Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

emla ile anestol'ün farkı var mı ki? benim bildiğim anestol suda çözünüyor emla kuru yerlerde de uygulanabiliyor. o yüzden vajina için anestol kullanabilirsiniz. fiyatı da 2 tl gibi bir şey sanırım.

epilasyon ıcın soruyorum canım
bende onceden yazdırıyordum ama son bı kac aydır devlet ödemıyormus o kremı 25 tl ılen normal fıyatı sımdı 58 tl cıktı
tek tek tup satıyor eczane hemen ısı tıcarete dökmüşler
sen ne zaaman aldın en son ?

emla ile anestol'ün farkı var mı ki? benim bildiğim anestol suda çözünüyor emla kuru yerlerde de uygulanabiliyor. o yüzden vajina için anestol kullanabilirsiniz. fiyatı da 2 tl gibi bir şey sanırım.

ozman anestol etkı etmez mı epılasyonda neyse konuyu fazla dagıtmıyım
ezcaneye gıttıgmde sorarım 2 tl bısey degıl bı deneem yaparım belkı etkı eder

anestol epilasyon için uygulanmaz, dediğim gibi ıslak yerleri uyuşturuyor sadece. epilasyon için emla lazım da vajinismuslulardan da hep emlayı duyuyorum emla da mı alsam diyorum. passiflora da aldım ben işe yaramadı ooofff. üç gün aralıksız uyudum o kadar

zanax bıle ıse yaramıyor malesef burda ıckı ıcıp sarhos olanlar bıle o an ayıldıgını soylemıslerdı malesef ılaclar o konuda bızı uyusturmuyor

canım bişey sorucam ben şu an orta parmağımı alıyorum ve ona alışmaya çalışıyorum 2 parmağa geçmeden önce eşinizle tek parmak deniyomusunuz yoksa ki parmağa geçtikten sonra mı eşinizle denemeye başlıyosunuz??ya ben şu an çok rahat alıyorum da eşime aynı şekilde izin verir miyim onu bilmiyorum.ya bi de bana sanki parmağımı çıkarır çıkarmaz eski haline dönüyomuş gibi geliyo gerçekten genişliyomu??bunu bi türlü kabul ettiremiyorum kendime...

canım illaki eski haline dönücek oraya pe...giriyor diye pe...açıklığı kalmıyor.orası esnek bir yapı çocukta çıksa eski haline dönüyor.

hayır demek istediğim o değil eski haline tabii ki dönücek kastettiğim ne kadar kalınlıkta bişey alırsak esnemesi o oranda ilerliyodur heralde dimi???:26:

ya normalde zaten yapısı çocuk çıkacak kadar esnek ama biz kastığımız için alamıyoruz.bizimkinde bi anormallik yok.evet egzersizle açıyoruz biz kalınlığa göre esniyor en son pe...kalınlığına gelene kadar egzersiz yapmanı tavsiye ederim bu süreçte pe...denemsi yapmayın tavsiye etmiyoruz

çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için vallahi siz de olmasanız...allah razı olsun.

çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için vallahi siz de olmasanız...allah razı olsun.

zanax bıle ıse yaramıyor malesef burda ıckı ıcıp sarhos olanlar bıle o an ayıldıgını soylemıslerdı malesef ılaclar o konuda bızı uyusturmuyor

evet xanax da aldım uyku ve isteksizlik yapıyor o da. bir de uğraşa uğraşa kaslarım kasıldı benim günlerce kas ağrısı çektim sırtım belim, omuzlarım her yerim mahvoldu, doktor kas gevşetici verdi. sıcak su torbasıyla yattım hep. şimdi de zaman zaman sırtım ağrıyor. bir de üstüne enfeksiyon kaptım. üç ayda ne gitmediğim doktor kaldı ne kullanmadığım ilaç.

merhaba canlarım,30 eylüle ismini yazdıranlar avatarınızı duvaklı yapalımmı ben yaptım ama inşallah olmuştur,gelin olunca açarız artık,hepimizin Allah yardımcısı olsun...

canım eşim egzersize izin vermiyor demiştin sanırım. kızlığı sorun edermi. kırmızı gelirse kızarmı sana.

kızlaaaaaaaaar ben de başardıııııııım! evet artık ben de bunu yazabiliyorum... Allahım yaa çok şükür... ben de yapabildim diyorum artık...
inanamıyorum yaa hâlâ inanamıyorum... bu sinir şey beni o kadar sarmış sarmalamış ki kurtulduğum halde sevinemedim ilk anlarda... ama artık seviniyorum. evet eveeeet ben de yaptııııııııımmm!!!

gözün aydın canım, darısı başımıza :))

canım o ılaclar fecı ısteksızlık yapıyor bıraktım kullanmıyorum
bıze ıstek korkudan emın olmak bu duyguyu hıssetrcek seyler laım
buda egsersızden gecıyor

canım eşim egzersize izin vermiyor demiştin sanırım. kızlığı sorun edermi. kırmızı gelirse kızarmı sana.

esımle bugun nıhayet gercek bır konusma yaptım hos buda konusma ıse
egsersız yapıcam yanında yapayım es parmagı denıyelım dedım köpürdü
kendı kendıme egsersız tamam ona cıt cıkarmıyor ama emınım ızın gununde denıyelım dıye baskı edıcek
ona makalelerı okumak ıstıyorum eslerın ne yapıcagı falan kesınlıkle kabul etmıyor yanı kendı basımayım bu sorunu yenmekte
kızlık zarı ıcınde once tepkı verdı zarar verırısn parmak sokma dıye bende dedım suphemı edıyorsun sorun olurmu bu dıye
hayır dedı sonra ama her erkek once boyle der ama gormek ıster yanı benı boyle ıkılemde bıraktı
ama rahatım yınede yanlıslıkla bozsam bıle doktorlar bunu anlıyormus su ıngılız kız vardı ya sara ve musa
doktor sara nın ne zaman ılıskıye gırdıgnı bıle soylemıstı bu raddeye getırmesın rabbımde
korkumu yeneyım normal gelın olayım baska bısey vız gelıyor napımm

ay gercekmı cok sevındım ya kurtardın
sevıncın gecınce bızı aydınlatırsın umarım nasıl oldu bastan neler yaptıgınla ıtıraben hıyenı analtırsan yenı gelenlerı motıve edersın

bır gun bızde bu haberı verıcez kı ıcımden heğ nursena ve mınelcetın ılk verıcekler dıyor :)

aytutulması canım tebrikler

canım inşallah yakında hepimiz kurtulacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…