- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.141
BEnimde biLenn pek Çok Kişi Var.. Ama Her gördüklernde SoruoLAr oLMadı mı haLaa ? Diyee Sinir oLmaya başLadımm..Keşke Sadece Anneme soLeseydmm diorumm Şimdii SAdeceee... Bidee Çok basitt ne var bunda die nasihat verenlere sinir OLuyormm.
Arkadaşlar buradaki tüm yorumları tek tek okumuştum ve buradaki yazılar bana güç verdi. ben doktor saygın beye gidiyordum. o bana aparat verdi. ben ilk başlarda küçücük aparatı bile alamıyordum içime çok ağladım dua ettim. dr un tedaviside buradaki arkadaşlarınki ile aynı ama ben parmağa cesaret edememiştim.çalışmalarda aparatın boyu her defasında büyüdü. dr eşinle de çalış gel dedi. ama eşim kabul etmedi. büyük bir kavga koptu aramızda.son kez deneyelim dedi. ben onun üstündeydim baya uğraştım çoğunu aldım sonra o üstüme geçti ve o kadar kolay girdiki ben inanamadım eşime barışmak için yalan mı attın dedim. ama kan gelmişti biraz. daha sonraki günlerde iki kez daha denedik deneme öncesi aparatla çalıştım. ben ilk önce onun üstünde deniyorum sonra o üste geçiyor kolay oluyor. ama son defasında biraz fazla kan geldi ama acımadı. dr biraz ara verin dedi. bayramda başaramadım ama bayram sonrası başardım. çok teşekkürler tüm yorum paylaşan dostlara. güç verdi bana. ben çok güvensizdim kendime ama oldu. darısı başınıza. sevgiyle kalın...
canım bende ikinci denememde yarıya kadar alabildim çok kasılıyorum. listenize benide yazın. dediğin gibi dua edelim. ben 4444 salatı tefriciye okumuştum ama neredeyse 1 yıl oldu
sende soranlara oldu de sussunlar. biz kimseye demedik. benim tek sırdaşlarım sizlersiniz
seni de ekleyelim beni de eklediler benimde birazı girdi,ilk gelin biz olacağız minel inşallah
bizde kimseye demedik,ben söylenilmezse daha az zarar vereceğine inanıyorum,bi kişiye bile söyleseniz olmaz
Arkadaşlar buradaki tüm yorumları tek tek okumuştum ve buradaki yazılar bana güç verdi. ben doktor saygın beye gidiyordum. o bana aparat verdi. ben ilk başlarda küçücük aparatı bile alamıyordum içime çok ağladım dua ettim. dr un tedaviside buradaki arkadaşlarınki ile aynı ama ben parmağa cesaret edememiştim.çalışmalarda aparatın boyu her defasında büyüdü. dr eşinle de çalış gel dedi. ama eşim kabul etmedi. büyük bir kavga koptu aramızda.son kez deneyelim dedi. ben onun üstündeydim baya uğraştım çoğunu aldım sonra o üstüme geçti ve o kadar kolay girdiki ben inanamadım eşime barışmak için yalan mı attın dedim. ama kan gelmişti biraz. daha sonraki günlerde iki kez daha denedik deneme öncesi aparatla çalıştım. ben ilk önce onun üstünde deniyorum sonra o üste geçiyor kolay oluyor. ama son defasında biraz fazla kan geldi ama acımadı. dr biraz ara verin dedi. bayramda başaramadım ama bayram sonrası başardım. çok teşekkürler tüm yorum paylaşan dostlara. güç verdi bana. ben çok güvensizdim kendime ama oldu. darısı başınıza. sevgiyle kalın...
tebrik ederim canım.. mutluluğun daim olsun.
tamam canım sen de katıl.. birbirimiz için dua edince daha makbul olur inşallah.. Albunea görünce ekler seni de eylül gelinleri listesine.. bi kez aldın tatlım aslında,artık bundan sonrakileri deneme gibi değil de akışına bırakarak, yeterince ıslanarak yapsan daha iyi olmaz mı.. senin gibi ben de aparatı içerde bekleten o arkadaştan etkilenmiştim, öyle yenmene çok sevindim(yendin diyorum, çünkü 1kez olunca devamı gelir merak etme) reglim bitip egzersizlerime başlayınca uygulicam inşallah.. Çok mantıklı geldi bana da.. zarı iyice esnetiriz o şekildebu arada albunea nehirsakaryayı da eklermisin listeye..
bizde kimseye demedik,ben söylenilmezse daha az zarar vereceğine inanıyorum,bi kişiye bile söyleseniz olmaz
katılıyorum sana.. haberleri olsa sora sora deli ederlerdi insanı.. tıpkı şimdi okuldaki arkadaşların bile çocuk sorması gibi.. daha 1yıl oldu evleneli, millet benden çok istiyo bebeğimin olmasını:) inşallah aşarız da o da olur..
benimde vajide tam anlamıyla ağrm yok ama tam göbeğimin bittiği yerde altta çizgi şeklinde bi ağrı var karnımın alt kısmında ve birazı girdiği için oldu bence,regliym bi de ama regl ağrısı değil akıntıyı da farkedemiyorum oyüzden kesinlikle ayağına çorap giy ben ona yoruyorum
canım demekki dünkü denememizde tam hazır değilmişiz. tam hazır olup yapmak gerekiyormuş. yani duygularla.hadi yapalım demekle değil. ben düne şartlamıştım kendimi. şartlayarak değilde isteyerek yaparsak olacak galiba. karnım çok ağrıyor bir haftadır. doktora daha önce ilk aparat denediğimde sormuştum karın ağrısı normal çünkü aparat rahim duvarına çarpıyor. rahim duvarı sonrasındaki saatlerdede kasılır demişti.
bana da öyle dedi, bir şeyin yok dedi ama :Sben oldum hiçbir sorun yok dedi doktor hatta bana muayene oluyosan yapabilirsin dedi ama
valla benim 3 bitti sen düşün yani bana sorulan soruları,artık böyle hamile birilerini duyunca çevreden sevinşyorum tabii ama içöten içe bir hüzün oluyor kıskançlık gibi nebilim yaa
gözün aydın canım.
peki şimdi kasılmaların oluyormu.bendede ucundan biraz fazlası giriyor gibi ama bana doğru her ittirdiğinde ben istem dışı kasılıyorum
arkadaşlar hepiniz jinekolojik muayene oldunuz mu? teşhis kondu mu yani tam olarak vajinismus diye? bakın kuzenim böyle bir sorun yaşadı sorunu psikolojik değilmiş. tam olarak bilmiyorum ama kist gibi bir şey varmış sanırım, yani olmuyorsa vajinismustur diye de bir şey yok, önce kapsamlı bir muayene olun derim ben.
evet artık ödev gibi değil de isteyerek yapmaya çalış işte.. giyemeyip de bizi bekleyen şeylerimiz varya onları bu aralar kullansan iyi edersin tatlımkeyif alacağını falan düşün.. eşinden daha aktif olmaya çalış, bence başarılı olacaksın yine karın ağrısını takma bence geçer.. üşütmüşünüdr, yada enfeksiyon kapmışındır o bölgeyle uğraşırken.. geçmiicek gibi olursa doktora gidersin.. benim de bi aralar karnımın alt tarafı ve vajina içi o kadar ağrıyodu ki, ağrıdan ağlıyodum, bu ne bana bişey mi oldu diye.. birkaç gün sürdü, geçti.. tabi aynı olacak diye bişey yok da.. üşütmüşündür belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?