- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.261
2 bın tl ve pesın ıstıyorlar 1 saatlık seans ve 15 gun sonra yıne cagırıyormus
yagmurcukkusu umarım yazıları okuyup daha detaylı soruları cevaplar
ben hep sonrasını merak edıyorum hep bu ısteksızlık korku olcakmı
İyi akşamlar herkese, ben duvağımı açık burakdım - hayır getirsin diye- bi bu kızlık `duvarını` aşa bilsem gelinliyi bile soyundurucam avatardan
Dua edelim bir - birimize, lütfen- ha bi de beni de listeye eklermisiniz, lütfen?
rica etsem resmi kaldırabilirmisin.çok etkileniyorumda .eminim etkilenecek arkdaşlarda vardır
tamm tatlım albunea seni yarın ekler .bu arada yazıdıklarına çok güldüm
ben bununla ilgili bir yazı okumuştum. vajinismus olduğumuzu evlenmeden önce seçtiğiniz eşten de anlayabilirmişiz meğerRabbim hep güldürsün yüzünüzü)
Duvar kelimesi az bile kalır bence(
Ya bişeyi hep hatırlıyorum- çocukken - annemler `oradan atlama, bişey olur`, ağaca çıkmabişey olur, zıplama bişey olur`, hiç bi şey olduğu yokmuş - keşke olsaymış ama,
hatta ben düşünüyorum- bizim problemimiz eşlerimizin çok iyi olmasından kaynaklanıyor- sizi bilmem ama benimkinin maşallahı var- o kadar rahat ki adam- nası olsa hall edicekmişiz- ben bu zarmı, taşmı nemi ondan başka bi şey düşünemez oldum, o o kadar iyi davranıyor ki
ben bununla ilgili bir yazı okumuştum. vajinismus olduğumuzu evlenmeden önce seçtiğiniz eşten de anlayabilirmişiz meğervajinismuslu hastalar sakin, anlayışlı insanları seçerlermiş eş olarak. bilinçaltında ilerde beni çok zorlamaz fikri yatıyormuş yani. hepimizin eşlerinin anlayışlı olmaları da tesadüf değil
Hmm, ben zor olacağını düşünmüşdüm - ama bu kadar da deyil, o benim kadar çalışsa yeneceyim )
Ama o çalışmaya başlayaınca ğyle bir çığlık atıyormuşum ki((
4 gündür parmak egzersizi yapıyor- kendim yapamıyorum tırnaklarımdan dolayı(
ama iki parmağa geçemiyorum bi türlü- bi de p..s denemesi yaptık sadece ucunu almış gibi oluyorum, bu arada hiç bir yağ ve ya krem kullanmıyorum ben.
ben diyorum çığlık da atsam boşver diye ama ne mümkün gık dediğim anda vazgeçiyordu önceleri, şimdilerde zorluyor biraz. ben üç kere yaptırdım henüz, off insan hemen kurtulmak istiyor hem sabırsızım hem korkağım
benimle aynı zamanda evlenen bir arkadaş var. ben 175 boyunda kocamaan bir kadınım. o kız miniminicikti, yaşı da çok küçük. ilk gece hem de kayınvalidesinin evinde halletmişler işi, şoka girdim duyunca. yaşım da çok, ama yürek yokİlk gecesini hiç ağrısız atlatanları hiç ama hiç anlayamıyorum
Korkaklıkdan öte- pamuklu çöp giriyo, parmak giriyo- bi p..s`den başka her şeyin girdiyi var ora- bi o da olsa
ben 2008de evlendim düşün yani nasıl soruyolar artık bıktım sorulardan bende olmuyo diyorum
benimle aynı zamanda evlenen bir arkadaş var. ben 175 boyunda kocamaan bir kadınım. o kız miniminicikti, yaşı da çok küçük. ilk gece hem de kayınvalidesinin evinde halletmişler işi, şoka girdim duyunca. yaşım da çok, ama yürek yok
ben parmağımı sokabilirim ama işte elime tuhaf bişiler gelince yanlış yerlere dokunuyorum gibi geliyor.
kimse yazdıklarımı görmemiş..
