Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben hala cıkarırken ayyyy ayyy aaa diye bagırıyom esimde gluyo bide cıkmaı bana iğrenc gelio ıyyy diyede sesim cıkıyo bazen esimede solucn cıkıo diyom

Bitsin artık istiyorummm

Bazan oyle pozisyonlar oluyor ki- iki parmak bile acıtmıyor- ama sonra aynı pozisyonu tutdutramıyorum((
Egzersizleri hic aksatmadan yapiyorum.. İki parmak kalinligindan o yana gecemedim ama daha(

Bi de bi şey sorucam kızlar- Aparata gecirdiyimiz prezervatif her gün yenilenmeli mi?
Ya nasıl?

dediğin gibi yapıcam canım allah razı olsun.ay çok seviyorum hepinizi.insan görmediği tanımadığı kişileri böyle sever mi ya???ne garip...

[
ıkınınca daha kolay olması lazım canım yaa.. :26:

canım hergün yenilesen hijyen açısından iyi olur.. Bim'de ucuz prez.ler var, ben onlardan aldım egzersizde önemli değil diye, hergün yenileyip kullanıyorum.. aynısını tekrar kullanırsan enfeksiyon gelişebilir.

akaycım biliyo musun su an denesen su an girer ve inan bana hiç acımaz. anladığım kadarıyla baya kalın aparatlarla calısıyorsun,o aparatlar vajiyi öyle esnetmiştir ki kanama olmıcak bile o düşünceyi at kafandan. sen aparata dayanabiliyorsan p...si dünden alırsın. cünkü cok daha yumusak bir yapı ve hiiiiiç acı vermiyor. ilk girişte fark etmedim bile o derece acısız bişey. bence beynini hazırla p....s denemesine cünkü son asamayı bile gecmişsin sen.

aynen girerken o kadar paniklemiyorum ama çıkrıcaam zaman ııyyy..korkuyorum.yeni bi aparat yapıcam kendime dediğin gibi yapıcam bu sefer.
regl bıtsın kafamdakı en boyutuna kadar ılerledıgım an artık dırek p.. denemesı yapıcam
o panıgı duyguları at kafandan p.. denemsınde boyle olmucagını ıyıce sartla kafana
ve bak gor pamuk ve kagıt havlu ıle daha rahat olcak :)
Şu an ezan okunuyor Allah hepimizi bu dertten tez zamanda kurtarsın inşallah.
amin allah razı olsun inşAllah..

panıkleleme ve yılma bazen vajı bıze küsüyor ama bız onu ıkna edıyoruz :)
nasılmı bıraz zaman tanıyıp tekrar denıyerek
dıger soruna gelınce hergun yenıle canım kesınlıkle
hıjyen ıcın cok onemlı ya mıkrop kaparsak
bızımın kendı pre.. lerı kayganlastırıcılımı bılmıyorum ucuzlar evet okeyınkıler cok pahalı
ama yenelımde hıc bırı umrumda değil..

dediğin gibi yapıcam canım allah razı olsun.ay çok seviyorum hepinizi.insan görmediği tanımadığı kişileri böyle sever mi ya???ne garip...

evet canım bende sizleri çok seviyorum ve en kısa zamanda benim erdiğim huzura ermenizi istiorum. üzerimden büyük bir yük kalktı. sakin bir insana dönüştüm

merhaba arkadaşlar. daha öncede söylemiştim haziran ayında egzersizlere başladım. haziran ayında adet olmuştum. temmuzda hiç olmadım. normalde 30 günde bir olurdum. sonra doktorun verdiği ilaç ile ağustos ayında adet oldum. eylül ayı bitecek neredeyse hala gelmedi. test yaptım negatif çıktı. 7 gün geçmiş durumda şu an. şu egzersizler tarihi değiştirmiş olabilir mi ? ne yapmalıyım sizce.

toplam 6 ziyaretçi 1 üye 5 ziyaretçi .ziyaretçiler gelinde az dertleşelim ya bizim kızlardan kimse yok sessiz sessiz okumaktan sıkılmadınızmı

Günaydın kızlarr:))

Naber, nasılsınız, iyimisiniz? İşlerim o kadar yoğunki giremiyorum internete bile. Var mı güzel haberleri olanlar?

Aybice, canım, benim reglim dün bitti, inşalalh bugün okumaya başlıycam Yasin' leri. Annem de Cumaya kadar bitirecek.

albuneaa cnm cevap yazdım ama mesaj kutun doluymuş gitmedi
aybice nerelerdesin cnm yasin ler senin için mi yeni okudum ben de eğer okunacak varsa okuyabilirim ben de

tebrik ederim canım inşallah bizlerde başarabiliriz.

kızlar artık o kadar sabırsızımki aklıma estikçe hadi pe... denemesi yapalım diyorum. sonuç hep hüsran olsada ben inanıyorumki birgün olacak... tahammülüm kalmadı artık.

çoğumuz regl olunca topık sessizleşmiş:)
yasinleri daha okuyamadım regl sonu okucam 5 tane almıştım aramızda yasin almıyan varsa 2 tane verebilirim
yoksa regl bitimi okurum

minelçetincim egsersizde yeni olduğum için ben bişey diyemicem umarım bu konuda bilgili bir arkadaş cevap verir

canm ben alabilirim 2tane çünkü burda yasin dağıtıldığında ben yoktum hatta 3ünüde alablirim

Benim tarihlerimde herhangi bir değişme olmamıştı canım,gebelik testlerinde 15 güne kadar çıkmayabiliyor,bence 1 hafta sonra regl olmazsan tekrar test yap,zaten ona göre de sonrasında kan testi yaptırırsın kesinleşmesi için.Hamilelik belirtileri var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…