- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.241
canım egserız yaptıgımı bılmıyorkı o mılletın baskısından bıktı ve cınsel ıstegıne cevap bulamaması arıtk onu cıldırttıyorkızlar hymen şekilleri diye bakın netten o et parçası neymiş görürsünüz bende de var ama onun bir zararı yok ki zar yırtılsada kalıyor galiba, pati22 inşallah eşin de baba olacak sen de anne acele etmesinin nedeni sende ilerleme gördü galiba bir an önce gerilemeden başarmanızı istiyor aman kızlar bizim eşlerimizin durumu da pek zor onlara da millet çocuk soruyor bu bizim millet ne garip ya neylerine gerekse, karnımın ağrısı da geçti bu arada aman olsun da tek karın ağrısına neyine razıyım valla, üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi ama yine de deneyeceğim bugün yoksa kendimi suçlu hissediyorum.
Kızlarrr duyun benııı lutfenn aranızda kas gevsetıcı ve krem kullanıpta buna ragmen hamıle kalan oldu muu ? ...
bana doktor verdi anestolu, o da biraz yanma yapıyor ama kullanıyorum. işe yarayıp yaramadığını bile bilmiyorum gerçi, diğer türlü çok da fark etmiyor aslında. uyuşturucu da psikolojik etkiliyor aslında, krem sürdüm acımaz diyorsun yani. jel kullanmak zorunda kalıyorum ama, doğal yoldan ıslanmam mümkün değil ki o gerginlikle, bir an önce halledeyim diye bakıyorum rahat değilim, jel gerekiyor yani.ya kızlar bi şey sorucamokuduğum kadarıyla ilk ilişkiyi genelde uyuşturucularla deniyosunuz.uyuşturucu kullanmadan yapsak canımız çok mu yanar.şahsen ben kullanma taraftarı değilim çünkü kendimi biliyorum eğer o bölgeyi uyuşturup yaparsam bi daha vazgeçmem zor olur. ben egzersizde ilerleme kaydedip deneme seviyesine gelince kas gevşetici bi ilaç var onu kullanmayı düşünüyorum.yani uyuşturmasından iyidir.sizce ne yapmalıyım??bide 2 parmağa ne zaman geçiyosunuz ben şuan orta parmağımı alıyorum ama tam alışmış değilim sanırım iyice alıştıktan sonra geçmek lazım
çem keçe nin önerilerini okudum da kız adam hiç ilaç uyuşturucu krem kullanmayın diyor önsevişmeyle ıslaklık sağlayın diyor gerçi ben bi kere olsa devamı gelir diye düşünüyorum ama ama olsun zaten kullanmıyordum bir içimde bekletirken anestol sürdüm onu da sürmeden de bekletebilirim biz şu an egzersiz yaparak beyne ufak ufak panik yaratıyomuşuz sonra sıradanlaşıyormuş ilişki anında ki paniği de algılamıyomuş bayağı felsefik oldu ama mantıklı.
bana doktor verdi anestolu, o da biraz yanma yapıyor ama kullanıyorum. işe yarayıp yaramadığını bile bilmiyorum gerçi, diğer türlü çok da fark etmiyor aslında. uyuşturucu da psikolojik etkiliyor aslında, krem sürdüm acımaz diyorsun yani. jel kullanmak zorunda kalıyorum ama, doğal yoldan ıslanmam mümkün değil ki o gerginlikle, bir an önce halledeyim diye bakıyorum rahat değilim, jel gerekiyor yani.
canım bende okudum ama olmuyo ıste bı turlu ne kdara ıslak olursa olsun bı turlu olmuyo
pamukelmam bak sayfanın yukarısında kontrol paneli var oraya gir avatarı değiştir var ordan değiştirbende avatarımı duvak yapmak istiyorum nasıl yapıcam önceden değiştirmiştim ama şimdi bulamıyorum nerden yaptığımı
neyse kızlar ben fazla oyalandım burda egzersize alışmışken bırakmiim.ben egzersize gidiyorum.dua edin başlamadan önce illa bi heyecan oluyo
canım bı mesajımda yazdım ya ılk seferınde kendı ıslaklığımla egsersız yaptımçem keçe nin önerilerini okudum da kız adam hiç ilaç uyuşturucu krem kullanmayın diyor önsevişmeyle ıslaklık sağlayın diyor gerçi ben bi kere olsa devamı gelir diye düşünüyorum ama ama olsun zaten kullanmıyordum bir içimde bekletirken anestol sürdüm onu da sürmeden de bekletebilirim biz şu an egzersiz yaparak beyne ufak ufak panik yaratıyomuşuz sonra sıradanlaşıyormuş ilişki anında ki paniği de algılamıyomuş bayağı felsefik oldu ama mantıklı.
ıste örnek bak sende onsuz olmaz dıye dusunuyorsunya kızlar bi şey sorucamokuduğum kadarıyla ilk ilişkiyi genelde uyuşturucularla deniyosunuz.uyuşturucu kullanmadan yapsak canımız çok mu yanar.şahsen ben kullanma taraftarı değilim çünkü kendimi biliyorum eğer o bölgeyi uyuşturup yaparsam bi daha vazgeçmem zor olur. ben egzersizde ilerleme kaydedip deneme seviyesine gelince kas gevşetici bi ilaç var onu kullanmayı düşünüyorum.yani uyuşturmasından iyidir.sizce ne yapmalıyım??bide 2 parmağa ne zaman geçiyosunuz ben şuan orta parmağımı alıyorum ama tam alışmış değilim sanırım iyice alıştıktan sonra geçmek lazım
neyse kızlar ben fazla oyalandım burda egzersize alışmışken bırakmiim.ben egzersize gidiyorum.dua edin başlamadan önce illa bi heyecan oluyo
Vajinismus Nedir? - JİNEKOMED.::. Op. Dr. Yeşim Yerçok.::.Kadın Hastalıkları,Kısırlık,Gebelik-Doğum,Tüp Bebek,Menopozarkadaşlar bu bahsedilen yeşim hanım ist.da mı yeri? tam adını bilen var mı?
birde fiyatı ne kadarmış?
Vajinismus Nedir? - JİNEKOMED.::. Op. Dr. Yeşim Yerçok.::.Kadın Hastalıkları,Kısırlık,Gebelik-Doğum,Tüp Bebek,Menopoz
bu internet sitesi. fiyatını bilmiyorum ama, yazmıyor sitede arayıp öğrenmek lazım sanırım.
2 bın tl ve pesın ıstıyorlar 1 saatlık seans ve 15 gun sonra yıne cagırıyormusarkadaşlar bu bahsedilen yeşim hanım ist.da mı yeri? tam adını bilen var mı?
birde fiyatı ne kadarmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?