Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bacımm o halde ben kas gevsetıcı kullanıp kayganlastırıcı kullansam geleıtgelendı sanırım onda sorun olurmu acepp sıperm fılan olmesı soz konusu olabılır m ı acaba

canım egserız yaptıgımı bılmıyorkı o mılletın baskısından bıktı ve cınsel ıstegıne cevap bulamaması arıtk onu cıldırttıyor
sakın yorgunlugunu ısteksızlıgını unut ben gece fecı yorgundum ama buna ragmen 1 saaten fazla egsersız yaptım
ah bıde p.. kacmasam
Kızlarrr duyun benııı lutfenn aranızda kas gevsetıcı ve krem kullanıpta buna ragmen hamıle kalan oldu muu ? ...

bılgım olsa yardım ederdım canım ama bılemıcem

çem keçe nin önerilerini okudum da kız adam hiç ilaç uyuşturucu krem kullanmayın diyor önsevişmeyle ıslaklık sağlayın diyor gerçi ben bi kere olsa devamı gelir diye düşünüyorum ama ama olsun zaten kullanmıyordum bir içimde bekletirken anestol sürdüm onu da sürmeden de bekletebilirim biz şu an egzersiz yaparak beyne ufak ufak panik yaratıyomuşuz sonra sıradanlaşıyormuş ilişki anında ki paniği de algılamıyomuş bayağı felsefik oldu ama mantıklı.

ya kızlar bi şey sorucamokuduğum kadarıyla ilk ilişkiyi genelde uyuşturucularla deniyosunuz.uyuşturucu kullanmadan yapsak canımız çok mu yanar.şahsen ben kullanma taraftarı değilim çünkü kendimi biliyorum eğer o bölgeyi uyuşturup yaparsam bi daha vazgeçmem zor olur. ben egzersizde ilerleme kaydedip deneme seviyesine gelince kas gevşetici bi ilaç var onu kullanmayı düşünüyorum.yani uyuşturmasından iyidir.sizce ne yapmalıyım??bide 2 parmağa ne zaman geçiyosunuz ben şuan orta parmağımı alıyorum ama tam alışmış değilim sanırım iyice alıştıktan sonra geçmek lazım

bana doktor verdi anestolu, o da biraz yanma yapıyor ama kullanıyorum. işe yarayıp yaramadığını bile bilmiyorum gerçi, diğer türlü çok da fark etmiyor aslında. uyuşturucu da psikolojik etkiliyor aslında, krem sürdüm acımaz diyorsun yani. jel kullanmak zorunda kalıyorum ama, doğal yoldan ıslanmam mümkün değil ki o gerginlikle, bir an önce halledeyim diye bakıyorum rahat değilim, jel gerekiyor yani.

canım bende okudum ama olmuyo ıste bı turlu ne kdara ıslak olursa olsun bı turlu olmuyo

canım sana doktor verdiyse vardır bi bildiği mecbur kullanmak zorundasın.ben de kayganlaştırıcı kullandım ilk egzersize başlarken şu an kullanmıyorum.aslında ben çok yeniyim 2 parmağa geçince ne olur bilmiyorum.ilk ilişkide kayganlaştırıcı kullanmayı ben de düşünüyorum.

ya ben uyuşturucu falan kullanmıyorum.sadece ultrason jeli bepante...krem.alışkanlık yapar die korkuyorum bide egzersizlrden önce sıcak su buharına oturuyorum on dk falan

canım şansına tecrübelilerden kimse sayfaya uğramaz oldu.bizlerde egzersizciler olduğumuz için henüz konuya vakıf değiliz

canım bı mesajımda yazdım ya ılk seferınde kendı ıslaklığımla egsersız yaptım
ama dun prezer ..ve okeyın kremı ıle yapınca sımdı onlarsız yapamam gıbı gelıyor
onun ıcn mumkun oldugunca dıs etkenler olmadan denemek lazım

ıste örnek bak sende onsuz olmaz dıye dusunuyorsun
ben mumkun oldugunca kas gesetıcı yada uyusturucu kullanmıcam
bakalım daha p.. denemesı yapmadım boyle ahkam kesmem kolay ozamankı korkumdan ne carelere basvururum ..

neyse kızlar ben fazla oyalandım burda egzersize alışmışken bırakmiim.ben egzersize gidiyorum.dua edin başlamadan önce illa bi heyecan oluyo

kolay gelsın canım ben artık egserısıze sevınerek gıdıyorum korkumu yenmemı sağladıgı ıcın
rahat ortamda mecbur dıye degıl keyıfle korkularınından arındırcağını düşünerek yap ve başar inşallah rahatlıkla egsersizini :)

Son düzenleme:
bir doğum fotoğrafı buldum netten sizinle paylaşmak istedim. bir bir parmakta zorlanırken vajinamızdan bir bebek çıkıyor.
çok güzel bir foto. Egzersiz yapmadan önce bu fotoya bakmalı :)

Eklentiler

• $AZTtPdNCQAAuqNI.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
topikte egzersizine devam eden yada henüz gelin olamamış hatunlar(isteyen tabikide) duvak kapatma akımı başlattık.yenen duvağını açacak.sizde isterseniz avatarınızı değiştirebilirisiniz. hadi kızlra duvakkkklar kapansın

arkadaşlar bu bahsedilen yeşim hanım ist.da mı yeri? tam adını bilen var mı?
birde fiyatı ne kadarmış?
2 bın tl ve pesın ıstıyorlar 1 saatlık seans ve 15 gun sonra yıne cagırıyormus

yagmurcukkusu umarım yazıları okuyup daha detaylı soruları cevaplar
ben hep sonrasını merak edıyorum hep bu ısteksızlık korku olcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…