Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

- Albuneaa - Regl molası
- Aybice - ??
- Buseumut - Tek parmak (misafir molası)
- Ficklebird - ??
- 357saco - ??
- Sy16 - 1 parmak
- pati22 - p..s boyuna yakın aparat egzersizinde
- naz8 - 2 parmak 2 boğum
- Firstnur87 - ??
- pamukelma -??
- akayy - ??
- minelcetin - GELİN OLDU 15.09.2011
- Aytutulması - GELİN OLDU 14.09.2011
- benvehedeflerim - ??
- nursena06 - ??
- menevis - 2 parmak 2 boğum
- Arzusunrise - 2 parmak 2 boğum
- Maviaraba - 2 parmak

Yar saların lüle lüle, vajinismus sana gülee güleee
Canım o kadar mutlu oldum ki senin adına, gözlerim doldu valla sevinçten. Yenen bütün arkadaşlara kendim yenmiş gibi seviniyorum, inşalalh senin de yakında bebiş haberlerini alırız. Çok çok mutlu olun inşallah kocanla.

Sizlere de günaydın canlarım, kusura bakamyın nolur birka gündür doğru düzgün foruma giremiyorum, işler acayip yoğun, aam her fırsatta bakıp takip etmeye çalışıyorum gelişmeleri.

Özüm' den haberi olan var mı kızlar yaslandım' la?

canım tebrikler artık iyice başarmışsın allah en kısa zamanda bebeğini de kucağına almayı nasip eder inşallah

günaydın Albuneaa, hedef koyunca millet hızlandı valla darısı başımıza canım önce rapor vereyim maalesef dün de yapamadım misafir geldi sonra eşim sabah çok erken işe gitmesi gerekiyordu erkenden yattı öğlen o kadar egzersiz yapmıştım hevesim kursağımda kaldı gündüzleri aparatla devam ediyorum ama takıp yarım saat bekletiyorum bu arada özümün bilgisayarı bozuktu en son annesinin evinden girmişti, yaslandım da izne gelecekti yazamıyordur o yüzden.

kızlar ya şu an evli değilim Ama evlilik aşamasındayım .Ama sanırım evlenince bu sorunu bende yaşayacağım.Daha şimdiden çok korkuyorum bu olaydan

canım sen buralarda gezinme .bizim durum farklı beyninin bi yerine yerleşir.bence bu topikten biran önce kaçister istemez etklienebilirsin

canım ya tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.yani bilmiyorum vajinusmuyum değilmiyim diye ama bu olay aklıma geldiğinde birleşme olayı beni korkutuyor canım çok yanacakmış zannediyorum umarım değilimdir

canım ya tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.yani bilmiyorum vajinusmuyum değilmiyim diye ama bu olay aklıma geldiğinde birleşme olayı beni korkutuyor canım çok yanacakmış zannediyorum umarım değilimdir

canım daha o aşamaya gelmeden kendini şartlama belki o an farklı duygular hissedip yapacaksın nerden biliyosun her birleşmeden korkan da vajinismus olmuyor bence de buralarda fazla gezinme olumsuz etkileneceksin.

sağol Albuneaacım. senle aynı doktora gidiyoruz. bana karısı bakıyor sana kocası. eminim en kısa zamanda sende yeneceksin. çünkü para iade garantili demişti doktor. o kadar güveniyorlar tedavilerine. ama sonuçta bu beyinde bitiyor. hiç doktora gitmeyen arkadaşlarda burada daha hızlı şekilde yenecekler inşallah.birazdan doktorumu arayıp teşekkür edeceğim. Ama şöyle bir fark var buradaki arkadaşlar para istemeden yardımcı oluyorlar. bu daha sevap. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. vajinismusta neymiş bee diyelim hepimiz. inan zerre acı olmadı. kayganlık ve gevşeklik iyi geldi.
bu arada eşim eskisi kadar hazır olamıyordu son zamanlarda. ereksiyon problemi başlar gibi olmuştu. keçi boynuzu pekmezi aldım. bir haftadır onu yedi. o da destek olmuş olabilir.

canım tebrikler artık iyice başarmışsın allah en kısa zamanda bebeğini de kucağına almayı nasip eder inşallah

sağol nursenacım az kaldı seninde güzel haberini alıcaz inşallah. pati benim ve senin ilk gelinler olacağımızı hissettiğini söylemişti. ben oldum. sende olacaksın inşallah. okumuşsundur yazımı kayganlaştırıcı bile sürmedim. egzersizler ıslanmamı sağladı.

,CAnım inşallah ben de regl sonrası başlıycam denemelere. İlk 2 p..s denemesinde yanmam çok olmuştu ve korkmuştum açıkçası 3. denemeden. İlaçlardan sonra umarım o derdim de kalmaz biter bu dert:))

tebriklerrrrr:92::92::92::92:zafer senindirrrrr

ben doktor ulusoyda tedavi oldum eğer evde kendim başaramam diyorsan kesinlikle git derim bizimde paramız yoktu kredi çektik parayı düşünme bu sıkıntıdan kurtul bir an önce ama evde deneyeyim diyorsan hemen egzersizlere başla kayganlaştırıcı al işaret parmağının ucunu sokmaya çalış olacak merak etme hiç zor değil acımıyor kanamıyor sakın korkma bunu hiç başaramayacağını düşünen biri olarak yazıyorum ben başardıysam herkes başarır.KORKMA OLACAK

ilk gecenizde eşin penisine kayganlaştırıcı sürsün sende rahat ol emin ol hiç acımıyor şimdiden vajinusmus değilsen bile böyle korkarak olacaksın sak,iın rahat ol kesinlikle hiç acımıyor ilk birleşmede eşinle konuş yumuşak davransın psikolojik olarakda rahat olursun merak etme herşey güzel olacak

inşallah arkadaşlar ya evlilik olayı yaklaştıkça korkular büyüyor gibi geliyor umarım bu korkularım boşunadır.herşey çok kolay olur inşallah...

Son düzenleme:
inşallah arkadaşlar ya evlilik olayı yaklaştıkça kokular büyüyor gibi geliyor umarım bu korkularım boşunadır.herşey çok kolay olur inşallah...

gerçekten boşuna canım. çok rahat ve gevşek olursan hiç bir acı sızı olmaz. ben dün akşam yendim. 18 ayım boşuna geçmiş diyorum. bence bu siteye bakmanda sakınca yok. çünkü ben deliğin nasıl olduğunu bile bilmiyordum. en azından burada vajinin kapalı duvar olmadığını genişleyen bir organ olduğunu öğrenebilirsin. yenenleri gördükçe '' bumuymuş '' diyenleri gördükçe sende motive olursun umarım herşey güzel olur. ilk gecende başarırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…