Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım öncelikle hoşgeldin burayı takip et zamanla alışırsın . sıkıntılı olduğun noktalarda sorunu sor bilen mutlaka cevap verir. sen hiç doktora gitmedinmi.

canımm çok sağol ne kadar cesaretlendirdin beni kalın aparatla çalışıyorum ama henüz p..s boyutuna bugün gelcem inşallah tatlım. p...s boyutunda aparatla biraz çalıştıktan sonra da denemelere geçcem Allah izin verirse.

Beenn Bugnn p...s Denemesii Yapcaamm ArkadaşLArrr... Umarımm yarınn ii HAberlerLEe GeLirimm Sizee.. Duaa Edinn BAnaa.. Yeter Artıkk Çook bunaLdmm Olsunn artkk...

canım dualarımız seninle.. dua etcem akşam sana..Allah yardımcın olsun

tatlım inşallah pozitif çıkar, sana da dua edelim:13:

canım hiç ağlama n'olur.. ne güzel yarıya kadar alıyomuşun.. doktora gitmeye ne gerek var.. sen bize göre çok iyisin.. önemli olan girmesi, zamanla hepsi de gircektir.. sen bence kendine p...s boyutunda bi aparat hazırla ve hergün onunla egzersiz yap, 3-4 güne hatta belki o kadar bile sürmez, sorunun kalmaz bence..aparat yapamam diyorsan p...sle yap.. yarısı girmesi çok büyük bir gelişme, oraya kadar giriyorsa, ilerlemiyor diye çıkarmayın, doğru nefes alıp vererek devam ettirin, bizim duvar sandığımız hiçbirşey yok orda gerçekten, ittirsen gidecek ama korkuyoruz ya bişey olursa diye.. ben bunu aparat yaparken çok iyi anladım.. şimdi p..s boyutu aparata geçtim, bugün deniicem o boyutu inşallah.. senin üzülmen gereken hiçbişey yok, üzülme nolur

canım doktordan korkmana gerek yok, bana hiç bişeyle bakmadı, sadece iki eliyle iyice açıp gözle kontrol etti. 2 doktora gittim ikisi de aynı şekilde baktı, kızsın bişey sokamayız dediler. sende ne fizyolojik problem olacak kız p...si yarıya kadar alan benmiyim

ayyy akayy güldürdün ha beni deli gibi nette araştırma yapıyordum doktor ban ne edeck diyee.kendi kendime gülüp duruyorum doğru yarıya kadar almıştım

ayyy akayy güldürdün ha beni deli gibi nette araştırma yapıyordum doktor ban ne edeck diyee.kendi kendime gülüp duruyorum doğru yarıya kadar almıştım

insan doktora gitmeden önce korkuyo geriliyor anlıyorum seni.. git tabii ama fizyolojik problem falan yoktur korkma, doktorunu iyi seç, biliyosun benim başıma gelenleri. doktor çok korkutmuştu zarın kalın diye, hiç aslı yokmuş,başka dr açığa çıkardı.. düşün dr iki parmak alamazsın sen çok zor demişti, ben şimdi p..s boyutuna geldim iki eline gazlı bez gibi bişey alıyo onlarla tutup iki yana açıyo, ışık tutarak gözüyle iyice kontrol ediyo, sakın korkma ok hiçbişey olmuyo.. hadi ben çıkıyorum tatlım işim var..:90:

evet canım cok sukur 2 aylık evli iken bu sorunu cozmustum ben.. bende jinekologa gitmek istiyıorum ama egzersiz yapmadıgım için korkuyorum aslında senin korkmana gerek yok goreceksin bak ben arastırmıstım zaten en cok 2-3 dk da orayı kontrol ediomus sen bide egzersiz yapıon. hiç korkma canım..

ben aparatla yapamıyorum çünkü girmiyor p..sten küçük olsa bile sanki duvar aşağı yukarı falan yapıorum yok taş mübarek ama işte 1 senedir falan p..s yarını yapabiliyorum hiç ilerleme yok yani nefes alıp veriyorum bu aparat hiç ilerlemio ona canım sıkılıyor neden yani ne var orda zorluyorum biraz sanki yaylı bişi var geri atıo komediyaaa

canım o yaylı bişi var sanki duvar gibi diyorsun ya ozaman kasıomusun kendini? kasarsan oyle olur cnku? bence yarıya kadar ps alabiliosan aparatı gec direk apartatın o olsun derim.. yarısı da olsa milim milim olacak bu iş ikinizinde sabırlı olması lazım

bidehiç gitgel yapamıorum sadece parmakla oluyor 2 parmakla sonuna kadar git gel oluyor ama p..s girince kıpırdama diorum eşimeöksürme falan acı gibi bişi nebu anlamadım zaten p..side ben yerleştirirsem kırk kere nefes al ver anca giriyor oda

canım dogru yoldasın emin ol hepimiz oyleydik ama burada onemli olan git gel yapmak yavas yavas.. hatta sana sunu soylim ben kendim git gel istiyodum dururken acıodu cunku ps yerleştirtirirken bole zorlanman normal ben de yeneli 2 ay kadar oldu ama hala yerleştirirken korkuyom zor oluyo.. hani kıpırdama vs dediğin zmanlar var ya o noktada işte onu dememek için tut kendini yavas ol de esine birlikte hareket edelim de ve sen burnundan nefes alırken git yapın agzından nefes verirken gel yapın cok faydasını goreceksin canım ama sakın dur yapma vs deme git gel olsun ama en ufak bi kotu hissetmende cıkmasın sadece durun ve sonra ine aynen devam edin. bakın bole bole oalcak emin ol..

