- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.181
canım ben toplasan topu topu bır hafta egersız yapmısımdır oda aralıklarla fırsat buldugumda ve kendımı ıyı hıssettıgımde her egzersızımde bır parmak ardında ıkı parmak denrdım ucunCU PARMAK cok zor olurdu... son ıkı haftadır esımle aramızda bı huzursuzluk vardı nedenıde hep buydu bellı etmemesıne ragmen artık odalarımızı ayırmıstık ve konusmuyorduk cumartesı gunu ısten cıktım eve gıttım evımı temızledım utumu fılan yaptım sırkelı suyla fılan sıldım evımı ve her defasında du a ETTI YALVARDIMM AKSAM YATMADAN BI TANE MUSCORIL KAS GEVSETICI ALDIM SABAH KALKAR KALMAZ BI TANE DAHAA CUNKI PAZAR GUNU BU ISI HALLETMEM GEREKIYORDU ARTIK BU DURUMDAN ODA BENDE COK SIKILMISTIK AKSAMA DOGRU SAKALASIRKEN FILAN KOLUMDAN TUTTUGU GIBI ODAYA GIOTURMEK ISTEDII TIRSTIM YINE HER ZAMANKI GIBI AMA SOZ VERDIM KENDIME YAPICAM DEDIM SEN GIT BEN GELIYORUM DEDIM
BI PARCA MINNACIK EMLA KREMI GIRIS KISMA SURDUM ARDINDAN BEPANTHEN PKLUS BIRAZ SURDUM ALTTA DENEDIK YINE YAPAMADIK USTEE DENEYELIM DEDIM VE OLDUU AMA ODA BENDE EMIN OLAMIYORDUKK ARADAN BI IKI SAAT GECTIKTEN SONRA LUTFEN GEL BI DAHA DENEYELIM DEDIM SIRT USTU YATTI BEN SIRTUM ONA DONUK O SEKILDEE YAPTIKK (BENDE PANIK ATAK VE TASIKARDI VAR ARKADASLAR ALISANA KADAR USTTE YAPMAYA DEVAM EDICEMM)ILK BASTA SORDUGUMDA BISI ANLAMADIM DEDI DAHA SONRAA TAMAMDIR HISSETTIM DEDI AMA BENDE KIRMIZI GELMEDI DR ZATEN ZAR YAPIMIN ESNEK OLDUGUNU BELKI KANAMAN BILE OLMAYACAK DEMISTI VE OLMADII KABUS DOLU GUNLERDEN SONRAA O KADARA RAHATLAMIS VE FRESH HISSEDIYORUM KII COK FAZLA ABARTMISIM GOZUMDE BUYUTMUSUM BU ILLETI
kızlar ya ramazandaki gibi hedef koyalım kendimize. bayramda nasip olmadı hedef koyarsak belki gaza geliriz.albunea bu işi yine sen organize et takibini sen yap
kayınvalidem geçen gün günaha giriyorsunuz dedi, o an ben de çok sinirlendim ama allahtan saygısızlık etmedim yine de. anneme de kızınızın canı ne tatlıymış demiş. çok insan bilince baskı daha da artıyor. bir tek anneye söylemek en iyisi. kız kardeşiniz varsa ona da söyleyebilirsiniz bence, çok iyi dert ortağı oldu benim kardeşim.
Eki Görüntüle 255841 Eki Görüntüle 255842 Eki Görüntüle 255843 Eki Görüntüle 255844 Eki Görüntüle 255846 Eki Görüntüle 255848 Eki Görüntüle 255849 Eki Görüntüle 255851 Eki Görüntüle 255854 attach]Eki Görüntüle 255853 Eki Görüntüle 255855
daha eksikleri var...ama kıyafet olarak yeter herhalde zıbın ve tulum atletleri fazlaca var.önemli olan onlar sanırım...darısı tüm arkadaşların başına :) bir an önce vajili arkadaşlarda yensin inşallah :)
katılıyorum sana.. haberleri olsa sora sora deli ederlerdi insanı.. tıpkı şimdi okuldaki arkadaşların bile çocuk sorması gibi.. daha 1yıl oldu evleneli, millet benden çok istiyo bebeğimin olmasını:) inşallah aşarız da o da olur..
günaydın kızlaaarrr..gelişme varmı acep..yenen arkadaşlar vasa tebrik ediyorumm..yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldnz diyrm en kısa zamanda atlatırsınz inşallah bende tabi...kızlar nerdesiniz yaf kimse yok bizim kadrodan..:83:
amanın efenim kimler gelmiş.hoş gelmiş sefa getirmişler.zahmet buyurmuşlar.kıssssssssssssssssss nerelerdesin sen yeni yarışma başladı:76:
canm cigerim böbregim naslsn bakalmgeldm kıs firardım azcık naptn şeker gelişme vamı..bu arada ne yarışması nezmana ben bugun regl oldm katılamam ki..kıs ne güzl avatalar yapyn bence bütün vajililer duvak kapatsın başaran açsın duvagı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?