Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar orta parmaktan sonra iki parmağa geçtim ama çok zorr bir boğum alabildim sadece yanmaa oldu.orta parmağı içerde bayağı tuttuktan snramı ikiye geçiyosunuz nasıl yaptınız bi yol gösterin lütfeeeennn

muhtemelen kendini kastığın için yanman olmuştur canım.tabi eğer mantarın falan yoksa.orta parmakta rahat olduğunda git gel yapabildiğinde iki parmağa geçiceksin.küs şeklinde yapıp içerde parmaklarını açıcaksın canım...

canım ben 2 parmağı pek yapamadım o yüzden tek parmaktan sonra aparata geçtim, boğum boğum ilerleyeceksin canım kastığın için o yanma yavaş yavaş yap sakinleşip öyle yap.

Cnm allah başka sıkıntı vermesin tebrikler darısı bizlerin başına inşallah

orta parmakta çok rahatım git gel de yapabiliyorum fakat iki parmağa geçince canım çok acıdı.derin nefes aldım ıkındım falan ama cık.yanması geçmiyo mantar olduğumu nasıl anlicam peki???

canım ben 2 parmağı pek yapamadım o yüzden tek parmaktan sonra aparata geçtim, boğum boğum ilerleyeceksin canım kastığın için o yanma yavaş yavaş yap sakinleşip öyle yap.

aslında zaten başta iki parmak çok korkutucu geliyodu.direk mum alıp denemek istedim ama mum almayı unutunca bari parmakla deniyeyim dedim korktuğum başıma gldi.orta parmaktan snra iki parmak birden kalın geldi bana.

aslında zaten başta iki parmak çok korkutucu geliyodu.direk mum alıp denemek istedim ama mum almayı unutunca bari parmakla deniyeyim dedim korktuğum başıma gldi.orta parmaktan snra iki parmak birden kalın geldi bana.

canım mum almayı unuttuysan kaleme pamuk sar orta parmağından biraz daha kalın yap streçle üzerine de eldiven geçir pre....belki büyük kalır

canım ille mum olması gerekmiyor kaleme, rimele peçete sarıp deneyenler oldu herşey olur, korkutucu diye düşündüğün için öyle olmuştur canım ben şimdi 2 parmağı yanyana alabiliyorum ama yaptığım aparat 2 parmaktan daha kalın daha rahat giriyor aşama aşama gir canım inceden kalına doğru kendini zorlayıp hemen pes etme.

canım mum almayı unuttuysan kaleme pamuk sar orta parmağından biraz daha kalın yap streçle üzerine de eldiven geçir pre....belki büyük kalır

yapıcam artık bişeyler halbuki ne güzel ilerliyodum ya nazar değirdim kendime offff...moralimi bozmadım ama :):) asla da bozmicam.ya şu mantar olayı nedir attınız ortaya cevap verin bakam..

kızlar hepinize iyi geceler, ben gidip biraz egzersiz yapıyım kendimi çok tembel gördüm bu aralar, inşallah bu gece birileri kurtulur bu dertten.

yapıcam artık bişeyler halbuki ne güzel ilerliyodum ya nazar değirdim kendime offff...moralimi bozmadım ama :):) asla da bozmicam.ya şu mantar olayı nedir attınız ortaya cevap verin bakam..

bozma moralini zaten vajinanın huyu belli olmaz bazen açar kendini bazen hemen kapatır.bende egzersiz yaparken bazen kapatırdı 2-3 dk bekleyince rahatlayınca açılırdı.mantar olayı da şöyle kaşıntın ve peynirimsi akıntın varsa mantar olmuşundur.ben hamile kaldım kalalı kurtulamadım.ya egzersizlerde kaptım yada bebekten dolayı kaynaklanıyor.

sen yanma var deyince arkadaş da mantar mı acaba dedi ama bence senin kasmandan dolayı o yanma devamlı değilse kaşıntı falan yoksa kasmandandır diye düşünüyorum yok öyle hemen mantar deyip de tembellik yapmak hadi bakalım doğru egzersize 2 parmakta zorlanıyosan tek parmağa devam et ama boş durma canım.

