- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.821
canm ben alabilirim 2tane çünkü burda yasin dağıtıldığında ben yoktum hatta 3ünüde alablirim
Benim tarihlerimde herhangi bir değişme olmamıştı canım,gebelik testlerinde 15 güne kadar çıkmayabiliyor,bence 1 hafta sonra regl olmazsan tekrar test yap,zaten ona göre de sonrasında kan testi yaptırırsın kesinleşmesi için.Hamilelik belirtileri var mı peki?
tamam 3 taneyı sana verıyorum ozman regl sonrası ıkı taneyı ben okucam kımseye vermem daha :)
belirti bi şey yok. geçen ayda bir ay ötelemişti adet. galiba dengeyi şaştı tarihlerim. vajiyi yeneli daha 5 gün oldu zaten. ama 10 gün öncesindede sadece ucu girdiğinde sperm girmiş olabilir. bilemedim. bakalım hayırlısı olur inşallah.streste ötelermiş diye okudum bir yerde. çok sağol canım bilgi verdiğin için
Beenn Bugnn p...s Denemesii Yapcaamm ArkadaşLArrr... Umarımm yarınn ii HAberlerLEe GeLirimm Sizee.. Duaa Edinn BAnaa.. Yeter Artıkk Çook bunaLdmm Olsunn artkk...
tamam canm 3tane ben okuorum ozamanişallah bu dertten hepimiz kurtuluruz en kısa zamanda
canlar bende dun gece ruyamda hamile oldugumu gordumdaha cok ufakmıs ama yenihamileymişim acaba allah tarafından bir işaretmiydi bilemiyorum gercek gibiydi yarıon adet olmam gerekiyor ama bakalım artık esim bugun test alcak birlşkte bakuıcaz artık bu kacıncı testimiz olcak bilmiyom benden daha hevesli hadi tetst yapalım diyip duruyo işten de cıkarıolar beni hepsi ust uste gelio gerci işimden memnun degildim bazen gece bile gidiyorum esimden uzak hayırlısı olsun diyorum insallah ama gariptirki kendimi hamile gibi hissediyorum bu sefer dger hissettiklerimden daha farklı ne bileyim karnım hiç doymuyor arada kasıklarımda sancı oluyo ama adet sancısı gibi degil bide belim agrıo geceleri acaba hamilemiyim bende bilemiyorumki ?
egzersiz yapanlar nerelerde bakalımm regl dneminde olanlara tavsiyemdir eski sayfaları okuyun mutlaka ...
Merhaba bayanlar ben yeni üye oldum bu siteye 29 yaşında 5 aylık evli bir bayanım ama hala kadın olamadım vajinismusum çünki doktora gittim bana bi ilaç verdi kas gevşeltici ve rahatlatıcı ama bende hiçbir rahatlama ve gevşeme olmuyo biraz yazışmaları okudum bi aparattan bahsediliyo o nedir ne yapmam gerekiyo lütfen yardım edin bana.... Eşim çok anlayışlı birisi hiçbizaman zorlamadı beni zamanla olucağına inanıyo ama ben inancımı yitirmeye başladım eşimi mutlu etmek evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum artık lütfen yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim ilgilenen hanımlara şimdiden....
missfigocum inşallah çift çizgiyi görürsün :81:
Merhaba bayanlar ben yeni üye oldum bu siteye 29 yaşında 5 aylık evli bir bayanım ama hala kadın olamadım vajinismusum çünki doktora gittim bana bi ilaç verdi kas gevşeltici ve rahatlatıcı ama bende hiçbir rahatlama ve gevşeme olmuyo biraz yazışmaları okudum bi aparattan bahsediliyo o nedir ne yapmam gerekiyo lütfen yardım edin bana.... Eşim çok anlayışlı birisi hiçbizaman zorlamadı beni zamanla olucağına inanıyo ama ben inancımı yitirmeye başladım eşimi mutlu etmek evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum artık lütfen yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim ilgilenen hanımlara şimdiden....
Günaydın kızlarr:))
Naber, nasılsınız, iyimisiniz? İşlerim o kadar yoğunki giremiyorum internete bile. Var mı güzel haberleri olanlar?
Aybice, canım, benim reglim dün bitti, inşalalh bugün okumaya başlıycam Yasin' leri. Annem de Cumaya kadar bitirecek.
bende yenmek istiyorum 5 sene oldu şuan ağlıyorum sinirden dr a gitmeyi düşünüyorum parmaklar tamam 3 parmağa kadar oluyor ama ne eşimin parmağı nede mumdan biraz kalın kısa bi aparat var onlada olmuyor ama p..si yarıya kadar kendim yerleştirip alıyorum nedengesizliktir bu yaa yaşım olmuş 31 çocuk istiyorum ama tıkandı kaldı durum çıkmazdayım gidip parayı bastıracam en sonunda dr a %100 diolar ama dayanışmanız çok güzel ama ben çok umutsuzumm bu arada ne kan ne bişi hiç bişi gelmedi acaba zardamı sorun var((((
canım bende işlerden çok giremiyorum ya bu yoğunlukta bunalttı ayyy
albuneaa cnm cevap yazdım ama mesaj kutun doluymuş gitmedi
aybice nerelerdesin cnm yasin ler senin için mi yeni okudum ben de eğer okunacak varsa okuyabilirim ben de
kızlar cumartesi kadın doğumcuya gidecem .fizyolojik bi problem varmı diye korkmaya başladım ya gidenler deyin bakam bu doktor ne yapacak bana ne edecek:18::18::18::18: pufffff ya bana biraz cesaret verin:18::18::18::18::18::18::18::18:
aybice cim senin korkmana hiç gerek yok cunku sen bildigim kadarıyla egzersiz yapabiliyosun ben kendim o bolgeye hiç bi egzersiz yapmadım dr zaen senin yaptıgın ergzersiz gibi ufak bi cubuk la bile bakabilir bu yuzden aynı egzersiz gibi dusun korkma bide zaten dra sen bu derdini anlattıgında nazik olacaktır merak etme canım..sen git tecrubelerini anlatırsın burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?