da anatomimde bir sorun olabileceğini düşünüp ultrason istedi. cuma ultrasona giriyorum ve bir an önce teşhisin konmasını bekliyorum, şimdiden psikologları araştırmaya başladım bu işi ertelemeye hiç niyetim yok. benim de eşim çok anlayışlı ama uzadıkça daha çok geriliyorum sabaha kadar ağladığım oluyor, eşim de esas benim üzülmeme üzülüyor. "hep böyle de yaşasak senden vazgeçecek değilim" diyor ama dediğim gibi iki örnek var önümde evliliği biten, endişeleniyorum ister istemez. 27 yaşındayım, beş senelik ilişkimden sonra evlendim. küçücük, tanımadan bilmeden evlenen insanların çabucak ilişkiye girmelerine şaşıp kalıyorum. neyse burdan okuduktan sonra parmak egzersizlerine başladım ve çok zorlanıyorum. eşimin dokunması daha kolay geliyor bana, ben hemen vazgeçmek istiyorum çünkü. aslında benim endişem sadece kızlık zarı, burda pek çok kişide okuduğum gibi benim de canım çok tatlıdır, kafamdan acı hissini atsam başarabilirim biliyorum, ama olmuyor.
ha son sözüm de bekar bayanlara, lütfen okumasınlar bu sayfayı, ben de vajinismus hakkında pek çok şey okumuştum evlenmeden önce etkilenmiş olabilirim, akışına bıraksınlar, bu konuları deşmek çok da iyi değil.
Kızlarr bişi Sorcamm Akşam egzersizz yaparkenn parmağımaa beyazz kremm gibii bişiler geldii.. Bebe yağı mıı yapmıştırr onu ? birde 2 parmağımı iLerletemioyorumm yapabilen arkadaşlar yardımcıı olurlarsa sevinirimm..
off yaa bizimki zaten yeter bide onlar öle hasta falan olmasınlar ayy allah korusun:78::78:walla bende ağlama krizlerine giriorum yapamayınca o da bana ömrümün sonuna kadarda olsa ben beklerim dio ben senle bunun içinmi evlendim dio ben tekrar başlıorum tabi zırlaamayayaa walla bunu düşünmekten başka bişey yapamıorum evi temizlemek bile gelmio içimden zorla yapıorum tabi ben yaşlandım yaaa daha 24yaşındayım kendimi çok yaşlı hissediorum offf bu dertten kurtulsak artık yaa bende bittim yani
ben zaten hemen olmasını beklemiyorum belki küçük bi adım bu ama sevinçliyim şu anda
Amin canım inşallah.. Kızlar bakın hep aklıma geliyor da demiyordum. Bu listedekiler ve yeni eklenecek olanlar 30 eylüle kadar en az bir tane Yasin-i Şerif okusun diyorum ne dersiniz.. Yasin suresi Kuran-ı Kerim'in kalbi biliyorsunuz, hatmetmek kadar sevap verilebiliyor.. Bu isteğimiz için niyet edip okuyalım, ardından birbirimize dua edelim. birimizin duası kabul olmaz da belki diğerinin ki daha makbul olur.. hem birbirimize edilen dua çok değerli Allah katında. Kuran okumayı bilmeyenler de bi şekilde bi yakınına okutsun olur mu..
BEnimde biLenn pek Çok Kişi Var.. Ama Her gördüklernde SoruoLAr oLMadı mı haLaa ? Diyee Sinir oLmaya başLadımm..Keşke Sadece Anneme soLeseydmm diorumm Şimdii SAdeceee... Bidee Çok basitt ne var bunda die nasihat verenlere sinir OLuyormm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?