Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

belinay firarda heheeee sinemalarda iiyim canım ne olsun uğraşıyoz işte kendimizle
kaytarma yokk şekercim.yarışma tüm hızyla devam ediyo

albuneacım senden naber.bu defa kaytarmam ben ya .yani inşş raporumuda vereyim dün akşam yaklaşık 2 saat egzersiz yaptım.

Günaydınn ArkadaşLarr.. Dün geCee Eşimm Denemek İstedii Önce BEn istemedmm Çok ısrar edince denedikk yapamadımm = ( Bacaklarımıı haLA açamıyorum ve kasıyorumm.. Önce alttaydımm oLmadıı üste geçtim yine oLmadı.. Biraz değer gibi oLSa zıpLıyorumm resmen.. Offff MoraLimmm EksiLerdeeeee....

Herkese merhabalar seneye evlenicem 4.5 senelik bi beraberliğim var bu sene nişanlandık 2012de evlenicez kısmetse =)) geçen seneye kadar cinsel ilişkiden korkum vardı,ama aşırıya kaçmayacak şekilde yakınlaşmalarımız oldu ve şu anda hiç korkum yok inş evlendikten sonrada öyle olur,hepinize bol şans diliyorum inş hepiniz bir an önce yenersiniz

arkadaşlar herkese merhaba, malsesef bende bu dertten muzdaribim, 14 aylık evliyim femolub diye bir jel aldım eczacım tavsiye etti, kullanan varmı aranızda...... bir an önce kurtulmak istiyorum, dilerim herkes de kurtulurr......

Benim de annem babam istemiyo, babam çocuk falan yapmasın daha erken diyomuş anneme:) ama arkadaşlar ve akrabalar falan sorup duruyorlar.. hem soruyorlar, hem de yapma daha erken diyorlar:).. bir gün birçok kişi sormuştu, sinir oluyorum sorulmasına, sonra bi akrabam sordu herkesin içinde, akay bebeğin yokmu ya da ne zaman düşünüyosun yapmayı diye:) ben de o gün cevap vermekten iyice bıktımya,şakayla karışık, " sen bi gün söyle o gün yapayım" dedim gülerek:) ama sonra pişman oldum keşke öyle demeseydim diye.. zaten ben vaji olmasaydım bile 1 yıldan önce bebek düşünmezdim.. ancak şimdi yeni yeni düşünüyo olurdum şimdi olduğu gibi:) 13 ay oldu evleneli..

ben 2008de evlendim düşün yani nasıl soruyolar artık bıktım sorulardan bende olmuyo diyorum

günaydın canlarım 30 eylüle 16 gün kaldı reglim bitseydi çalışmalara başlayacaktım

bende avatarımı duvak yapmak istiyorum nasıl yapıcam önceden değiştirmiştim ama şimdi bulamıyorum nerden yaptığımı

günaydın ama ben sabah uyanıp işe gittim geldim de şimdi tekrar uyucam:) 16gün çok bile canım p..s denemesindesin nasıl olsa.. bu sayfanın yukarısında 'kontrol paneli' varya oraya girip avatar değiştir diyeceksin.. hadi ben yatar.. biraz dinleniim de akşama misafirim var..

Çok güzel cevap olmuş. Hatta hafif bile kalmış. Böyle sıkıştıran varsa hiiiiç çekinmeden ağza geleni söylemek lazım.

Elalem çok meraklı başkalarının çocuğuna. Sanki kendi bakacak büyütecek.

Başkalarının çocuğu mevzusunu geç, başkasının yatak odasına karışmak bu ya, ne kadar ayıp. Salka kuzenlerden birinin bana dediği ( kendisi henüz 25 yaşında 2 çocuk sahibi, evlenir evlenmez dogurdu) ben düşünmüyorum şu an deyince 5.-6. aylarda alışmaya başla o zamn dedi. Yuh artık O zaman kendisine, ve sonradan bebek mevzusunu soran herkese artık cevabım "dogurunca sen bakacan herhalde oluyor" igneleyerek, kapıyorlar cenelerini. Ne saygısız milletiz biz ya, ilk ocugu dogurursun bu defa 2. yi dogura başlarlar. Kmie neyse.

kızlr daha bugün 2 parmak denicem inş yapabilirim 2 gündür egzersiz yapamadım tembellik yapıyrum
2 parmak yaparsam korkum tamamen bitcek gibi geliyo bana ya bende anestol alayımmı uyuşturması için ama 1 arkadaş o krem iyi değil diye yazmıştı bende o yzden almadım
yeim hanımın yaptıklarından sonra gaza geldim anestol alsammı diye aslında uyuşunca iyi hissetmiyorum kendimi ama deniyeyim diyorum ne dersiniz

kimse yazdıklarımı görmemiş..
ama yaptığımız egsersizleri rapor edicez diye yazıyorum
ıkı parmakta cok zorlandım pes etmedım alıstırdım sonrası ıkı parmak arasına pamuk pecete koyup kalınlastırdım
10 11 cm falan oldu enı parmakların ustune prezer.. ve kayganlastırıcı oyle denedım ılk boguma kadar aldım
yanma hıssı cok fazla ama ondanda gectım zar gıder dıye kaldım ya ıcerı gırerken bı et parcası
rahatsız edıyor benı nazlı kızlık zarı demıstı o o gıttıgnde ıcersı daha rahat olucak
eşimlede konustum bı kacgun anlayıs göster egsersız yapayım sonra denerız dıye
bakalım kabul eder gıbı oldu sorun etmez ıse bugun ıkı parmak arası kalınlastırılmıs şekilde devam edıcem calısmalara..

sorumu gören olursa bısey sorcam ben emla kremı ıle epılatörle her ay bıkını bölgemı alıyorum
anestol yada baska emla kremı kadar etkılı bısey tavsiye edebılcek varmı malum emla kremı 58 tl olmus

Son düzenleme:

Canım emla ve anestol özellikle vajinal bölge için en uygun uyuşturucular diye biliyorum. Anestolün fiyatı daha uygun emladan onu deneyebilirsin. Bahsettiğin et parçası kaç cm sonra karşına çıkıyor?

Canım emla ve anestol özellikle vajinal bölge için en uygun uyuşturucular diye biliyorum. Anestolün fiyatı daha uygun emladan onu deneyebilirsin. Bahsettiğin et parçası kaç cm sonra karşına çıkıyor?
işte o et parçası yüzünden soğuyorum egzersizlerden, sanki sadece bende var gibi geliyor. anestol kullanıyorum ben ilk kullandığımda uyuştuğumu hissetmiştim ama şimdilerde uyuşmaya alıştım sanırım hiç fark etmiyorum uyuştuğumu ama canım da acımıyor. dün eşimle parmak egzersizi yaparken ciyakladım biraz, eşim tamam son kez deniyorum tek boğumla korkma dedi, tamam dedim. sonrasında tüm parmağıyla denediğini söyledi hiç fark etmemiştim bile, tamamen psikolojik gerçekten. bir şey yok diye düşününce hiçbir şey hissetmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…