ayın 8 inde hasta olmam gerekiyordu hala hastalanmadım. adet düzensizliklerim oluyordu ama bu çok fazla oldu. korunmak için önceleri hap kullanıyordum ama zararlı die bıraktım bi de vajinusmus olmanın rahatlığıyla umursamadım ama 3 keredir eşimle birleşmeyi başardık prezarvatifle yapamam die onuda kullanmadık eşimde soğuk bakıyor zaten prezarvatife. yaa ben daha yeni yendim vajiyi ve biraz bu duruma alışmak istiyorum 3 gün önce test yaptım negatif çıktı. inşallah hamile değilimdir çok korkuyorum hazır değilim henüz. ayyy yaa çok stres yaptım. doktora gitmek içinde erken gb geliyor dua edin çok erken şimdi. hamile olmayayım. :26:

canım bilmiyorum ama bir arkadasım bana ole hemen olmuyo ben 5 aydır deniyom anca oldu dedi.. bende 4 aylık evliyim 2aylıkda yeni gelinim ama hep suphe ettim kac test yaptım hepsi negatifti..birde yenie vlilerde adet dyuzeni degişebiliyormus canım..

canım bende 15 eylülde yendim. 13 eylülde adet olmam gerekirken hala olmadım. sanırım egzersizler ve stres adetimizi geciktirdi. bende test yaptım negatif çıktı. sebebi stres bence.

slm kızlar yaklasık 1 saattır gecmısı okuyorum 2 gunluk haftasonu kacamagı yaptık bı kısa tatıle cıktık ayrıca reglıyımde soz bıdaha aksatmıcam sızleri
yarın reglım bıtıyo ama ıcımde tuhaf bı heyecan var 3 gun egzersız yaptım ve reglı olunca resmen basımdan kaynar sular dokuldu yarın bıtıyo o kadar azımlıyımkı anlatamam ıcımde gram korku yok kesınlıkle denıcem ve allahın ıznıyle basarıcam zaten zar olayını asmıstım bır yıl once 1kere ılıskıye gırdıgım ıcın sızlere o kadar cokdua edıyorumkı ıyıkı varsınız ıyıkı burdasınız bızımlesınız bu kadar azmımım nedenı sızsınız o kadar doktora gıtım o kadar akıl veren oldu bu kadar hırslanmamıstm ne olur dua edn bana 1 ay sonra evlılık yıldonumum cok acelecıyım amahedıye olarak bebek mujdesı vermek tek ıstedıgım bunun ıcın yarın dısımı sıkıcam tek ıstegım dua ve gaz kızlar

inşallah öyledir. çünkü daha yeni yendim ve alışma devresindeyken hamileliği kaldıramam. 30 yaşına geldim ama hamilelik fikri beni çok korkutuyor. çocukları çok seviyorum ama şimdi vajiyi yeni yenmişken çok zor bir süreç olur. 2 gün sonra yine test yapıcam bakalım. benim her ilişkide kanamam oldu 3 kere denenik üçündede kan geldi kızlık zarından dolayı galiba acaba onunlada bir ilgisi olabilir mi? bilmiyorum. bakalım kader.

canım bende 15 eylülde yendim. 13 eylülde adet olmam gerekirken hala olmadım. sanırım egzersizler ve stres adetimizi geciktirdi. bende test yaptım negatif çıktı. sebebi stres bence.

galiba biz aynı tarihlerde yendik bu vajiyi :) ayın 8 inde olmam gerekiyordu denemelerde tarih yaklaştı die korkmamıştım ama şimdi ya hamileysem korkusuyla dolaşıyorum. bugün işyerinde çocuk düşün müyormusun dediler. yok dedim ama bir yandanda ya hamileysem die geçirdim. inşallah stretendir. tam yeni yenmişken hatta hala yenmeye çalışırken ( bu duruma alışmaya çalışıyorum da hala 3 kere yapmamıza rağmen hala ya olmazsa korkusu var içimde kolay kolay gitmeyecek galiba şu vaji :) ) hamilelik fikri zor geliyor umarım strestendir. bir arkadaşı bana hep sen ilk gece hamile kalıcan diordu. bizim ilk gecede yeni oldu ya hep onun dediği çıkacak die korkuyorum. ayyy bakalım 2 -3 gün daha bekleyip test yapıcam bakalım.

azmin sonu zaferdir canım. gerçekten sık dişini ama bir yandanda gevşet kendini. hadi bol şans inşallah:92:

senle aynı şeyleri yaşıyoruz ama ben bebek istiyorum inşallah olur
benim ilk yendiğim gün kırmızı gelmedi. çok ıslaklıktan.
ikincide dört damla kadar geldi.
üçüncüdede üç dört damla geldi.

kızlar mrb,kimseler yok iki gündür buralarda,topiğimiz sessizleşti,ben raporumu vereyim bu arada penis boyutundaki apartımla 3-4 gündür egzersizimi yapıyorum,iyice alıştı sanırım,yarın da penis denemesi yapcaz hrdl eşime de söyledim hazır mısın dedi?hazırım sanırım dedim,bi deneyelim sıkıldım şu aparatlardan dedim,bakalım kızlar bana dua edin ,inş güzel haber verebilirim size yarın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…