- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.161
evet kasılıyorum ama artık giriyor. ben aparatla çalışıyorum sonra eşimin üstüne sırtım dnük oturuyorum derin nefes alarak itekliyorum kontrol bendeyken daha rahatım. baya içine sokuyorum ama gel git yapamıyorum üsteyken. sonra eşim üste geçiyor galiba ora genişlediğinden çok kolay giriyor hatta eşim gel gitt yaptı. ama bacaklarımı tamamen açmada huzursuzum hala bide ben üste denemezsem alamıyorum ama bununda süreç olduğunu düşünüyorm. aparatla çalışmaya devam edicem ama çok kanadı sonuncuda dr fito krem sür ve ara ver dedi denemiyoruz şimdi. ama cidden acı yok sadece telaş. denemelerde kendi kendine orası sonsuz ve geniş bir tünel de. çünkü korkunca zor oluyor biraz. bi de ben şunu farkettim ben son deneme de eşim yaparken onu öpmye falan başladım o an çok rahatladım yani kafamız orda olmasa aşkla sevgiyle yanaşınca daha kolaylaşıyor. ucu giriyorsa dert etme sen başarmışsın bile. zaten ucy daha büyük ve o delikten girince o kadar kolay ki eşin denerken popona masaj yapsın bu beni rahatlatıyor. ve eşini sev o sırada. ve pes etme ben dr a gittim çok ağladım herkes başardı ben başaramadım die. ama buradaki yorumlar çok güç verdi. senin farkın yok. kafan raahatladıkça kasılman azalacak ama bu hemen olmuyor aparatla çalışırken düşün ilk önceleri hiç yapamazken zamanla kocaman aparatı alıyoruz. bu da zamanla olacak bence. inşallah herkes aşar bu sorunu.
ay sorma zaten pakedini bile açmadımki seksi geceliklerin. ne için aldık dediğin gibi onları giyelim. kime saklıycaz dimi.
kızz insan açmaz mı paketini.. ben giydim ara aratabii ki giy tatlım, faydası olur bence.. hadi ben çıkıyorum, markete gitcez.. off hiç de canım istemiyo da misafir gelcek yarın.. neyse hadi görüşürüz kızlar..
hehe ben hep giyiyorum valla faydası olduğundan değil ama hoşuma gidiyor gecelikler. ne güzelrengarenkkızz insan açmaz mı paketini.. ben giydim ara aratabii ki giy tatlım, faydası olur bence.. hadi ben çıkıyorum, markete gitcez.. off hiç de canım istemiyo da misafir gelcek yarın.. neyse hadi görüşürüz kızlar..
canım eşinin yeni işi hayırlı uğurlu olsun inşallah
acaba listeye benidemi eklesen. çünkü dün denedik girmiyoki hepsi
sadece ucu giriyo napçam
valla benim 3 bitti sen düşün yani bana sorulan soruları,artık böyle hamile birilerini duyunca çevreden sevinşyorum tabii ama içöten içe bir hüzün oluyor kıskançlık gibi nebilim yaa
kızlar aparatı içimde 1 saatten fazla bekletip deneme yapmıştım 2gün önce karnım ağrıyor hala üşütmedim ben yaz günü bile evde patiklerle dolaşıyorum zaten kansızlıktan dolayı fazla üşüyen biriyim ama regl dönemim hariç hiç bu kadar ağrımamıştı karnım bugün tembellik mi yapsam ne, ben daha hiç muayene olmadım yalnız gitmeye utanıyorum olamam gibi geliyor eşim hayatta gelmez ultrason muayenesi olmuştum yumurtalıkların temiz demişti doktor şimdiden doğumdan falan da korkuyorum, keşke kimseye söylemeseydik daha rahat olurduk ama benim kızkardeşlerim ve annem, eşimin de annesi, kızkardeşi ve yengesi biliyor başta soruyorlardı ama eşim ikaz etti yatak odama karışmayın diye şimdi sesleri çıkmıyor,acaba kız değil de ondan mı korkuyor gibi lafları gelmişti kulağıma varın benim psilolojimi düşünün eşime doktora gidelim dedim de kabul etmedi bir de uzaktan akrabam olacaklar ben eşimden büyüğüm diye istemediler eşim 10yıl peşimden koştu hazmedemediler, bana çok düşkün allahtan ne yaparlarsa yapsınlar benden soğutamıyorlar, çok uzun yazıyorum kızlar farkındayım ama burada gurbetteyim fazla arkadaşım yok sizleri kendime yakın buluyorum içimi döküyorum.
