- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.541
Arkadaşlar biliyorsunuz ki vajinusmus psikolojik bir rahatsızlık temeli bilinçaltı korkularına dayanıyor.doktorların bir kısmıda bu rahatsızlığı hipnoz yöntemiyle tedavi ediyor.geçenlerde tesadüfen girdiğim bir sitede şöyle bir şeyle karşılaştım.müziğin içine yerleştirilen bilinçaltı olumlamalarıyla müzik dinlerken bilinçaltına komut veriliyormuş.siz müziği dinliyorsunuz ama müziğin içindeki duyamayacağınız komutları bilinçaltı duyuyor ve o komutlarla bilinçaltı yersiz korkulardan temizleniyormuş.bir nevi hipnoz yöntemi de diyebiliriz.doktora hipnoz için gitmeyi düşünen arkadaşlar öncelikle bu cdlerden alıp deneyebilirler.buradan site ismi vermek doğru mu bilmiyorum .yeni üyeyim de
ayyy cnmmm benimmmm çok sevindiimmm tebriklerrr bak bittiii işteee
31 yasin kaldı almak isteyen
canım bu 30 eylül e kadar mı?
hadi kızlar son 16
ay tutulması ve mınelcetınn hayırlı haberlerınız aldım cok mutlu oldumm omrunuz boyunca baska sıkıntılar gormeyızz ınsallahh :)) allah gerıde kalan vajılıleın yardımcı sı olsunn tez zamanda aramızda olmayı nasıp etsın daha bebıs ıcın yarıs yuapıcazzz :)))))
canım tebrik ederim senin adına çok ama çokkkk sevindim darısı bizimde başımıza inşallahhhhh
tebrikler tatlım artık için rahat olsun Rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallah
yeni taze annemiz de sen olursun inşallah canım
eveeeet kızlar hadi bakalım sıra kimde acabaaaaaaaaaaaaaa?
ay tutulması ve mınelcetınn hayırlı haberlerınız aldım cok mutlu oldumm omrunuz boyunca baska sıkıntılar gormeyızz ınsallahh :)) allah gerıde kalan vajılıleın yardımcı sı olsunn tez zamanda aramızda olmayı nasıp etsın daha bebıs ıcın yarıs yuapıcazzz :)))))
canım ben de alayım 3 tane regl olcam şu sıralarda. olmazsam daha okurum inşallah.
aytutulmasıcımdün seni tebrik ederken bir gaza geldim anlatamam. bende sıra dedim ve oldu. huzurla güne uyandım. Rabbim inşallah bütün vajililere yardım etsin.
canım ben seni yenmiş sayıyordum zaten :) ama tabi gazsa gaz yani her şey burdahuzurlu olmak çok güzel canım üstümüzden büyük bi yük attık sanki...ben de artık ne zaman normal bi insan gibi olacağımı iyice merak etmiştim canıma tak etmişti yani :) çok şükür Rabbime...
amin canım Rabbim bütün vajililere yardım etsin. ki zaten çözümü olan bi şey olduğu için herkes yenecek inşallah heeeerkes hadi kızlaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?