Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

belirti bi şey yok. geçen ayda bir ay ötelemişti adet. galiba dengeyi şaştı tarihlerim. vajiyi yeneli daha 5 gün oldu zaten. ama 10 gün öncesindede sadece ucu girdiğinde sperm girmiş olabilir. bilemedim. bakalım hayırlısı olur inşallah.streste ötelermiş diye okudum bir yerde. çok sağol canım bilgi verdiğin için

canlar bende dun gece ruyamda hamile oldugumu gordum daha cok ufakmıs ama yenihamileymişim acaba allah tarafından bir işaretmiydi bilemiyorum gercek gibiydi yarıon adet olmam gerekiyor ama bakalım artık esim bugun test alcak birlşkte bakuıcaz artık bu kacıncı testimiz olcak bilmiyom benden daha hevesli hadi tetst yapalım diyip duruyo işten de cıkarıolar beni hepsi ust uste gelio gerci işimden memnun degildim bazen gece bile gidiyorum esimden uzak hayırlısı olsun diyorum insallah ama gariptirki kendimi hamile gibi hissediyorum bu sefer dger hissettiklerimden daha farklı ne bileyim karnım hiç doymuyor arada kasıklarımda sancı oluyo ama adet sancısı gibi degil bide belim agrıo geceleri acaba hamilemiyim bende bilemiyorumki ?

egzersiz yapanlar nerelerde bakalımm regl dneminde olanlara tavsiyemdir eski sayfaları okuyun mutlaka ...

Beenn Bugnn p...s Denemesii Yapcaamm ArkadaşLArrr... Umarımm yarınn ii HAberlerLEe GeLirimm Sizee.. Duaa Edinn BAnaa.. Yeter Artıkk Çook bunaLdmm Olsunn artkk...

dualarım seninle canım. unutma nefes egzerinizini yap ve neresinde olursa olsun hissettiğin o yanma diye dusundugun duygu en cok o hissettiğin kadar olacak buda zamanla gececek.. haydi bakalım denemeye gecemek bile yolun yarısından cogudur..

Merhaba bayanlar ben yeni üye oldum bu siteye 29 yaşında 5 aylık evli bir bayanım ama hala kadın olamadım vajinismusum çünki doktora gittim bana bi ilaç verdi kas gevşeltici ve rahatlatıcı ama bende hiçbir rahatlama ve gevşeme olmuyo biraz yazışmaları okudum bi aparattan bahsediliyo o nedir ne yapmam gerekiyo lütfen yardım edin bana.... Eşim çok anlayışlı birisi hiçbizaman zorlamadı beni zamanla olucağına inanıyo ama ben inancımı yitirmeye başladım eşimi mutlu etmek evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum artık lütfen yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim ilgilenen hanımlara şimdiden....

missfigocum inşallah çift çizgiyi görürsün :81:

Canıms elam cok sanslısınki bu forma geldin burada kendi kendine yenen o kadar insan oldu ki bunlardan briide bendim istedigin zaman buradan yazabilirsin herkes cevap yazacaktır emin ol. bende yardım edebilirim. oncelikle egzersiz yapmadan bunun ilac vs gibi cozumu yok canım ister kendin ister es parmagı ile istersende aparat(burada kızlar kulak cubugu vs gibi seyler denedi ) yardımıyla bu egzersizleri yapabilirsin.. birde kegel egzersizi var aynı zamanda bunu herkes yapmalıymıs aslında , vajinadaki kasların calısmasını ve farkına varmamızı saglarmıs tıpku tuvalette idrarını yapıp bırakıp tutarmıs gibi yapabilirsin istediğin heryerde arabada ottrutken vs.. neyse oncelikle ana egzersiz olan ilk bahsettiğimi yapmalısın. bu hepimize ilk basta itici geldi ama sonra oraya bir sey girebildigini beynine kabullendirince ps. denemesine geciyosun ve bu eggzersizini aksatmazsan maximum 2 yada 3 haftada yeniyorsun canım. ne durumdasın birde onu paylaş istersen ? hiç mi giriş olmuyor egzersizden bilgin varmı? ne durumdasınız onu soylersen daha detayı yardımcı olabilriiz