kıskanclıkdeıl cnm(gecen yıl evlenen kuzenımın hamıle kaldıgını ogrenınce hıckıra hıckıra agladım esımın yanında tel de almıstık haberı inşallah bızımde olacak hepımızı n
Arkadaşlar buradaki tüm yorumları tek tek okumuştum ve buradaki yazılar bana güç verdi. ben doktor saygın beye gidiyordum. o bana aparat verdi. ben ilk başlarda küçücük aparatı bile alamıyordum içime çok ağladım dua ettim. dr un tedaviside buradaki arkadaşlarınki ile aynı ama ben parmağa cesaret edememiştim.çalışmalarda aparatın boyu her defasında büyüdü. dr eşinle de çalış gel dedi. ama eşim kabul etmedi. büyük bir kavga koptu aramızda.son kez deneyelim dedi. ben onun üstündeydim baya uğraştım çoğunu aldım sonra o üstüme geçti ve o kadar kolay girdiki ben inanamadım eşime barışmak için yalan mı attın dedim. ama kan gelmişti biraz. daha sonraki günlerde iki kez daha denedik deneme öncesi aparatla çalıştım. ben ilk önce onun üstünde deniyorum sonra o üste geçiyor kolay oluyor. ama son defasında biraz fazla kan geldi ama acımadı. dr biraz ara verin dedi. bayramda başaramadım ama bayram sonrası başardım. çok teşekkürler tüm yorum paylaşan dostlara. güç verdi bana. ben çok güvensizdim kendime ama oldu. darısı başınıza. sevgiyle kalın...
çevrenizdekilere oldu deyin kızlar yaa yoksa onların lafı bitmez canlarım:)
arkadaşlar bu kızlık zarından gelen kan 1 defa mı yoksa 1 kaçgün devamlı mı geliyor tecrübeli arkadaşalr cevaplayabilirler mi
arkadaşlar bu kızlık zarından gelen kan 1 defa mı yoksa 1 kaçgün devamlı mı geliyor tecrübeli arkadaşalr cevaplayabilirler mi
kızlar aparatı içimde 1 saatten fazla bekletip deneme yapmıştım 2gün önce karnım ağrıyor hala üşütmedim ben yaz günü bile evde patiklerle dolaşıyorum zaten kansızlıktan dolayı fazla üşüyen biriyim ama regl dönemim hariç hiç bu kadar ağrımamıştı karnım bugün tembellik mi yapsam ne, ben daha hiç muayene olmadım yalnız gitmeye utanıyorum olamam gibi geliyor eşim hayatta gelmez ultrason muayenesi olmuştum yumurtalıkların temiz demişti doktor şimdiden doğumdan falan da korkuyorum, keşke kimseye söylemeseydik daha rahat olurduk ama benim kızkardeşlerim ve annem, eşimin de annesi, kızkardeşi ve yengesi biliyor başta soruyorlardı ama eşim ikaz etti yatak odama karışmayın diye şimdi sesleri çıkmıyor,acaba kız değil de ondan mı korkuyor gibi lafları gelmişti kulağıma varın benim psilolojimi düşünün eşime doktora gidelim dedim de kabul etmedi bir de uzaktan akrabam olacaklar ben eşimden büyüğüm diye istemediler eşim 10yıl peşimden koştu hazmedemediler, bana çok düşkün allahtan ne yaparlarsa yapsınlar benden soğutamıyorlar, çok uzun yazıyorum kızlar farkındayım ama burada gurbetteyim fazla arkadaşım yok sizleri kendime yakın buluyorum içimi döküyorum.
