- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.841
bende yenmek istiyorum 5 sene oldu şuan ağlıyorum sinirden dr a gitmeyi düşünüyorum parmaklar tamam 3 parmağa kadar oluyor ama ne eşimin parmağı nede mumdan biraz kalın kısa bi aparat var onlada olmuyor ama p..si yarıya kadar kendim yerleştirip alıyorum nedengesizliktir bu yaa yaşım olmuş 31 çocuk istiyorum ama tıkandı kaldı durum çıkmazdayım gidip parayı bastıracam en sonunda dr a %100 diolar ama dayanışmanız çok güzel ama ben çok umutsuzumm bu arada ne kan ne bişi hiç bişi gelmedi acaba zardamı sorun var((((
akaycım biliyo musun su an denesen su an girer ve inan bana hiç acımaz. anladığım kadarıyla baya kalın aparatlarla calısıyorsun,o aparatlar vajiyi öyle esnetmiştir ki kanama olmıcak bile o düşünceyi at kafandan. sen aparata dayanabiliyorsan p...si dünden alırsın. cünkü cok daha yumusak bir yapı ve hiiiiiç acı vermiyor. ilk girişte fark etmedim bile o derece acısız bişey. bence beynini hazırla p....s denemesine cünkü son asamayı bile gecmişsin sen.
Beenn Bugnn p...s Denemesii Yapcaamm ArkadaşLArrr... Umarımm yarınn ii HAberlerLEe GeLirimm Sizee.. Duaa Edinn BAnaa.. Yeter Artıkk Çook bunaLdmm Olsunn artkk...
canlar bende dun gece ruyamda hamile oldugumu gordumdaha cok ufakmıs ama yenihamileymişim acaba allah tarafından bir işaretmiydi bilemiyorum gercek gibiydi yarıon adet olmam gerekiyor ama bakalım artık esim bugun test alcak birlşkte bakuıcaz artık bu kacıncı testimiz olcak bilmiyom benden daha hevesli hadi tetst yapalım diyip duruyo işten de cıkarıolar beni hepsi ust uste gelio gerci işimden memnun degildim bazen gece bile gidiyorum esimden uzak hayırlısı olsun diyorum insallah ama gariptirki kendimi hamile gibi hissediyorum bu sefer dger hissettiklerimden daha farklı ne bileyim karnım hiç doymuyor arada kasıklarımda sancı oluyo ama adet sancısı gibi degil bide belim agrıo geceleri acaba hamilemiyim bende bilemiyorumki ?
egzersiz yapanlar nerelerde bakalımm regl dneminde olanlara tavsiyemdir eski sayfaları okuyun mutlaka ...
bende yenmek istiyorum 5 sene oldu şuan ağlıyorum sinirden dr a gitmeyi düşünüyorum parmaklar tamam 3 parmağa kadar oluyor ama ne eşimin parmağı nede mumdan biraz kalın kısa bi aparat var onlada olmuyor ama p..si yarıya kadar kendim yerleştirip alıyorum nedengesizliktir bu yaa yaşım olmuş 31 çocuk istiyorum ama tıkandı kaldı durum çıkmazdayım gidip parayı bastıracam en sonunda dr a %100 diolar ama dayanışmanız çok güzel ama ben çok umutsuzumm bu arada ne kan ne bişi hiç bişi gelmedi acaba zardamı sorun var((((
kızlar cumartesi kadın doğumcuya gidecem .fizyolojik bi problem varmı diye korkmaya başladım ya gidenler deyin bakam bu doktor ne yapacak bana ne edecek:18::18::18::18: pufffff ya bana biraz cesaret verin:18::18::18::18::18::18::18::18:
canım doktordan korkmana gerek yok, bana hiç bişeyle bakmadı, sadece iki eliyle iyice açıp gözle kontrol etti. 2 doktora gittim ikisi de aynı şekilde baktı, kızsın bişey sokamayız dediler. sende ne fizyolojik problem olacak kız p...si yarıya kadar alan benmiyim
ayyy akayy güldürdün ha beni deli gibi nette araştırma yapıyordum doktor ban ne edeck diyee.kendi kendime gülüp duruyorum doğru yarıya kadar almıştım
canımcım çok teşekkür edrim verdiğin bilgiler için. bide aklıma geldi sen ilk girdiğinde çizelgen ikinci ayı gösteriyordu demi zamn ne kadar çabuk geçiyor ya değilmi.bu doktor işi beni korkudan öldürecek yaaaaaaa:84::84::8
