Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım emla ve anestol özellikle vajinal bölge için en uygun uyuşturucular diye biliyorum. Anestolün fiyatı daha uygun emladan onu deneyebilirsin. Bahsettiğin et parçası kaç cm sonra karşına çıkıyor?

anestol oda emla gıbı uyusturuyorsa super
emladan 3 tupe yakın kullanıyordum ablamlarda öyle
sadece dudak ve ust kısım uyusuyor ve 40 cımbızlı epilatör ile acısız alıyordum
anestol bugun eczaneden hemen bakayım ini o da aynı etkıyı yapar butcem rahat eder cok sağol

içeri girerken o deliği geçerken sanki duvara yapısmıs kucuk mınık bır et parcası
benı rahatısz etmıyor egsersızde ama o kızlık zarı ise zarar vercem dıye korkuyorum
yoksa yavas yavas daha kalınlastırcam parmağı ama hala soktayım 2 gunde aldıgım yol
ah egsersız kesınlıkle sartmıs kendıme guvenım gelıyor :)

eş parmağı daha zor dimi bugun eşimi ıkna edersem bende eş parmağı istiyorum
o et parcacı zar galıba gıttgınde nekadar daha rahat hareket edıcez inş en kısa zamanda kurtuluruz ..

paticim, zarsa zar, takma bence, sonuçta egzersizlerini eşinle de yapmıyor musun? Eğer bu onun için çok önemliyse anlat durumu, bozulursa bozulsun. Acı vs olcak diye düsünme bende hiç birşey olmadı hissetmedim bile:)

eşimdem gızlı yapıyorum egsersizi
o oan benı gorse hemen denıyelım dıye bastırıcak
o yanımdayken yapsam takmam o zarı da o yokken bısey olursa nebılım
bugun sabah konuyu actım ona bıraz daha sabır lutfen dıye uyku sersemı tamam dedı ama aksam bakalım ne olcak
ıkna edıp onunlada egsersız yapmak ıstıyorum kendımlem ucadedeyken bıde onunla olması
bu arada Vajinismus: Tedavi Yntem Ve Teknikleri : Hekimce.com cok guzel bılgıler var bu sayfayı esıme okutturcam
yanlıs bıldıklerımız cok varmıs ben su kaynatıp buharda oturuym dedıgmde
bırınız boyle ılıskı robatlasıyor gıbı demıstı ve dogru kendınden olmalı hersey
ılk gun hıc bırsey yokken dırek pamrakla denedım
dun gece pzervatıf ve kremle sımdı asla bıdaha sadece kremsız elle denıyemem gıbı gelıyor
yanı bısyelere bagımlı olmadan yenmemız lazım uyusturucu kas gevsetıcı falan..
bunu gelde beynımıze anlat işte:)

eş parmağı daha zor dimi bugun eşimi ıkna edersem bende eş parmağı istiyorum
o et parcacı zar galıba gıttgınde nekadar daha rahat hareket edıcez inş en kısa zamanda kurtuluruz ..

bence daha kolay çünkü benim biraz zorlanmam lazım, cesaretim yok pek. kendim denediğim zaman cesaret edemiyorum parmağımı ilerletmeye, işte o et parçası gibi yer geliyor elime, bırakmak istiyorum. eşim öyle değil ama o umursamıyor hiçbir şeyi. herkes kendi yapınca cesaretlendiğini söylüyor ama ben daha çok korkuyorum kendime dokununca

hepımızın duyguları farklı ben hala kulak çöpü sokamıyorum ıkı parmağımı sokarken düşün
bana gorede bu korkutucu
korktugun zaman hep burdakı yazılar aklına gelsın bende hep aklımda dans edıyorlar
erteleme hastalığı sadece bır an yanıcak zorlandıgında dur kacma nefes al alıs devam et
boyle bır suru cumleler kulagımda ozman daha hırslanıyorum
sende sakın kacma bak basladın ıyı gıdıyorsun ve unutma sen sanslısn daha 3 aylık evlısın
yolun basında olmak ıle benım gıbı 5 yıllık olmak arada cokfakr var
hep dıyorum bastan kacmayın ılk gunlerde keske kkyı bulsaydım ılk ıyl laylaylom gectı sonrakı yıllar kacıs
ama sımdı ya yenıcem ya esımden ayrılcam ona bunu cektırmeye hakkım yok
ertelıye ertelıye buyutuyoruz bu sorunu mecbur yenıcez kı bız cok sanslıyız burda bırbırımızle konusuyoruz
destek ve bılgı alıyoruz