merhaba kızlar.dün akşam demiştim ya sabah saatlerinde erkeklerinde ereksiyon hali daha etkin oluyormuş diye. sonrasında 12 ye kadar kahvaltı falan yaptık. 12:30 da ben egzersize başlayayım dedim. egzersiz sonrasında penise geçeriz dedim. iki parmak ebatındaki aparatı taktım. ara sıra ileri geri yaptım. burada geçen gün bir arkadaş kendi doktorunun egzersizini anlatmıştı onun gibi uygulayayım dedim. 12:30 da taktığım aparatı tuvaletim gelene kadar çıkarmayayım dedim. 13:00 te çıkardım. wc gidip geldim. tekrar taktım. 13:30 da çıkardım. ( sık wc gitmek geliyor egzersiz zamanında ) sonra tekrar taktım 13:45 te çıkardım. eşime hadi dedim. yatağım yüksek ve sürekli orada deniyoruz diye bir fobi oluştu gibi bende dün nursenada demişti yatağı yere indir diye ( yanlış hatırlamadıysam ) bazanın üzerindeki yatağı yere indirdik. sonra üste geçtim ters oturur şekilde ucu giriyor ama devamı gelmiyordu.sonra eşime doğru döndüm ucu içerde ama tam rahat bırakamıyordum kendimi. eşim ucunda hafif ileri geri yaptı sonrasında boşalınca pat diye içeri girdiğini ikimizde hissettikbiraz o şekilde ileri geri denedik. spermli şekilde kayganlaştırıcıdan daha rahat oldu sanki. ama tabi kısa sürdü. yarım saat kadar sonra cesaret geldi ya bana makyaj koltuğu oluyor ya yatak odasında ona eşimi oturttum yüz yüze şekilde yine ucundan içeri alabildim.sanki ileride gidiyordu ama tam emin değilim. sonra ben sırtüstü yattım bacaklarımı açtım. ( tabi bu arada okey kayganlaştırıcı jeli arada bir sürüyoruz. ) yine ucu rahat girdi. ben kendimi gevşettikçe eşime tamam diyordum içeri itiyordu. ben dur deyince durdu. ben derin nefes burnumdan alıp ağzımdan verdim. tamam dedikçe itti. ama birde başladım sayıklamaya o sırada dikkatimi başka yere dağıtıcam ya.( ben çetinimi seviyorum. bizim çocuğumuz olacak. biz vajinismusu yendik. orası pileli etek gibi. orası file gibi açılıyor. gün geçtikçe bende zevk alıcam diye ) eşim beni zorlamamak için tamamını içeri kadar sokmuyordu ama yarısını sokuyordu. mis.figonun dediği gibi bundan daha fazla acımayacakki düşüncesini hep aklımda tuttum. ünzilenin dediği gibi ellerimi başımın altına koydum. hatta bir ara iki elimle çarşafı sıkıp yüzümü kapadım. eşimde ya yüzünü görmüyorum olmuyor böyle diyo sonra açtım yüzümü ama yinede ter içinde kaldık. tabi bende zevk diye bir şey olmadı. ama zamanla olur herhalde. bebeğimde olsun istiyorum. iki defa sperm içime girdi. ya tutarsa diye bacaklarımı dolaba dayadım havaya kaldırdım.hatta içeri iyice girsin spermler diye aldım aparatı içeri doğru ittirdim birde bayağı bir kayganlaştı ya eşimin tek parmağını içeri soktuk bugün. artık güveniyorum eşime. bana zarar vermeyeceğine. ben dur dedikçe duracağına. buradaki tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum. hepinizin söylediğ hep aklımda. dün venüsten e 150 gelin olmak istiyorum demiştim. ama şimdi ben bilemedim spermliyken tak diye içeri girdi kaydı. ama sonrasında yarıya kadar itiyordu eşim. ne oldu şimdi ben gelin oldum mu
ArkadaşLAr bu sorunuu Sadece kendiniz Ve eŞiniz mi BiLiyoor Yoksa Çevresinizde biLiyor muu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?