- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.501
canım tamamen bitsin relg öyle başla hem için rahat olur hem rahat yaparsın egzersizini
kızlar ya şu an evli değilim Ama evlilik aşamasındayım .Ama sanırım evlenince bu sorunu bende yaşayacağım.Daha şimdiden çok korkuyorum bu olaydan
canım ya tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.yani bilmiyorum vajinusmuyum değilmiyim diye ama bu olay aklıma geldiğinde birleşme olayı beni korkutuyor canım çok yanacakmış zannediyorum umarım değilimdir
Yar saların lüle lüle, vajinismus sana gülee güleee
Canım o kadar mutlu oldum ki senin adına, gözlerim doldu valla sevinçten. Yenen bütün arkadaşlara kendim yenmiş gibi seviniyorum, inşalalh senin de yakında bebiş haberlerini alırız. Çok çok mutlu olun inşallah kocanla.
Sizlere de günaydın canlarım, kusura bakamyın nolur birka gündür doğru düzgün foruma giremiyorum, işler acayip yoğun, aam her fırsatta bakıp takip etmeye çalışıyorum gelişmeleri.
Özüm' den haberi olan var mı kızlar yaslandım' la?
canım tebrikler artık iyice başarmışsın allah en kısa zamanda bebeğini de kucağına almayı nasip eder inşallah
sağol Albuneaacım. senle aynı doktora gidiyoruz. bana karısı bakıyor sana kocası. eminim en kısa zamanda sende yeneceksin. çünkü para iade garantili demişti doktor. o kadar güveniyorlar tedavilerine. ama sonuçta bu beyinde bitiyor. hiç doktora gitmeyen arkadaşlarda burada daha hızlı şekilde yenecekler inşallah.birazdan doktorumu arayıp teşekkür edeceğim. Ama şöyle bir fark var buradaki arkadaşlar para istemeden yardımcı oluyorlar. bu daha sevap. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. vajinismusta neymiş bee diyelim hepimiz. inan zerre acı olmadı. kayganlık ve gevşeklik iyi geldi.
bu arada eşim eskisi kadar hazır olamıyordu son zamanlarda. ereksiyon problemi başlar gibi olmuştu. keçi boynuzu pekmezi aldım. bir haftadır onu yedi. o da destek olmuş olabilir.
Sağol canım darısı sanada inşallah. azıcık bile sızı ağrı olmadı. çünkü aparatlarla genişletmiş oldum. hala refleks olarak kasıyordum bir önceki denememe kadar.ama bu sefer oldukça rahattım. önemli olan kayganlık ve gevşeklik
2 aylık evliyim. ilişkiye hiç giremiyorum hiç egzersiz yapmadım yarın izmir assos kad. has. merkezinde dr.mustafa n.alihanoğulları nda tek seansda inşallah bu illetten kurtulacağım. aparat vs. hiç kullanmadım. bu doktoru duyan tanıyan tedavi olan var mı. doktorlar hangi yöntemlerle tedavi ediyorlar merak ediyorum pimpirikliyim kendime güvenemiyorum korkuyorum sizce yarın tek seansda çözülür mü bu iş kuşadasında doktor ulusoy varmış 5 mlyar istedibizi bir düşünce aldı. daha uygun fiyata tedavi eden doktorlardan sonuç alabilir miyiz diye düşünüyoruz.
canım ya tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.yani bilmiyorum vajinusmuyum değilmiyim diye ama bu olay aklıma geldiğinde birleşme olayı beni korkutuyor canım çok yanacakmış zannediyorum umarım değilimdir
tebriklerrrrr:92::92::92::92: zafer senindirrrrr
inşallah arkadaşlar ya evlilik olayı yaklaştıkça kokular büyüyor gibi geliyor umarım bu korkularım boşunadır.herşey çok kolay olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?