ama yaptığımız egsersizleri rapor edicez diye yazıyorum
ıkı parmakta cok zorlandım pes etmedım alıstırdım sonrası ıkı parmak arasına pamuk pecete koyup kalınlastırdım
10 11 cm falan oldu enı parmakların ustune prezer.. ve kayganlastırıcı oyle denedım ılk boguma kadar aldım
yanma hıssı cok fazla ama ondanda gectım zar gıder dıye kaldım ya ıcerı gırerken bı et parcası
rahatsız edıyor benı nazlı kızlık zarı demıstı o o gıttıgnde ıcersı daha rahat olucak
eşimlede konustum bı kacgun anlayıs göster egsersız yapayım sonra denerız dıye
bakalım kabul eder gıbı oldu sorun etmez ıse bugun ıkı parmak arası kalınlastırılmıs şekilde devam edıcem calısmalara..
sorumu gören olursa bısey sorcam ben emla kremı ıle epılatörle her ay bıkını bölgemı alıyorum
anestol yada baska emla kremı kadar etkılı bısey tavsiye edebılcek varmı malum emla kremı 58 tl olmus
hepımızın duyguları farklı ben hala kulak çöpü sokamıyorum ıkı parmağımı sokarken düşün
bana gorede bu korkutucu
korktugun zaman hep burdakı yazılar aklına gelsın bende hep aklımda dans edıyorlar
erteleme hastalığı sadece bır an yanıcak zorlandıgında dur kacma nefes al alıs devam et
boyle bır suru cumleler kulagımda ozman daha hırslanıyorum
sende sakın kacma bak basladın ıyı gıdıyorsun ve unutma sen sanslısn daha 3 aylık evlısın
yolun basında olmak ıle benım gıbı 5 yıllık olmak arada cokfakr var
hep dıyorum bastan kacmayın ılk gunlerde keske kkyı bulsaydım ılk ıyl laylaylom gectı sonrakı yıllar kacıs
ama sımdı ya yenıcem ya esımden ayrılcam ona bunu cektırmeye hakkım yok
ertelıye ertelıye buyutuyoruz bu sorunu mecbur yenıcez kı bız cok sanslıyız burda bırbırımızle konusuyoruz
destek ve bılgı alıyoruz
ya kızlar bi şey sorucamokuduğum kadarıyla ilk ilişkiyi genelde uyuşturucularla deniyosunuz.uyuşturucu kullanmadan yapsak canımız çok mu yanar.şahsen ben kullanma taraftarı değilim çünkü kendimi biliyorum eğer o bölgeyi uyuşturup yaparsam bi daha vazgeçmem zor olur. ben egzersizde ilerleme kaydedip deneme seviyesine gelince kas gevşetici bi ilaç var onu kullanmayı düşünüyorum.yani uyuşturmasından iyidir.sizce ne yapmalıyım??bide 2 parmağa ne zaman geçiyosunuz ben şuan orta parmağımı alıyorum ama tam alışmış değilim sanırım iyice alıştıktan sonra geçmek lazım
bunuda not alaıym eczanecıye sorarım cok tesekkurler umarım etkılıdır o bolge uyusmayınca apilasyon yapamıyorum kesınlıkle..xylocaine pump spray kesınlıkle tavsıye ederım fıyatını bılmıyorum ama...
cnm bende 3 yıllıkevlıyım ınan senınle aynı duyguları yasıyorum ya yenıcam ya ayrılıcaz( bende son 2 gundur basladım egzersızlerı kulak cubugu denıyorum 2 gundur tv karsısına gec tv ızle :)aynayı al ınan fark etmıyorsun bıle ben dunyaptım 3 kere kulak cubugugla denedım bugun de 2 kere obıle okadar umıt verıyorkı ınan bana hemen esımi arıorum anltıyorum o bıle cok sevınıyo yavas yavas yapabılırsın yarın parmak baslamayı dusunuyorum pes etmek yok:)))
bunuda not alaıym eczanecıye sorarım cok tesekkurler umarım etkılıdır o bolge uyusmayınca apilasyon yapamıyorum kesınlıkle..
canım aynen boyle yapıyorum zatı pes etmek yok umarım basarıca
canım sen epilasyon için soruyosun uyuşturucu spreyi demi? ben burda okuyup doktoruma emla yazar mısınız demiştim o da yazmak istemedi niye dedim ağda yaptırmak için yazık dedi yok benim sorunum vajinismus demiştim yazmıştı sigortan varsa alabilirsin o amaçla kullanılıyormuş yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?