öle kaşıntım falan olmuyo.o an yandı sadece.eşimle ilk gecemizde denemeye kalktığımızla aynı sızı.ben de öyle düşünüyorum kendimi kastığımdan oldu.sonra tekrar orta parmağa geçtim biraz beklettim daire çizdim hiç bi sorun yok ama iki parmağa geçince fena acıdı.ben bi daha iki parmak denemicem.başka aparatlarla yapmaya çalışıcam belki yavaş yavaş açmam gerekiyodur.

kızlar mrb,nasılsınız ben yorgunum bu akşam ama gene de birazdan egzersizimi yapacağım,en son dün gece 2 parmaktan kalın aparatla yapmıştım,rahattı,bakalım bu akşam biraz daha kalınlaştırcam,inş yolunda gider herşey,sizin nasıl gidiyor egzersizler, ne aşamadasınız?

arkadaşlar ben yapamıyorum artık canımda istemiyo bide bazı sıkıntılarda var ondan mıdır bilmiyorum regldönemimde yaklaştı asabileştim iyice herşeye bağırıyorum ne yapayım yaaa
ama yapamıyorum diyede sinirleniyorum yapamazsam( 2 parmak denicem çünkü) sinirlenebilirim ve bidaha yapmam diyede korkuyorum..
işte arkadaşlar böyle yapmıya yapmıya 5 yılı devirdim ne kadar tembelim yaaa

İki parmağı tam ala biliyorum artık, bunu yaptikdan sonra tek parmak çok iyi geliyor)
İki parmak başda çok acı verdi- acıyoooo(( ama alışacağım, çünki başarmak zorundayım
Kendi- kendime moral vere vere duruyorum)

Ya kızlar bişey sorucam, kalem ve ya rimele pecete sardıkdan sonra- ille de rezervatif de gerekiyormu, şartmı yani? Başka ne ola bilir?

cnm evet iki parmakta ben de ilk girerken zorlanıyorum,ama alıştırdım,aparat daha kolay giriyo,parmak sonuçta kemikli mumla daha rahat oluyo ya da diğer aparatlarla.kalem ,mum,ya da rimele önce pamuk sar canım sonra ya peçete ya da havlu kağıt onu streçle en üstüne de eldiven geçirebilirsin,üstünü jelleyip kullanabilirsin,illa prezervatif olması gerekmiyo

yapma canım kendine bunu,pes etmek yok,hepimiz öyleyiz,bi de insanın aklında bazı şeyler olunca ya da canı sıkkın olunca egzersiz zor oluyo,ama yapmay açalış cnm moralini bozma güzel şeyler düşünmeye çalış,sevdiğin bi müziği dinle,ya da tv de sevdiğin bi diziyi seyrederken yap,kafanı dağıt yani,hepimiz zaten bugünlere bu tembellikten ertelemek yüzünden geldik ya canım,artık ertelememeliyiz,ben birazdan egzersiz yapcam,ki o kadar da yorgunum bugün ,her tarafım ağrıyo,ama yapcam sen de yap cnm

Bitanesin- Allah yardımcın olsun,
peki ben bi şey daha sorucam- şimdiye kadar hiç bi krem ve yağ, oranı uyuşturmak için herhansı bir jel kullanmadım.
Eldiven ve ya prezervatife ne sure bilirim?

Bitanesin- Allah yardımcın olsun,
peki ben bi şey daha sorucam- şimdiye kadar hiç bi krem ve yağ, oranı uyuşturmak için herhansı bir jel kullanmadım.
Eldiven ve ya prezervatife ne sure bilirim?

cnm egzersizdeydim sorunu yeni gördüm kusura bakma,ben de uyuşturucu hiçbişey kullanmıyorum,kullanmayı da istemiyorum alıştırmamak için,ben ultrason jeli kullanıyorum,hiçbir zararı yok,su bazlı bi jel,bolca sürüyorum onunla yapıyorum,sen de onu kullanabilirsin
bu arada ben de bu akşamki egzersizimi penise yakın aparatla yaptım ,penise 2 santim kadar kalınlık kaldı,başta biraz zorlandım içeri alırken ama yavaş yavaş ıkınarak ilerlettim,alıştım bi yirmi dakka kadar tuttum içerde oynattım daireler çizdim,böyle böyle genişliycek işte canım napalım bunları yapa yapa üstesinden gelcez inş hep birlikte ama yeneceğine inan canım,ben artık inanıyorum inşallah bi-iki haftaya en geç allahtan bi mani gelmezse başarırım diye umuyorum,sen de pes etme canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…