- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.281
canım sen epilasyon için soruyosun uyuşturucu spreyi demi? ben burda okuyup doktoruma emla yazar mısınız demiştim o da yazmak istemedi niye dedim ağda yaptırmak için yazık dedi yok benim sorunum vajinismus demiştim yazmıştı sigortan varsa alabilirsin o amaçla kullanılıyormuş yani.
emla ile anestol'ün farkı var mı ki? benim bildiğim anestol suda çözünüyor emla kuru yerlerde de uygulanabiliyor. o yüzden vajina için anestol kullanabilirsiniz. fiyatı da 2 tl gibi bir şey sanırım.
anestol epilasyon için uygulanmaz, dediğim gibi ıslak yerleri uyuşturuyor sadece. epilasyon için emla lazım da vajinismuslulardan da hep emlayı duyuyorum emla da mı alsam diyorum. passiflora da aldım ben işe yaramadı ooofff. üç gün aralıksız uyudum o kadar
kızlar bende dünkü raporumu vereyim, dün akşam eşimin orta parmağıyla egzersiz yaptık ilk başta çok kastım kendimi alamadım fakat daha sonra inat edince deneye deneye alıyosun içeri, sonrasında ben egzersiz yaptım 2 parmak yarısında takıldım kaldım 3 gündür aynı yere takılıyo ilerlemiyo ooofffffff nasıl ilerletcem kızlar? hafif sızı oluyo ilerletmeye çalışınca tırsıyorum çıkarıyorum parmağı. dün ilk defa eşim kararlı bi şekilde bebek istediğini söyledi. komşularımdan ikisi hamile bugün onları görünce nasıl heveslendim. bende bebiş istiyorum. Rabbim ne olur yardım et
canım bişey sorucam ben şu an orta parmağımı alıyorum ve ona alışmaya çalışıyorum 2 parmağa geçmeden önce eşinizle tek parmak deniyomusunuz yoksa ki parmağa geçtikten sonra mı eşinizle denemeye başlıyosunuz??ya ben şu an çok rahat alıyorum da eşime aynı şekilde izin verir miyim onu bilmiyorum.ya bi de bana sanki parmağımı çıkarır çıkarmaz eski haline dönüyomuş gibi geliyo gerçekten genişliyomu??bunu bi türlü kabul ettiremiyorum kendime...
canım illaki eski haline dönücek oraya pe...giriyor diye pe...açıklığı kalmıyor.orası esnek bir yapı çocukta çıksa eski haline dönüyor.
hayır demek istediğim o değil eski haline tabii ki dönücek kastettiğim ne kadar kalınlıkta bişey alırsak esnemesi o oranda ilerliyodur heralde dimi???:26:
ya normalde zaten yapısı çocuk çıkacak kadar esnek ama biz kastığımız için alamıyoruz.bizimkinde bi anormallik yok.evet egzersizle açıyoruz biz kalınlığa göre esniyor en son pe...kalınlığına gelene kadar egzersiz yapmanı tavsiye ederim bu süreçte pe...denemsi yapmayın tavsiye etmiyoruz
ya normalde zaten yapısı çocuk çıkacak kadar esnek ama biz kastığımız için alamıyoruz.bizimkinde bi anormallik yok.evet egzersizle açıyoruz biz kalınlığa göre esniyor en son pe...kalınlığına gelene kadar egzersiz yapmanı tavsiye ederim bu süreçte pe...denemsi yapmayın tavsiye etmiyoruz
çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için vallahi siz de olmasanız...allah razı olsun.
zanax bıle ıse yaramıyor malesef burda ıckı ıcıp sarhos olanlar bıle o an ayıldıgını soylemıslerdı malesef ılaclar o konuda bızı uyusturmuyor
yorgunda olsam egsersızıme basladım okey kayganlastırıcı hısset prezer.. ve jelını kullandım
ortanca parmak gırıyor sorun yok ama ortanca ve ısaret parmagı bırlestırıp kus ısaretı yapıyorum
ıkı kere denedım ıkıncısı wc de oturur vazıyette bol bol ıkındım ( detaylı anlatım için özür hatam varsa soyelyın dıye anlatıyorum)
ama ıkı seferdede ıdrarım var gıbı ve sızı oldu sıddetlı ama cıkarmadım parmakları sız geldınız hep aklıma gevsettım kendımı
kaslarımı ıkındım ama nafıle o sızı gıtmıyor ıkı parmak cok zorıkı parmağı ılk baslarda nasıl denıyorsunuz kızlar
tek sevındırıcı olay ıc bacak kaslarım dun titrerken bugun hıc tıtremedı daha rahatım
son dıpnot gıtgel yada ıcde döndürme bunu da yapamıyorum sadece ıcerde tutuyorum
kızlaaaaaaaaar ben de başardıııııııım! evet artık ben de bunu yazabiliyorum... Allahım yaa çok şükür... ben de yapabildim diyorum artık...
inanamıyorum yaa hâlâ inanamıyorum... bu sinir şey beni o kadar sarmış sarmalamış ki kurtulduğum halde sevinemedim ilk anlarda... ama artık seviniyorum. evet eveeeet ben de yaptııııııııımmm!!!
canım o ılaclar fecı ısteksızlık yapıyor bıraktım kullanmıyorumevet xanax da aldımuyku ve isteksizlik yapıyor o da. bir de uğraşa uğraşa kaslarım kasıldı benim günlerce kas ağrısı çektim sırtım belim, omuzlarım her yerim mahvoldu, doktor kas gevşetici verdi. sıcak su torbasıyla yattım hep. şimdi de zaman zaman sırtım ağrıyor. bir de üstüne enfeksiyon kaptım. üç ayda ne gitmediğim doktor kaldı ne kullanmadığım ilaç.
canım eşim egzersize izin vermiyor demiştin sanırım. kızlığı sorun edermi. kırmızı gelirse kızarmı sana.
kızlaaaaaaaaar ben de başardıııııııım! evet artık ben de bunu yazabiliyorum... Allahım yaa çok şükür... ben de yapabildim diyorum artık...
inanamıyorum yaa hâlâ inanamıyorum... bu sinir şey beni o kadar sarmış sarmalamış ki kurtulduğum halde sevinemedim ilk anlarda... ama artık seviniyorum. evet eveeeet ben de yaptııııııııımmm!!!
ay gercekmı cok sevındım ya kurtardın
sevıncın gecınce bızı aydınlatırsın umarım nasıl oldu bastan neler yaptıgınla ıtıraben hıyenı analtırsan yenı gelenlerı motıve edersın
bır gun bızde bu haberı verıcez kı ıcımden heğ nursena ve mınelcetın ılk verıcekler dıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?