Son düzenleme:
ben de üç ay boyunca hiçbir şey yapmadan bekledim. ilk iki ay zaten kendiliğinden olur sandık, zamanla açılacağını düşündük falan ha ilk iki gün çok ağladım ama, sonra çevremde birkaç kişiden iki ay, iki buçuk ay sonra zamanla olduğunu duydum ve yayıldım. hiç iyi olmadı o bilgi. önemli olan işin üstüne düşmek. eşim vajinismusla ilgili bir şeyler okuduğumda söyleniyor sadece daha çok sinirimin bozulduğunu düşünüyor çünkü, ama iyi geliyor bana. boşanmana da hiç gerek yok ki, sonuçta cinsellik olmadığı halde beş yıl geçirmişsiniz demek ki cinsellikten daha çok önemli şeyler var sizi bir arada tutan. eşin de kabul etmez zaten böyle bir şeyi de ben kendi adıma parmak egzersizlerinden ve psikologlardan sonuç alamazsam hipnoz yapan bir doktora gitmeyi düşünüyorum. maddi açıdan zorluyormuş biraz ama yeni evliyim, bilezikmiş altınmış hiç umurumda değil açıkçası. tabi gönül ister daha farklı bir yatırım yapalım ama bundan da daha önemli bir şey yok şu an hayatımda. parmak egzersiziyle sonuca ulaşırsın gibi geliyor bana iyi gidiyor ama bir aksilik olursa hipnoz yapan doktorları da bir araştır istersen.

ılk aylarda herseyın ılklerını paylaşma heyecanı var bu yuzden pes etme benın gıbı olma
5 yıl gecınce aynı evde arkadas kardeş gibi olduk onun acısından degıl o hala benı arzuluyor
ama ben boyle yasamaya alıstım ve bu cok kotu
esımden ayrılmak ıstememenın sebebı hem baba olmayı delı gıbı ıstıyor
hemde benı benım onu sevdıgımden daha fazla sevıyor
onu kullanmıs gıbı hıssedıyorum kendıme kızıyorum yanı gelgıtlerdeyım bu aralar
bu son 1 ayda fecı baskı yapıyor kı ıyıkı yaptı egsersıze yoneldım ama bu seferde beklemek ıstememesı benı zorluyor
sakın hıpnoz falan yaptırma ılla doktor dıyorsan burda gıdıp yenen bır arkadas vardı yesım hanıma git
ben son care onu goruyorum 2 mılyar umrumda degıl bekarken bırıktırdıgım param vardı onu verırım
esım onaylamaz gelmez ıse gızlıce gıderım ya yenıcen ya yenıcem baska yolu yok
ablamlar ılk gecelerını hep regl bıttıgı gıbı yasadı evlendıklerınde regldıler kı bende ıkıncı gun tam denıyelım dedıgmde olmuştum :)
regl hemen sonrası kanallar esnek ve daha acık oluyormus oyle yap dıyorlar
onun ıcın bu bı kac gun bol egsersız sonrası regl dınlenme kı kasıklaırm fecı agrıyor ılk gunku egsersızden
regl sonrası dırek eşimle deneme yapmak ıstıyorum
ah bıde sozde degıl ozde gercek olsa ::)
bence sende hıpnozu unut once kendın dene olmaz ıse yesım hanım yada cınsel terapıst falan bul

Son düzenleme:

