- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.801
çıkarken zorlanmıyorum dediğin gibi kayarak çıkıyo sanki içerden bişey ittiriyo fakat çıkarırken biraz panik oluyorum dediğim gibi oram da çıkıvericekmiş gibiben ıkınınca canım acıdı onun için hiç ıkınmıyorum ne girerken ne çıkarken.şuan da sızı var alışıcam inşallah zamanla.
dışarı bi şey çıkmıyo canım. sadece giriş kısmının hareketi sana o hissi hissettiriyor. girerken değil çıkarken sıcaklık yanma gibi bir his oluyor. içeri sokarken nefes verip. dışarı çekerken nefes alıyordum ben. çünkü nefes verirken daha kolay giriyor. birde karnında hareket etsin nefes alıp verirken. sadece göğüs nefesi değil.
ben hala cıkarırken ayyyy ayyy aaa diye bagırıyomesimde gluyo bide cıkmaı bana iğrenc gelio ıyyy diyede sesim cıkıyo bazen esimede solucn cıkıo diyom
ayyynen çıkarırken neden öyle oluyo acaba halbuki girerken daha çok zorlanmas lazım.çok enteresan.
çıkarken zorlanmıyorum dediğin gibi kayarak çıkıyo sanki içerden bişey ittiriyo fakat çıkarırken biraz panik oluyorum dediğim gibi oram da çıkıvericekmiş gibiben ıkınınca canım acıdı onun için hiç ıkınmıyorum ne girerken ne çıkarken.şuan da sızı var alışıcam inşallah zamanla.
Bitsin artık istiyorummm
Bazan oyle pozisyonlar oluyor ki- iki parmak bile acıtmıyor- ama sonra aynı pozisyonu tutdutramıyorum((
Egzersizleri hic aksatmadan yapiyorum.. İki parmak kalinligindan o yana gecemedim ama daha(
Bi de bi şey sorucam kızlar- Aparata gecirdiyimiz prezervatif her gün yenilenmeli mi?
Ya nasıl?
Egzersizimi yaptım kızlar.. biraz daha kalınlaştırdım aparatımı.. çok kez çıkarıp tekrar tekrar aldım.. gitgel az yaptım bugün, içimde biraz beklettim genişlesin diye.. sonra daha da kalınlaştırıp p...s boyutuna getirdim aparatı, ama baktım işler beni bekliyor, bugünlük bu kadar dedim.. yarın p....s boyutu almaya çalışcam inşallah.. alamazsam bugünkü kalınlıkta devam etcem.
aparat belli bir noktadan sonra girmeyecek gibi olduğunda, kendimi kasıyomuyum diye dinliyorum vücudumu, kasmıyorum artık hiç.. sonra bir de düşüncelerimi dinleyim dedim, bi de baktım ki, aparat girmeyecek gibi hissettiğimde, bi yerde takıldığında zihnimde hiç de iyi düşünceler olmuyor meğer.. 'daha ittirirsem zarar veririm kendime, çok kanamam olur' falan gibi düşünceler geçiyor aklımdan.. bunu hissettiğimde derin bir nefes alıp, hayır hiçbirşey olmayacak diye telkin veriyorum kendime içimden.. ve o esnada ıkınıyorum, ıkınmak çok işe yarıyor, ve bugün çok iyi farkettim ki, o duvar gibi takıldığı yerde biraz düşüncelerine hakim olup ittirince kayıp gidiyor.. ve aslında duvar yok, itsek gidecek ama orda duvar var gibi bekliyoruz.. belki önceden kasıldığından oluyordu etten duvar ama artık kasma problemim kalmadı çok şükür.. inşallah p....s de aparat gibi kayıp gider..
bu arada bugün geçmişi okumak hiç yormadı, giren pek olmamış gündüz nedense.. inşallah iyilerdir..
regl bıtsın kafamdakı en boyutuna kadar ılerledıgım an artık dırek p.. denemesı yapıcamaynen girerken o kadar paniklemiyorum ama çıkrıcaam zaman ııyyy..korkuyorum.yeni bi aparat yapıcam kendime dediğin gibi yapıcam bu sefer.
amin allah razı olsun inşAllah..Şu an ezan okunuyor Allah hepimizi bu dertten tez zamanda kurtarsın inşallah.
Bitsin artık istiyorummm
Bazan oyle pozisyonlar oluyor ki- iki parmak bile acıtmıyor- ama sonra aynı pozisyonu tutdutramıyorum((
Egzersizleri hic aksatmadan yapiyorum.. İki parmak kalinligindan o yana gecemedim ama daha(
Bi de bi şey sorucam kızlar- Aparata gecirdiyimiz prezervatif her gün yenilenmeli mi?
Ya nasıl?
dediğin gibi yapıcam canım allah razı olsun.ay çok seviyorum hepinizi.insan görmediği tanımadığı kişileri böyle sever mi ya???ne garip...
evet canım bende sizleri çok seviyorum ve en kısa zamanda benim erdiğim huzura ermenizi istiorum. üzerimden büyük bir yük kalktı. sakin bir insana dönüştüm
ne güzel maşallah.rabbim başka sıkıntı vermesin inş en yakın zamanda bebişlerin de olur
Kızlar dun yıne cesaretlendımm yok dedım bu boyle olmazz nereye kadar krem yada kas gevestıcıler kullanabılırım kıı en azından bebek dusunuyosak bunlar gebe kalmama engel dıye dusundumm ve ne kremler ne ılac hıc bırsey kullanmadan ya olacak ya olacak dedım sonunda olum yok yaa dedım korkunun ecele faydası yokkı ne olursa olsun bunu yapmak zorundayım dedım hıc mı yasadıklarımızdan canımız acımadı dedım hem ne kadar ne derece acıyabılır kı dıye dusundumm ve derın derın nefes alıp vermek oldu tek yaptıgımm yapmamız gereken tek sey buu bunu farkettımm ve olduu nefes alıp verırkenn bırde bakıyosunuzz p..s ıcerıye kayıyorr ucunun gırmesı yeterlı sankı ıcerde vakum varmıs gıbı p..sı ıcerı cekıyoo hıc korkulacak saplantı halıne getırelecek bısı yok kızlarrr ben bu ısı basardıysamm sızlerdee basaracaksınızz bılıyorsunuz hem panık atak hem tasıkardı sorunum varr dıı ben buna ragmenn gayet rahat hıc bır acı sızı hıc bısı hıssetmeden bunu yaptıysam sızde yuapacaksınızz
çoğumuz regl olunca topık sessizleşmiş:)
yasinleri daha okuyamadım regl sonu okucam 5 tane almıştım aramızda yasin almıyan varsa 2 tane verebilirim
yoksa regl bitimi okurum
minelçetincim egsersizde yeni olduğum için ben bişey diyemicem umarım bu konuda bilgili bir arkadaş cevap verir
merhaba arkadaşlar. daha öncede söylemiştim haziran ayında egzersizlere başladım. haziran ayında adet olmuştum. temmuzda hiç olmadım. normalde 30 günde bir olurdum. sonra doktorun verdiği ilaç ile ağustos ayında adet oldum. eylül ayı bitecek neredeyse hala gelmedi. test yaptım negatif çıktı. 7 gün geçmiş durumda şu an. şu egzersizler tarihi değiştirmiş olabilir mi ? ne yapmalıyım sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?