ben aparatla yapamıyorum çünkü girmiyor p..sten küçük olsa bile sanki duvar aşağı yukarı falan yapıorum yok taş mübarek ama işte 1 senedir falan p..s yarını yapabiliyorum hiç ilerleme yok yani nefes alıp veriyorum bu aparat hiç ilerlemio ona canım sıkılıyor neden yani ne var orda zorluyorum biraz sanki yaylı bişi var geri atıo komediyaaa
bidehiç gitgel yapamıorum sadece parmakla oluyor 2 parmakla sonuna kadar git gel oluyor ama p..s girince kıpırdama diorum eşimeöksürme falan acı gibi bişi nebu anlamadım zaten p..side ben yerleştirirsem kırk kere nefes al ver anca giriyor oda
ayın 8 inde hasta olmam gerekiyordu hala hastalanmadım. adet düzensizliklerim oluyordu ama bu çok fazla oldu. korunmak için önceleri hap kullanıyordum ama zararlı die bıraktım bi de vajinusmus olmanın rahatlığıyla umursamadım ama 3 keredir eşimle birleşmeyi başardık prezarvatifle yapamam die onuda kullanmadık eşimde soğuk bakıyor zaten prezarvatife. yaa ben daha yeni yendim vajiyi ve biraz bu duruma alışmak istiyorum 3 gün önce test yaptım negatif çıktı. inşallah hamile değilimdir çok korkuyorum hazır değilim henüz. ayyy yaa çok stres yaptım. doktora gitmek içinde erken gb geliyor dua edin çok erken şimdi. hamile olmayayım. :26:
ayın 8 inde hasta olmam gerekiyordu hala hastalanmadım. adet düzensizliklerim oluyordu ama bu çok fazla oldu. korunmak için önceleri hap kullanıyordum ama zararlı die bıraktım bi de vajinusmus olmanın rahatlığıyla umursamadım ama 3 keredir eşimle birleşmeyi başardık prezarvatifle yapamam die onuda kullanmadık eşimde soğuk bakıyor zaten prezarvatife. yaa ben daha yeni yendim vajiyi ve biraz bu duruma alışmak istiyorum 3 gün önce test yaptım negatif çıktı. inşallah hamile değilimdir çok korkuyorum hazır değilim henüz. ayyy yaa çok stres yaptım. doktora gitmek içinde erken gb geliyor dua edin çok erken şimdi. hamile olmayayım. :26:
canım bilmiyorum ama bir arkadasım bana ole hemen olmuyo ben 5 aydır deniyom anca oldu dedi.. bende 4 aylık evliyim 2aylıkda yeni gelinimama hep suphe ettim kac test yaptım hepsi negatifti..birde yenie vlilerde adet dyuzeni degişebiliyormus canım..
canım bende 15 eylülde yendim. 13 eylülde adet olmam gerekirken hala olmadım. sanırım egzersizler ve stres adetimizi geciktirdi. bende test yaptım negatif çıktı. sebebi stres bence.
slm kızlar yaklasık 1 saattır gecmısı okuyorum 2 gunluk haftasonu kacamagı yaptık bı kısa tatıle cıktık ayrıca reglıyımde soz bıdaha aksatmıcam sızleri
yarın reglım bıtıyo ama ıcımde tuhaf bı heyecan var 3 gun egzersız yaptım ve reglı olunca resmen basımdan kaynar sular dokulduyarın bıtıyo o kadar azımlıyımkı anlatamam ıcımde gram korku yok kesınlıkle denıcem ve allahın ıznıyle basarıcam zaten zar olayını asmıstım bır yıl once 1kere ılıskıye gırdıgım ıcın sızlere o kadar cokdua edıyorumkı ıyıkı varsınız ıyıkı burdasınız bızımlesınız bu kadar azmımım nedenı sızsınız o kadar doktora gıtım o kadar akıl veren oldu bu kadar hırslanmamıstm ne olur dua edn bana 1 ay sonra evlılık yıldonumum cok acelecıyım ama hedıye olarak bebek mujdesı vermek tek ıstedıgım bunun ıcın yarın dısımı sıkıcam tek ıstegım dua ve gaz kızlar
inşallah öyledir. çünkü daha yeni yendim ve alışma devresindeyken hamileliği kaldıramam. 30 yaşına geldim ama hamilelik fikri beni çok korkutuyor. çocukları çok seviyorum ama şimdi vajiyi yeni yenmişken çok zor bir süreç olur. 2 gün sonra yine test yapıcam bakalım. benim her ilişkide kanamam oldu 3 kere denenik üçündede kan geldi kızlık zarından dolayı galiba acaba onunlada bir ilgisi olabilir mi? bilmiyorum. bakalım kader.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?