Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar, minelçetin doktora sorsaydın üst üste denemek mi gerekiyor alışsın diye yoksa ara vermek mi gerekiyor, daha yenmeden nereleri düşünüyorum değil mi?

31 yasin kaldı almak isteyen

kaç tane kaldıysa söyleyin hepsini okurum ben, çok hızlı okuyabiliyorum ama pzt okuyabilirim ancak, reglim de yakın uygun olurum inşallah.
bu gün ultrasona girdim, tahmin ettiğim gibi fizyolojik hiçbir şey yokmuş psikolojik durumum. bir an önce bakırköyden randevu alacağım egzersizlere de devam ediyorum ama dün eşim ısrar etti p.. denemesi için kabul ettim, fena da değildi ama tam olarak başaramadık tabi, çok sinirlerim gerilmiş herhalde ağlamaya başladım yine, bütgün gece eşim de benimle uğraştı offf. ben bu kadar takmıyorum sen neden bu kadar üzülüyorsun diyor ama sorun bende, o neden taksın ki zaten. neyse bu gün yapamadım egzersiz, akşam da arkadaşımın kınası var, gece geç de olsa yapmaya çalışacağım, hepinize kolay gelsin arkadaşlar.

bu arada eşim bugün öğlen geldi deneme yaptık ama yine sadece ucu girdi gerisi gelmiyor orda kaldım ilerleyemiyorum bu akşam bir kez daha deneyeceğim inşallah olur önümüzdeki hafta da erken gelecek deneme sayımı da çoğalttım egzersizi de ama yine de olmuyor.

geçmiş olsuuunn, tebrikleer D çok mutlu oldum ya, darısı başımıza. allah hepimizi kurtarsın.

canım anlayamadım eşinle farklı şehirlerdem kalıyorsunuz işten dolayı

kızlar net yok haftasonu giremiyorum.oyüzden herkese başarılar şimdiden dua edin bana da bari ptsi güzel haberlere geleyim.geçmişi karıştırdım birazcık.arkadaşların çoğu yenermiyim ......falan yada artık çocuk istiyorum diye haykırmış ve sonrada demişlerki bizlerde bir gün buraya yendik hamileyiz diyebilecekmiyiz diye yazmışlar şimdi onların çoğu yenmiş ve çok şükür çoğuda hamile.rabbim inşş bizede yazmayı nasip eder.bu gün çok duygusal takıldım pek keyfim yoktu kapanışımında duygusal yaptım galiba:85:

öptüm hepinizi

merhaba kızlar, minelçetin doktora sorsaydın üst üste denemek mi gerekiyor alışsın diye yoksa ara vermek mi gerekiyor, daha yenmeden nereleri düşünüyorum değil mi?

şimdiden sonra kolay olur dedi. ben yarın yine deneyeyim diyorum. bir gün arayla. bebekte olsun istiyorum ya. bebek isteyenler sperm kalitesi için bir gün ara vererek yapsın yazıyordu. doktor diyor sen çok uzattın süreyi. normalde daha hızlı bitirebilirdin diyor.

canım yarım saat içimde tuttum aparatı dedim ya. arasıra içeri dışarı yaptım. bir sıcaklık oluyor ya o sırada kendi ıslaklığın oluşuyor. hani diyorlar ya sevişmeyi uzun tutun diye. ben tutmadım. ıslaktım zaten birde ilk defa ışıklar sönük denedim. normalde ışığı hiç söndürmüyorduk. hiç p..s e bakmadım. yavaş yavaş elimle ben içeri ittirdim.

pardon ben daha yeniyim hikayelerinizi karıştırıyorum da henüz. sen doktor kontrolünde mi atlattın? hangi doktora gittin bir de normal psikolog mu? ben de bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitmeyi düşünüyorum.

canım ben kadın doğum uzmanına gittim. Ünlü bir doktor var Saygın Miçozkadıoğlu adı. ama benim eşim erkek doktora izin vermediği için ben dayanamayıp aradım doktoru. anlattım sorunumu ama bayan doktor varmı yanınızda dedim.eşininde kadın doğumcu olduğunu yardımcı olabileceğini söyledi.Benimle Nazife hanım ilgilendi çok iyi niyetli bir hanım. çok güzel bilgiler verdi. 4 seans gittim ama sonrasında ramazan araya girdi diye denemeleri son iki üç haftadır yapıyordum. Bu arada olmaması durumunda para iade garantili. hiç iyileştiremediğimiz hastamız yok diyorlar. ben erkek doktorun yanında rahat olamayacağımı düşünüp Nazife hanım'a gitmişim. iyiki gitmişim. ama şimdi sorarsanız bu siteyi bulsaydın hemen gidermiydin diye. gitmezdim. önce buradaki değerli arkadaşlarımın dediklerini uygulardım

olsun canım geç değil hiç bir zaman ben eşime diyorum bir yeneyim geçen zamanı telafi ederiz diye, allah kimseye vermesin bu derdi ama sayesinde çok şeyler öğrendik en azından egzersizler sayesinde normal doğum yaptığımızda falan daha rahat oluruz, panik olduğumuzda kendimizi sakinleştirebiliriz, hamile kalmak için pozisyonlar var bir bak istersen.

sırt üstü yat diyorlar. belinin altına yastık koy. ayaklarını sonra yarım saat bir saat kadar havada tut diyorlar. başka şekil bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…