yeşim hanım'ın tam adı ne acaba? bir de hipnoz yapan doktorlar var bir de parmak egzersizi yapanlar bunlardan başka yöntem var mı ki, başka ne yapacaklar? daha doğrusu yeşim hanım ne yapıyor farklı olarak? benim cuma ultrasonum var işte fiziksel sorun var mı diye bakacaklar, sonrasında psikoloğa gideceğim eşimle. bizimki de psikoloğa yanaşmıyor pek ama mecbur gidecek artık. bence parmak egzersizi dışında bilgi eksiğimiz var bizim, istediğim kadar egzersiz yapayım düşüncelerim değişmiyor ki. o yüzden psikoloğa gitmek istiyorum yanlış bildiklerimi düzeltsin diye. kardeşim anaokulu öğretmeni, kadın üremesi hakkında çok detaylı bilgileri oluyor onların ve evlenen hiçbir arkadaşı hiçbir sorun yaşamadı. bilgisizlikten işte bizim sorunumuz. sabaha kadar da "ordan bebek çıkıyor" diye düşünsem yine ürküyorum, ordan bebek çıkması beni rahatlatmıyor ki nasıl çıkabilir diye şaşırıp yine korkuyorum , gülüyorum artık sinir bozukluğundan. benim eşim de çok şahane bir insan ağlamalarımı ayrı çekiyor sinirlenmelerimi ayrı. burada gördüm birkaç kişi yazmış "ezik hissediyoruz" diye, bende tam tersi sinir yaptı olur olmaz şeylere bağırıp çağırıyorum ama eşim o kadar anlayışlı ki hiç kavga etmedik, hep sakinleştiriyor beni, sonra saçmaladığımı anlayıp ağlıyorum falan kötü yani durumlar. ama boşanma lafı etme sakın, adamcağız zaten senin üzülmene üzülüyordur daha çok üzülmesin, böyle de düşün bak. hem bebeğinizin olmaması için hiçbir sebep yok ki, allah fiziksel sorun vermesin, sağlıklıyız çok şükür, kafaları düzelteceğiz biraz o kadar hehe.
ha bir de hipnozun olumsuzluğu nedir tam olarak? cinsellik hakkındaki algıların hipnozla değiştirildiğini okumuştum ben, çok da mantıksız gelmemişti.

kızlar hymen şekilleri diye bakın netten o et parçası neymiş görürsünüz bende de var ama onun bir zararı yok ki zar yırtılsada kalıyor galiba, pati22 inşallah eşin de baba olacak sen de anne acele etmesinin nedeni sende ilerleme gördü galiba bir an önce gerilemeden başarmanızı istiyor aman kızlar bizim eşlerimizin durumu da pek zor onlara da millet çocuk soruyor bu bizim millet ne garip ya neylerine gerekse, karnımın ağrısı da geçti bu arada aman olsun da tek karın ağrısına neyine razıyım valla, üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi ama yine de deneyeceğim bugün yoksa kendimi suçlu hissediyorum.

yeşim yerçok bir arkadaş yazmıştı canım geçmişe bakıp bulabilirsin ben kısaca yazıyım aparata bolca anestol sürüp 1-2 saat içinde bekletiyormuş aparatı yerleştirip eve gönderiyormuş sonra ilişkiye girmiş arkadaş olmuş minelçetin denedi oldu galiba ben denedim daha önce yaptıklarımdan daha rahattı ilerki aşamalarda dene istersen gitmene gerek yok kendin yenebilirsin,

kız daha o aşamaya gelmedik ki biz yenenlerde pek gelmiyor bu aralar belki krem spermleri öldürüyodur kas gevşeticini bi zararı olcağını sanmıyorum canım.

bak yukarda arkadas bahsetmıs yontem bu
ben ysım hanımı aradıgmda hemsıresı cıktı telefona aynı zamanda sekreterı
uzun bır görüşme yaptık kadın kadına gayet samımı bır konusmaydı
hıpnozun yanlıs bir şey oldugunu anlattı kendı ıradenle yenmem gerektıgını tembıhledı
kesınlıke uyanık hıc bır ılac almadan bıraz doktorun destegıyle yenenlerın yuzde98 bu sorunu bı daha yasamadıgını belırttı
bana gelınce son ana kadar savasıcam bu ılletı yenmek ıcın esımle gercek bır yuva kurmayı tabıkı cok ıstıyorum
yenıcem yenıcem yenıcem beynımde bu sözü döndürüyorum
ve daha öncede dediğim gibi hepımızın korkusu farklı
ben parmak egsersızı yaptıgımda dun hıc dızlerım tıtremedı
2 parmakta anında pes ederdım ama ne yaptım kalınlastırıp tekrar denedım
ve sunu yııce anladım esnek bır delık nekadar kalınlastırsamda bırseyı ıcerıye sokabılıyorum
tabı fecı yanma oluyor ama onu cekmeye razıyım yeterkı kurtulayım
bı kurtulsak ne ezık nede sinirli olucaz esımde bunu hep dıyor sinirin bu yuzden dıye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…