Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İyi akşamlar herkese, ben duvağımı açık burakdım - hayır getirsin diye- bi bu kızlık `duvarını` aşa bilsem gelinliyi bile soyundurucam avatardan

Dua edelim bir - birimize, lütfen- ha bi de beni de listeye eklermisiniz, lütfen?

tamm tatlım albunea seni yarın ekler .bu arada yazıdıklarına çok güldüm

tamm tatlım albunea seni yarın ekler .bu arada yazıdıklarına çok güldüm

Rabbim hep güldürsün yüzünüzü)

Duvar kelimesi az bile kalır bence(
Ya bişeyi hep hatırlıyorum- çocukken - annemler `oradan atlama, bişey olur`, ağaca çıkmabişey olur, zıplama bişey olur`, hiç bi şey olduğu yokmuş - keşke olsaymış ama,

hatta ben düşünüyorum- bizim problemimiz eşlerimizin çok iyi olmasından kaynaklanıyor- sizi bilmem ama benimkinin maşallahı var- o kadar rahat ki adam- nası olsa hall edicekmişiz- ben bu zarmı, taşmı nemi ondan başka bi şey düşünemez oldum, o o kadar iyi davranıyor ki

off mesajı ıkı kere gordum sandım sılmısım :)

espırı cok guzeldı ortam neselendı :)

aksama mac var esım ızlerken bende egsersızımı yapıcam
su ıkı parmaga ıyıce alısmam lazım
ama yesım hanımda cıddı cıddı aklımı celıyor
zıyaret degterınde 5 yılık evlı cıftlerın bıle basarısını okuyunca
off inşallah ona kalmadan kendımız yenerız ..

Son düzenleme:
ben bununla ilgili bir yazı okumuştum. vajinismus olduğumuzu evlenmeden önce seçtiğiniz eşten de anlayabilirmişiz meğer vajinismuslu hastalar sakin, anlayışlı insanları seçerlermiş eş olarak. bilinçaltında ilerde beni çok zorlamaz fikri yatıyormuş yani. hepimizin eşlerinin anlayışlı olmaları da tesadüf değil

Hmm, ben zor olacağını düşünmüşdüm - ama bu kadar da deyil, o benim kadar çalışsa yeneceyim )

Ama o çalışmaya başlayaınca ğyle bir çığlık atıyormuşum ki((

4 gündür parmak egzersizi yapıyor- kendim yapamıyorum tırnaklarımdan dolayı(
ama iki parmağa geçemiyorum bi türlü- bi de p..s denemesi yaptık sadece ucunu almış gibi oluyorum, bu arada hiç bir yağ ve ya krem kullanmıyorum ben.

ben kendi tıranığı da kökünden kestim, eşimin tırnağını da kestirdim. ben diyorum çığlık da atsam boşver diye ama ne mümkün gık dediğim anda vazgeçiyordu önceleri, şimdilerde zorluyor biraz. ben üç kere yaptırdım henüz, off insan hemen kurtulmak istiyor hem sabırsızım hem korkağım

İlk gecesini hiç ağrısız atlatanları hiç ama hiç anlayamıyorum

Korkaklıkdan öte- pamuklu çöp giriyo, parmak giriyo- bi p..s`den başka her şeyin girdiyi var ora- bi o da olsa

İlk gecesini hiç ağrısız atlatanları hiç ama hiç anlayamıyorum

Korkaklıkdan öte- pamuklu çöp giriyo, parmak giriyo- bi p..s`den başka her şeyin girdiyi var ora- bi o da olsa
benimle aynı zamanda evlenen bir arkadaş var. ben 175 boyunda kocamaan bir kadınım. o kız miniminicikti, yaşı da çok küçük. ilk gece hem de kayınvalidesinin evinde halletmişler işi, şoka girdim duyunca. yaşım da çok, ama yürek yok
ben parmağımı sokabilirim ama işte elime tuhaf bişiler gelince yanlış yerlere dokunuyorum gibi geliyor.

Yanlışı mı var canım?-Ora gitdikce gidiyor- engellere takılmayalım) Başaracağız- yeneceyiz.

xylocaine pump spray kesınlıkle tavsıye ederım fıyatını bılmıyorum ama...

cnm bende 3 yıllıkevlıyım ınan senınle aynı duyguları yasıyorum ya yenıcam ya ayrılıcaz( bende son 2 gundur basladım egzersızlerı kulak cubugu denıyorum 2 gundur tv karsısına gec tv ızle :)aynayı al ınan fark etmıyorsun bıle ben dunyaptım 3 kere kulak cubugugla denedım bugun de 2 kere obıle okadar umıt verıyorkı ınan bana hemen esımi arıorum anltıyorum o bıle cok sevınıyo yavas yavas yapabılırsın yarın parmak baslamayı dusunuyorum pes etmek yok:)))

kızlar bende dünkü raporumu vereyim, dün akşam eşimin orta parmağıyla egzersiz yaptık ilk başta çok kastım kendimi alamadım fakat daha sonra inat edince deneye deneye alıyosun içeri, sonrasında ben egzersiz yaptım 2 parmak yarısında takıldım kaldım 3 gündür aynı yere takılıyo ilerlemiyo ooofffffff nasıl ilerletcem kızlar? hafif sızı oluyo ilerletmeye çalışınca tırsıyorum çıkarıyorum parmağı. dün ilk defa eşim kararlı bi şekilde bebek istediğini söyledi. komşularımdan ikisi hamile bugün onları görünce nasıl heveslendim. bende bebiş istiyorum. Rabbim ne olur yardım et

cnm ben bı doktora gıtmıstım uyusturucu sprey verdı ve bununla devam et zaten hısstemıceksın daha sonra o bolge genısleyecek ozmn daha kolay olacagını soylemıstı...

xylocaine pump spray kesınlıkle tavsıye ederım fıyatını bılmıyorum ama...
bunuda not alaıym eczanecıye sorarım cok tesekkurler umarım etkılıdır o bolge uyusmayınca apilasyon yapamıyorum kesınlıkle..

canım aynen boyle yapıyorum zatı pes etmek yok umarım basarıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…