Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sıkıntılar insana birer vazife ile gelir. Görevleri bitince giderler. En güzeli sabretmektir. Sabreden muhakkak ki selamettedir

canım sabah geçmişe bakamamıştım bi kaç arkadaş halaya durmuştu kim yenmişti diye baktım sendin çok sevindim senin adına.yeni fırsatım oldugeçmişi okuyordum senin yendiğini anlattığın kısma geldim .inan bana çok duygulandım.şuanda bile ağlıyorum.rabbim şu mubarek gün hatrına hepimizin yüzüne baksın inşş.bide arkadaşın biri resim atmış yüz görümlüğü gibi hoş olmuş.rabbim sana tez zamnda nasip etsin inşaallah

Son düzenleme:
kızlar acaba sayı olarak 41 yasinmi okusak.olur derseniz paylaşalım hemen 30 eylüle bitsin.normalde herkes okumaya çalışıyordur ama belli sayısı olunca daha etkilidir sizce:44:

Canım regl dönemin tamamen bitmeden bişey yapma sakın. ben biter bitmez hemen yapmaya çalışıyordum o da tahrişi tetikliyordu malesef.

regl sonrası kanallar genıslıyor ılk deneme ogun yap dıyordu ablamlar hep ve hepsınınde rahat olmustu daha once yazmıstım
tahrıs falan dıyınce kafam karıstı regl den sonra ılk gunler p. denemsı dahamı kotu olur ? normalde yapılan egsersızler o gunler zorluyormu ?

gelelım rapora gece esım uyumasını bekleyıp yapıyorum bu cok can sıkıcı
normal beyaz buyuk mumu once prezer.. denedım sonras asama asama kalınlastırdım pamuk sardım cevresıne sonra kagıt havlu strec fılm
10 cm kalınlık yaptıgımda sorun yok ama sonra 11cm de zorlasamda azcık gırdı
ama cıdden parmaktan cok daha kolay kızlar ve artık ıkı parmak falan bana cok kolay gelıyor nerden nerıye:)
bu arada mumu 12 cm falan alıp gıtgel yapabıldım ama sızın gıbı ıcerde döndürme falan hala tedırgınım yapamıyorum
bu seferkı egsersızımde makat tarafında baskı hıssettım nedense hanı daha once ıdrar gelmıs gıbı önde yanma oluyordu ya
sımdıde makatta hıssettım bunu acaba nıye bılen bırı varmı ?

ayyy cnmmm benimmmm çok sevindiimmm tebriklerrr bak bittiii işteee

tebriklerrrr cnmmm çok sevindimmm allah bidaha yaşatmasınnn

slm kızlarrr bugun regl oldum ama bıter bıtmez kaldıgım yerden baslıcam bu hafta kısa bı seyahata cıkıyoruz esımle geldıgımde ınş guzel haberler alırım sızden cok alıstım buraya ıyıkı varsınızzzzzz

kızlar acaba sayı olarak 41 yasinmi okusak.olur derseniz paylaşalım hemen 30 eylüle bitsin.normalde herkes okumaya çalışıyordur ama belli sayısı olunca daha etkilidir sizce:44:

Selam canım iyidir senden nvbr? Bence de yaaplım, 5 tane ben alayım ama regl den sonra okuyabilirim. 5 tane de anneme okutayım :))toplamda 10 tane ben alıyorum,ok?

sağol canım hepimiz aynı duyguları yaşayan insanlar olduğumuz için duygu patlaması yaşıyoruz sık sık ağlayan insanlarız zaten. bu sefer sevinç göz yaşları oldu. hepinizin en kısa zamanda en rahat şekilde yenmesini diliyorum. bak aytutulmasıda bende zerre acı hissetmemişiz. inşallah sizlerdede öyle olsun

ben 30 eylüle kadar fırsat buldukça okuyacağım sizler için inşallah.

Arkadaşlar biliyorsunuz ki vajinusmus psikolojik bir rahatsızlık temeli bilinçaltı korkularına dayanıyor.doktorların bir kısmıda bu rahatsızlığı hipnoz yöntemiyle tedavi ediyor.geçenlerde tesadüfen girdiğim bir sitede şöyle bir şeyle karşılaştım.müziğin içine yerleştirilen bilinçaltı olumlamalarıyla müzik dinlerken bilinçaltına komut veriliyormuş.siz müziği dinliyorsunuz ama müziğin içindeki duyamayacağınız komutları bilinçaltı duyuyor ve o komutlarla bilinçaltı yersiz korkulardan temizleniyormuş.bir nevi hipnoz yöntemi de diyebiliriz.doktora hipnoz için gitmeyi düşünen arkadaşlar öncelikle bu cdlerden alıp deneyebilirler.buradan site ismi vermek doğru mu bilmiyorum .yeni üyeyim de

tebrikler tatlım artık için rahat olsun Rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallah
yeni taze annemiz de sen olursun inşallah canım

eveeeet kızlar hadi bakalım sıra kimde acabaaaaaaaaaaaaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…