merhaba canım. ben ramazan ayında bu siteye girmeye başladım. 15 eylülde yendim. doktora gitmiştim ilk aparat denemeyi doktor eşliğinde yapmış olsamda bu sitenin çoook büyük faydasını gördüm. öncelikle kendini kasmayacaksın. ilişki haricindede otururken genelde bacakların açık oturmaya çalış. bir çok arkadaşımız ilk olarak bir ayna alarak vajinin içine kulak karıştırma çubuğuna streç film sararak jel sürerek sokuyorlar. içeriye girebildiğini göreceksin. burnundan nefes al ağzından ver. sonrasında serçe parmağına prez. geçirip jelleyip deneyebilirsin. kayganlaştırıcı su bazlı jel al canım. hadi başarılar inşallah

bende yenmek istiyorum 5 sene oldu şuan ağlıyorum sinirden dr a gitmeyi düşünüyorum parmaklar tamam 3 parmağa kadar oluyor ama ne eşimin parmağı nede mumdan biraz kalın kısa bi aparat var onlada olmuyor ama p..si yarıya kadar kendim yerleştirip alıyorum nedengesizliktir bu yaa yaşım olmuş 31 çocuk istiyorum ama tıkandı kaldı durum çıkmazdayım gidip parayı bastıracam en sonunda dr a %100 diolar ama dayanışmanız çok güzel ama ben çok umutsuzumm bu arada ne kan ne bişi hiç bişi gelmedi acaba zardamı sorun var((((

kızlar cumartesi kadın doğumcuya gidecem .fizyolojik bi problem varmı diye korkmaya başladım ya gidenler deyin bakam bu doktor ne yapacak bana ne edecek:18::18::18::18: pufffff ya bana biraz cesaret verin:18::18::18::18::18::18::18::18:

canım bende işlerden çok giremiyorum ya bu yoğunlukta bunalttı ayyy

canım moralini bozma sakın sen digerlerine gore cok ilerdesin .. bir kere eger yarısını alabiliyosan bu cok cok iyi.. sana onerim dra o kadar paralar dokme sadece biraz cesaret et eger ps i yarıya kadar alabiliosan yavas yavas git gellerle devam edin bu esnada sende nefes egzersizleri yap ve goreceksin bir bakmıssınız oluvernmiş bende hep yarıdaydım bi gun kendimi rahat bıraktıggım bi anda tamamı oldu.. sadece o esnada sunu dusundum sanada oneririm herkes aynısını soyluyor o anda hissedilenden daha cok bi agrı yada yanma olmuyor canım ben bbunu dusundum hep o anlarda ve gercektende oyle oldu.. nolur uzme kendini bak ne kadar ilerdesin ustelik sen..

albuneaa cnm cevap yazdım ama mesaj kutun doluymuş gitmedi
aybice nerelerdesin cnm yasin ler senin için mi yeni okudum ben de eğer okunacak varsa okuyabilirim ben de

fairymm canım aynı zamanlarda girip görüşemiyoruz ya. özledim kıs yasinleride hepimiz için dağıtmıştım canım.hepsi dağıtıldı

aybice cim senin korkmana hiç gerek yok cunku sen bildigim kadarıyla egzersiz yapabiliyosun ben kendim o bolgeye hiç bi egzersiz yapmadım dr zaen senin yaptıgın ergzersiz gibi ufak bi cubuk la bile bakabilir bu yuzden aynı egzersiz gibi dusun korkma bide zaten dra sen bu derdini anlattıgında nazik olacaktır merak etme canım..sen git tecrubelerini anlatırsın burada

canımcım çok teşekkür edrim verdiğin bilgiler için. bide aklıma geldi sen ilk girdiğinde çizelgen ikinci ayı gösteriyordu demi zamn ne kadar çabuk geçiyor ya değilmi.bu doktor işi beni korkudan öldürecek yaaaaaaa:84::84::8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…