Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım cooookk seviindim. evet kızlar aasslında bakın herkes bu muymus diyor...

kızlar ya ramazandaki gibi hedef koyalım kendimize. bayramda nasip olmadı hedef koyarsak belki gaza geliriz.albunea bu işi yine sen organize et takibini sen yap

dogru soylemişsin canım bencede bi hedef olmalı hele aybice ve sen zaten hazırsınız bana gore.. guzelce dusunun rahatlayın ve bitirelim su işi sizide yazalım gelinler listesine artık. siz egzersiz yapıodunuz dimi canım uzun zmandır ? gorun bak egzersiz sonrası deneyin hemen olcak gibi geliyo bana ozellikle uzun zman egzersiz yapan ve artık egzersizde rahat olanlar için..

canlar bence bu iki kişi arasında yasanıyo ve mahremiyetle ilgili bir konu... ustelik esinizin psikolojisi bu durumda en az sizinki kadar etkileniyor birde cere olmadımı diye sorunca daha bir kotu etki yapıyordur.. ben tabiki akıl vermem o niyette degilim ama benim dusuncem bu durum ciftlrin arasında kalmasından yanadır...

yaaa maşallah nazlıcım yaa allah hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsin saglıkla insallah... Bende istiyorum yaa bugun test yaptım yine negatif cıktı moralim bozuluyo artık gerci yenei henuz 2 ay anca olacak ama yiende insan istiyor..birde adetime daha bir kac gun var acaba digital test mi alsam onlar erkende olsa gosterırmısyaa ama bilmiyorm bu tarafını? snucta varsa ki testtede cıkması lazım? neyse konuyu dagıtmim canım cok guzeller allah kurtarsın senide hayırlısıyla..

yorgunda olsam egsersızıme basladım okey kayganlastırıcı hısset prezer.. ve jelını kullandım
ortanca parmak gırıyor sorun yok ama ortanca ve ısaret parmagı bırlestırıp kus ısaretı yapıyorum
ıkı kere denedım ıkıncısı wc de oturur vazıyette bol bol ıkındım ( detaylı anlatım için özür hatam varsa soyelyın dıye anlatıyorum)
ama ıkı seferdede ıdrarım var gıbı ve sızı oldu sıddetlı ama cıkarmadım parmakları sız geldınız hep aklıma gevsettım kendımı
kaslarımı ıkındım ama nafıle o sızı gıtmıyor ıkı parmak cok zor ıkı parmağı ılk baslarda nasıl denıyorsunuz kızlar
tek sevındırıcı olay ıc bacak kaslarım dun titrerken bugun hıc tıtremedı daha rahatım
son dıpnot gıtgel yada ıcde döndürme bunu da yapamıyorum sadece ıcerde tutuyorum

Son düzenleme:
Günaydın kızlar 2 gündür bakamadım ama aklım burdaydı.beni unutmuşsunuz yarışmaya ben de katılcaminş katıln herkes kazanır.

adetim bitince çalışmalara başlıycam.geçen hafta söz verdm eşime adetten sonra olacak diye ama nasıl tutcam sözümü bilmiyorum

şakayla karışık sitemleri başladı,inş sabrını daha fazla taşırmam.

beni eklemeyi unutmayın lütfeeeen

bir ben katılmıyorum galiba yarışmaya ama ne zaman plan yapsam bozuluyor, olmuyor belli mi olur belki süpriz yaparım ama nerde umutsuz vakayım bennn.

kızlar gunaydın n bı sorum olacak ılac kullanarak hamıle kalanlar varmı acaba ben kas gevsetıcı ve emla artı bepanten kullanıyodum yaa bunlar bebek olmasına engel olabılır mı acaba benım gıbı yapan arkadaslar vardı aramızda bu sekılde hamıs kalanlar oldumu lutfen bılgı verırmısınız

kızlatr bılıyosunuz ben pazar gunu vajıyı yenmıstım ıkı kez yapmıstık ama dun gece tekrar yaptık gecenın bı vaktı canım cok acıdı sadece kremlerı kullanabıldım kas gevsetıcı almamıstım acaba pazar gunu basarılı olmamın sebebı kas gevsetıcımıydı

günaydın kızlaaarrr..gelişme varmı acep..yenen arkadaşlar vasa tebrik ediyorumm..yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldnz diyrm en kısa zamanda atlatırsınz inşallah bende tabi...kızlar nerdesiniz yaf kimse yok bizim kadrodan..:83:

Bizim ikimizin de ailelerimiz bilmiyor. SAğolsun kocam kimseye birşey demedi, demez de. Ben de anneme falan söylemedim hiç. Kuzenim ve 2 çok yakın arkadaşım biliyor konuyu sadece yakın çevremde. Bir de sizler tabii ki. Bebek baskısı çok şükür ki bizim kendi ailelerimizden gelmiyor hatta kendi annem, kadının tek kızı ve en büyük çocuğu olmama rağmen 1 yıldan önce bebek düşünme sakın diyor ama benim dangoz 2-3 kuzenim 1 ay sonunda arayıp bebek yap demeye başladılar bile. Bana sormaları yetmemiş arayıp başka akrabalara da anlatmışlar, albunea yı aradım bebek yap diye, düşünmüyomuş diye. Sorana artık " sen mi bakacan, büyütecen" diyorum doğurunca, susup kalıyorlar:))

gunaydıınnn kızlarrr kahvaltımızı yaptık kocısı gonderdım hemen egzersıze basladım dun 3 defa kulak cubugu denemıstımn bugun 2 defa yaptım yrın parmak baslıyorummm ınanın bu bıleo kadar mutludeıyorkı benii bi umuttt:))))

- Albuneaa
- Aybice
- Buseumut
- Ficklebird
- 357saco
- Sy16
- pati22
- naz8
- Firstnur87
- pamukelma
- akayy
- minelcetin
- benvehedeflerim
- nursena06

nursenacım, sakın pes etme, yapamam edemem vs gib ide düşünme, bu işi çözmek için inat etmek ve pes etmemek birinci şart çünkü. Bak ben de hala p..s denemelerimi tamamlayamadım ama asla moralimi bozmuyorum pes etmiyorum, sizler de etmeyin, vazgeçmezseniz eninde sonunda olacak kızlar lütfen buna inanın:))

amanın efenim kimler gelmiş.hoş gelmiş sefa getirmişler.zahmet buyurmuşlar.kıssssssssssssssssss nerelerdesin sen yeni yarışma başladı:76:

geldm cnm müsayt deildm..ne var ne yok naptn ilerleme varmı geçmişi okuyamadım çok açıgım var..benim reglm başladı bugün..annemide 1haftalık ziyaret edicem sonrasında allah izin verirse eve kapanıp başlcm egzersize..

amanın efenim kimler gelmiş.hoş gelmiş sefa getirmişler.zahmet buyurmuşlar.kıssssssssssssssssss nerelerdesin sen yeni yarışma başladı:76:

canm cigerim böbregim naslsn bakalm geldm kıs firardım azcık naptn şeker gelişme vamı..bu arada ne yarışması nezmana ben bugun regl oldm katılamam ki..kıs ne güzl avatalar yapyn bence bütün vajililer duvak kapatsın başaran açsın duvagı

yaff belinay olayı sakadata bağlamışın:))) Aybice ye gaz vermeliyiz belinay kaytarma eğilimine girmesin diye bence:)) Seni de listeye dahil edeyim mi:)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…