Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet bu teknik sürekli uygulanan bi yöntem filmlerde reklamlarda sürekli bilinçaltı mesajlarına maruz kalıyoruz.biz onu farketmesek de beyin bi bütün olarak okuduğu için bilinçaltımıza yerleşiyo.siteden ziyade cd isimlerini versen nasıl olur?? en azında tedavi sürecimiz hızlanır..

ay tutulması ve mınelcetınn hayırlı haberlerınız aldım cok mutlu oldumm omrunuz boyunca baska sıkıntılar gormeyızz ınsallahh :)) allah gerıde kalan vajılıleın yardımcı sı olsunn tez zamanda aramızda olmayı nasıp etsın daha bebıs ıcın yarıs yuapıcazzz :)))))

canım çok sağol.. amin güzelim inşallah bütün vajili arkadaşlarımızı da bu dertten en yakın zamanda kurtarsın inşallah Rabbim.. bebiş yarışı da bu topikte her şey bu topikte kızlar :)

tebrikler tatlım artık için rahat olsun Rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallah
yeni taze annemiz de sen olursun inşallah canım

eveeeet kızlar hadi bakalım sıra kimde acabaaaaaaaaaaaaaa?

aytutulmasıcım dün seni tebrik ederken bir gaza geldim anlatamam. bende sıra dedim ve oldu. huzurla güne uyandım. Rabbim inşallah bütün vajililere yardım etsin.

amin canım Allah her günümüzü daha güzel geçirmeyi nasip etsin. biz yeni evlendik artık dimi kızlar. tazecik gelinleriz. taze gelinim ama sabahtan beri temizlik yaptım sevinçten.

aytutulmasıcım dün seni tebrik ederken bir gaza geldim anlatamam. bende sıra dedim ve oldu. huzurla güne uyandım. Rabbim inşallah bütün vajililere yardım etsin.

canım ben seni yenmiş sayıyordum zaten :) ama tabi gazsa gaz yani her şey burda huzurlu olmak çok güzel canım üstümüzden büyük bi yük attık sanki...ben de artık ne zaman normal bi insan gibi olacağımı iyice merak etmiştim canıma tak etmişti yani :) çok şükür Rabbime...

amin canım Rabbim bütün vajililere yardım etsin. ki zaten çözümü olan bi şey olduğu için herkes yenecek inşallah heeeerkes hadi kızlaaaaar

:92:albuneacım doktor hanımı aradım. Uyguladığım tekniği anlattım. çok başarılı dedi. Bu seferde olmasaydı seni çağıracaktım. Aynı tekniği uygulatacaktım dedi. Bu arada dedim verdiğiniz 2 parmak ebatındaki aparatı kalınlaştırdım. üzerine peçete sardım onun üzerine prez. Geçirdim dedim. Ooo sen işini biliyorsun dedi

AMİNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…