Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aparattada her yeni boyuta geçince acı oluyordu ama artık ne kadar sık denersek o kadar kolaylaştıracağız gibi. fikirlerin için teşekkürler canım

ay sorma zaten pakedini bile açmadımki seksi geceliklerin. ne için aldık dediğin gibi onları giyelim. kime saklıycaz dimi.

kızz insan açmaz mı paketini.. ben giydim ara ara tabii ki giy tatlım, faydası olur bence.. hadi ben çıkıyorum, markete gitcez.. off hiç de canım istemiyo da misafir gelcek yarın.. neyse hadi görüşürüz kızlar..

görüşürüz canım iyi akşamlar

hehe ben hep giyiyorum valla faydası olduğundan değil ama hoşuma gidiyor gecelikler. ne güzelrengarenk

kızlar aparatı içimde 1 saatten fazla bekletip deneme yapmıştım 2gün önce karnım ağrıyor hala üşütmedim ben yaz günü bile evde patiklerle dolaşıyorum zaten kansızlıktan dolayı fazla üşüyen biriyim ama regl dönemim hariç hiç bu kadar ağrımamıştı karnım bugün tembellik mi yapsam ne, ben daha hiç muayene olmadım yalnız gitmeye utanıyorum olamam gibi geliyor eşim hayatta gelmez ultrason muayenesi olmuştum yumurtalıkların temiz demişti doktor şimdiden doğumdan falan da korkuyorum, keşke kimseye söylemeseydik daha rahat olurduk ama benim kızkardeşlerim ve annem, eşimin de annesi, kızkardeşi ve yengesi biliyor başta soruyorlardı ama eşim ikaz etti yatak odama karışmayın diye şimdi sesleri çıkmıyor,acaba kız değil de ondan mı korkuyor gibi lafları gelmişti kulağıma varın benim psilolojimi düşünün eşime doktora gidelim dedim de kabul etmedi bir de uzaktan akrabam olacaklar ben eşimden büyüğüm diye istemediler eşim 10yıl peşimden koştu hazmedemediler, bana çok düşkün allahtan ne yaparlarsa yapsınlar benden soğutamıyorlar, çok uzun yazıyorum kızlar farkındayım ama burada gurbetteyim fazla arkadaşım yok sizleri kendime yakın buluyorum içimi döküyorum.

valla benim 3 bitti sen düşün yani bana sorulan soruları,artık böyle hamile birilerini duyunca çevreden sevinşyorum tabii ama içöten içe bir hüzün oluyor kıskançlık gibi nebilim yaa

kıskanclıkdeıl cnm(gecen yıl evlenen kuzenımın hamıle kaldıgını ogrenınce hıckıra hıckıra agladım esımın yanında tel de almıstık haberı inşallah bızımde olacak hepımızın

boşver canım sen onun bunun lafını. önemli olan bizim alnımız ak. alsınlar istiyorlarsa günahlarımızı. sende oldu deyiver bari. acabaları geçsin.benimde karnım çok ağrıyor. gaz sancısı gibi ne oldu bize böyle. egzersiz esnasındaki çıplaklıktan üşüttük galiba dikkat ediyorumda bu siteye üye oldum olalı eşimle her gün ettiğimiz kavga ve tartışmalarımızı yapmıyoruz. o tv seğrediyor ben buradayım.

inşallah olur canım. hepimize Allah nur topu gibi sağlıklı evlatlar versin

tebrikler ...
darısı başımıza inşallah

arkadaşlar bu kızlık zarından gelen kan 1 defa mı yoksa 1 kaçgün devamlı mı geliyor tecrübeli arkadaşalr cevaplayabilirler mi

arkadaşlar bu kızlık zarından gelen kan 1 defa mı yoksa 1 kaçgün devamlı mı geliyor tecrübeli arkadaşalr cevaplayabilirler mi

canım normal şartlarda kızlık zarı zaten kanamazmış.yani kadının kendini kasmadığı,zevk aldığı,yeterli ıslaklığın olduğu durumlarda kanama olmazmış.ama tabi ilk gecenin heyecanı,karşı tarafın aceleci ve sert davranması,e kadının da doğal olarak kendini kasması kanamayı kaçınılmaz hale getiriyor. cem keçe nin vajinismusun üstesinden gelmek kitabını okumanızı tavsiye ederim.ben o kitabı okuduktan sonra kafam çok rahatlamıştı ve kısa bir süre sonrada yendim. tabi egzersizlerle beraber...bu derdi ancak yaşayanlar anlar ,ama umutsuzluğa kapılmayın hiç bir zaman,yaptığınız her egzersiz sizi başarıya doğru yakınlaştırıyor bunu unutmayın.hepimiz aynıydık egzersizlerle yendik hiç bir doktora falan da gitmeden üstelik. herkese başarılar.....

ah bende bır ıkı parmağa gecebılsem kesınlıkle denemek ıstıyorum
bugun mısafırler vardı yenı yolladım esım bu hafat kımseyı kabul etme işimiz var dıyor
o boyle yaklasınca hevesım gıttı bu gecede yorgunum ama parmak calısması yapıcam
ama esım egsersıze ızn vemrıyor ılk bos vakıtte deneme taraftarı off
ben kendı aıleme annem ablalarım ve arkadasıma soyledım esımın aılesıne esımın gururundan demedık
onun ıcın kısır damgası yıyorum onlarda gelın oldugun an hamıle kalıyor tum gelınler ıstısnanız ıstemesede
telefonlardan sorulardan kacmaktan bıktım
senın su kızlık sorunu bugun bende annem yuzunden patladı
cok kızdı kızlıgın gıder parmak sokma dıyor ah ah ben kızlıktan gectım tabıkı onemlı esım gorsun ısterım
ama vajıyı yenelımde gerısı hıkaye
bu arada bugun kasıklarım cok agrıyor dun cok tıtredı sımdı acısı cıkıyor
cokta yorgunum ama pes etmek yok esıme yakalanmadan egsersızımı yapıcam sonucu bıldırıcem sıze ..

Son düzenleme:

ah bende bır ıkı parmağa gecebılsem kesınlıkle denemek ıstıyorum
bugun mısafırler vardı yenı yolladım esım bu hafat kımseyı kabul etme işimiz var dıyor
o boyle yaklasınca hevesım gıttı bu gecede yorgunum ama parmak calısması yapıcam
ama esım egsersıze ızn vemrıyor ılk bos vakıtte deneme taraftarı off
ben kendı aıleme annem ablalarım ve arkadasıma soyledım esımın aılesıne esımın gururunndan demedık
onun ıcın kısır damgası yıyorum onlarda gelın oldugun an hamıle kalıyor tum gelınler ıstısanız
ıstemesede telefonlardan sorulardan kacmaktan bıktım
senın su kızlık sorunu bugun bende annem yuzunden patladı
cok kızdı kızlıgın gıder parmak sokma dıyor ah ah ben kızlıktan gectım tabıkı onemlı esım gorsun ısterım
ama vajıyı yenelımde gerısı hıkaye
bu arada ugun kasıklarım cok agrıyor dun cok tıtredı sımdı acısı cıkıyor
cokta yorgunum ama pes etmek yok esıme yakalanmadan egsersızımı yapıcam sonucu bıldırıcem sıze ..

:92::92::92:

birde dip not kızlar parmak vs ps. e gore daha zor gercekten sonucta digernde kemik vs yok dusunun bunu birde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…